Najbolji VPN za NBC Sports Live Extra

Pogledajte tisuće LIVE sportskih događaja koji se emitiraju na NBC-u, NBCSN-u, Olympic Channel-u, Golf kanalu i još mnogo toga, na NBC Sportsima iz bilo kojeg mjesta širom svijeta. TV svugdje! To je ono što svi mi želimo? Da bismo mogli gledati naše omiljene igre bez susreta s blokadama i isprikama fraza. Razlog zašto ljudi ne mogu pristupiti tim kanalima jednostavno se vraća tamo gdje se nalaze. Na taj su način mnogi kanali i web stranice ograničeni izvan njihovih regija, što onemogućuje gledateljima pristup tim kanalima. Srećom, s VPN-om, NBC sportovima, kao i brojnim drugim kanalima, može se ponovno pristupiti na bilo kojem uređaju pomoću virtualne privatne mreže. Sada je pitanje koji VPN je kvalificiran kao najbolji VPN za NBC sport? Pročitajte da biste saznali.


Najbolji VPN za NBC Sports Live Extra

Najbolji VPN za NBC Sports Live Extra

Najbolji VPN za NBC sport

Tijekom godina testirali smo mnoge VPN i uspjeli smo sažeti kvalitete i značajke koje predstavljaju dobar VPN. Na primjer, ako tražite VPN za deblokiranje sportskih kanala, morate provjeriti ima li vaš VPN davatelj mnogo poslužitelja širom svijeta koji rade na velikim brzinama. Treba također paziti na korisničku podršku 24 sata dnevno i politiku povrata novca. Evo ih najbolji VPN-ovi za deblokiranje NBC sporta izvan SAD-a. Također možete koristiti bilo koji od ovih vrhunskih VPN-ova da biste zaobišli NBC Sportske nestanke:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

ExpressVPN

Naš glas za najboljeg VPN pružatelja usluga ide ExpressVPN. Ovaj poslužitelj jamči zaobilazeći geo-ograničene sadržaje i omogućava korisniku da struji bilo koji kanal poput BeIN Sports, NFL Game Pass, MLB.tv, Sky Sports ili NBA League Pass velikom brzinom. Njihove brzine veze brze su zbog brojnih poslužitelja koji su se razširili po cijelom svijetu.

IPVanish

Ako tražite VPN kako biste gledali sport na svom FireSticku, ne tražite dalje IPvanish je VPN za vas. IPVanish jedna je od najpotpunijih VPN usluga koju smo testirali. Kao što mu ime govori, vaš se IP iščezava i vi anonimno pregledavate web. Ima izvrstan softver, širok raspon lokacija poslužitelja i aplikacija za sve uređaje.

NordVPN

Vaš IP ili DNS vjerojatno nikada neće procuriti prilikom upotrebe NordVPN, tako da su vaši privatni podaci u sigurnim rukama. Dupla enkripcija ovdje zapečaćuje ugovor o sigurnosti. NordVPN je relativno jeftin u usporedbi s drugim davateljima usluga, ali nudi sjajne usluge koje rade na aplikacijama za Windows, Mac, iOS i Android.

VyprVPN

VyprVPN je moćan VPN jer je jedini davatelj koji posluje bez trećih strana. Nudi iznimnu internetsku sigurnost koja će vam pomoći da pristupite ograničenom sadržaju i povežete se s besplatnim WiFi-jem, a sve putem snažnih enkripcija. Njegova tehnologija Chameleon pobjeđuje blokiranje VPN-a, omogućavajući korisnicima tog VPN-a da zaobiđu cenzuru s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako deblokirati NBC sport pomoću VPN-a

VPN je alat koji vam je potreban da biste zaobišli geografska ograničenja i gledali NBC Live Sports Extra bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. VPN praktički preusmjerava vaš promet kako bi izgledao kao da se nalazite u nekoj drugoj zemlji. Zemlja u kojoj se nalazite ovisi o poslužitelju kojeg ste odabrali. Nova IP adresa koju ste dobili daje vam prednost gledanja NBC sporta bez ikakvih geo ograničenja. Imajte na umu da upotreba američkog VPN poslužitelja deblokira NBC Sports Live Extra i sve ostale kanale samo za SAD. (Netflix, Hulu, Crackle, CBS All Access, FXNow, Instant Video za Amazon)

 1. Prijavite se za davatelja VPN usluga od onog kojeg smo odabrali za vas.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.
 3. U tijeku je postavljanje VPN-a na jednom od sljedećeg: iPhone, Android, iPad, PC i Mac.
 4. Povežite se s američkim poslužiteljem na kojem se nalazi NBC.
 5. Čini se da se nalazite u Americi i koristite američku IP adresu.
 6. VPN kriptira sav vaš promet i sprječava bilo koga da preskače.
 7. Otključajte NBC Sport i uživajte gledajući svoje omiljene igre.

PAMETNI DNS PROXIES – NAJBOLJI VPN ZA NBC sport

Ako VPN-ovi iz nekog razloga ne vježbaju za vas, možete koristiti Smart DNS proxyje za gledanje NBC sporta. Najprije vas uvjerimo da je Smart DNS proxy kompatibilan sa Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, iPad i Android. Onog trenutka kad postavite Smart DNS, zaobići ćete nestanke NFL Game Pass-a, NHL.TV-a i NBA League Pass-a. Dakle, Smart DNS funkcionira tako što mijenja DNS svog uređaja i preusmjerava ga preko namjenskog poslužitelja iz zemlje u kojoj ima NBC. Svatko može koristiti Smart DNS uslugu, pa se uputi u Unlocator i pokušaj. Unlocator podržava deblokiranje oko 220 različitih kanala iz cijelog svijeta. To uključuje sve glavne sportske kanale kao što su BeIN Sports, BT Sport, SuperSport, Sky Go, Now TV, MLB, NBA League Pass, NHL.tv, NFL, NBC sports i mnogi drugi. Imajte na umu da kanali koje možete deblokirati ovise o Smart DNS proxy usluzi koju koristite.

Najbolji VPN za NBC sport – zaključak

Kanal po vašem ukusu može se blokirati i pristupiti mu bilo gdje s bilo kojeg mjesta putem VPN-a. Kako je to cool? Dobra stvar u svemu tome je što prednosti VPN-a nisu ograničene samo na zaobilaženje geo ograničenja jer imaju puno usluga za pružanje od sigurnosti do održavanja privatnosti. U stvari, prijava na VPN ulaganje je u vašu vlastitu sigurnost i zabavu. U nastavku komentirajte koji VPN želite koristiti i zašto.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map