Najbolji VPN za ISP spektar

Charter Communications stekao je Time Warner Cable 2016. godine, ali to je bilo nakon niza odbijenih ponuda i puno nemilosrdnih uvjeravanja. Cijena dogovorene dionice bila je definitivno viša od očekivane, ali još uvijek je nešto s čime je Charter bio spreman kupiti dio druge najveće kabelske kompanije u SAD-u po prihodu. Nakon otkupa, internetska usluga koju tvrtka nudi sada djeluje pod nazivom Spectrum.  


Najbolji VPN za ISP spektar

Najbolji VPN za ISP spektar

Je li Spectrum Internet dobar??

Internetski paketi Charter Spectruma uključuju opcije na kojima će biti pokriven račun za televizor i telefon, a također imaju i zasebne pakete koji odgovaraju i trojici odvojeno. Cijene koje idu uz svaki paket također su dobro raspoređene, tako da će biti lakše pronaći opciju koja neće nanijeti toliko štete vašem džepu. Vlasnici tvrtki imaju i svoje posebno izrađene pakete, tako da će imati vrlo dobru ponudu za izbor.

U pogledu brzine, Charter Spectrum ne razočara. Usluga nudi neograničene podatke, ali s brojem izvještaja koji detaljno opisuju koliko ISP-ovi reguliraju pregledavanje njihovih korisnika, ne možete biti sigurni. Prije otkupa, Time Warner imao je razrađenu povijest prigušivanja ISP-a. Prijelaz se događa kada usluga usporava vašu brzinu pregledavanja ili ograničava pristup određenim web mjestima, a provodi se kad ISP-ovi mogu vidjeti što radite na mreži. Da biste se izborili s ovom situacijom i spriječili da se vaša veza isključi, ovo je rupa koju trebate iskoristiti.

Najbolji VPN za spektar ISP – Zašto koristiti VPN

Najbolji način da osigurate da vaš davatelj internetskih usluga nema zapis o onome što ste na mreži je šifriranje vaše veze pridruživanjem virtualnoj privatnoj mreži. VPN je jednostavno niz poslužitelja razbacanih u različitim dijelovima svijeta, a oni kriptiraju vašu vezu pomoću niza tipki za kodiranje prometa koji se prenosi s vašeg uređaja. Kad ste pretplaćeni na davatelja usluga i spojeni na jedan od njihovih poslužitelja, vaš ISP će teško pratiti vaše mrežne aktivnosti, pa neće biti u mogućnosti koristiti bilo koji mehanizam za isključivanje.

Kao rezultat šifriranja, vaša privatnost na mreži postaje zajamčena, a vaša sigurnost postaje povećana na potpuno novu razinu. Moći ćete obavljati online transakcije bez ikakvog brige, pa čak i pristupati svojim bankovnim podacima bez ikakvog razloga za zabrinutost. To je zato što će vam VPN pomoći da se držite podalje od hakera ili prijevara koji mogu ometati vašu vezu.

Povezivanje s udaljenim poslužiteljima također znači da ćete se moći mijenjati odakle god izgledate. Pojedinosti poput ove prenose se putem vaše IP adrese, ali nakon što uređaj povežete s odabranim poslužiteljem, promijenit ćete svoju IP adresu tako da odgovara onoj na novom poslužitelju. To bi vam trebalo omogućiti da obradite bilo koji geo-restriktivni blok koji bi web lokacija ili kanal mogli postaviti.

Najbolji VPN-ovi za spektar

Uz sve ove prednosti, dobivanje VPN-a mnogima bi trebao biti prioritet, ali iznenadit ćete se koliko ljudi odustane u trenutku kad bi trebali odabrati na koju će se uslugu pretplatiti. Da biste bili sigurni da ne nailazite na isti položaj, evo popisa vrhunskih pružatelja usluga koji će vam pružiti najbolju uslugu.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je doista najbolja usluga kojoj možete povjeriti svoju internetsku sigurnost. Davatelj ima popis od oko 2000 poslužitelja distribuiranih u više od 90 zemalja, a od baze na Britanskim Djevičanskim otocima predaleko je da regulatorna tijela za podatke reguliraju njihove politike. Usluga je poznata posebno po pravilima za brigu o kupcima, jer su uvijek dostupna 24/7 putem live chat-a ili e-pošte kako bi se zadovoljili vašim problemima..

ExpressVPN omogućuje samo 3 istodobne veze, ali ako možete izravno instalirati VPN aplikaciju na usmjerivač, tada bi se taj broj mogao povećati. Usluga može sakriti vašu vezu čak i kada pregledavate sadržaj u zemljama s visokom cenzusom zahvaljujući svom raspoloživim poslužiteljima. Usluga nudi 256-bitnu AES enkripciju i ima niz VPN protokola koji uključuju OpenVPN, PPTP, IKEv2 i L2tP / IPSec koje korisnici mogu birati. Usluga također ima aplikaciju koja je podržana na širokom rasponu uređaja i ima jedinstvenu značajku podijeljenog tuneliranja koja vam omogućuje odlučiti što šifrirati. Trebali biste puno više znati o ExpressVPN-u i što očekivati, a to možete učiniti tako da pogledate naš ExpressVPN pregled.

2. Pregled BulletVPN-a

Ispunjenje ISP-a uglavnom se vrti oko brzine vaše veze. S davateljem kao što je BulletVPN, ne biste se trebali brinuti ni o čemu od toga. Usluga pruža brzinu dovoljno brzo da vam omogućava gledanje glazbe ili filmova u HD rezoluciji, istovremeno vodeći računa o vašoj internetskoj sigurnosti. Usluga je sa sjedištem u Estoniji, što je daleko od bilo kakvog utjecaja koji mogu imati regulatorna tijela za podatke.

Usluga ima poslužitelj u nešto više od 20 zemalja, a omogućuje i do 3 istodobne veze. VPN aplikacija je prilično dobro napravljena i lako se kreće kroz nju, ali u slučaju da naiđete na bilo kakve probleme, tim za brigu o kupcima uvijek je na raspolaganju da vam pomogne oko vašeg problema. BulletVPN također nudi značajku SmartDNS koju možete koristiti za prevaru svoje lokacije i nema ograničenja u prebacivanju poslužitelja ili upotrebi propusne širine. Usluga može raditi na vašem iOS-u, Androidu, PC-u, Mac-u ili Fire Stick-u, a ako vaš uređaj ne podržava, postoji mogućnost preuzimanja VPN aplikacije izravno na vaš usmjerivač radi šifriranja svih vaših internetskih veza. Ako želite znati više o davatelju usluga, nastavite i pogledajte detaljniji pregled BulletVPN-a.

3. NordVPN

Za one koji istinski žele uživati ​​u korištenju Interneta koji ne odobrava nikakva ograničenja na kojim web lokacijama imate pristup, NordVPN je usluga s kojom se prijavljuju. Davatelj ima više od 4000 poslužitelja u svoje ime, koji se nalaze u više od 60 zemalja. NordVPN osigurava sigurnost vojnog stupnja zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji i širokoj ponudi VPN protokola s kojima je kompatibilan. Budući da je sa sjedištem u Panami znači da svojim kupcima može osigurati potpunu anonimnost, a to im je podržano i njihovom politikom nulta evidentiranja..

Davatelj nudi brojne značajke za osiguravanje brige o vašoj internetskoj sigurnosti, a jedna od njihovih najplodnijih značajki je dvostruka VPN zaštita. To se primjenjuje kada se vaš promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog, čime se udvostručuje razina zaštite. NordVPN također nudi automatsku sklopku za uklanjanje da spriječi da vas veza presretne u slučaju da se vaša VPN usluga ugrozi, kao i CyberSec softver kako bi sve te neželjene oglase ili zlonamjerni softver udaljio od uređaja. Da biste vidjeli što još NordVPN može ponuditi, pogledajte našu sveobuhvatniju NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljim VPN-ovima davatelja internetskih usluga Timener Warner

Ako svoje račune za Internet uvijek plaćate na vrijeme, onda nema razloga da upotrebu interneta bude izvan vaše kontrole. Najbolji način da obuzdate svaki pokušaj zaustavljanja veze je da biste dobili davatelja VPN-a. Tri slučaja koja smo prethodno ispitali sigurno su u svakom trenutku sigurni i zaštićeni te osiguravaju najbolje korištenje onog za što plaćate..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me