Najbolji VPN za Netflix u 2020. godini

Tražim VPN usluga to zapravo i dalje radi s Netflixom? Već viđeno i napravljeno. Nije bilo lako kopati ove dragulje VPN-ova, ali postavljanje istih bilo je komad torte. Pretpostavljam da želite znati koji VPN-ovi rade s Netflixom. Da bismo uštedjeli vrijeme, trud i novac, pripremili smo ovo Najbolji 4 pregled Netflix VPN 2020 do pobijedio Netflixovu pogrešku.


Najbolji VPN za Netflix u 2018. godini

Najbolji VPN za Netflix 2020

dobivanje Američki Netflix u inozemstvu postalo je mnogo teže u 2020. godini. To je uglavnom zbog činjenice da je Netflix počeo kršiti VPN i proxy usluge koji su prethodno omogućili korisnicima prevara svoju internetsku lokaciju. Da bi napravio promjene na vašem području Netflix u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji, Brazilu, Njemačkoj ili Francuskoj, možda ćete moći testirati brojne VPN usluge.

Sažetak greške proxy proxyja Netflix

Početkom 2016. korisnici Netflixa koji su pokušali promijeniti svoju Netflix zemlju putem VPN-a počeli su dobivati ​​račun Pogreška proxyja Netflix. U njoj je navedeno “Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. ”

Drugim riječima, Netflix može otkriti što pokušavate sakrijte svoju stvarnu lokaciju. U takvom slučaju imate dvije mogućnosti; Možete prekinuti vezu s VPN-om i gledati lokalnu Netflix regiju ili se okrenuti na VPN davatelj koji i dalje podržava deblokiranje američkog Netflixa. Neke VPN i Smart DNS proxy usluge u potpunosti su odustale od Netflixa. Međutim, ako želite gledajte američke Netflix u inozemstvu, rješavanje problema još uvijek se mogu naći. Od svih usluga koje imamo testiran, sljedeće VPN pružatelji najbolje su surađivali s Netflixom.

Kako provjeriti dobivate li američki Netflix?

Američka knjižnica Netflix jednostavno je najbolja, i po količini i u kvaliteti filmova i TV emisija koje možete strujati. Dakle, jesi postavili VPN aplikaciju, spojenu na američki VPN poslužitelj, ali niste baš sigurni da li zapravo pristupate Netflixu u SAD-u ili ne. Slijedite ove korake do provjerite gledate li američki Netflix ili ne.

 1. Pokrenite Netflix aplikaciju, ili prijavite se na svoj Netflix račun putem službene web stranice.
 2. Kliknite “Pretraživanje” funkcija u gornjem desnom kutu.
 3. Upišite “Zvjezdano prekriženo”.
 4. Ako ste u mogućnosti pronaći tu TV seriju i gledati je bez dobivanja pogreške proxy Netflix proxyja, imaš uspješno deblokiran američki Netflix. To je zbog toga što Star-Cross je nedostupan na bilo kojoj drugoj regiji Netflix.

Deblokirajte Netflix u SAD-u

Proces deblokiranja? Zapravo nema ništa. Nabavite si VPN pretplatu i odatle će sve poći po redu. Ovdje provjerite kako su jednostavni koraci za sebe:

 1. Ne rade svi VPN-ovi s američkim Netflixom, pa i vi moraju birati tvoj pažljivo. Odličan izbor bio bi ExpressVPN.
 2. Nakon što se pretplatite, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svom uređaju.
 3. Kreirajte VPN račun, prijavite se a zatim pokrenite aplikaciju.
 4. Na zaslonu će se prikazati popis poslužitelja, a na vama je da uspostavite vezu.
 5. Kliknite američki poslužitelj i povezati se s njom.
 6. Gumb će se promijeniti u zelenu i glasi “Povezano”.
 7. Tako ćete znati da ste dobili Američka IP adresa.
 8. Pristupite američkom Netflixu i struji njegov sadržaj daleko od SAD-a.

Najbolji VPN za Netflix 2020

Uži izbor nekih najboljih VPN-ova koji podržavaju deblokiranje Netflixa.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. StrongVPN
 5. PrivateVPN

Sljedeća pitanja postavite sebi prije nego što se prijavite kod pružatelja VPN-a. Ne možete samo nasumično odabrati VPN; postoje smjernice kojih se morate pridržavati kako biste se mogli ispravite pogrešku proxyja Netflix i struji Američki Netflix u inozemstvu. Evo pitanja:

 • Radi li ta konkretno VPN usluga s Netflixom?
 • Postoji li 24/7 služba za korisnike putem live chat-a?
 • Mogu li dobiti povrat novca u slučaju da nisam bio zadovoljan uslugama?
 • Je li tvrtka sposobna brzo popraviti pogrešku proxy poslužitelja Netflix?
 • Postoje li VPN aplikacije za više platformi kao što su PC, Mac, iPhone ili iPad?
 • Mogu li koristiti OpenVPN, IPSec ili L2TP VPN protokole?

ExpressVPN – VPN i dalje surađuje s Netflixom USA 2020

ExpressVPN - najbolji VPN za 2017. godinu

ExpressVPN – najbolji VPN za 2020. godinu

Napokon ćete moći pristupiti Netflix US ako se pretplatite na to ExpressVPN. Ova tvrtka zna što radi. S velika mreža poslužitelja i tisuće ključnih lokacija, veze na ExpressVPN su jednostavne. Tvrtka je jedna od rijetkih koja korisnicima daje prednost promjene svoje Netflix regije u SAD.

Zapravo, ExpressVPN je uspio pobjeći pogreška proxyja Netflix tijekom 2016. i 2017. godine. U idealnom slučaju možete dijeliti ovu VPN vezu na 5 uređaja. Dodajte tome, to je “Pravila o nedelovanju”  koji korisnicima čuva sigurnost i privatnost na mreži. Ne zaboravimo zvijezdu 24/7 podrška koji je uvijek dostupan korisnicima.

prozodija

 • Nudi 24/7 live chat podršku.
 • Preko 160 VPN lokacija u gotovo 90 zemalja.
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • VPN aplikacije za PC, Mac, iOS i Android.
 • Nula mrežnog prometa.
 • Deblokira američki Netflix.

StrongVPN – ispravite Netflix Proxy Error 2020

StrongVPN - najbolji vodič za pregled Netflix VPN 2017

StrongVPN – Najbolji vodič za pregled Netflix VPN 2020

30-dnevno jamstvo povrata novca

StrongVPN je kao što ime podrazumijeva snažnog davatelja koji ima poslužitelji u 47 gradova u 26 zemalja. Tvrtka koristi više protokola, uključujući OpenVPN radi zaštite privatnosti i sigurnosti korisnika. svoj nulta-logs politika je divan kao i dostupnost pet istodobnih veza. Iako njegove značajke nisu besprijekorne, oni nadoknađuju ponudom niske VPN pretplate.

Pros:

 • Niske cijene.
 • Otključava američki i britanski Netflix u inozemstvu.
 • Nabavite besplatnu Smart DNS proxy uslugu.

Cons:

 • Period povrata od 5 dana.
 • Povremeno spori VPN poslužitelji.
 • OpenVPN je dostupan samo na odabranim poslužiteljima.

VyprVPN – Netflix Proxy Pogreška zaobilazno 2020. godine

VyprVPN - Netflix Proxy Pogreška za otklanjanje 2017. godine
30-dnevno jamstvo povrata novca
Nažalost, VyprVPN nismo uspjeli podržati deblokiranje američkog Netflixa za veći dio 2016. Međutim, nedavno smo dobili njihove američke VPN servere drugi pokušaj, i na naše iznenađenje, uspjeli smo ponovno pogledajte američki Netflix u inozemstvu. Davatelj bi u našem dobio više priznanja top 4 Netflix VPN-a u 2020. godini ako tvrtka nije dugo trajala pronađite rješenje za NetFlix proxy error.

Pros:

 • Brzi VPN poslužitelji.
 • Širenje VPN poslužitelja u 36 zemalja.
 • Kameleonska tehnologija.

Cons:

 • Nije dopušteno bujanje.

NordVPN – VPN i dalje surađuje s američkim Netflixom 2020

NordVPN - Najbolji Netflix VPN 2017 vodič za recenziju

NordVPN – Najbolji vodič za pregled Netflix VPN 2020

NordVPN kombajna brzina, postojanost, sigurnost i mogućnost deblokiranja geo-ograničenja. Osobno preporučujem NordVPN kao čvrst i robustan VPN koji može deblokirati Netflix. Uz to, njegovo sučelje ulaže puno posla i najjednostavniji je za upotrebu. Tvrtka ima VPN aplikacije za iPhone, iPad, Android, PC i Mac. Postupak postavljanja traje samo nekoliko minuta. Nakon pokretanja aplikacije, povežite se na VPN poslužitelj po vašem izboru i čini se da se od tamo spajate. Baš kao ExpressVPN, i NordVPN nudi razdoblje povrata od 30 dana, što je više nego dovoljno vremena da ovaj pružatelj usluge pokuša.

Pros:

 • Jednostavne VPN aplikacije.
 • Tisuće poslužitelja u oko 57 zemalja.
 • Nabavite Double VPN.

Cons:

 • Povremeno spori poslužitelji.

ExpressVPN Netflix ne radi?

Uvijek primamo komentare nekih korisnika koji izjavljuju da ExpressVPN ne deblokira Netflix. Ako naiđete na slične poteškoće, pokušajte se povezati s drugim američkim VPN serverom u aplikaciji. U slučaju da to ne uspije, kontaktirajte tim za podršku putem ulaznice za pomoć, e-pošte ili razgovora uživo. Slobodno ih pitajte o poslužiteljima koji bi im omogućili da dobiju američki Netflix u inozemstvu.

Najbolji VPN za Netflix 2020 – zaključak

Zaključno, preporučujemo upotrebu ExpressVPN. Međutim, sva 4 VPN davatelja gore su temeljito ispitana i isprobana. Besprijekorno su surađivali s Netflixom. Ako se dogodi bilo koji problem, uvijek se možete obratiti za tim za pomoć radi pružanja pomoći i smjernica. U većini slučajeva mogu ispravite tu Netflix proxy pogrešku ako niste uspjeli pristupiti Američki Netflix izvan SAD-a s VPN-om. Za slučaj da mislite da smo propustili davatelja VPN-a koji bi trebao biti na našem popis najboljih 4 Netflix VPN 2020 recenzije, javite nam.

Također bismo nam željeli ako nam kažete o svom iskustvu s VPN pružateljem usluga. Jeste li naišli na bilo kakve probleme? Je li vaše iskustvo deblokiranja uspjelo? Sve ih podijelite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me