Najbolji VPN za LG Smart TV – Promjena regije WebOS

Što je najbolji VPN za LG televizore u 2019. godini? U pogledu proizvođača Smart TV-a, LG je na vrhu, zajedno sa Samsungom i Sony-om. LG-ovo korisničko sučelje, nazvano WebOS, osobito je popularno. Treba napomenuti da aplikacije za streaming kojima biste pristupili na Smart TV-u ovise o regiji u kojoj trenutno živite. Drugi aspekt koji biste trebali imati na umu prilikom kupnje Smart TV-a je taj da se većina njih može lako hakirati. Kiber-kriminalac može upotrijebiti slabe sigurnosne mjere Smart TV-a da ugrozi vašu privatnost i sigurnost. Da biste promijenili regiju WebOS i dodali dodatni sloj sigurnosti vašem LG Smart TV-u uz put, morate koristiti virtualnu privatnu mrežu. Ali koji je VPN najbolji za LG Smart TV? To ćemo nastojati obuhvatiti u donjem pregledu.


Najbolji VPN za LG Smart TV - Promjena regije WebOS

Najbolji VPN za LG Smart TV – Promjena regije WebOS

Najbolji LG VP Smart TV VPN sažeti

U slučaju da već znate sve što treba znati o VPN-ovima i kako rade, čitanje cjelovitog pregleda u daljnjem tekstu ne bi trebalo biti potrebno. Ovdje pogledajte najbolje VPN-ove koje možete koristiti na LG Smart TV-ima:

Kompatibilni su LG Smart televizori s VPN-om?

Nažalost, ne postoji način da se izravno instalira VPN aplikacija ili uspostavi VPN veza na vašem LG Smart TV-u. VPN aplikacije uglavnom su dizajnirane za rad na Windows, Mac OS, iOS i Android uređajima. Ako želite pristupiti geo-blokiranim aplikacijama na svom LG Smart TV-u, možete ih koristiti dva načina.

Postavite VPN vezu na usmjerivaču ili upotrijebite Smart DNS proxy uslugu. Za instaliranje VPN-a na vaš usmjerivač, sam usmjerivač mora podržavati VPN. U slučaju Smart DNS-a, morat ćete promijeniti adrese DNS poslužitelja vašeg LG Smart TV u adrese Smart DNS proxy usluge na koje ste pretplaćeni. Imajte na umu da vam upotreba Smart DNS-a omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju i ne šifrira vaš promet niti potpuno skriva vašu IP adresu. Što se tiče sigurnosti i privatnosti, VPN je taj put.

Ako tražite davatelja VPN usluga koji će se koristiti s vašim LG Smart TV-om, provjerite nudi li dobavljač na kraju odabir pretplatnika Smart DNS proxyje koji se mogu izravno konfigurirati putem mrežnih postavki televizora.. ExpressVPN i BulletVPN oba su glavna primjera.

U slučaju da tražite Smart DNS proxy uslugu, možete se prijaviti Unlocator. Novim korisnicima nude besplatno 7-dnevno probno razdoblje i podržavaju deblokiranje oko 200 kanala iz cijelog svijeta. Možete se prijaviti za besplatno probno razdoblje Unlocator bez potrebe za kreditnom karticom.

Kako instalirati Smart DNS na LG TV – VPN Alternativa

Evo kako možete konfigurirati Smart DNS na svom LG Smart TV-u.

 1. Uključite Smart TV i pritisnite tipku HOME na daljinskom upravljaču i u gornjem desnom uglu odaberite POSTAVKE.
 2. Zatim odaberite Mreža ► Wi-Fi veza.
 3. Odaberite Napredne postavke.
 4. Zatim odaberite Uredi.
 5. Unesite adrese DNS poslužitelja koji su vam pružili VPN ili Smart DNS usluga na koju ste se prijavili.
 6. Pritisnite Poveži.
 7. Pričekajte da se dovrši ispitivanje internetske veze i ponovno pokrenite Smart TV.

Sada imajte na umu da i dalje trebate prebaciti regiju svog LG Smart TV-a da biste na njega instalirali streaming aplikacije iz drugih regija. Drugim riječima, nećete moći pristupiti američkim aplikacijama poput HBO, Hulu ili Amazon Prime ako prvo ne promijenite regiju televizora u SAD..

Kako promijeniti WebOS regiju na LG Smart TV-u?

Slijedite korake u nastavku kako biste promijenili regiju svog LG Smart TV-a.

 1. Na daljinskom upravljaču vašeg LG-a kliknite gumb “Settings”.
 2. Odatle odaberite “Općenito”.
 3. Odaberite “Location”.
 4. Odaberite “LG Services Country”.
 5. Poništite odabir opcije “Automatski postavi” i odaberite zemlju na koju se želite prebaciti.
 6. Kliknite “Da” i ponovno pokrenite Smart TV.

Imajte na umu da zemlje na koje se prebacite ovise o regiji u kojoj ste kupili LG Smart TV.

Kako omogućiti usmjeravanje VPN-a na LG Smart TV-u putem usmjerivača

Ako se želite pridržavati VPN-a zbog njegovih vrhunskih sigurnosnih značajki na mreži, umjesto toga možete postaviti VPN vezu na usmjerivač. Na taj će način svi uređaji na koje povežete taj usmjerivač, uključujući Smart TV, naravno, dobiti zajedničku VPN vezu. Ipak, morate imati na umu nekoliko točaka. Prvo, nisu svi VPN usmjerivači kompatibilni s VPN-om. Za više informacija o postavljanju VPN-a na usmjerivač provjerite ovaj vodič. Također biste trebali znati da instaliranje VPN-a na usmjerivač zahtijeva nešto tehničkog znanja i stoga nije za sve. Koristi koje ćete dobiti od toga su ogromne.

Kako omogućiti VPN na LG Smart TV-u putem dijeljenja mrežne veze

Alternativno, potencijalno možete postaviti VPN vezu na Windows PC ili Mac i dijeliti internetsku vezu tog računala sa Smart TV-om. Na taj će način Samsung Smart TV imati koristi i od PC ili Mac-ove VPN veze. Opet, ova metoda nije jednostavna, ali je još uvijek izvediva i pruža održivo rješenje za sve koji traže načine instaliranja VPN-a na Smart TV.

Najbolji VPN za LG Smart TV – 3 izbora

U slučaju da tražite dobavljača VPN usluge koji će se koristiti s vašim Smart TV-om, provjerite nude li značajku Smart DNS. Kao što je detaljno objašnjeno gore, Smart DNS se može izravno instalirati na LG Smart TV bez potrebe za povezivanjem s usmjerivačem ili računalom. Nakon završetka možete deblokirati razne usluge streaminga na svom LG Smart TV-u.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - najbolji VPN za 2019. godinu

Kada je u pitanju vjerodostojna VPN, ExpressVPN oduvijek se smatrao jednim od najboljih kandidata svih vremena. Uglavnom zato što nudi servere na više od 160 lokacija i korisnicima pruža nekoliko sigurnosnih protokola. Također podržava sve glavne uređaje i pruža svakodnevnu korisničku podršku. Dakle, u slučaju da se pitate je li ovaj VPN dorastati svom LG Smart TV iskustvu, pogledajte što još može ponuditi:

prozodija

 • Brza i sigurna VPN usluga
 • Nema zapisa o upotrebi
 • Nudi do pet istodobnih veza
 • Neograničena propusnost i brzina
 • Visoko profesionalna korisnička podrška
 • Višestruke lokacije i protokoli poslužitelja
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Jednostavna VPN aplikacija

kontra

 • Visoke cijene

2. NordVPN

NordVPN - Top VPN u 2019. recenziji

NordVPN je pružatelj VPN usluga sa sjedištem u Panami, koji je u VPN poslu od 2012. godine. Imaju čvrstu poslužiteljsku mrežu i zahvaljujući njihovim pouzdanim uslugama njihova korisnička baza je sve veća. NordVPN ima strogu politiku bez zapisa i nekoliko prilično atraktivnih značajki, poput dvostruke enkripcije i P2P poslužitelja. Nastavite čitati naš objektivni NordVPN pregled kako biste saznali više o ovom poznatom pružatelju VPN-a.

prijave za iPhone, iPad, Android, PC i Mac su možda najlakše i najprijatnije što sam koristio. Postavljanje im traje nekoliko minuta. Od tamo nadalje, jednostavno pokrenite aplikaciju i povežete se na VPN poslužitelj po vašem izboru. Sigurno je reći da je u stvaranje ovih aplikacija uloženo mnogo napora. Poput ExpressVPN-a, i NordVPN nudi 30 dana povrata novca, više nego dovoljno vremena za potpuno testiranje njihovog VPN poslužitelja.

prozodija

 • Dnevnici se ne čuvaju
 • Dvostruka VPN usluga
 • Jaki protokoli šifriranja
 • Izvrsna podrška
 • Do 6 istodobnih veza
 • Izuzetno velike brzine
 • Neograničena propusnost
 • Pametan DNS

kontra

 • Nije najjeftiniji VPN dobavljač okolo

3. BulletVPN

BulletVPN

BulletVPN usluga je za koju se smatra da je nova u industriji, ali nastavlja se dokazivati ​​putem. I dalje polako stječe providnost među korisnicima širom svijeta zahvaljujući nevjerojatnim VPN značajkama. Imaju vrlo podržan tim za usluge kupcima koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u rješavanju vaših problema. Ovaj VPN omogućava do 5 istodobnih veza i uključuje besplatnu Smart DNS uslugu u svoj paket za one koji bi željeli takvu. Da biste saznali više o ovom VPN-u, pregledajte sljedeće značajke:

prozodija

 • 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • Poslužitelji u 31 zemlji.
 • Klijenti kompatibilni s Androidom, iOS-om, računarom i Mac-om.
 • 24/7 podrška uživo.
 • Nudi Smart DNS
 • Nema pravila dnevnika

kontra

 • Slabo na poslužiteljima.

4. SurfShark

SurfShark VPN pregled

SurfShark je novi VPN u gradu. Međutim, ovaj mladi nudi sigurnost, brzinu i privatnost u najboljim godinama za svoje korisnike. Možda ste svjedoci jednostavnosti njihove primjene, ali ne dopustite da vas to zavara da mislite da to nije dobro. Jednostavnost cilja na korisnike interneta koji ne štede tehnologiju i koji ne znaju mnogo. Nudi sigurne protokole za tuneliranje poput IKEv2 i OpenVPN, 500+ poslužitelja iz 50 zemalja i neograničenu širinu pojasa. Je li to dovoljno da ovaj VPN postane Morski pas? Pa provjerite u nastavku i saznajte više:

prozodija

 • 500+ poslužitelja
 • Izuzetno velike brzine
 • Podrška za chat uživo
 • Podržava IKEv2 i OpenVPN protokole
 • Nulta-log politika
 • Prekidač za ubistvo dostupan
 • Deblokira kanale ograničene širom svijeta.
 • Povrat novca u 30 dana

kontra

 • Malo skuplje na njihovom mjesečnom planu

Jedina dva VPN-a koja znam iz te ponude su Smart DNS ExpressVPN i BulletVPN. Oboje su sjajni davatelji VPN usluga, koji također imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dakle, nema rizika da ih se isproba.

Kako instalirati VPN na LG Smart TV – Završite

Kao što je već spomenuto, ne postoje načini za izravno instaliranje VPN-a na LG Smart TV. No, dva zaokretna rješenja koja smo prethodno predložili trebala bi biti dovoljna u slučaju da tražite način za pristup omiljenom streaming sadržaju, čak i ako trenutno živite u regiji u kojoj su te aplikacije za strujanje geografski ograničene..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me