Najbolji VPN za Kanadu u 2020. godini

Kanada je kao nacija bila jedna od prvih koja je podržala upotrebu virtualnih privatnih mreža. Zbog činjenice da su usluge strujanja poput Netflixa, Amazon Prime Video i sličnih dostupne samo u SAD-u, mnogi Kanađani pribjegavaju VPN-ima kako bi zaobišli regionalna ograničenja koja su nametnuta na tim platformama. Međutim, brzo su shvatili da prednosti VPN-a nisu ograničene na obilaženje geo-blokova. Privatnost na mreži polako je postala jedan od ključnih prioriteta za oboje Kanađani kod kuće i oni koji žive u inozemstvu. Spajanje na VPN poslužitelj omogućilo je ovim Kanađanima da surfaju webom bez ograničenja i svoje privatne podatke čuvaju sigurno i sigurno. Imajući sve to u vidu i s velikim brojem pružatelja VPN usluga koji tvrde da su najbolji ovih dana, pripremili smo sljedeću dubinsku analizu najboljih VPN kandidata koje biste trebali pogledati prije nego što odaberete pravu uslugu. 


Najbolji VPN za Kanadu u 2017. godini

Najbolji VPN za Kanadu u 2020. godini

Što znači “VPN”?

Inicijali stoje Virtualna privatna mreža. Odnosi se na metodu gdje se korisnici mogu povezati na veliku privatnu mrežu koju podržavaju poslužitelji razbacani po cijelom svijetu.

Mreža djeluje kao sloj kroz koji se dobivaju sve informacije koje dijele kodiran prije nego što je poslan na davatelja internetskih usluga. Na ovaj način, osobne informacije, pa čak mjesto ostaju nepoznati svojim pružateljima internetskih usluga.

Top VPN za Kanadu – što tražiti?

Vidjet ćete da je najbolji kanadski VPN davatelji imaju softver za sve Uređaji Mac OS, Windows i Linux, kao i VPN aplikacije za Android i iPhone platformu.

VPN je također ključan ako želite pristupiti strujnim kanalima koji su u Kanadi geo blokirani, kao što je Američki Netflix, Showtime, HBO GO, Amazon Prime, i mnogi drugi.

Na isti način kanadski expats mogu koristiti VPN da bi dobili IP adresa Kanade dok živi u inozemstvu. Spajanje na kanadski VPN poslužitelj omogućava vam dobiti kanadsku IP adresu iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Slijedom toga, moći ćete deblokirati i gledajte kanadske streaming kanale kao što su CBC, TSN, Sportsnet, Candian Netflix, Rogers Anyplace TV ili CityTV s bilo kojeg mjesta širom svijeta.

Vrijedan kanadski VPN trebao bi imati sljedeće značajke:

 • Služba za korisnike.
 • Visoka razina enkripcije podataka.
 • Pravila vođenja evidencije tvrtke VPN.
 • Podržavaju OpenVPN, IPsec ili druge.
 • Razina enkripcije podataka.
 • Koliko je jednostavno korištenje VPN usluge.
 • Kolika je brzina veze?

Većina tvrtki ne nudi kupcima besplatno probno razdoblje, ali na snazi ​​imaju politiku garancije za povrat novca. Sljedeća tablica daje vam kratki pogled na gornja 4 VPN-a obuhvaćena ovom recenzijom.

Zašto trebate VPN u Kanadi?

Postoji puno razloga zašto se toliko Kanađana sada povezuje na VPN poslužitelj svaki put kad se poveže s mrežom. Evo najočitijih:

Kanadski zakoni koji narušavaju internetsku privatnost

Kanadski Zakon o modernizaciji autorskih prava predstavljen je parlamentu 2011. godine. Unatoč jednoglasnom protivljenju i mnogo neugodnosti među Kanađanima, konzervativci su mogli usvojiti prijedlog zakona većinom. a većina ih sada zanima mogu li se njihovi osobni podaci upotrijebiti protiv njih.

 • Račun C – 11 (Zakon o modernizaciji autorskih prava): upućuje davatelje internetskih usluga da najmanje 6 mjeseci vode evidenciju o internetskim aktivnostima korisnika za one optužene za kršenje autorskih prava. Nakon tog razdoblja, podaci se tada moraju predati vlastima.

Zakon o terorizmu, s druge strane, uveden je još u 2015. Konzervativci su tvrdili da će on pomoći agencijama za provedbu zakona učinkovitije boriti se protiv terorizma. U osnovi olakšava postupak razmjene informacija o pojedincima između različitih kanadskih vladinih agencija. 

 • Bill C-51 (Zakon o terorizmu): Dopušta CSIS-u da zaustavi bankovne transakcije ili putne planove bilo kojeg osumnjičenog za terorizam.

Pet očiju

Ovo je špijunski savez koji je stvoren između Australije, Novog Zelanda, Kanade, Velike Britanije i SAD-a. Pet očiju (FVEY) stvoren je radi lakše razmjene inteligencije među sobom.

To bi moglo značiti, s obzirom na nove propise, da je vlada sposobna osigurati građanima svoje građane mrežni podaci zemljama članicama. 

Ograničenja blokiranja i filtriranja sadržaja u Kanadi

Kanada je zemlja koja slavi stanovništvo sloboda izbora. Sve popularne stranice društvenih medija, poput Facebook, Youtube i Instagram, lako su dostupni. Međutim, neka ograničenja mogu se primijeniti na nekim web lokacijama u Kanadi.

Na primjer FairPlay, a koalicija 25 kanadskih organizacija predlaže CRTC-u da osnuje odbor za cenzuru, prisiljavajući davatelje internetskih usluga da blokiraju web stranice optužene za piratstvo bez sudskog naloga. Kanadski internetski korisnici bili su bijesni zbog odluke i čak su stvorili vlastite odbore koji će otkazati FairPlay. 

Štoviše, opet unutra Studenog 2019. godine, Savezni sud Kanade odobrio je da glavni kanadski davatelji internetskih usluga trebaju blokirati gusarsku IPTV uslugu (Gold TV). U svojoj obrani presudili su da to ne krši neto neutralnost ili slobodu govora. To je samo kršenje autorskih prava.

Što se tiče bujice, prema gore spomenutom zakonu (Račun C – 11), sve ovisi o sadržaju koji pokušavate preuzeti jer možda upotrebljavate torente za koje se smatra da krše autorska prava. U nekim slučajevima može biti teško odrediti što je sadržaj piratskog a što nije.

Kod VPN-a nije važno koja vrsta ograničenja vrijedi. Ona mijenja vašu IP adresu i omogućava vam anonimno surfanje Internetom. Kao rezultat toga, dobivate pristup web lokacijama s ograničenjima u zemlji kao i preuzimanju i učitavanju torrenta bez traga.

Prednosti VPN-a za kanadske stanovnike

VPN omogućuje kanadskim stanovnicima pristup geo-ograničeni sadržaj smještenih u različitim zemljama širom svijeta. Jednom kada se povežete s poslužiteljem u određenoj zemlji, VPN će ogrnuti svoju IP adresu i dodijeliti vam novu u zemlji u kojoj se poslužitelj nalazi.

Na primjer, ako je poslužitelj u SAD-u, dobit ćete američku IP adresu. Kao rezultat toga, moći ćete pristupiti listićima koji im se sviđaju Američki Netflix, Hulu, HBO i CW TV.

Isto vrijedi i za ostale usluge struje pod uvjetom da se povežete s poslužiteljem u njihovim zemljama. To uključuje BBC iPlayer, Sky Go, DAZN, ITV, TV2 Play, i više.

Odblokirajte i emitirajte kanadsku televiziju bilo gdje – odjeljak Expat

Kanadska televizija svrstava među vrhove na svijetu. Na primjer, imate sličnosti CBC. Pisma se u cjelini odnose na Kanadsku radiodifuzijsku korporaciju, najveću TV i radio stanicu u Kanadi. Tamo je prilično popularan, a to je samo vrijedi protivnika BBC u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Usluga nije dostupna izvan Kanade. CBC i drugo Kanadske kanale zahtijevaju IP adresu u regiji. Ako nemate kanadski IP, dobit ćete poruka o grešci koji vam ukida pristup gotovo trenutno:

“Ups … Žao nam je, ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji. Ako smatrate da ste pogrešno dobili ovu poruku, kontaktirajte nas. Pogreška 21. “Greška igrača CBC

Kanadska VPN usluga omogućuje vam pristup CBC streaming uređaju s bilo kojeg mjesta na svijetu. Isto se odnosi i na druge kanadske streaming kanale poput CityTV, Crave TV, CTV, Sportsnet i TSN

Najbolji kanadski VPN – dubinska analiza

Tijekom provođenja našeg detaljnog istraživanja kako bismo utvrdili koji je VPN najbolji, uspjeli smo sve to suziti na 6 pružatelja usluga. Evo rezultata:

1. ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN-a izvrsne brzine, i šifriranje vojnog stupnja, i mogućnost da se deblokira streaming usluga iz cijelog svijeta čine ou VPN je temeljen na Britanski djevičanski otoci, regija udaljena od dosega udruge Five Eyes.

Sve u svemu, možete se povezati s 5 različitih kanadskih VPN servera iz ExpressVPN aplikacije. Poslužitelji se nalaze u Torontu, Montrealu i Vancouveru. Davatelj ukupno pokriva 94 različite zemlje u smislu distribucije poslužitelja.

Govoreći o poslužiteljima, mi smo neke od ExpressVPN-a stavili na test da provjerimo njihove brzinska izvedba. Među svim VPN-ovima na ovoj listi, ovaj se pojavio s najboljim rezultatima. Svi su serveri bili vrlo brzi, bez obzira na to tko su fizički udaljeni. Najveći hit kojem smo bili svjedoci bio je Pad od 7%.

Aplikacije ExpressVPN-a dobro su dizajnirane sa user-friendly sučelje na umu. S druge strane, pružatelj usluge ima a Pametan DNS značajka za zaobilaženje regionalnih ograničenja. Imajte na umu da ova značajka ne šifrira vaš promet niti potpuno skriva vašu IP adresu. Drugim riječima, nikada se ne oslanjajte na Smart DNS za anonimne bujice ili druge aktivnosti koje želite zadržati skrivenima.

Što se tiče privatnosti, ExpressVPN ima automatski ubojiti prekidač i podijeljena funkcija tuneliranja. S split tunneling, morate odabrati koji dio vašeg internetskog prometa želite proći putem VPN poslužitelja, a koji putem vašeg davatelja internetskih usluga.

Napokon, njihova 30-dnevna garancija povrata novca pravila korisnicima pružaju slobodu izbora žele li se obvezati na njihove usluge.

prozodija

 • 160 lokacija poslužitelja u više od 90 zemalja.
 • Podržava P2P.
 • Kompatibilno s Netflixom.
 • Smart DNS MediaStreamer.
 • 30 dana povrata novca.
 • Jednostavne aplikacije.
 • 5 istodobnih veza.
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Ubojiti prekidač.
 • Split tuneliranje.
 • Proširenja preglednika.

kontra

 • Skupi planovi pretplate.
 • Nema besplatnog suđenja.

2. BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

S BulletVPN, Estonski bazi vrhunskog pružatelja VPN usluga, možete sigurno surfati Internetom na C-uNada. Pružatelj ima oko 114+ poslužitelja u 47 zemalja, s nekima od njih optimiziranih za održavanje vrlo velikih brzina.

Prema brojnim brzinska ispitivanja pokazali smo, BulletVPN je uspio održavati stalne brzine na gotovo svim poslužiteljima. Maksimalni pad veze bio je oko 7%. Osim toga, brzine su izvrsne za HD i UHD streaming.

BulletVPN ima aplikaciju za gotovo bilo koji glavni operativni sustav vani, uključujući PC, Mac, Android, iPhone, iPad ili FireStick. Značajka pametnog DNS proxyja dostupna je i u slučaju kada želite strujati geo blokirani sadržaj na uređajima koji ne podržavaju VPN.

BulletVPN ima prekidač za isključivanje i ekskluzivnu funkciju koja se zove Meci štit. Ova tehnologija podržava svoj prekidač s dodatnim slojem privatnosti. Bullet Shield neće vam omogućiti povezivanje s Internetom ako prethodno niste povezani na BulletVPN poslužitelj. Očito imate mogućnost omogućiti ovu značajku ili je isključiti iz aplikacije BulletVPN.

BulletVPN nudi korisnicima a 30-dnevna garancija povrata novca. Povrh toga, pružatelj usluge ima a Jednodnevna besplatna proba. Možete je otkupiti putem Android aplikacije ili kontaktiranjem korisničke podrške BulletVPN.

prozodija

 • 70+ poslužitelja u 41 zemlji.
 • P2P podrška.
 • Deblokira Netflix i CBC.
 • Smart DNS značajka.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Prijateljsko korisničko sučelje.
 • Šest istodobnih veza.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Ubojiti prekidač.
 • Meci štit.

kontra

 • Nema razdijeljenog tunela.
 • Kratko razdoblje besplatnog probnog razdoblja (1 dan).

3. Neovisnik

Nezaključni VPN poklopac

Unlocator, Danska sa sjedištem, posluje od tada 2013. Prvo je započeo kao Smart DNS proxy uslugu, a sada nudi i VPN usluga. Činjenica da se sjedišta Unlocatora nalaze u Danska ipak, čini nam se nekako nelagodno.

U slučaju da niste znali, Danska je dio 9-oči, proširena verzija 5 Udruga očiju. Proveli smo temeljita istraživanja kako bismo otkrili postoje li izvještaji koji bi mogli ukazivati ​​na to da su podaci korisnika Unlocatora ugroženi. Nisu pronađeni takvi izvještaji i kao takvi su njihovi stroga politika zapisivanja bez evidentiranja čini se da je zakonit.

Unlocator ima dobru distribuciju na poslužiteljskoj mreži koja se sastoji od 41+ poslužitelja u više od 36 zemalja. Uspjeli smo deblokirati Američki Netflix, ali trebalo nam je vremena da to učinimo. Neki američki poslužitelji nisu dobili posao, ali neki drugi, posebno Miami (velika brzina).

Brzina je vrlo pristojna, pogotovo kad smo koristili poslužitelji s oznakom (velike brzine). Neki su poslužitelji gotovo pogodili našu vezu 30% pad. Međutim, to su bili rijetki slučajevi.

Naravno, značajka Smart DNS i dalje je dostupna. Unlocator korisnicima daje mogućnost pojedinačne kupnje ako nemaju interes za njihovu VPN uslugu.

S druge strane, Unlocator ima a ubojiti prekidač. I slična BulletVPN, postoji tehnologija koja vam ne dopušta povezivanje s Internetom ako ne koristite Unlocator poslužitelj. To je nazvano kao Nezaštitni štit.

Iako većina VPN-ova nudi kratku besplatnu probnu verziju ili, možda, nejasnu, Unlocator novim pretplatnicima nudi a 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez potrebe za kreditnom karticom ili PayPal računom. Povrh svega, nakon završetka besplatne probne verzije, dobit ćete korist od 30-dnevnog jamstva povrata novca ako se odlučite pretplatiti.

prozodija

 • Poslužitelji u 41+ zemalja.
 • Prijateljski s P2P.
 • Kompatibilno s Netflixom.
 • Pametan DNS.
 • 30 dana povrata novca.
 • Vrlo jednostavne aplikacije.
 • 5 istodobnih veza.
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Ubojiti prekidač.
 • Nezaštitni štit.
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

kontra

 • Par sporih servera.
 • Nema proširenja preglednika.
 • Podijeljeni tuneli nisu dostupni.

4. NordVPN

NordVPN navlaka

NordVPN je a Panamski VPN usluga s velikom globalnom mrežom. Oni nude poslužitelje na 81 lokaciji u 64+ zemalja. Sada smo uspjeli deblokirati sve strujne kanale koje smo testirali, ali nedostatak je bio ubrzati.

Kao vrhunski pružatelj VPN usluga, NordVPN se ponosi time što ima neke od najbržih VPN servera. Naši različiti testovi brzine potvrdili su da su serveri koje je NordVPN postavio u raznim regijama svijeta, uglavnom, brzi. Na primjer, dok ste bili povezani s američkim poslužiteljem, brzina je jedva padala (9%).

Sve u svemu, NordVPN aplikacija je vrlo dobra jednostavan za korištenje, a postupak povezivanja gotovo je trenutan. Što se tiče njihove usluge Smart DNS, SmartPlay omogućili su nam da deblokiramo desetine kanala širom svijeta minimalan gubitak brzine.

Prelazeći na svoje Dvostruki VPN značajka. Ova tehnologija preusmjerava promet korisnika dva poslužitelja umjesto jednog, osigurati dvostruka enkripcija prema podacima. Iako steknete prednost dodatnog sloja sigurnosti, time kompromitirate brzinu interneta kad je uključena ta značajka. To je potvrđeno raznim testovima brzine koje smo proveli.

NordVPN nije tako jeftin, ali također ne smatramo da je skupo. njihov 30-dnevna garancija povrata novca korisnicima daje dovoljno vremena za provjeru o čemu se usluga uopće radi. Što se tiče besplatnog suđenja, nekada ga je bilo, ali sada ga je NordVPN skinuo sa stola.

prozodija

 • 81 lokacija poslužitelja u 60+ zemalja.
 • P2P dijeljenje.
 • Netflix podržava.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Jednostavne aplikacije.
 • Šest istodobnih veza.
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Automatski prekidač.
 • Dvostruki VPN.
 • CyberSec (zaštita od zlonamjernog softvera).
 • Luk preko VPN-a.
 • Proširenja preglednika.

kontra

 • Nestabilne brzine.
 • Nema besplatnog suđenja.
 • Podijeljeni tuneli nisu dostupni.

5. IPVANSKI

IPVanish Cover

IPVanish pruža brze veze, izvrsna zaštita privatnosti, i dobra pokrivenost globalnog poslužitelja, a sve za razumnu cijenu. Prije nekog vremena možda je lokacija njihova sjedišta (Sjedinjene Države) ugrožena privatnost korisnika.  IPVanish je prošao putem skandala za prijavu evidencije korisnika su pod uvjetom domovinske sigurnosti kao pomoć u istrazi krivičnog slučaja. Ali nakon toga nisu prijavljeni takvi slučajevi.

Pokrivenost poslužitelja IPVanish-a vrlo je dobra kao i poslužitelji 70+ zemalja. Međutim, tijekom naših testova, nijedan od ovih poslužitelja nije uspio deblokirati američki Netflix, BBC iPlayer ili čak Hulu zbog materije koja se za nas smatra velikim prijevarom.

Njihova brzina bila je u redu prema onome što smo ispitali. Zapravo, naša je veza samo propala 10%, i bili smo u mogućnosti emitirati sadržaj u punoj razlučivosti bez svjedočenja bilo kakvih problema s međuspremnicima.

Korištenje njihove aplikacije bilo je prilično iskren. Uspjeli smo se povezati sa serverom u roku od nekoliko sekundi. Kao što je spomenuto gore, IPVanish ipak nije uspio deblokirati određene glavne strujne kanale.

Drugo što smo otkrili je da davatelj nema pametni DNS značajku, što je neophodno za pristup sadržaju s ograničenim ograničenjima. Štoviše, vidjeli smo i da taj pružatelj nudi samo a 7-dnevna politika povrata novca, koja blijedi u odnosu na ostale na popisu.

prozodija

 • Poslužitelji u više od 70 zemalja.
 • P2P podrška.
 • Prijateljsko korisničko sučelje.
 • Deset istodobnih veza.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Automatski prekidač.
 • Proxy SOCK5.
 • Chrome proširenje
 • SugarSync (sigurna pohrana datoteka).

kontra

 • Pametni DNS nije dostupan.
 • Ne deblokira Netflix i BBC iPlayer.
 • 7-dnevna politika povrata novca.
 • Nema razdijeljenog tunela.
 • Nema besplatnog suđenja.

6. CyberGhost

CyberGhost Cover

CyberGhost još jedan je top VPN koji treba upotrijebiti u Kanadi. Primijetili smo kako davatelj ima puno korisnika, posebno 15 milijuna od njih, unatoč njihovoj sjenovitog podrijetla. Dopustite da malo osvijetlimo stvar.

Prvo, Cyberghost je temeljen na oboje Rumunjska i Njemačka. U pogledu privatnosti na mreži, Rumunjska je u redu nema striktnih zakona o nadzoru. Međutim, problem je s Njemačka, koji je jedan od Zemlje s 14 očiju. Ali to nije ono što smo mislili pod “Senka”.

Cyberghost je kupio sv Izraelska kompanija Kape Technologies. U prošlosti su novi vlasnici CyberGhosta stvarali malware. To je tada bilo, sada, ništa takvo nije prijavljeno.

Sada da vidimo zašto Cyberghost ima tako veliku korisničku bazu. Pružatelj usluga ima poslužitelje u 90 zemalja, što je sjajno jer suparnik voli ExpressVPN.

Također, brzinski testovi pokazali su i jedno i drugo pozitivni i negativni rezultati. Nekoliko poslužitelja nije utjecalo na našu vezu ni približno, ni približno 12%. S druge strane, bilo je i drugih poslužitelja koji su smanjili našu brzinu interneta do točke u kojoj je kvaliteta videa pala na 240 umjesto na 720.

Usluga nema a Smart DNS značajka za deblokiranje sadržaja, ali njegovi VPN poslužitelji mogu obaviti posao. Pokušali smo Američki Netflix a dobavljač isporučen.

Aplikacija CyberGhost ima istaknut naziv “Za strujanje”. To omogućuje korisnicima da odaberu kanal koji žele deblokirati i aplikacija će se tada povezati se s poslužiteljem u skladu s tim (Poslužitelj u regiji kanala). Na taj način ne morate shvatiti koji poslužitelj sam odblokira koji kanal. To je vrlo impresivno ako mislite na korisnike koji nisu tehnološki pametni.

Privatnost dolazi u obliku vojnog šifriranja i ubojiti prekidač. Što se pretplate tiče, Cyberghost je malo skuplji, ali dolazi s a Pravila povrata od 45 dana. Imate vremena da se odlučite.

prozodija

 • Poslužitelji u 90+ zemalja.
 • P2P podrška.
 • Pravila povrata od 45 dana.
 • Aplikacije su vrlo jednostavne za korištenje.
 • Sedam istodobnih veza.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Automatski prekidač.
 • NoSpy VPN poslužitelji
 • Proširenja preglednika.

kontra

 • Nedostaje podijeljeni tuneliranje.
 • Besplatna proba nije dostupna.
 • Nema Smart DNS značajka.

Najbolji VPN-ovi za Kanadu – konačna presuda

Kanada zapravo nije toliko cenzurirano kao u drugim zemljama, ali nekoliko nedavnih zakona pomoglo je ukopati internetsku privatnost općenito. 

Oni su zapravo učinili da više ljudi misli na svoju internetsku prisutnost i ono što rade na mreži. Napravite korak da to osigurate vaši su podaci zaštićeni i pristupajte web mjestu koje želite, i slobodno nam recite kakvo je vaše iskustvo bilo prvi put VPN korisnika u odjeljku ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me