Najbolji VPN za nesklad

Igre za više igrača zahtijevaju dosta komunikacije, posebno ako igrate onu koja zahtijeva kombinirani napor da biste dobili pobjedu. Većina igrača se oslanja na aplikacije kao što su TeamSpeak i Skype kako bi ostali povezani sa svojim suigračima, ali ako je dostupno prilagođeno rješenje poput Discord-a, postoji mnogo toga što im vjerojatno nedostaje. Discord je sveobuhvatno rješenje koje se donosi s igračima i njihovim potrebama. Aplikacija je besplatna i omogućuje igračima da koriste i glas i tekst kako bi bili u kontaktu. VoIP rješenje ima jednostavno sučelje, a budući da može raditi i na radnoj površini ili na vašem telefonu, uvijek ćete biti u tijeku s najnovijim napretcima koji su vaši prijatelji postigli dok igrate svoju omiljenu igru.


Najbolji VPN za nesklad

Najbolji VPN za nesklad

Što čini nesklad toliko popularnim?

Discord je dobro dizajniran za igrače u smislu da čak ima mjere zaštite od nekih od brojnih problema koji mogu naići dok igraju. Usluga pruža zaštitu od DDoS napada i IP propuštanja, a također omogućuje prilagođene internetske tipke i pruža minimalnu upotrebu CPU-a. Podrška je dostupna za dijeljenje video i linkova, kao i za upotrebu u igri.

Sa tako širokim brojem aplikacija, aplikacija je alat koji će mnogim igračima biti vrlo koristan. Jedino što bi im moglo onemogućiti pristup jest činjenica da njegova upotreba može biti zabranjena gdje god živite. Postoji nekoliko zemalja i davatelja internetskih usluga koji su zabranili upotrebu usluge iz samo njima poznatih razloga. Također biste mogli naići na brojne probleme ako se oslanjate na školsku ili internetsku vezu koja se temelji na poslu kako biste koristili aplikaciju, jer mrežni administratori možda nisu baš dobrodošli na ideju. Ako imate pouzdanu vezu i usluga nije blokirana u vašoj zemlji, ali i dalje imate problema, možda će vašoj IP adresi biti zabranjen pristup njihovim poslužiteljima. Sve su to situacije u kojima bi strastveni igrač mrzio da se zaglavi, pa da biste bili sigurni da možete izbjeći sve ove probleme, predlažemo da se prijavite na VPN uslugu.

Kako se raditi oko blokova razdora

Pretplata na uslugu virtualne privatne mreže omogućuje vam da kriptirate svoju vezu, osiguravajući tako da sav promet koji dolazi s vašeg uređaja ostane skriven od javnosti. Čak ni vaš davatelj internetskih usluga neće imati pojma o onome što namjeravate, a ovo daje priliku za obradbu svih vatrozida koji mogu biti na putu vaše upotrebe Discord-a. To se događa razmjenom vaše IP adrese, što se događa kad god VPN koristite za povezivanje s udaljenim serverom. Vaša stvarna adresa postaje prikrivena, a kad počnete koristiti virtualnu, imat ćete svoj internetski promet sakriven i činiće vam se kao da ste na drugoj lokaciji.

Pogledajte ovaj vodič koji pokazuje kako zaobići zabrane neslaganja u UAE i drugim zemljama.

Najbolji VPN-ovi za nesklad

Kad odaberete na koju ćete se uslugu pretplatiti, važno je da razmotrite kako će vaš pružatelj usluga raditi na zadovoljavanju vaših igara. Potreban vam je dobavljač koji neće imati spora poslužitelja, jer usporavajući poslužitelji dovode do zaostajanja u igranju. Ne želite igrati igru ​​koja će vas stalno visiti, pa vam je potrebna i VPN usluga koja neće jesti u vašu brzinu. Srećom po vas, imamo popis pružatelja usluga koji će vam sigurno ponuditi najbolji oblik sigurnosti, kao i pouzdane brzine kako bi igra nastavila bez ikakvih prekida. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za nesklad u nastavku:

1. ExpressVPN

ExpressVPN dolazi kao naša najviše preporučena usluga zahvaljujući neumoljivoj pouzdanosti i jednostavnosti uporabe. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima i u svom djelokrugu ima oko 2000 poslužitelja. Ovo je više nego dovoljno da se osigura da svi korisnici ne prelaze preko nekoliko, pa ste zajamčeni vrijednim brzinama i pouzdanom sigurnošću. ExpressVPN također nudi niz zakinutih poslužitelja koji vam omogućavaju korištenje usluge čak i ako ste iz regije koja ne podržava takvu.

ExpressVPN je također sposoban za rukovanje do 3 druge istovremene veze i lako se smatra jednom od najboljih VPN usluga za igrače. Usluga nudi protokole kao što je OpenVPN, što je izvorni zahtjev da se Discord odvija glatko kako bi trebao. ExpressVPN također ima VPN klijent koji dobro funkcionira s uređajima koji rade pod Windowsima, iOS-om, Linuxom i Androidom, tako da kompatibilnost ne bi trebala biti velika briga. Neograničena propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja nude se kao standard, a u slučaju da naiđete na bilo koji problem koji se ne može riješiti sam, uvijek je na raspolaganju tim za brigu o korisnicima koji radi 24 sata na sat. Za više detalja o tome što ExpressVPN može ponuditi, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. BulletVPN

Drugo na našoj listi je usluga čije ime nadahnjuje brzine za koje se mnogi drugi davatelji ne mogu usuditi obećati isporuku. BulletVPN je estonska tvrtka koja ima sve veću prisutnost poslužitelja i brzine dovoljno brze da osiguraju besprijekornu igru. Njegova sigurnost osigurana je 256-bitnom AES enkripcijom, kao i podrškom za VPN protokole poput OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP.

Usluga je dobro poznata i po svojoj značajci Smart DNS koja čuva podatke o vašoj lokaciji skrivenim kad god pokušavate pristupiti geografski ograničenim web lokacijama i kanalima. Možete odabrati i povezivanje do 3 uređaja za šire šifriranje ili čak i povećati taj broj instaliranjem VPN klijenta koji je kompatibilan s vašim usmjerivačem. BulletVPN-ova aplikacija također ima tako jednostavno sučelje da čak i ne-tehnički korisnici trebaju biti u mogućnosti pronaći svoj put. Ako ovo zvuči poput vrste davatelja koji bi vas mogao zanimati, idite dalje i pročitajte naš pregled BulletVPN da biste vidjeli što biste mogli imati koristi od kupnje pretplate.

3. NordVPN

NordVPN je jedan od onih pružatelja usluga koji vam pruža sve što biste očekivali, plus puno više od VPN usluge. Dobavljač sa sjedištem u Panami ima oko 4000 poslužitelja u svoje ime, a samo to izbacuje toliko konkurente na razmatranje. Usluga također nudi standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja, a korisnicima također omogućuje spajanje do 6 istodobnih uređaja za veću zaštitu.

NordVPN omogućava veću anonimnost putem Tor nad VPN podrške i nudi posvećene IP adrese za korisnike koji ne bi željeli povremeno mijenjati svoje poslužitelje. Također postoji podrška za neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja za korisnike koji to žele. NordVPN također nudi niz zakamufliranih poslužitelja za povezivanje čak i na područjima gdje se ne preporučuje upotreba VPN-a. Usluga također uključuje automatsku sklopku za uklanjanje s pretplatom i CyberSec softver za održavanje neželjenih oglasa i zlonamjernih aplikacija. Da biste točno vidjeli što biste trebali očekivati ​​od ove usluge, nađite vremena da prođete kroz našu NordVPN recenziju.

Najbolji nesklad VPN – presuda

Nije mnogo igrica za chat VoIP-a blizu onoga što Discord može ponuditi, pa ako ste skloni često igrati više igara za više igrača, ovo je sigurno alat koji trebate koristiti. Ako imate problema s korištenjem usluge kao rezultat vašeg davatelja internetskih usluga, tada vam VPN treba biti u mogućnosti pomoći ne samo u tome, nego i poboljšati vaše igračko iskustvo. Nastavite i detaljnije pogledajte bilo koju od tri spomenute usluge, a ako imate pitanje, ne oklijevajte je objaviti u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map