Najbolji VPN za Južnu Koreju

Južna Koreja svrstava se među rijetke zemlje s najbržom internetskom vezom i kao rezultat toga, vrlo malo njezinih građana nema kapacitet za prijavu kad god bi htjeli. Jedini problem je njihova vlada i mjere koje su uvele kako bi ograničile pristup internetu, posebno strancima. Isto se odnosi i na sve koji se nadaju da će dobiti sadržaj s antivladinih blogova, nepristranih vijesti, kao i onih koji prikazuju sadržaj za odrasle.  


Najbolji VPN za Koreju

Najbolji VPN za Koreju

Vrlo je zanimljivo primijetiti da za zemlju koja ima tako visok stupanj prodora Interneta (97% u 2012.) vlada i dalje vrši svoje ovlasti za kontrolu onoga što mogu ili ne mogu pristupiti njeni građani. Takve se nepovoljne mjere mogu objasniti usvajanjem prakse koja je ugrađena u konfucijanizam i kršćanstvo, a obje su protiv pornografije ili vladina preferencija da ograniči pristup sadržajima koji nisu tako povoljni za moći koje su.

Zašto vam je potreban VPN u Koreji

Korištenje Interneta dok ste u Koreji može predstavljati vrlo velik problem zbog broja web stranica čiji je pristup ograničen, što znači da definitivno nećete moći pristupiti sadržaju s onog broja web stranica na koje ste uobičajeno navikli. Postoji također velika vjerojatnost da će vlada usko nadgledati nekoliko web lokacija kojima ćete zapravo moći pristupiti, a što god budete radili na tim web lokacijama. To znači vrlo duboku razinu invazije na privatnost. Postoji nekoliko učinkovitih načina da se izbjegne vladina cenzura i nadzor, a jedan od njih je upotreba VPN usluge.

Korištenjem virtualne privatne mreže korisnici mogu zaobići bilo koji restriktivni blok i nadzorni mehanizam kako bi osigurali da im preostaje pristup web mjestu ili internetskom kanalu koji žele. Davatelj VPN-a zadužen je za kriptiranje vaših podataka i blokiranje vaše IP adrese, čineći ga onemogućenim da netko ne zna tko ste ili odakle pristupate internetu s Interneta.

Najbolji VPN za Republiku Koreju

Kako biste osigurali da možete zaobići bilo koji od mehanizama blokiranja koji bi mogli primijeniti korejski davatelji internetskih usluga, morate dobiti davatelja usluga koji će biti na vrhu svih sigurnosnih ažuriranja i brzo se prilagoditi promjenjivom svijetu interneta sigurnost. U ovom ćemo pregledu pogledati 3 pružatelja usluga za koje smo sigurni da su pouzdani i za koje se zna da nude najbolje u mrežnom šifriranju..

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

Za početak s našeg popisa, imamo jednog od najcjenjenijih VPN dobavljača u industriji, a njihova popularnost proizlazi iz njihove pouzdane usluge kupcima, kao i njihove vrlo šifrirane mreže. ExpressVPN nudi svojim klijentima tri različita VPN protokola za odabir, kao i 256-bitnu AES enkripciju koja vašu vezu osigurava tako da nitko drugi ne može probiti.

Njihova usluga također ima jednostavan za korištenje softver koji je kompatibilan s uređajima koji rade na operacijskim sustavima Windows, iOS, Linux ili slično. Njihova služba za korisnike lako je i jedna od najpouzdanijih, jer se kupcima može obratiti za pomoć u bilo koje doba dana. Svi koji su skeptični prema svojoj usluzi otvoreni su da isprobaju 30-dnevno jamstvo povrata novca, gdje ćete doživjeti koliko je njihova usluga zaista pouzdana. Ako ste impresionirani i odlučite se prijaviti, bila bi sjajna ideja uputiti svog prijatelja u službu, jer ako se i oni odluče prijaviti, obojica ćete dobiti mjesečno besplatno korištenje.

2. IPVanish

IPVanish pruža snažne slučajeve pouzdanog pružatelja usluga sa visokom razinom pristupačnosti i svojim visoko učinkovitim pomoćnim osobljem. Ovi momci obećavaju pouzdanu uslugu i nude do 10 000 IP adresa za svoje pretplatnike. Kada je riječ o korisničkoj usluzi, oni nude podršku 24/7, ali morat ćete biti prilično strpljivi za odgovore ako ih odlučite kontaktirati e-poštom. Usluga nudi neograničenu propusnost, tako da se ne morate brinuti o bilo kakvim ograničenjima podataka prilikom streaminga u HD.

256-bitni AES također je uključen u standard, kao i sva tri standardna VPN protokola. IPVanish također omogućuje kupcima da povežu do 5 istodobnih veza, što znači da ćete moći uštedjeti novac ne morajući se pretplatiti na drugu uslugu kako biste zaštitili dodatne uređaje.

3. NordVPN

NordVPN i dalje raste prema popularnosti, dijelom zahvaljujući 2000+ poslužiteljima koji su prisutni u više od 60 zemalja, i njegovom kapacitetu da podrži do 5 istovremeno povezanih uređaja. Činjenica da svojim klijentima nude dvostruku enkripciju znači da nude razinu sigurnosti koju većina ostalih VPN usluga ne pruža lako. Usluga dvostruke enkripcije znači da promet za jednog pojedinog korisnika prolazi kroz dva odvojena poslužitelja, zbog čega je strancima gotovo nemoguće provaliti.

Usluga uključuje i automatsku preklopnicu za Internet gdje se vaša internetska veza prekida ako se VPN usluga nekako prekine. Korisnička podrška dostupna je i 24 sata dnevno, tako da ne biste trebali brinuti o poteškoćama koje ne biste mogli riješiti. NordVPN je također jedna od rijetkih usluga koja nudi 3-dnevnu besplatnu uslugu gdje ćete, nakon što podnesete zahtjev njihovoj korisničkoj službi, moći vidjeti koliko vam usluga može služiti bez dodatnih troškova. Ako vam treba više od tri dana za odluku, možete isprobati 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Najbolji VPN u Koreji – zaključak

Ako putujete u Koreju duže vrijeme, nema smisla prilagođavati se njihovim strogim ograničenjima pregledavanja i mijenjati navike pregledavanja tako da se uskladjuju s onim što možete tamo učiniti. Nabavite VPN i osigurajte da možete pristupiti svim web lokacijama koje želite bez ikakvih državnih organa koji vam dišu niz vrat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me