Najbolji VPN za Linux – 2020 recenzija

Što je najbolji VPN za Linux u 2020. godini? Bez obzira na platformu i OS koji koristite za pristup webu, najvažnije je da prekidač prebacite radi dodatne sigurnosti i mjera za anonimnost na mreži. Ovo se odnosi na one koji koriste softver otvorenog koda i OS poput Linuxa. Linux je obično inherentno mnogo sigurniji od svojih komercijalnih rivala, uključujući Windows. Međutim, to ne znači da, ako ste korisnik Linuxa, ne trebate nikakve sigurnosne mjere. Linux korisnici bi također trebali pribjeći VPN-u za internetsku anonimnost, šifriranje podataka i srodne pogodnosti. Dakle, evo našeg najbolji Linux VPN pregled za Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, i menta.

Najbolji Linux VPN 2020 pregled

Najbolji Linux VPN 2020 pregled

Odabir pravog VPN-a za Linux

Odabir prave VPN usluge za Linux može biti težak jer postoji toliko mnogo mogućnosti poput odabira najboljeg hamburgera u Americi, kako je to uopće moguće? Većina Linux orijentiranih VPN usluga radi na poznatom softverskom projektu otvorenog koda koji se zove OpenVPN. Doista je siguran i nudi obilje mogućnosti. Možete pronaći Linux VPN-ove koji se pokreću na distribucijama poput Ubuntu i drugih. Ispod su navedeni nekoliko VPN-ova koji su dobro prilagođeni Linuxu.

Najbolji Linux VPN pregled

Evo cjelovitog pregleda najboljih VPN-ova za Linux:


ExpressVPN

ExpressVPN - najbolji VPN za 2020. godinu

ExpressVPN – najbolji VPN za 2020. godinu

Prednost daje tisućama Linux korisnika zbog kompatibilnosti i stabilnosti. Poslužitelji pokrivaju više od 100 zemalja. Možete prebaciti i VPN krajnje točke u nju minus nevolja. Iako su udžbenici za Ubuntu, lako ga možete instalirati na manje ili više sve popularne verzije Linuxa. Nedostatak je sučelje naredbenog retka umjesto glatkog GUI-ja radne površine. Također dolazi s mjesečnom garancijom povrata novca. Kompatibilan je i s Fedora i Debian distribucijama. Sada s njim istovremeno možete koristiti 3 uređaja, a dodana je i podrška za Netflix, što puno zaslađuje dogovor.

NordVPN

NordVPN - Top VPN u 2020. pregledu

NordVPN – Top 5 VPN u 2020. godini

Također je lijepo rješenje za Linux korisnike koji pokušavaju pružiti svoju VPN. Usluga se također temelji na OpenVPN-u i tutorijali su vrhunski za početnike. Usluga je prilično lagana na novčaniku ako se prijavite na jednogodišnju pretplatu uz plaćanje 5,75 dolara mjesečno. Postoji i garancija povrata novca. Na njihove servere možete istovremeno povezati 6 uređaja. Oni koriste 256-bitni AES protokol za šifriranje podataka. Također radi na Debian i Fedora verzijama Linuxa.

IPVanish

IPVanish - Top VPN u 2020. pregledu

IPVanish – Top VPN u 2020. pregledu

To je još jedan vrijedan VPN Linuxov korisnik koji mogu isprobati. Vodič za postavljanje je izvrstan uz snimke zaslona, ​​a postupak postavljanja je jednostavan. Cijena paketa je tad veća od većine rivala za 6,49 USD mjesečno. Međutim, kvaliteta usluge na kraju opravdava veće troškove.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy Pogreška zaobilazno 2020. godine
30-dnevno jamstvo povrata novca

Ovo je idealno za teške VPN korisnike koji na svojim računalima koriste Linux. Ako trebate često pristupiti geo-ograničenom sadržaju i preuzimati puno sadržaja, ovo je pravo rješenje za vas. Nude 700 poslužitelja u više od 50 zemalja, a to je dovoljno dobro za većinu VPN korisnika. VyprVPN je također poznat po brzini i stabilnosti.

Najbolji Linux VPN – ostale alternative

Naravno, postoji nekoliko drugih Linux VPN usluga koje možete isprobati. HideMyAss je jedan primjer i radi na Debian, OpenSUSE i Ubuntu verzijama Linuxa. Više je usmjeren na geek Linux korisnike. BulletVPN je još jedna Linux VPN usluga koja dolazi s garancijom povrata novca koja vrijedi 30 dana. Poslužitelji su dostupni za samo 22 zemlje, ali postižete bržu brzinu. Na njemu ostvarujete tri istovremene veze i to po povoljnim cijenama.

VPN-ovi Linux korisnici trebali bi izbjeći

Ljudi koriste Linux, uglavnom za njegovu osiguranu izgradnju i funkcioniranje. Dakle, nema smisla da odaberete manje osigurani VPN za vaše računalo s Linuxom! Njegov je skriveni besplatni VPN koji podržava samo PPTP vezu. Danas se PPTP veza smatra manje sigurnom. SecurityKISS je još jedna usluga koju bolje ne koristite, barem njena besplatna verzija, jer čuva korisničke zapisnike.

Najbolji Linux VPN – ključne točke

Dakle, možete pronaći nekoliko Linux VPN-a koji nude značajnu vrijednost za vaš novac i prije svega dobru uslugu i sigurnost. U idealnom slučaju, Linux VPN korisnici se više fokusiraju na sigurnosne aspekte nego na besplatne uređaje. Trebali biste odabrati uslugu koja ima snažnu korisničku podršku, ima solidan popis značajki i kompatibilna je s verzijom Linuxa koju koristite. Većina Linux VPN usluga dolazi s pravilima povrata novca koji možete koristiti za provjeru ispunjava li njihov proizvod očekivanja ili ne.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me