Najbolji VPN za Kaliforniju

Dakle, ti sanjaš Calfornia? Stani u red. Ne možemo razmišljati o boljem mjestu od Kalifornije. Osim grimasnih valova i sunčanih plaža, internetska veza je nužna tamo. Međutim, za Sjedinjene Države poznato je da jesu vrlo stroga kad je riječ o internetu tamo. Dakle, ako živite u Kaliforniji ili putujete u Kaliforniju, možda biste trebali razmisliti ulaganje u VPN uslugu dobavljač, od kojih ću vam najbolje predstaviti u sljedećem članku.


Najbolji VPN za Kaliforniju

Najbolji VPN za Kaliforniju

Zašto trebate VPN u Kaliforniji

Bez obzira gdje se nalazili, štiteći svoje privatnost na mreži i osigurati da ste šifrirali svoje podatke. Ostanite povezani dok ste u Kaliforniji tek nakon što se uvjerite internetska veza je sigurna.

VPN omogućuje vam dobivanje ili zadržati pristup web-lokacijama s ograničenjima. Ako posjetite Kaliforniju, vjerojatno će vam trebati VPN za pristup web stranice banaka ili financijskih institucija, usluge pretplate za glazbu ili videozapise ili čak institucije visokog obrazovanja od kuće. Da ne spominjem, s VPN-om stignete slobodno i sigurno pregledavajte Internet u Kaliforniji.

Najbolji VPN za Kaliforniju

Bilo da živite u Kaliforniji ili samo ondje odmarate, družite se VPN je potreban. U stvari, VPN-ovi pružaju osnovne prednosti u odnosu na sigurnost i zabava. Nadalje, radnici koji odmaraju u Kaliforniji razumiju potrebu za VPN-om jer se on nastavlja zaštita od digitalnih prijetnji. Za mnoge poslovne ljude i radnike, sigurnost i neograničen pristup smatraju se najboljim prednostima koje pruža VPN. Evo nekih od najbolji VPN-ovi koji se koriste u Kaliforniji.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN smatra se jednim od vrhova u pogledu kvalitetne usluge. Možete pristupiti više od toga 3000 poslužitelja raštrkani po 90+ zemalja jednim pritiskom na gumb. To nije sve, ovi su poslužitelji dobro opremljeni za rukovanje HD streaming bez problema.

Nedavno je ExpressVPN nadogradio svoj raspon istodobnih veza doseže pet. Ipak nije najbolji u industriji, ali plus je plus. To je korisno kad saznate da ExpressVPN pokriva širok raspon platformi, uključujući Windows, Mac, Android, iOS, Linux, kao i Fire Stick.

Ako želite zaobići regionalna ograničenja na uređaju koji nije podržan, rado ćete znati da ExpressVPN nudi Pametna DNS usluga. Na taj način možete pokriti druge platforme, uključujući igraće konzole poput PlayStation i Xbox.

Što se tiče sigurnosti, prilično je uska. Pronaći ćete nekoliko značajki koje vam pomažu da pristupite internetu sigurno i anonimno. To uključuje 256-bitna AES enkripcija, DNS zaštita od curenja, prekidač za zaustavljanje i podijeljeno tuneliranje kao i a politika zapisa bez aktivnosti što osigurava da se podaci ne pohranjuju.

kontra

 • Nije najjeftiniji pružatelj usluga vani.

Da biste saznali više o tome što ovaj VPN može, provjerite ovo ExpressVPN pregled.

IPVanish

IPVanish

Tražite kvalitetne usluge? Ne tražite više, imate IPVanish. Prvo, započnimo s njihovom primjenom. Osobno sam mislio da je to zaista jednostavan za korištenje. Odlično je izbalansiran, pa čak ima i napredne mogućnosti do kojih čak i početnici mogu navigirati.

Speed-mudar, VPN je prilično brz. Brzina mog preuzimanja povećala se kad sam se povezao s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama. To je dobro ako ste strastveni streamer. Iako IPVanish ne deblokira Netflix, živite u Kaliforniji, već imate američku knjižnicu. Dakle, nema potrebe za tim.

Hajde sada da razgovaramo o sigurnosti. Podržava IPVanish OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec i IKEv2 protokoli i jamči a politika bez zapisivanja iako je HQed u Sjedinjenim Državama, gdje se primjenjuje zadržavanje podataka.

S druge strane, IPVanish nije tako jeftin u usporedbi s drugima i nemate toliko vremena da isprobate njihovu uslugu. Imate samo 7-dnevna politika povrata novca. S svijetle strane, možete spojite 10 uređaja istovremeno.

IPVanish nije najjeftinija usluga naokolo, a nema ni besplatnog probnog razdoblja – ali postoji 7-dnevna garancija povrata novca

prozodija

 • 1.000+ VPN servera u 60 zemalja
 • Neograničen P2P promet.
 • 24/7 podrška uživo.
 • 10 istodobnih veza.
 • Vrlo velike brzine.
 • Izvrsne aplikacije.

kontra

 • 7-dnevna garancija povrata novca.

Tražite mroe? Pogledajte a ovaj IPVanish pregled.

NordVPN

NordVPN pregled

NordVPN pregled

Imamo još jedan ulazak na najbolji popis VPN-a za Kaliforniju, NordVPN. Nije brz kao drugi, ali nudi razumno dobra izvedba. Preuzimanje nije problem, ali neki su poslužitelji stvarno spori.

NordVPN ima prilagođene aplikacije za sve operativne sustave. Ako imate problema sa postavljanjem, naći ćete tutorijali na njihovoj web stranici da vas vodi kroz postupak. Pronaći ćete i vodiče koji će vam pomoći da postavite njihov ekskluzivni proizvod Smart DNS značajka, SmartPlay. Na taj način dobivate ograničene kanale na drugim streaming platformama kao što su Chromecast, PlayStation, Xbox i Apple TV.

Sigurnosno, NordVPN se ističe u svemu. Dolazi s 2048-bitna enkripcija i mogućnost da šifrirajte internetski promet ne jednom, već dvaput s Double VPN-om. Ovaj VPN stvarno njeguje potrebe korisnika za sigurnošću i privatnošću. To ćete vidjeti istinom kada provjerite i druge značajke, uključujući blokiranje zlonamjernog softvera, prekidač za uklanjanje, zaštita od curenja DNS-a i pravila o ne-zapisu. 

prozodija

 • Dobivate do više od 5000 poslužitelja širom svijeta.
 • Istovremeno priključite šest uređaja.
 • Najbolje sigurnosne značajke.
 • Pristup Netflixu i Huluu.
 • Zaštita od zlonamjernog softvera.
 • Ne pohranjuje aktivnost korisnika.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

kontra

 • Neki vrlo spori poslužitelji.

Pogledajmo pobliže ovaj VPN u ovome NordVPN pregled.

BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

S globalnom mrežom u 30+ zemalja, mogli biste to pomisliti BulletVPN ne možeš puno Naprotiv, moji prijatelji, mreža i dalje raste jer je ova još uvijek nova. Koliko novih VPN-ova može reći da mogu deblokirajte Netflix? Vrlo malo, zar ne?

Ako želimo govoriti o sigurnosti, ono osigurava najbolje podržavajući protokole poput L2TP, OpenVPN, PPTP, IKEv1 i IKEv2. Da ne spominjemo da BulletVPN ima a nulta politika dnevnika. Znači da oni neće zabilježiti nijedan vaš podatak pregledavanja. S njom je vaša internetska privatnost u dobrim rukama.

Štoviše, ovaj VPN ima Korisnička podrška sa 5 zvjezdica. Možete ih pitati što želite, a oni će vam pomoći u potpunom profesionalizmu.

prozodija

 • Vrlo brzi poslužitelji
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Pristup Netflixu.
 • Ad-blocker.
 • Zapisivanje nulte prometa.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

kontra

 • Mala mreža.
 • Najmanje istodobnih veza na našem popisu. (Samo tri).

Što je više veselja, zar ne? Evo još značajki u ovome Pregled BulletVPN-a.

Najbolji VPN za Kaliforniju

“Ako to ne mogu u Kaliforniji, to se ne može učiniti nigdje.” Možete lako nabavite VPN u Kaliforniji, i uvjeren sam da će vam to pružiti sigurnost i stabilnost trebaš. Svi pružatelji usluga gore mogu vam pomoći osigurajte svoju internetsku vezu i uživaj pregledavanje interneta bez rizika. Sad mi recite koji ste od ovih VPN-a odabrali? Podijelite svoj California VPN Dream u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map