Najbolji VPN za Minecraft u 2020. godini

Što je najbolji VPN za Minecraft do 2020? Zašto bi mi u prvom redu trebao VPN za Minecraft? Minecraft je lako jedna od najazanimljivijih igara na koju ćete se ikada susresti na Internetu. To je vrsta igre koja vam omogućuje da izgradite bilo što bez traženog niza smjernica ili ciljeva igre koji bi trebali biti ispunjeni da biste prešli na sljedeću razinu. To znači da možete slobodno raditi sve što želite i izgraditi što god želite kroz svoju maštu. Igranje igre u načinu za više igrača još je uzbudljivije jer se družite s prijateljem i započinjete misiju po svom izboru. Prelazak na opciju za više igrača zahtijeva da imate internetsku vezu.


Najbolji VPN za Minecraft u 2018. godini

Najbolji VPN za Minecraft u 2020. godini

Zašto se Minecraft blokira

Zbog ovisnosti ove jednostavne igre, većina korisnika je zaigrala u školi ili na poslu umjesto da se usredotoče na ono što trebaju raditi, a to stvarno smanjuje njihovu razinu produktivnosti. Da bi se riješili ovog problema, većina institucija postavlja blokove koji imaju za cilj da ograniče pristup igri i pomognu ljudima da se više fokusiraju na posao koji im je potreban za obavljanje..

Zanimljivo je da je Minecraft bio izuzetno koristan, posebno kao obrazovno sredstvo jer ga sve veći broj institucija koristi za podučavanje širokog spektra predmeta. Također se koristi za razvijanje kreativnosti među djecom i za poticanje da budu znatiželjniji u svojoj okolini.

Ako želite igrati igru, ali ne možete zbog blokova koje je postavila institucija u kojoj se nalazite, morate se pretplatiti na vjerodostojnu VPN uslugu. Korištenje VPN-a omogućava vam da prevladate bilo kakva ograničenja i vratite se na bilo koju web lokaciju ili kanal koji želite posjetiti.

Igranje Minecrafta u multiplayer modu zahtijeva da imate svoj vlastiti poslužitelj. Jedan rizik koji dolazi s ovim uvjetom je da ćete tada biti otvoreniji za DDoS napade trećih strana, a napadi djeluju tako da vaš poslužitelj preplave zahtjeve za povezivanje, a kasnije dovedu do rušenja..

Dobar broj pružatelja VPN-a na trenutnom tržištu pruža zaštitu od DDoS napada, tako da nakon pretplate na jedan zaista ne biste trebali toliko brinuti.

Još jedna stvar s kojom se većina igrača može suočiti su zabrane IP adresa. To su vrsta ograničenja koja izdaju administratori poslužitelja i obično se izdaju kao kazna za neprihvatljivo ponašanje.

Budući da vam VPN usluga dopušta da promijenite svoju IP adresu, trebali biste biti u mogućnosti zaobići ove vrste ograničenja jer sve što trebate je povezati se s drugim poslužiteljem s drugačijom IP adresom.

Deblokiranje Minecrafta

Sada kada znate niz razloga zbog kojih bi Minecraft mogao biti teže dostupan, istražit ćemo kako točno VPN usluga funkcionira kako bi deblokirali igru.

Korisnikov zahtjev da se poveže na Internet obično ispunjava ISP-a poslužitelja, a njihov promet prolazi i kroz njih. Nakon što postavite VPN vezu, moći ćete kontrolirati na koji se poslužitelj želite povezati i također će vaš promet proći kroz taj poslužitelj. Povrh toga, korištenje VPN-a omogućava vam da se vaš promet šifrira.

To olakšava bilo kome da dešifrira vrstu web lokacija ili kanala kojima pristupate. Čak ni vaš davatelj internetskih usluga neće vas moći špijunirati. Stoga neće znati da li igrate Minecraft ili ne. 

Najbolji VPN za Minecraft u 2020. godini

Kao što smo već spomenuli, tržište VPN-a danas je prilično gužve, a pružatelji usluga nude širok spektar usluga. Postoje čak i usluge tamo gdje vam VPN usluga nije ništa naplaćena.

Savjetujemo da se držite podalje od toga jer će vas bombardirati puno oglasa, a također ćete prodati svoj promet trećim stranama. Ovo je ozbiljna invazija na vašu privatnost i zapravo ne želite imati ljude za koje čak i ne znate da imaju pojma o vašim mrežnim aktivnostima.

Imajući sve to u vidu, pokušali smo pripremiti popis VPN usluga za koje je sigurno da je vaš promet skriven i vaše mrežne aktivnosti dobro zaštićen. Evo naših najboljih VPN-a za preporuke Minecrafta.

1. ExpressVPN

ExpressVPN poznati su po tome što su jedan od najboljih VPN pružatelja usluga u industriji, a to se uglavnom pripisuje visokoj kvaliteti usluge i njihovom responzivnom i dobro obučenom korisničkom servisu..

Usluga je snažno prisutna u više od 94 zemlje, s mrežom poslužitelja koja je već dobro prošla 1500 poslužitelja. Slično drugim vrhunskim pružateljima VPN usluga, ExpressVPN nudi snažne sigurnosne mjere, poput AES-256 bitne enkripcije i podrške za sve glavne VPN protokole poput OpenVPN i PPTP.

Usluga ima aplikacije koje vam omogućuju pokretanje na uređajima Apple, Mac, Android ili Linux, a važan je plus što je napravljen s obzirom da je prvi put imao na umu korisnika. ExpressVPN imaju i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

2. NordVPN

NordVPN još jedan je dobro uspostavljen VPN servis popularan među igračima na mreži. Neke od značajki koje su jedinstvene za davatelja usluga uključuju njegovu dvostruku enkripcijsku uslugu gdje vaša veza prolazi kroz dva sloja zaštite, kao i svojstvo da podržava do 6 istodobnih veza. Njegova dvostruka VPN značajka osigurava vam zaobići bilo koja postavljena ograničenja kako biste spriječili igranje Minecraft-a. Sigurnost je također vojnog stupnja s uslugom koja nudi AES-256 bitnu enkripciju. NordVPN nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

3. VyprVPN

Zatvaranje našeg popisa je VyprVPN, usluga koja je na čelu napretka u tehnologiji. Njihova značajka Chameleon, na primjer, šifrira metapodate OpenVPN paketa kako bi se osiguralo da ih nije moguće prepoznati dubinskom provjerom paketa. To znači da je VyprVPN jedna od najpouzdanijih usluga na koju se možete pretplatiti ako planirate zaobići ograničenja u zemljama poput Sirije, Kine, Rusije, Tajlanda i Irana. Usluga ima više od 700 poslužitelja razbacanih u 64+ zemalja i aplikaciju koja podržava vaš uređaj, bez obzira na to imate li Android, Linux, Mac ili iOS. Usluga nudi i 30-dnevnu garanciju povrata novca koja vam omogućuje uzorkovanje usluge i odlučivanje želite li se prijaviti ili ne.

Zaključak o najboljem Minecraft VPN-u za 2020. godinu

Tri gore navedene VPN usluge osiguravaju vam da igrate Minecraft bez ikakvih briga o sigurnosti. Za najbolju uslugu, ExpressVPN je jedan VPN koji biste trebali barem isprobati. Njihov tim za korisničku službu prilično je pouzdan i ima članove koji su više nego voljni da vam pomognu u slučaju da se zaglavite u bilo kom pitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map