Najbolji VPN za Mikrotik usmjerivač

Koji je najbolji VPN koji se koristi na Mikrotik usmjerivaču? To je pitanje koje nam se u VPN Guruu često postavlja. Mikrotik je poznata tvrtka koja se specijalizirala za umrežavanje softvera i opreme. Tvrtka postoji od 1996. godine, a osnovana je u Rigi, glavnom gradu Latvije. MikroTik je od svog osnutka uspio prerasti u ugledan brend na koji se milijuni ljudi oslanjaju u svojim mrežnim potrebama. Među mnogim mrežnim sustavima koje tvrtka proizvodi poznati su po usmjerivačima koji se ubrajaju među najcjenjenije svjetske marke.. 


Najbolji VPN za Mikrotik usmjerivač

Najbolji VPN za Mikrotik usmjerivač

Zašto biste trebali koristiti VPN na svom usmjerivaču

Upotreba VPN-a na vašem usmjerivaču omogućuje vam da napravite nekoliko stvari koje bi bilo samo instalirati na vaše računalo ili prijenosno računalo. Neke od stvarnih prednosti uključuju:

Nećete smetati uključivanje / isključivanje VPN-a

Prva očita prednost jest to što zaista ne morate svaki put uključiti ili isključiti VPN. Na taj ćete način automatizirati postupak i nećete se trebati prijaviti na svoj VPN račun svaki put kad se povežete s internetom. To vam također omogućuje da postavite internetske sigurnosne mjere jednom za sva vremena, bez daljnje intervencije.

VPN ćete koristiti na širokom rasponu uređaja

Ako vam se VPN usluga postavi znači da ćete je morati koristiti na raznim uređajima bez potrebe za direktnim postavljanjem ili pripremom pojedinih uređaja za VPN. To je sasvim druga razina automatizacije. To vam omogućuje da radite stvari poput gledanja geo-ograničenog sadržaja na televizoru i lažno predstavljanje identiteta kad god se povežete putem interneta sa svojim uređajem. To također osigurava da ograničenje broja uređaja koje možete osigurati određuje samo usmjerivač, a ne vaša VPN usluga.

Bit će lakše povezivati ​​uređaje putem VPN-a

Nakon konfiguriranja VPN-a na usmjerivaču, svaki uređaj koji je spojen na njega automatski je zaštićen. To vam štedi probleme što morate svaki uređaj pojedinačno registrirati kod svog davatelja VPN-a.

Najbolji VPN za MikroTik usmjerivač

Postoji puno VPN pružatelja usluga vani. Međutim, ne rade svi s službenom podrškom za MikroTik usmjerivače. Evo našeg popisa top preporučeni VPN-ovi koje možete koristiti na Mikrotik usmjerivaču:

ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN stoji glava i ramena iznad većine ostalih dobavljača na tržištu, i zbog vrlo dobrih razloga. Usluga je poznata po tome što nudi najbolje u pogledu korisničke podrške, što je čini jednom od najpouzdanijih usluga, posebno za prve korisnike VPN-a. O tim se kupcima također dobro brine o njihovim potrebama kada je u pitanju aplikacija ExpressVPN.

S podrškom za platforme koje rade na operacijskim sustavima Windows, Android, Linux i iOS, njihova aplikacija stavlja veliki naglasak na jednostavnost korištenja i omogućava jednostavnu navigaciju kroz sve njegove značajke. U pogledu sigurnosti, usluga nudi 256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja svim svojim pretplatnicima na svim svojim 1000+ poslužiteljima sa sjedištem u 90+ zemalja. Korisnici bi trebali očekivati ​​da će moći koristiti sve popularne VPN protokole i plaćati anonimno putem usluga kao što su Paypal, Bitcoin i drugi pristupnici plaćanja treće strane. ExpressVPN nudi jamstvo povrata novca u roku od 30 dana tako da svatko tko razmišlja o prijavi na uslugu ima dovoljno vremena za provjeru učinka davatelja usluge.

NordVPN

Ova usluga bogata značajkama sa sjedištem u Panami obećava da će pružiti sve što će vam trebati od VPN usluge, a zatim i neke. Njegova velika mreža od 3000+ poslužitelja je više nego dovoljna da vam osigura jaku povezanost bez obzira na mjestu na kojem se temelje poslužitelji na koje se želite povezati. 3000+ poslužitelja prilično pomažu kako bi se olakšala njihova dvostruka VPN usluga, gdje korisnici mogu svoj promet prenositi kroz dva poslužitelja kako bi gotovo udvostručili razinu šifriranja.

Još jedna od uključenih značajki je automatska prekidačica Interneta, gdje korisnici dobivaju koristi od poboljšane zaštite, jer kad god se ometa VPN veza, veza s Internetom se prekida. posljednje, NordVPN također je u mogućnosti optimizirati vrstu usluge koju primate od njih tako da imaju posvećene poslužitelje koji su dodijeljeni davateljima usluga na temelju prirode njihovog rada na mreži. Usluga ima posvećene poslužitelje za torente, streaming videa, pa čak i online igranje. Svi koji se nadaju okusu NordVPN iskustva mogu je isprobati 3 dana bez naknade..

IPVanish

IPVanish jedan je od rijetkih davatelja koji se ponosi posjedovanjem čitavog svog hardvera, što znači da će lako moći doći do dna stvari za slučaj, ako iz nekog razloga njihovi serveri prestanu raditi u potpunosti. Na ovaj se način razlikuje od mnogih drugih davatelja usluga koji zapošljavaju servere i možda će se morati puno baviti ako njihova mreža propadne.

Aplikacija je lako kompatibilna s platformama kao što su iOS, Windows, Mac i Android, kao i Fire TV i slično. Na više od 1000 poslužitelja u više od 60 zemalja IPVanish ima impresivnu prisutnost širom svijeta, tako da ne biste trebali brinuti da je određena web lokacija ili kanal izvan vašeg dosega. Usluga nudi kratku 7-dnevnu garanciju povrata novca za korisnike da isprobaju uslugu i odluče da li odgovara njihovoj želji ili ne.

Zaključak o najboljem VPN-u za MikroTik Router

Tri usluge koje smo pregledali lako su najtraženiji VPN pružatelji usluga na tržištu danas, a to je zbog njihove posvećenosti kvalitetnoj usluzi i njihove nepokolebljive odlučnosti da uvijek ostanu pouzdani za svoje kupce..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me