Najbolji VPN za Netgear Router

Upotreba VPN-a jedna je od najučinkovitijih stvari koju možete učiniti kako biste osigurali da vaš rad na mreži ostane privatan i povjerljiv. Uz brojne prijetnje s kojima se korisnici Interneta i dalje suočavaju kad su povezani s mrežom, važno je da iskoriste VPN kako bi sakrili svoj promet i osigurali da su zaštićeni od štetnosti, poput ukrašavanja njihovih podataka. Da bi osigurali da svi uređaji u vašem domu ili uredu dobivaju potrebnu zaštitu, najbolje je učiniti instalirati VPN izravno na usmjerivač. U ovom ćemo ovom pregledu gledati koje VPN-ove biste trebali instalirati ako imate Netgear usmjerivač..


Najbolji VPN za Netgear Router

Najbolji VPN za Netgear Router

Popis VPN-a kompatibilan s Netgear Router-om

Na Netgear usmjerivač možete instalirati bilo koji od sljedećih VPN-ova:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Kako rade VPN-ovi

VPN u cijelosti označava Virtual Private Network, a odnosi se na skupinu poslužitelja jednog pružatelja usluga koji su dobro raspoređeni na različitim lokacijama širom svijeta. Spajanje na ove poslužitelje omogućuje vam dodavanje sloja sigurnosti na vrh vaše veze šifriranjem. Nakon toga učinit ćete potpunu zaštitu bez obzira na to na koje web lokacije povezujete.

VPN će vam također odobriti pristup web-lokacijama s ograničenim ograničenjima do kojih obično ne biste imali pristup na temelju svoje lokacije, a to je moguće jer VPN također pomaže u sakrivanju internetskog protokola ili IP adrese. Ovo je adresa koju web lokacije i kanali koriste za određivanje stvari o vašoj povijesti pregledavanja jer sadrže informacije poput vašeg identiteta i lokacije. Da biste dobili pristup web lokacijama i kanalima s ograničenom geografskom razinom, VPN vam omogućuje sakrivanje IP adrese i tako sakrivanje detalja o vašoj lokaciji. Također možete odlučiti odakle točno želite da pregledavate, a to je moguće sve dok pružatelj na koji ste pretplaćeni ima široku mrežu poslužitelja. Ako ste povezani s VPN uslugom, također vam jamčite potpunu sigurnost, posebno kad kupujete putem interneta ili rukujete nekim bankarskim transakcijama. Na taj ćete način spriječiti da netko krade podatke ili lozinke vašeg računa i ucjenjivati ​​vas u budućnosti.

Korištenje VPN-a također osigurava da možete zaobići bilo koji oblik ograničenja koji vam je možda nametnuo vaš davatelj internetskih usluga. Vaš davatelj internetskih usluga može postaviti ograničenja na vašu vezu, posebno ako ste skloni mnogo vremena za streaming ili velika preuzimanja. To čine da bi ograničili i pokušali vas obeshrabriti da ne koristite previše širine pojasa kako ne biste neugodno ometali druge korisnike koji su također unutar iste mreže..

Odabir VPN-a kao pravi VPN za vaš Netgear Router

Da biste odabrali odgovarajući VPN za NetGear usmjerivač, prvo što se morate uvjeriti je da dotična usluga ima verziju koju možete izravno preuzeti na vaš usmjerivač. Jedna od najvećih prednosti toga je to što ćete moći povezati puno više istodobnih uređaja nego što to može odrediti vaš pružatelj usluga, tako da ćete imati još više svojih uređaja zaštićenih.

Najbolji VPN-ovi za NetGear usmjerivače

Odabir najboljeg VPN-a za rad na usmjerivaču nije jednostavan. Srećom po vas, imamo niz prijedloga za koje smo sigurni da vam neće dati nikakav problem.

1. ExpressVPN

Počevši od našeg popisa imamo dobavljača koji je već osvojio više nagrada ljubazno zbog svoje pouzdane usluge, što znači da je to on kojem nemate razloga da ne vjerujete. Ta se usluga temelji na Britanskim Djevičanskim otocima, što je daleko od utjecaja bilo kakvih restriktivnih regulatora. Usluga osigurava mogućnost pregledavanja korisnika bez ikakvog razloga za uzbunu, jer osigurava da se ne čuvaju nikakve evidencije o njihovoj povijesti zahvaljujući pravilima nulte evidentiranja.

ExpressVPN nudi pouzdanu sigurnost zahvaljujući 256-bitnoj usluzi AES enkripcije i pomoću VPN protokola poput OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 u ponudi, korisnici imaju mogućnost izbora na temelju svojih želja. ExpressVPN ima oko 2000 poslužitelja u sklopu svoje usluge, a to znači da ćete imati pristup širokom rasponu kanala i web mjesta iz cijelog svijeta. Također nudi ExpressVPN dijeljenje tunela pomoću kojega možete odabrati željeni promet koji želite kriptirati. Postoji i softver koji podržava izravnu instalaciju na vaš usmjerivač, tako da ne biste trebali brinuti zbog toga. Da biste saznali više o ovom davatelju, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. BulletVPN

BulletVPN je još jedan pružatelj usluga koji može održavati vašu sigurnost i vezu, pogotovo ako, iako se želite povezati s VPN uslugom, i dalje želite održavati veliku brzinu pregledavanja. Ova usluga se temelji u Estoniji i jamči da se ne čuvaju podaci o vašoj povijesti, a budući da je njezino sjedište na teritoriju koji nema 14 očiju, ne postoji regulatorna usluga za podatke koja može zahtijevati informacije o pregledavanju korisnika. BulletVPN također nudi OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec i IKEv2 VPN protokole koje možete odabrati.

Usluga je prisutna u oko 20 zemalja, a brzina je prilično brža od one koju nude drugi davatelji usluga. BulletVPN također nudi SmartDNS uslugu koju možete koristiti za povezivanje s web lokacijama ograničenima bez otkrivanja svoje lokacije. BulletVPN omogućuje do 3 istodobne veze, ali taj broj možete povećati preuzimanjem verzije softvera kompatibilne s vašim NetGear usmjerivačem. Da biste saznali više o ovoj usluzi, pogledajte naš pregled BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN zaključuje našu listu najboljih VPN-ova za NetGear usmjerivač i ujedno je jedina vjerodostojna usluga koja nudi do 4000 poslužitelja za svoje klijente. Sjedište davatelja usluge je u Panami i stroga je pravila nulte evidencije koja dopušta da se mogu voditi bilo kakvi zapisi o aktivnostima pregledavanja. Pretplata na NordVPN znači da se nećete morati brinuti o sigurnosti, jer uz 256-bitnu AES enkripciju, pružatelj nudi i dvostruko šifriranje kod kojega se vaš promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog.

Ljubaznošću svoje velike poslužiteljske mreže, NordVPN omogućava svojim korisnicima da odaberu na koje će se servere povezati, ovisno o vrsti posla koji žele obavljati na mreži. Usluga nudi i namjenske poslužitelje onima kojima bi bila draža individualnija pažnja, a posjeduje i CyberSec softver za uklanjanje loših oglasa i zlonamjernog softvera s vaše veze. NordVPN također ima značajku SmartPlay koja vam omogućuje sakrivanje IP adrese i lokacije kako biste imali pristup web lokacijama i kanalima s ograničenom geografskom ograničenjem. Da biste vidjeli što više usluga može ponuditi, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Najpopularniji usmjerivači NetGear

Slijedi popis modela NetGear usmjerivača koje ljudi obično kupuju u namjeri da na njih postave VPN:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 Dual-Band
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Zaključak o najboljem VPN-u za NetGear usmjerivače

Upravo smo pregledali tri pružatelja usluga za koje smo sigurni da su sposobni osigurati sav promet koji prolazi kroz vaš NetGear usmjerivač. Prije nego što nastavite i pretplatite se na bilo koji od njih, predlažemo vam da prođete svaki detaljniji pregled kako biste mogli donijeti informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me