Najbolji VPN za Neon TV

Podržana Sky TV-om, Neon je usluga za streaming videa na zahtjev i nudi najbolje filmove i emisije i pristup najpopularnijim naslovima u SAD-u. Jedino pitanje koje bi moglo spriječiti gledatelje da se pretplate na uslugu je činjenica da je ona dostupna samo korisnicima Novog Zelanda. Dobra stvar je što postoji način da se reši ovaj problem.


Najbolji VPN za Neon TV

Najbolji VPN za Neon TV

Što je Neon TV?

Pokrenut 2015. godine na Novom Zelandu, Neon se natječe s gigantima industrije poput Netflixa i Lightboxa. Ipak uspijeva privući značajan dio publike koja struji.

Usluga je marginalno skuplja od većine. Međutim, to je zato što nudi jednu od najvećih zbirki naslova dostupnih putem streaming usluge. Budući da većina ljudi zbunjuje Neon kao još jednu ponudu kompanije Sky, važno je razlikovati da se usluga nudi kao zasebna cjelina. To znači da ne biste trebali biti Skyov korisnik da biste koristili Neon. Sve što je potrebno je račun i dosljedno plaćanje mjesečne pretplate.

U pogledu cijena, Neon TV nudi vrlo različite mogućnosti u usporedbi s onim što ćete naći od ostalih usluga za streaming. Postoje u osnovi dva nivoa. Korisnici se mogu odlučiti za TV paket za 11,99 USD mjesečno ili otići na filmove i TV paket uz 20 USD mjesečno. Također, korisnici mogu imati do pet uređaja registriranih na jednom računu i istodobno ih prenositi s najviše dva uređaja.

Ako se pretplatnik uopće osjeća kao da nije zadovoljan rasponom sadržaja kojem pristupaju, ili čak i samom uslugom, mogućnost isključivanja uvijek stoji. Da biste to ipak izbjegli, usluga nudi probno razdoblje od 14 dana tako da znate od čega od početka želite.

Kako deblokirati neon TV dok ste izvan Novog Zelanda

VPN ili virtualna privatna mreža jedan je od najučinkovitijih načina zaobilaženja geo-ograničenja koja sprječavaju pristup usluzi izvan zemlje. Djeluje tako što korisnicima omogućuje pristup usluzi putem udaljenih poslužitelja sa sjedištem u različitim zemljama. Na taj način korisnici mogu mijenjati svoje IP adrese i čini se kao da su u zemljama u kojima je pristup odobren.

Budući da usluga streaminga nema metodu provjere stvarnog položaja svojih gledatelja, korištenje VPN garantira pristup pretplatniku bez obzira gdje se nalaze. Sve što trebaju učiniti je povezati se s poslužiteljem na Novom Zelandu i sve je spremno. 

Evo detaljnijeg postupnog postupka:

 1. Prijavite se putem VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Prijavite se putem VPN računa.
 4. Spajanje na poslužitelj u Novom Zelandu.
 5. Pokrenite Neon TV.
 6. Uživati.

ExpressVPN je pouzdan pružatelj VPN-a koji svojim korisnicima osigurava savršeno iskustvo strujanja. Štiti ih i od cyber napada koji se mogu pojaviti. Evo tablice koja ističe najvažnije VPN-ove naše današnje recenzije. Provjeri ih.

Najbolji VPN-ovi za Neon TV

Mogućnost pristupa web lokacijama s ograničenim pristupom samo je jedna od stvari koje vam omogućuje korištenje VPN-a. Njegova je glavna svrha osigurati svojim korisnicima da ostanu potpuno sigurni kad god su na mreži. VPN to radi šifriranjem internetskog prometa. To čak i vašem davatelju internetskih usluga otežava prisluškivanje vrsta aktivnosti koje biste mogli raditi na mreži.

Korištenje VPN-a također jamči potpunu sigurnost, posebno kada pristupate svojoj banci putem interneta ili kupujete od kuće. Ova razina sigurnosti također se proteže na one koje se za Internet koriste u oslanjanju zračnih luka ili restorana. VPN sprječava da se njihovi uređaji hakiraju ili infiltriraju u cyber-kriminalce, a također jamči anonimnost na mreži.

Korisnici mogu uživati ​​u svim tim prednostima samo ako se pretplate na vjerodostojnog davatelja usluga. Na tržištu postoji toliko lažnih pružatelja usluga, a većina njih obećava ono što ne mogu isporučiti. Da bismo vam izbjegli da se bavite takvim, sastavili smo kratki popis najboljih mogućih pružatelja usluga koji biste trebali uzeti u obzir. Ovo je naša lista najboljih VPN-ova za Neon TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN stoji visoko kao jedna od najboljih mogućih usluga na koju ste se ikada mogli pretplatiti. Nagrađivani pružatelj usluga postoji već više od desetljeća. Ima mrežu od blizu 2000 poslužitelja širom svijeta. To mu omogućuje da osigura do 200.000 IP-a za svoje pretplatnike.

To, uz AES-ovo šifriranje s 256 bitnih vojnih stupnjeva, znači da korisnici mogu uživati ​​u sveobuhvatnoj enkripciji i pristupu mnogim geo-ograničenim web lokacijama i kanalima. Usluga također omogućuje svojim korisnicima da imaju do 3 istodobne veze, a kao VPN protokole biraju PPTP, SSTP, L2TP / IPSec ili OpenVPN.

ExpressVPN nudi i najbolju brigu o kupcima u industriji, s timom koji je uvijek dostupan 24 sata dnevno i 7 sati dnevno putem e-pošte, društvenih medija ili live chat poruka na svojoj web stranici. Usluga također omogućava korisnicima da odaberu dijelove prometa koji će ih zaštititi, zahvaljujući svojstvu podijeljenog tunela.

ExpressVPN također ima zasjenjene poslužitelje s kojima se korisnici mogu povezati ako imaju svoje sjedište izvan zemlje, što im omogućava da nastave koristiti VPN čak i ako su u vrlo ograničenom području. To znači da je zajamčen pristup Neon TV čak i korisnicima u regijama kao što su Kina i slično. Za bolji opis što možete očekivati ​​od ExpressVPN-a, pogledajte naše ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Još jedan od glavnih pružatelja usluga koji vrijedi uzeti u obzir IPVanish. Ovaj američki davatelj ima blizu 1500 servera u privatnom vlasništvu unutar svoje mreže. Budući da je privatno vlasništvo, rizici napada bilo koje druge treće strane uvelike su smanjeni jer servis nadgleda vlastitu mrežu. To također znači i brže brzine za svoje korisnike, kao i do 40 000 IP-ova za koje imaju izbor.

IPVanish osigurava da njegovi korisnici prelaze između poslužitelja koliko god žele. A da i ne spominjem, oni također ne ograničavaju širinu pojasa svog korisnika.

Budući da je usluga jedna od najboljih kojoj se treba obratiti za efikasno povezivanje, IPVanish pruža sadržaj visoke kvalitete prilikom streaminga bez odvajanja previše vremena za međuspremnik. Usluga također podržava korisnike koji žele bujicu omogućujući neograničen prijenos podataka ravnopravnih vršnjaka, kao i potpunu anonimnost prilikom bujice.

IPVanish također nudi svojim korisnicima mogućnost da se oslanjaju na svoj SOCKS5 web proxy za zaštitu samo kada su na mreži. To im štedi probleme da će morati preuzeti svoj VPN klijent ako to ne žele. Pročitajte naše IPVanish pregled za detaljniji uvid u to što IPVanish može ponuditi.

3. NordVPN

Rastezanje našeg popisa je NordVPN, još jedan mnogo bolje plasirani pružatelj usluga koji je također prepoznat po svojoj efikasnoj usluzi. Sa sjedištem u Panami pružatelj ima blizu 4000 pružatelja usluga koje nadgleda.

Svoje poslužitelje distribuira u različitim zemljama širom svijeta. Usluga koristi i široko popularan 256-bitni AES protokol šifriranja, ali ga pojačava s drugim značajkama kao što je Double VPN. Ovaj, primjerice, usmjerava vašu vezu kroz dva različita poslužitelja umjesto jednog, čime se udvostručuje razina zaštite.

Zahvaljujući širokoj mreži poslužitelja, NordVPN je također u mogućnosti specijalizirati neke od njih za različite funkcije. Postoje poslužitelji optimizirani za streaming u HD-u, torente, skupno preuzimanje i čak igranje mrežnih igara. Na ovaj način pretplatnici mogu odabrati koji poslužitelj koristiti na temelju onoga što rade na mreži.

NordVPN omogućuje istovremeno povezivanje do 6 više uređaja na njegovu uslugu, a također ima i popis skrivenih poslužitelja za korisnike u visoko cenzuriranim regijama. Da biste saznali što još NordVPN ima u trgovini, odvojite malo vremena i prođite kroz našu NordVPN pregled.

Zaključak o najboljem VPN-u za Neon TV

Sad kad znate za VPN, pristup neonskoj TV dok ste izvan Novog Zelanda trebao bi biti lak. Sve što trebate učiniti je utvrditi koji ponuđač među tri o kojima smo razgovarali odgovara vašim željama i bit ćete spremni. U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno ih navedite u odjeljku s komentarima u nastavku i sigurno ćemo vam se obratiti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map