Najbolji VPN za Kindle Fire tablet – pregled 2020

Od svojih skromnih početaka kao internetska knjižara, Amazon.com je izrasla u jednu od najvećih tvrtki za e-trgovinu koju je svijet ikada vidio. Njegov stalni rast omogućio je tvrtki da iskoristi druge tržišne segmente koji se održavaju u tehnološkoj industriji. Čini se da je jedan od njegovih dosad najuspješnijih pothvata ulazak u prostor tableta. Predstavljajući svoj vlastiti Kindle Fire još 2011. godine, čini se da je većina većine digitalnih potrošača razvila dopadljiv uređaj, uglavnom koristeći to za streaming svojih omiljenih filmova, TV emisija i glazbe.


Zapaliti vatru

Nepotrebno je da većina mogućnosti zapaljive vatre u potpunosti ovisi o njezinu pristupu Internetu. Jedini put da uređaj možete upotrebljavati izvan mreže jest kada pregledavate materijal koji ste preuzeli kad ste se mogli povezati s Internetom. Uz brojne sigurnosne prijetnje koje postoje na mreži, zaista je važno pokušati i osigurati da se vaš uređaj oslanja na neki oblik zaštite kako biste izbjegli opasnost. Jedan od najpouzdanijih oblika zaštite koji zasigurno dobro radi s takvim uređajem je VPN.

Upotreba VPN-a na vaąoj tabletici Kindle Fire

Virtualna privatna mreža događa se niz međusobno povezanih poslužitelja putem kojih korisnici mogu prenijeti svoje podatke bez da se brinu hoće li netko špijunirati njihove aktivnosti. Upotreba jednog znači da ćete moći pregledavati Internet bez da itko zna što namjeravate, a to uključuje i vaš ISP. Povrh toga, također ćete moći pristupiti geografski ograničenim web lokacijama i kanalima bez obzira u kojoj se zemlji možete nalaziti.

Razina privatnosti u kojoj uživate tijekom upotrebe VPN-a na svom Kindle Fire omogućuje vam da radite puno osjetljivije stvari bez brige da ćete možda biti hakirani i ukrasti vaše osobne podatke. Pomoću VPN-a lako možete pristupiti stvarima poput svog bankovnog računa putem interneta ili čak poslati novac trgovcu za nešto što želite kupiti iz njihove internetske trgovine.

Odabir pravog davatelja VPN usluga može se ponekad pokazati izazovnim, a jedan od razloga je i zato što ih je toliko mnogo na tržištu. Ako se s ovom vrstom suočavate, pokušati ćemo vam pomoći kroz četiri pružatelja usluga za koja smo sigurni da mogu ponuditi vrlo dobru uslugu.

Najbolji VPN za zapaliti vatru

ExpressVPN – Prvi izbor urednika

Ovaj dobavljač stoji glavom i ramenima iznad većine ostalih konkurenata na tržištu, uglavnom zbog svoje predanosti da ponudi najbolje u obliku usluge kupcima i prisutnosti svojih poslužitelja u više od 94 zemlje širom svijeta. Poznato je da je njegova razina sigurnosti vojnog stupnja jer nudi 256 bitnu AES enkripciju, kao i podršku za PPTP, L2TP i OpenVPN kao protokole za tuneliranje. Usluga također nudi jednostavnu aplikaciju koja se može izvoditi na različitim platformama kao što su Windows, iOS i Android. Uz rok garancije povrata novca od 30 dana, korisnici imaju više nego dovoljno vremena da potvrde koliko im usluga dobro funkcionira, pa bi se trebali potaknuti da isprobaju sve značajke koje pružatelj nudi. ExpressVPN također ima program za nagradu za kupce u kojem, ako kao pretplatnik pozovete kolegu da se prebaci na njihovu uslugu, i oni na kraju to učine, obojica dobijate mjesečno besplatno korištenje.

NordVPN

Uz mnoge značajke koje NordVPN može ponuditi svojim kupcima, bilo bi vrlo nepošteno kada bismo odlučili da ih ne uvrstimo na naš popis. Jedno od najvećih prodajnih mjesta je činjenica da nude dvostruko enkripciju. To znači da se promet korisnika prenosi putem dva poslužitelja umjesto jednog, čime se dodaje sloj sigurnosti. Zamislite to kao podatke koji prolaze kroz tunel unutar tunela. Još jedna od njegovih glavnih značajki je automatska sklopka za Internet kill, koja se uključuje kad se uključi vaša VPN veza. Ove dvije sjajne značajke, zajedno sa svojim kapacitetom za rukovanje do 5 istovremeno povezanih uređaja, čine NordVPN jednim od najboljih pružatelja usluga koji je u mogućnosti pružiti maksimalnu sigurnost za vaš Kindle Fire tablet.

VyprVPN

Poznata i kao Zlatna žaba, VyprVPN čini se da je jedan od najboljih pružatelja usluga za Kindle Fire Tablet. Pokrenuta 2009. godine, usluga je i dalje jedna od najpouzdanijih, s preko 700 poslužitelja, koji svi nude pristup više od 200 000 IP adresa. U slučaju da naiđete na bilo koji problem, timu za brigu o kupcima uvijek je na raspolaganju kako bi riješili sve moguće probleme. Do njih se može doći preko dva glavna kanala; to su putem live chat-a i njihovog sustava za podršku e-pošte. VyprVPN je usluga koja je dostupna na različitim platformama, od kojih su neke Windows, Mac OS, Android i iOS. Njegove su aplikacije također jednostavne za kretanje kroz njih i omogućuju vam da se istovremeno prijavite na još 5 uređaja pod istim računom. Zanimljivo je da VyprVPN svojim kupcima omogućuje uzorkovanje samo 3 dana, a probna verzija će biti besplatna..

IPVanish

Četvrta na našem popisu je IPVanish, dobavljač koji je među prvim ulagačima na tržište VPN-a, osnovan je još 1999. godine. Dobavljač ima impresivan broj poslužitelja od više od 1000, sa sjedištem u preko 60 različitih zemalja. IPVanish također osigurava da neće dijeliti nijednu vašu povijest pregledavanja jer imaju vrlo jaku politiku nulte evidentiranja. Osim toga, njihova AES-256 bitna enkripcija vojnog stupnja i razni oblici podržanih VPN protokola olakšavaju uključivanje drugih usluga. Uz pretplatu IPVanish, korisnici mogu uključiti do 5 uređaja na isti račun, a mogu koristiti i svoju aplikaciju na različitim platformama kao što su Windows, iOS, Mac i Android.

Sažetak najboljeg VPN-a za tablet Kindle Fire

 Upravo smo pokrili četiri najbolja pružatelja VPN-a na koje biste mogli računati za sigurnost dok ste na mreži. Ako postoji još par pružatelja usluga za koje mislite da bi trebali biti uključeni na ovaj popis, ostavite nam komentar u donjem odjeljku i mi ćemo se sigurno obratiti vama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me