Najbolji VPN za kupovinu na mreži

Kako industrija e-trgovine i dalje raste, sve više i više ljudi se okreće praktičnosti kupnje putem interneta i isporučivanja svoje robe ravno do praga. Odličan je način uštede vremena, a proizvode možete naručiti gotovo iz bilo kojeg mjesta širom svijeta. Unatoč rastućem uspjehu internetske kupovine, još uvijek postoje brojna pitanja koja i dalje predstavljaju usko grlo. Pitajte čestog kupca koji dobiva svoje proizvode s aliexpress.com i on će vam reći o nedostatku povjerenja u transfer novca prilikom plaćanja njegovih proizvoda. Drugi koji koristi Alibaba.com mogao bi govoriti o tome kako se cijene razlikuju ovisno o državi iz koje kupujete. Ovakvi problemi mogu uzrokovati kupcima veliku frustraciju, a mogu čak i izgubiti novac u tom procesu.

Najbolji VPN za kupovinu na mreži

Najbolji VPN za kupovinu na mreži

VPN za bolje i sigurnije iskustvo kupnje putem interneta

Kako bi izbjegli sve ovo, kupci se potiču da se okrenu rješenju koje će zaštititi njihove transakcije i zaštititi podatke njihovih kreditnih kartica od presretanja bilo koje loše namjere. Ovo bi bila vjerodostojna VPN usluga.

Što je VPN?

Inicijali ‘VPN’ označavaju virtualnu privatnu mrežu. Po riječima laika, ovo je zbirka poslužitelja određenog davatelja koji vam omogućuju anonimno surfanje Internetom i šifriranje prometa pregledavanja na način da ni vaš davatelj internetskih usluga neće moći prisluškivati ​​vaše aktivnosti na mreži.


Vjerodostojna VPN usluga može vam pomoći prikriti svoju lokaciju, omogućujući vam da kupujete robu po nižim cijenama. To bi vam moglo uštedjeti dobar novac u dugom roku. Otvorit će vam se i novi načini plaćanja pretplate. Možete odabrati plaćanje putem kripto-valuta, a plaćanja se mogu učiniti anonimnim.

Pomoću VPN-a možete i deblokirati internetske web stranice za kupovinu koja bi se obično blokirala u vašoj zemlji. Dolazite do web lokacija poput Target.com, Walmart, Amazon i BestBuy.

Najbolji VPN za online kupovinu – sažetak

Ako vam prijava na VPN uslugu zvuči kao dobra ideja, evo popisa nekih pružatelja usluga za koje mislimo da su najbolji VPN-ovi za kupovinu u 2017. godini:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. HideMyAss

Najbolji VPN za online kupnju

Ispod možete pronaći detaljan pregled svih najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti za sigurno i anonimno kupovinu putem interneta..

ExpressVPN

Kada je u pitanju VPN, ExpressVPN su stručnjaci. Oni imaju VPN lokacije u cijelom svijetu i jedna su od rijetkih VPN usluga koja vam i dalje omogućuje promjenu vaše Netflix regije u SAD. Uz to, možete pokrenuti tri istodobne VPN veze. ExpressVPN slijedi a “Pravila o nedelovanju” i nudi zvjezdane 24/7 podrška za sve svoje korisnike. Oni su jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga na tržištu koji nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako niste zadovoljni, možete dobiti puni povrat novca koji ste uplatili na početku.

IPVanish

Sljedeće je IPVanish, pružatelj usluga koji se ponosi planom plaćanja koji ne diskriminira u pogledu značajki koje su dostupne u svim svojim paketima. Možete platiti 10 USD za isprobavanje usluge tijekom prvog mjeseca, a na kraju i 8,99 USD mjesečno ako ste sigurni da ćete koristiti uslugu sljedeća 3 mjeseca. Kasnije ćete možda otkriti da je plaćanje za cijelu godinu mnogo jeftinije, s naplatom samo mjesec dana 6,49 dolara. Za uslugu koja ima preko 500 poslužitelja u preko 60 zemalja to je zaista dobra vrijednost za novac. Pružatelj usluge obećava da neće voditi evidenciju prometa i da postoji pravila koja osiguravaju da se obećanje pridržava. Sigurnost se drži čvrsto i postoji oblik 256-bitne enkripcije da bi se to osiguralo. Uopće nije loše za vrhunskog pružatelja usluga VPN-a.

CyberGhost Pro

S velikim tržištem poput VPN-a, pronalaženje dobavljača koji je i vjerodostojan i nije previše skup može se pokazati prilično teškim jer ne postoji toliko servisa kao što je to. CyberGhost VPN spada u ovu malu kategoriju pružatelja usluga koji imaju na umu potrebe klijenata, kao i njegov džep. Njegovih 500 poslužitelja u preko 30 zemalja čini doista malu mrežu, ali to nije razlog da bilo tko pretpostavlja da su njihove veze spore ili nepouzdane. Možete to testirati sami kroz njihov 30-dnevni jamstveni rok vraćanja novca. Šifriranje je također industrijski standard, s 256-bitnim AES sustavom koji radi ruku pod ruku sa OpenVPN sigurnosnim protokolom kako bi se osiguralo da se vaša privatnost održava u svakom trenutku.

SaferVPN

Kao relativno stari igrač na tržištu, SaferVPN odavno se etablirao kao sjajno rješenje za sve koji se žele pretplatiti na uslugu koja klijente drži u srcu. Njihove cijene kreću se od samo 4,99 USD mjesečno, do 7,50 USD mjesečno; relativno pristupačan za prosječnog korisnika interneta koji traži samo malo privatnosti. Pružatelj također ima istu 256 bitnu enkripciju, a razdoblje na kojem se potencijalni korisnici mogu uzorkovati od svoje ponude je 14 dana. S više od 400 namjenskih poslužitelja u više od 30 zemalja, vjerojatno je teško pronaći regiju u koju ne možete kupovati.

HideMyAss

Zadnji na našem popisu je još jedan vrijedan pružatelj usluga koji jamči potpunu zaštitu i potpunu privatnost kad god vršite plaćanja za kupljenu robu. HideMyAss ima prilično pristojnih 820 poslužitelja razbacanih u više od 190 zemalja, što vam omogućava naručivanje iz bilo koje internetske trgovine koju želite, bez obzira gdje se nalazite. Usluga kriptira vašu vezu putem protokola poput OpenVPN, PPTP i L2TP, tako da vaš promet ostaje nenadgledljiv, a identitet skriven. Pomoću ove usluge ostat ćete neotkriveni kad god pristupite bilo čemu na Internetu.

Najbolje američke web stranice za kupovinu

 • ebay
 • Amazon
 • Walmart
 • bestbuy
 • Cilj
 • Kućno skladište
 • Etsy
 • mlaz

Sigurno kupnje na mreži – dodatni savjeti

Sljedeći video, ljubaznošću NordVPN-a, pruža dodatne informacije o tome kako sigurno obaviti kupnju na mreži.

Zaključak o najboljem VPN-u za kupovinu na mreži

Unatoč rijetkim problemima zbog kojih mrežna kupovina ne predstavlja potpuno besprijekoran proces, vjerujemo da je VPN usluga lako u stanju riješiti većinu problema kroz koje mogu proći kupci. Također će pružiti dodatni sloj sigurnosti koji će čuvati podatke poput broja vaše kreditne kartice privatnim i sigurnim.

Ako odaberete neku od gore spomenutih usluga, voljeli bismo čuti vaša razmišljanja kao pretplatnika i koliko se vaše iskustvo kupovine promijenilo. Ostavite nam komentar u odjeljku ispod, a mi ćemo sigurno odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me