Najbolji VPN za Maroko

Maroko je jedna od rijetkih sjevernoafričkih država koja pruža jedinstven i uzbudljiv boravak. Zemlja je više puta proglašena najboljom turističkom destinacijom koju posjećuju u cijeloj Africi, a to je očito zahvaljujući preko 10 milijuna turista koji tamo putuju svake godine. Znamenitosti kulturno utjecane arhitekture zasigurno će vam oduzeti dah, jer su palače tamo izgrađene s dizajnom koje vjerojatno nećete naći dobro napravljenim nigdje drugdje u svijetu.


Najbolji VPN za Maroko

Najbolji VPN za Maroko

Rezimiran najbolji VPN za Maroko

Prema različitim testovima koje smo proveli, evo najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti dok provodite odmor u Maroku:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Internet ograničenja u Maroku

Lako se zaljubiti u to mjesto, jer je to jedno od onih mjesta s kojima ne biste bili zadovoljni nakon samo jednog posjeta. Česta putovanja tamo znači da ćete morati razmisliti o nekoliko stvari bez kojih ne možete jednostavno, a jedno od njih trebala bi biti i vaša internetska veza. Većina ljudi pretpostavlja da će jednom kada pristanu tamo, njihov hotelski Wi-Fi omogućiti prolazak kroz bilo koju web lokaciju ili kanal koji bi željeli, samo da bi bili šokirani zbog nemogućnosti pristupa web-lokacijama i kanalima koje koriste. do kada su bili kod kuće.

Politika Maroka o korištenju i ograničavanju Interneta nije tako teška kao što je to slučaj u drugim dijelovima svijeta, ali s obzirom da je država religiozna država, vlada je preuzela na sebe odgovornost održavanja javnog mira. To je dokazano zakonom donesenim 2003. godine kojim je zakonito brisanje ili filtriranje svih informacija objavljenih na internetu koje su sposobne stvarati ili promicati građanske nemire bilo strahom, zastrašivanjem ili nasiljem. Ovakav zakon posebno otežava međunarodnim novinarima da slobodno izvještavaju o bilo kojem obliku novinskih naslova, a takvo ograničenje može dovesti do problema ako podijelite bilo kakve nesretne lokalne događaje putem svojih društvenih medija.

Zašto vam je potreban VPN u Maroku

Da biste izbjegli bilo kakve slučajeve u kojima vam god bilo što objavite na mreži, bolje je surfati Internetom pod krinkom VPN veze. Poznat u cijelosti kao virtualna privatna mreža, ovaj jednostavan alat omogućuje vam pregledavanje Interneta bez ostavljanja ikakvih krušnih mrvica. Usluga funkcionira tako što šifrira vašu vezu čim uređaj povežete s bilo kojim udaljenim poslužiteljem. Jednom šifrirani, vaši se podaci prenose bez da itko zna o čemu se radi, a to vam pruža privatnost i povjerljivost koja će vam trebati bez brige pristupiti blokiranim web lokacijama i kanalima u Maroku..

Drugi značaj koji ste dobili iz pretplate na VPN uslugu može se promijeniti gdje god želite da vam se čini kao da pregledavate. Jednom kada je vaš uređaj povezan s udaljenim poslužiteljem, vaša se IP adresa mijenja iz one koja prikazuje vašu izvornu lokaciju u onu koja prikazuje lokaciju poslužitelja na koji ste povezani. Sa skrivenom stvarnom adresom moći ćete pristupiti onoliko geografski ograničenih web lokacija koliko želite, sve do Maroka

Najbolji VPN za Maroko – Prednosti VPN-a

Osim što šifrirate vezu i sakrivate svoju lokaciju, imate i nekoliko drugih prednosti koje ćete morati uživati ​​i u ljubaznosti upotrebe VPN-a. Oni uključuju:

 • Siguran pristup javnoj vezi: Povezivanje s javnom Wi-Fi vezom izlaže vam mnogo rizika. VPN čuva vašu zaštitu.
 • Može poboljšati brzinu pregledavanja: Poznati su davatelji internetskih usluga koji ometaju vašu vezu, pogotovo ako otkriju da trošite mnogo vremena na streaming u HD. Zbog toga se troši puno propusnosti. Ako postoji VPN, moći ćete sakriti promet što znači da će im biti onemogućeno da vide što god želite na mreži.
 • Neograničeno preuzimanje: VPN pomaže vam zaštititi od bilo kojeg oblika zahtjeva za kršenje autorskih prava svaki put kad preuzimate sadržaj.

Najbolji VPN-ovi za Maroko

Gore navedene prednosti razlikuju se u načinu na koji su one dodijeljene različitim pružateljima usluga u industriji, tako da za dobivanje najboljeg standarda usluge morat ćete biti vrlo izbirljivi na uslugu na koju se pretplatite.

Imamo nekoliko preporuka koje bismo vam preporučili da pogledate kako biste se barem srušili na desnu nogu.

1. ExpressVPN

ExpressVPN započinje naš popis s mrežom od oko 2000 poslužitelja. Poslužitelji su dobro distribuirani širom svijeta kako bi se osigurala široka povezanost. Budući da imaju sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima, oni su daleko od bilo koje politike reguliranja podataka koja im može zahtijevati da pripreme povijest pregledavanja svojih kupaca. Kao rezultat toga, davatelj obećava da neće pohraniti nijednu povijest pregledavanja svojih pretplatnika putem svoje usluge nulta evidentiranja. ExpressVPN također koristi prikrivene servere za svoje korisnike koji se nalaze u regijama u kojima postoje velika teška internetska ograničenja i pruža DNS uslugu na koju se možete osloniti ako sve što tražite jest pristup geo-ograničenim web lokacijama bez enkripcije. Uz ExpressVPN kao vašeg davatelja, trebali biste moći uključiti do 3 druge veze pod jednom pretplatom i podršku za upotrebu bilo kojeg PPTP-a. L2TP, IPSec ili OpenVPN kao odabrani protokol. Sigurnost je podržana i putem 256-bitnog AES enkripcije, a s timom za brigu o kupcima koji nam je uvijek pri ruci da razriješi vaše probleme, ExpressVPN se ističe kao davatelj broj jedan čak i po prvi put VPN korisnicima. Ako se radi o dobavljaču VPN usluga, pročitajte naš cjeloviti ExpressVPN pregled.

2. NordVPN

NordVPN postavlja traku prilično visoku s obzirom na to kakva bi pouzdana VPN usluga trebala biti. Ovaj dobavljač nadmašuje konkurenciju zahvaljujući 4000 dobro raspoređenih poslužitelja i činjenici da kupci biraju na koji će se poslužitelj povezati na temelju posla koji žele obaviti putem interneta znači da će njihova veza u konačnici biti bolja. NordVPN je također poznat po svom kapacitetu da podržava do 6 više veza odjednom, a također omogućuje neograničeno prebacivanje poslužitelja za njihove veze. Usluga također nudi različite verzije svoje VPN aplikacije, omogućujući joj pokretanje na Windows, iOS, Linux, Android ili Mac OS X uređaju. NordVPN je također poznata po svojoj značajci CyberSec, koja blokira bilo koji oblik neželjenih oglasa ili zlonamjernog softvera kako bi korisnici mogli neprekidno pregledavati Internet. Zahvaljujući tome što se nalazi u Panami, usluga se također nalazi dosta daleko od dosega bilo koje politike regulacije podataka, a to korisnicima daje potpuno povjerenje u njihovu politiku ništice. Kao što je prikazano u našoj NordVPN recenziji, ovo je VPN kojem možete potpuno vjerovati.

3. IPVanish

Poznat po posjedovanju svih svojih poslužitelja, IPVanish drugog pružatelja usluga za koje je zajamčeno da nudi vrijednost za novac. Usluga ima mrežu od oko 1000 poslužitelja, koji tada olakšavaju pristup više od 40.000 IP-ova. Ovaj vodeći pružatelj usluga je preferirani izbor, posebno za internetske igrače koji mogu odabrati samo uslugu koja ne može u bilo kojem trenutku zaostajati u brzini. Poslužitelji su također dovoljno brzi da omogućuju nesmetano HD streaming. IPVanish omogućuje kupcima da dodaju do 10 dodatnih veza u jednoj pretplati, a uz tako visok kapacitet za višestruku upotrebu, pretplatnici dobivaju uštedu značajnog novca, pogotovo ako se nadaju staviti puno uređaja pod zaštitu. Kodi korisnici bi se također trebali pouzdati u IPVanish kao preferiranu VPN uslugu koju će upotrebljavati jer je VPN aplikacija dobro izgrađena za besprijekornu integraciju s medijskom uslugom. Pružatelj također otvoreno potiče dijeljenje datoteka P2P i nudi neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Prema ovom pregledu, IPVanish je jedna od najboljih VPN usluga.

Zaključak za najbolji VPN u Maroku

Ovaj pregled je upravo pokrio tri najpoželjnije VPN usluge koje možete koristiti da biste bili zaštićeni na mreži dok ste u Maroku. Onoliko koliko možemo istaknuti prednosti prijave s ExpressVPN, NordVPN ili IPVanish, na vama je da odaberete s kojim ćete se pružateljem na kraju skrasiti. Nakon što učinite, cijenili bismo bilo kakve povratne informacije o vašem iskustvu i bilo bi sjajno ako ih podijelite odmah u nastavku u odjeljku za komentare. Također ćemo rado odgovoriti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map