Najbolji VPN za Kinu – 2020. pregled

Što je najbolji kineski VPN u 2020. godini? Ako planirate putovati u Kinu, prije dolaska na taj avion svakako biste trebali staviti VPN na svoju listu obaveza. U Kini vlada nameće teška cenzura i ograničenja na web stranicama kojima možete pristupiti putem interneta, inače poznate kao “Veliki vatrozid”. Web lokacije poput Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, pa čak Google su svi blokirano u Kini, popriličan kulturni šok za prognanike koji dolaze iz SAD-a, Velike Britanije, Australije, Njemačke ili Francuske. Zato vam treba VPN do zaobići ta ograničenja i deblokirajte sve web stranice koje želite u kontinentalnoj Kini. VPN će vam također omogućiti pristup geo-blokiranim kanalima poput Netflix, Hulu, ili BBC iPlayer u Kini. Pročitajte sljedeći info vodič na najbolji VPN za Kinu u 2020. godini.


Najbolji kineski VPN 2017 za zaobići sjajni vatrozid

Najbolji kineski VPN 2020 za zaobići Veliki vatrozid

Najbolji VPN za Kinu – Sadržajni indeks

 • Najbolji VPN za Kinu
 • Što je VPN?
 • Je VPN Legal u Kini?
 • Kako mi VPN pomaže?
 • Kako postaviti VPN?
 • Najbolji VPN za Kinu pregled
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Kada koristiti VPN?
 • Kako deblokirati web stranice u Kini?
 • Kina je blokirana 10 najboljih web lokacija
 • Najbolji VPN za Kinu – zaključak

Najbolji VPN za Kinu

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Što je VPN? Najbolji VPN za Kinu u 2020. godini

VPN je skraćenica za “Virtual Private Private Network”. Postavljanje VPN veze na vašem uređaju omogućava vam slanje internetske veze putem a siguran tunel da kriptira sav vaš promet. Ovaj postupak sprječava prisluškivanje državnih agencija ili hakera na vašoj mrežnoj aktivnosti i zauzvrat ugrožavaju vaše privatne podatke. VPN vam u osnovi omogućuje dobivanje korisničkog računa dodatni sloj privatnosti i sigurnosti koji štiti vaše e-poruke, lozinke, poruke, kao i računi za online bankarstvo. Imajte na umu da je VPN potpuno legitiman i da ga koriste korporacije širom svijeta.

Pouzdane VPN usluge mogu koštati od 6 do 9 američkih dolara mjesečno. U osnovi dobivate ono za što plaćate. Skuplji VPN dobavljač poput ExpressVPN nudi više VPN poslužitelja i veće brzine. Oni imaju i vrlo brzu korisničku podršku, što morate uzeti u obzir pri putovanju u inozemstvo. Kina je započela zabranu neovlaštenih VPN usluga.

Konstantno pratimo VPN-ove da bismo vidjeli koji stvarno rade u kontinentalnoj Kini. Evo ih vodećih dobavljača VPN-a u Kini 2020. O njima ćemo u pojedinostima govoriti detaljnije kasnije u ovom pregledu. Za sada pogledajte ukratko svaki od njih.

Je li VPN u Kini ilegalan?

Upravljanje VPN tvrtkom u Kini doista je nezakonito. Međutim, ne postoji propis koji sprječava pojedince da koriste inozemni VPN. Hoće li se VPN u Kini smatrati zakonitim ili ne, stvarno ovisi o tome što ćete učiniti nakon što se povežete s VPN serverom. Sve dok koristite VPN za deblokiranje web lokacija koje su geoblokirane, kao što su Hulu, HBO Go ili Amazon Prime, u osnovi ne kršite nikakve zakone. Međutim, ako namjeravate širiti političke poruke, možete upasti u probleme. Kineska vlada doista je blokirala neke globalne VPN usluge. Zbog toga je ključno odabrati pravi VPN koji će se koristiti u kontinentalnoj Kini.

Kako mi VPN pomaže u Kini?

Po spajanje na VPN poslužitelj smještenu izvan Kine, stigneš promijenite svoju kinesku IP adresu. Drugim riječima, povezivanje s američkim VPN serverom vam daje US adresu u SAD-u. To vam omogućuje deblokirajte Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix, i svim ostalim web lokacijama kojima biste obično pristupili kući, ali su zabranjeni u kontinentalnoj Kini.

Kako postaviti VPN vezu?

VPN možete postaviti ručno putem mrežne postavke vašeg računala. No, preuzimanje i instaliranje VPN aplikacija na vaše računalo, Mac, iPhone, iPad ili Android olakšava postupak postavljanja. VPN aplikaciju možete dobiti od pružatelja VPN-a kod kojeg ste se prijavili. Većina pružatelja VPN-a također nudi svoje aplikacije u Google Play Storeu, kao i u Appleovoj App Store. Postavljanje VPN aplikacije prije polaska u Kinu toplo se preporučuje. Nakon što instalirate aplikaciju, sve što trebate je prijaviti se pomoću korisničkog imena i zaporke koje vam je dao vaš VPN davatelj. Na kraju odaberite na koji se VPN poslužitelj želite povezati.

Najbolji kineski VPN 2020 za zaobići Veliki vatrozid

Nekoliko je aspekata koje morate razmotriti prije nego što odaberete s kojim se pružateljem VPN-a prijaviti. Vani su besplatni VPN-ovi, ali ne bih preporučio njihovo korištenje.

Najviše besplatni davatelji VPN-a postavili su ograničenje količine podataka koje možete preuzeti. Budući da su besplatni, mnogi korisnici moraju biti povezani na njihove VPN poslužitelje što ove poslužitelje čini mnogo sporijima i na taj način praktički beskorisnima za mrežno strujanje. U nekim slučajevima vas besplatni davatelji VPN-a varaju u preuzimanju zlonamjernog softvera na vaš uređaj. Koristite samo pouzdane VPN davatelje. Zato ću pregledati četiri vrhunska VPN-a koja zapravo djeluju u Kini. Evo ih.

ExpressVPN

Počnimo s jednim od mojih omiljenih, ExpressVPN. Ovdje ne pokušavam biti pristran, ali ovaj VPN pojavio se na vrhu popisa na temelju recenzija koje je dobivao tijekom godina. Ne imenujete VPN davatelja koji će biti na vrhu industrije ako nije dovoljno kvalificiran.

Ova robusna usluga može se pohvaliti ogromnom mrežom poslužitelja koja pokriva više od 94 zemlje širom svijeta. To znači da je zaobilaženje geo-ograničenja igra djeteta za ovog VPN davatelja. To je jedno od rijetkih koje može zaobići Netflixove VPN blokove. To je prilično zakonito. Mnogi pružatelji VPN-a ne mogu pristupiti američkim Netflixima, poput Tunnelbeara i drugih.

Nakon što se pretplatite na njihovu uslugu, moći ćete istovremeno koristiti VPN vezu na 3 uređaja. To je prilično dobra značajka s obzirom da ExpressVPN ima klijente na većini operativnih sustava, uključujući iOS, PC, Mac i Android.

NordVPN

To što ste drugi na našem popisu ne znači da je manje važno od ExpressVPN-a. Svaki VPN pružatelj ima određene značajke koje se razlikuju ovisno o potrebama potrošača. NordVPN, na primjer, više se fokusira na sigurnost. To nije sve, iako je zemlje koje pokriva manje od ExpressVPN-a, usluga ima više od 5000 poslužitelja u 60+ zemalja.

Ako ste već pretplatnik, svjedočit ćete nekoliko padova brzine vaše veze. To je zbog nekih nepouzdanih poslužitelja koje ima NordVPN. Međutim, s vremenom je uspio popraviti to pitanje. Jednom kada se prijavite za njihove usluge, moći ćete dijeliti vezu na 6 simultanih uređaja. To je više nego dovoljno da osigurate platformu svoje obitelji i prijatelja.

Još jedna značajna značajka je njihova značajka Smart DNS. To je naziv SmartPlay i može otključati stotine kanala širom svijeta jednostavnim mijenjanjem nekih DNS postavki na vašem uređaju. Međutim, u ovom ćete procesu žrtvovati sigurnosne značajke VPN-a. Ako ste strastveni streamer, predlažem vam da krenete za Smart DNS.

BulletVPN

Kada govorimo o najboljim VPN-ovima za Kinu, zapravo nas ne zanima njihova mreža poslužitelja. Mi samo želimo uslugu koja djeluje unutar tih zidova. Dobro, BulletVPN još je mala u usporedbi s drugim, ali barem je uspjela zaobići Veliki vatrozid.

Ovaj VPN ima poslužitelje u 30 zemalja, što možda i nisam baš velika. Međutim, on još uvijek ima najbolje sigurnosne značajke koje svaki korisnik može poželjeti. Usluga je prilično pristupačna i dodaje značajku Smart DNS za pretplatnike. BulletVPN možete koristiti na 3 uređaja pod jednim računom i imati koristi od vrhunskih sigurnosnih protokola poput PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2.

Štoviše, BulletVPN ne vodi evidenciju o podacima i aktivnostima korisnika, to je ono što mi volimo nazvati pravilima bez dnevnika. To znači da ako je vlada tražila informacije o vama i web lokacijama koje ste posjetili, VPN ne može dati zauzvrat. Prilično je dobra značajka imajući u vidu da je Kina jedna od naj cenzuriranijih zemalja na svijetu.

SurfShark

SurfShark sasvim je novo na sceni, ali nudi pristojnu mrežu poslužitelja da podrži uslugu. Moći ćete se prijaviti na više od 500 poslužitelja u 50 zemalja. To uključuje regije u Americi, Europi, Aziji, Pacifiku, Bliskom Istoku i Africi. Pronaći ćete dobar broj poslužitelja koji pokrivaju Europu. Međutim, Azija nije toliko opremljena kao što su Amerika i Europa.

Osim rodne aplikacije koja je kompatibilna s gotovo svim operativnim sustavima, SurfShark nudi proširenja preglednika Chrome i Firefox za lakši pristup. Sada, razgovarajmo o glavnom fokusu ovog VPN pružatelja, to je neograničena istovremena veza. Nijedan VPN koji sam svjestan da pruža takvu značajku. Mislim, možete dati svoj račun svim svojim prijateljima i obitelji kako bi oni imali koristi od VPN veze.

Ovo bi vam moglo biti alarmantno jer je SurfShark sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Ova regija jedno je od 14 teritorija pod jurisdikcijom i suverenitetom Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, on ne vodi zapisnike kao što je navedeno u nekoliko izvještaja. To znači da vlada neće pronaći ništa što ste učinili na mreži, jer na prvom mjestu nema ništa za predstaviti.

Kada trebam postaviti VPN?

Toplo preporučujem prijavite se s pružateljem VPN-a prije odlaska u Kinu. Postoji nekoliko razloga za to. Za jednu ćete sve to moći postaviti i provjeriti da radi prije odlaska. Stoga to možete skinuti s uma. Također biste trebali uzeti u obzir činjenicu da Google Play trgovina blokirana je u Kini također. To znači da to možda niste mogli preuzmite VPN aplikaciju na vaš Android pametni telefon ako ste već u Kini. Još jedan razlog zašto dobiti VPN prije dolaska u Kinu.

Savjeti i trikovi za deblokiranje web stranica u Kini

Tijekom boravka u a hotel, aerodrom ili restoran, osigurava da ste spojeni na VPN. Javna mjesta poput ovih, posebno ona koja nude besplatna WiFi žarišta, obično su utočišta hakera. VPN veza može zaštititi vaš uređaj od provale.

I na kraju, ne zaboravite da se povežete s VPN serverom u regiji u kojoj web mjesto kojemu pokušavate pristupiti nije blokirano. Društvene web lokacije poput Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, i Cvrkut su uglavnom dostupni u cijelom svijetu. No, kanali za strujanje poput Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, ili Sky Go su blokirani tj. dostupan samo u određenim zemljama.

Top 10 web lokacija zabranjenih u Kini – Best China VPN 2020 za zaobići Veliki vatrozid

 • Netflix
 • Facebook
 • Gmail
 • Google
 • Youtube
 • Cvrkut
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • prostak

Najbolji kineski VPN 2020 za zaobići Veliki vatrozid

Kao što možete vidjeti s gornjeg popisa, većina web stranica kojima svakodnevno pristupate zabranjena je u Kini. koristeći VPN daje vam zaobilazno rješenje koje vam omogućava zaobići cenzuru koju je nametnuo Veliki kineski vatrozid i deblokirajte svoje omiljene web stranice u Kini. VPN vam također pomaže da zaštitite sve svoje privatne podatke tijekom boravka u hotelima, restoranima, zračnim lukama ili na drugim javnim mjestima, bilo u zemlji ili inozemstvu. Što mislite o našem najboljem kina VPN za 2020. gore? Jeste li koristili neku od VPN usluga koje smo predložili? Podijelite svoje iskustvo u nastavku.

Uštedjeti

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map