Najbolji VPN za Microsoft Edge

Po izlasku Microsoft entge dobro je prihvaćen od strane entuzijasta Windowsa i nadaleko je smatran dugo očekivanom nadogradnjom na jedan od web pretraživača s najdužom uslugom na tržištu, Internet Explorer. Novootvoreni preglednik dobio je toliko ljubavi od svojih korisnika da je Microsoft odlučio razviti i objaviti verzije i za Android i iOS uređaje. Svojom značajkom brzog pokretanja i integriranim iskustvom pregledavanja Edge polako postaje preglednik izbora za većinu korisnika interneta.


Najbolji VPN za Microsoft Edge

Najbolji VPN za Microsoft Edge

VPN za poboljšanu sigurnost Microsoft Edgea

Microsoft Edge ima ugrađene brojne sigurnosne značajke i poboljšanja, no ako tražite potpunu zaštitu od svih prijetnji koje postoje na mreži, najbolja je ponuda prijaviti se s vjerodostojnim pružateljem VPN-a. Upotreba VPN-a uz preglednik Edge osigurava vam da zapečatite sve moguće rupe kroz koje bi se vaši podaci mogli ukrasti i pokrenuti sve svoje mrežne aktivnosti bez ikakvog brige..

Otkriven najbolji Microsoft Edge VPN

Kad god pregledavate web, potreban vam je pružatelj VPN usluga koji može pružiti i anonimnost i sigurnost na mreži. Evo naših preporučenih VPN-ova za preglednik Microsoft Edge:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

Odabir VPN usluge

VPN industrija je zasićena i što se tiče preporučenih VPN-a za preglednike, postoji velik izbor. Postoji toliko pružatelja usluga koji tvrde da nude razne usluge. Zbog toga novi korisnik prilično teško odlučuje s kim se prijaviti. Da bismo vas spasili od sve ove frustracije, osmislili smo nekoliko ključnih čimbenika na koje biste trebali paziti kada tražite pouzdanog davatelja usluga. Neke od njih uključuju:

 • Broj poslužitelja: VPN mreža jednako je dobra koliko i broj poslužitelja koje ima unutar svoje mreže. Što je veći broj poslužitelja, to je jači njegov mrežni potencijal.
 • Kompatibilnost softvera: Ključna je prijava putem VPN usluge koja nudi različite verzije softvera za različite sustave. To znači da će biti u mogućnosti integrirati i zaštititi sve vaše uređaje.
 • Brzina: Želite potražiti uslugu koja vašu brzinu smanjuje za najmanju maržu. VPN-ovi poznati su po tome što jedu u vašoj propusnosti, pa potražite uslugu koja je neće smanjiti toliko.
 • Pravila o evidencijama: Prijava s VPN uslugom znači da tražite zaštitu, a ne da itko vodi evidenciju svih web lokacija kojima pristupate. Potražite davatelja usluga koji ima strogu politiku zapisivanja i sjedište ima na mjestu gdje se ne primjenjuju nikakvi oblici pravila o nadležnosti podataka.
 • Istovremene veze: Ako imate mnogo uređaja koje želite zaštititi, potražite uslugu koja omogućuje što veći broj bez umanjivanja kvalitete vašeg iskustva.
 • VPN protokoli: Uvijek je dobro držati otvorene svoje mogućnosti, pa pokušajte potražiti dobavljača koji ima sve VPN protokole.

Najbolji VPN-ovi za Microsoft Edge

Bez obzira da li tražite VPN za svoj Microsoft Edge, Mozilla Firefox ili Google Chrome preglednik, postoje četiri vrhunska VPN-a na koja se uvijek možete osloniti na anonimno i sigurno pregledavanje:

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od VPN usluga najviše klase dostupnih na planeti. To barem tvrdi na njihovoj web lokaciji, a oni imaju činjenice u prilog toj izjavi. Usluga ima mrežu poslužitelja prisutnih u više od 94 zemlje i 256-bitnu AES enkripciju kako biste bili zaštićeni od svih hakera i neželjene pošte. Njihova se pravila nulte evidencije dobro pridržavaju, a usluga ima aplikacije kompatibilne sa svim vašim uređajima sa sustavom iOS, Android, Mac ili Windows. Softver aplikacija također je jednostavan za kretanje, što ga čini prilično prikladnim za korisnike koji se prvi put susreću. ExpressVPN dopušta do 3 veze istovremeno i nudi ponudu za vjernost gdje i vi i vaš sudac dobivate mjesec dana besplatno odmah nakon prijave. Da biste isprobali uslugu, možete preuzeti jamstvo za povrat novca u trajanju od 30 dana, ako ako odustanete prije isteka 30 dana, primate puni povrat. Pročitajte našu recenziju ExpressVPN pogledajte što još možete dobiti od ExpressVPN pretplate.

2. IPVanish

IPvanish ima vrlo pouzdanu mrežu koju je ojačalo više od 950 različitih poslužitelja razbacanih u više od 60 različitih zemalja. To znači širok raspon IP adresa koje možete izabrati, zajedno s vrlo velikom brzinom veze. Jednom kada se pretplatite, također možete uživati ​​u neograničenom prebacivanju poslužitelja i neograničenom propusnom opsegu. Ovo je sjajna vijest, posebno ako planirate koristiti svoje vrijeme putem interneta za strujanje, bujicu ili za preuzimanje velikih količina datoteka. IPVanish VPN paket također dolazi sa značajkama kao što su automatska sklopka za isključivanje, 256-bitna AES enkripcija, nulta evidentiranje, zaštita od propuštanja DNS-a kao i aplikacija kompatibilna sa svim popularnim operativnim sustavima. Jedna posebna stvar koja ih izdvaja od ostalih davatelja usluga je garancija povrata novca. Dopustit će vam samo da testirate njihovu uslugu sedam dana, a ako do kraja niste sigurni, još uvijek možete odlučiti za povrat novca. Želite saznati više? Pogledajte ovaj cjeloviti IPVanish pregled.

3. CyberGhost

S više od 1200 poslužitelja na mreži u bilo kojem trenutku, CyberGhost je jedan od pružatelja usluga, o kojem uvijek možete ovisiti. Njihova sigurnost je standardno 256-bitno AES šifriranje u industriji, a njihova pravila o nulti zapisu sigurno ne otkrivaju vašu povijest pregledavanja. Usluga se standardno isporučuje s automatskim prekidačem za uklanjanje i DNS zaštitom od curenja. Također ima jedan od najvećih kapaciteta za simultano povezivanje, podržava do 7 uređaja odjednom, a sve pod jednim računom. Njihova korisnička usluga također je dostupna putem chata ili e-pošte kako bi se osiguralo pomoć koja vam je potrebna kad god naiđete na problem. Potencijalni kupci mogu probati svoju uslugu kroz 30-dnevnu garanciju povrata novca kako bi vidjeli što bi trebali očekivati ​​nakon što se prijave s uslugom. Kao što je prikazano u ovom pregledu, CyberGhost kontinuirano poboljšava svoje usluge zadnjih godinu dana.

4. NordVPN

NordVPN je još jedan najviši pružatelj usluga koji ima do 3.300 poslužitelja razbacanih u više od 59 različitih zemalja širom svijeta. Takva ogromna mreža omogućuje im da nude usluge poput DoubleVPN-a gdje pretplatnik dobije svoje podatke putem dva poslužitelja i na taj način povećava razinu sigurnosti. Također, usluga se može pohvaliti podrškom za bujice, streaming filmova i velika preuzimanja datoteka, a njegova aplikacija omogućuje vam da optimizirate vezu za takve funkcije. NordVPN-ova politika nulte prijave podataka sve je pouzdanija zahvaljujući činjenici da služba ima sjedište u Panami; regiju u kojoj se ne primjenjuju zakoni o nadležnosti za podatke. NordVPN ima najkraće probno razdoblje od 3 dana, ali opet nećete morati ništa platiti jer isprobavanje usluge je besplatno. Evo još svega što možete očekivati ​​prilikom prijave na NordVPN.

Zaključak o najboljem VPN-u za Microsoft Edge

Sada kada smo pogledali 4 vrhunska VPN pružatelja usluga, nadamo se da imate dobru ideju na što treba paziti kada odaberete uslugu na koju se pretplatite. Sva pitanja ili komentare kojima želite da se obratite, ostavite ih ispod u odjeljku s komentarima i sigurno ćemo vam odgovoriti s odgovorom.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map