Najbolji VPN za kanal 4

Pitajte većinu britanskih gledatelja na kojim kanalima oni uživaju gledati i vjerojatno ćete otkriti da Channel 4 ima prilično puno u svojih top 5 izbora. Kanal nudi raznoliku paletu kanala koji pokrivaju širok opseg programiranja, od zabave do sporta, vijesti, filmova i dokumentarnih filmova. Budući da je servis nedavno pokrenuo aplikaciju za streaming, gledatelji će sada moći odlučiti što bi željeli gledati i kada to žele. Nova usluga streaminga nazvana je All 4 i omogućit će gledateljima da uspostave sve što bi mogli propustiti na osnovu njihovog radnog rasporeda po njihovoj pogodnosti..


Najbolji VPN za kanal 4

Najbolji VPN za sve 4

Je li kanal 4 dostupan izvan Velike Britanije?

Ako kanal prenosite iz Velike Britanije, uvijek ćete biti sigurni da imate pristup usluzi. Jedini problem koji nastaje je kada pokušavate strujati kanal dok ste putovali u inozemstvo. To može biti priličan izazov jer platforma za streaming ima mjere za ograničavanje pristupa izvan zemlje. Zašto se to radi? Vjerojatno bih pokušao ostati u skladu s propisima o distribuciji koji reguliraju sadržaj prikazan na njihovim web lokacijama. Kada pokušate strujati sadržaj iz usluge dok ste izvan zemlje, ono što ćete dobiti je poruka o pogrešci koja vas obavještava o vašoj nemogućnosti pristupa usluzi na temelju vaše lokacije.

Platforma za strujanje zapravo je u mogućnosti uspostaviti vašu lokaciju putem vaše IP adrese. Vaš IP omogućuje web lokacijama i aplikacijama da saznaju nekoliko pojedinosti o vama. Ti se podaci kreću u rasponu od stvari kao što su vaša stvarna lokacija, vaš identitet i operativni sustav. Sva 4 događaja su geo-restriktivni kanal. Ne biste trebali imati pristup njihovom sadržaju ako se nalazite izvan određenog teritorija. Bez obzira na to, sva nada se još uvijek ne gubi za korisnike sa sjedištem u inozemstvu koji bi željeli strujati iz usluge.

Pomoću VPN-a za deblokiranje kanala 4 u inozemstvu

Povezivanje s virtualnom privatnom mrežom omogućava korisnicima sakrivanje ili izmjenu IP adrese, čime se prevazilaze bilo koja od ograničenja koja web mjesto možda mora uskratiti korisnicima. Pretplata na vjerodostojan VPN omogućuje vam strujanje svih 4 sadržaja čak i ako se nalazite izvan Velike Britanije. To pruža velik povratak za britanske gledatelje koji bi mogli biti izvan zemlje kao emigranti ili čak kao turisti.

Sve što bi trebali učiniti nakon pretplate je da se povežu na poslužitelj sa sjedištem u Velikoj Britaniji i na platformi za streaming, činilo se kao da imaju svoje sjedište u Britaniji. To se ne odnosi samo na Svih 4 jer korisnici također mogu pristupiti drugim web lokacijama s ograničenom geološkom lokacijom koje se nalaze drugdje u svijetu ako se povezuju na poslužitelj u bilo kojoj zemlji na kojoj se nalazi web mjesto kojem žele pristupiti..

Korištenje VPN-a nudi i niz drugih prednosti, poput kriptiranja vašeg internetskog prometa i skrivanja vašeg identiteta s bilo kojeg web mjesta koje odlučite posjetiti. VPN vam također omogućuje da sakrijete aktivnost od svog davatelja internetskih usluga. Ovo zaobilazi bilo koji oblik lijevanja koji bi se mogli primijeniti. Korištenje VPN-a također vam omogućuje da zaštitite svoje podatke od hakera i prijevara.

Najbolji VPN-ovi za kanal 4

Da biste mogli u potpunosti uživati ​​u svim tim prednostima, morat ćete se pretplatiti na vjerodostojnu VPN uslugu. Već smo identificirali nekoliko za koje smo sigurni da će pružiti izvrsnu uslugu. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za sve 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je sigurno jedan od pružatelja usluga koji ima puno potencijala u VPN industriji, sudeći prema broju primljenih nagrada kao i broju pretplatnika koji imaju račun kod tog pružatelja usluga. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. ExpressVPN ima oko 2000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu. Uz dovoljno njih sa sjedištem u Velikoj Britaniji, ne biste trebali imati problema s pronalaženjem određenog za povezivanje i strujanje s All 4. Nakon što je pokrenut 2009. godine, servis je prošao dug put u optimizaciji usluge za svoje pretplatnike. Zato je na našem popisu kao usluga broj jedan za strujanje Kanala 4 izvan Velike Britanije.

Davatelj je u mogućnosti podržati najviše 3 istodobna uređaja. Zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji, sigurnost je osigurana na svim vašim uređajima. ExpressVPN također drži strogu politiku nulte evidentiranja i nudi OpenVPN, UDP, SSTP. L2TP / IPSec i PPTP kao protokoli koje možete izabrati. Usluga također ima DNS uslugu bez ikakvih znanja koja osigurava da su sve vaše veze brže i sigurnije. Da biste vidjeli što više možete dobiti od pružatelja usluga, pogledajte naš mnogo detaljniji ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

BulletVPN je još jedan pružatelj usluga koji ne razočara. Kao što vjerojatno možete reći, fokus je ovdje pružiti najbolje moguće brzine pregledavanja bez ugrožavanja vašeg identiteta i sigurnosti. Ovo je sjajna ponuda jer je davatelj u mogućnosti do određenog stupnja suprotstaviti koliko vam veza može uslijed kriptiranja. BulletVPN također omogućuje korisnicima da istovremeno povežu 3 uređaja na njihove VPN poslužitelje.

BulletVPN ima prisutnost u oko 20 i više zemalja, s UK-om. Usluga je jedna od najpouzdanijih, posebno ako želite uživati ​​u neprimjetnom streamingu bez međusobnog pohranjivanja videozapisa. BulletVPN također ima pouzdanu uslugu SmartDNS. To je korisno ako želite pristupiti geografski ograničenim web lokacijama bez VPN-a. Što se tiče sigurnosti, usluga osigurava da vaše pregledavanje ostane neotkriveno pomoću 256-bitne AES enkripcije. Korištenje BulletVPN-a vam također osigurava besprijekornu vezu, a s opcijama poput OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP imat ćete široku paletu mogućnosti za odabir. Da biste vidjeli što više BulletVPN može učiniti za vas, pogledajte naš pregled BulletVPN.

3. NordVPN

Druga pouzdana alternativa je NordVPN. Osnovan 2008. godine, NordVPN je jedan od onih pružatelja usluga koji imaju toliko značajki prilagođenih da osiguravaju vašu sigurnost, tako da ne biste trebali brinuti kada ste na mreži nakon što se pretplatite na njih. Usluga nudi do 4000 poslužitelja sa sjedištem u više od 60 zemalja, a jamči zaštitu zahvaljujući njihovom industrijskom standardnom 256 bitnom AES enkripciji.

Usluga ima širok opseg značajki u trgovini, a neke od njih koje vjerojatno nećete naći niti jedan drugi davatelj usluga. Jedna takva značajka je i njegov dvostruki VPN. Svoj promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog i time udvostručuje vašu sigurnost. Usluga također omogućuje do 6 istodobnih veza i ima mrežu poslužitelja s kojih možete odabrati one na koje želite spojiti na temelju onoga što želite raditi. Postoje poslužitelji optimizirani za streaming, igre, torrenting ili čak velika preuzimanja. Na taj način imate između mnogih izbora. Više detalja o tome što možete očekivati ​​potražite u našem NordVPN pregledu.

Zaključak o najboljem VPN-u za sve 4

Kao dobro poznat streaming kanal, Svi 4 imaju poprilično široku bazu gledatelja. Neki od njegovih gledatelja vjerojatno puno putuju izvan Velike Britanije, pa bi im uporaba VPN-a bila vrlo korisna. Tri gore opisane usluge su više nego sposobne voditi brigu o vašim sigurnosnim potrebama. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map