Najbolji VPN za NHL.TV – Pregled sezone 2019/2020

Pridružiti se svim tim Nacionalna hokejaška liga igre nikad nije bilo lakše, sve zahvaljujući NHL.TV usluga, ranije poznata kao NHL Game Center. Pretplata vam omogućuje da ostanete iznad svih hokejski raspored utakmica, istaknute utakmice i važne najave što se tiče vašeg omiljenog sporta. Dobivate emitiranje utakmica uživo izravno na svoj uređaj i uživate u potpunom uzbuđenju igre sve dok ne budete pratili njihove naknade. Jedino što ćete morati riješiti je činjenica da većina njih igre su zatamnjene u Sjedinjenim Državama. Međutim, problem je koji možete riješiti, ali morat ćete se obratiti jednostavnom alatu koji se zove VPN. Koji je najbolji VPN za NHL? Otkrijte u ovoj recenziji.


Najbolji VPN za NHL.TV

Najbolji VPN za NHL.TV

NHL.TV – dom Nacionalne hokejaške lige

NHL.TV samostalna je usluga NHL-a koja korisnicima omogućuje struji svaku utakmicu iz sezone. Usluga je dostupna gotovo svuda u svijetu. Međutim, to nije sadržaj.

Pa, takva sportska streaming usluga podliježe ograničenja zamračenja. Kada se igra emituje kroz kanal davatelja kabela, NHL.TV će biti zatamnjen. Usluga ne košta puno američke stanovnike. NHL pretplata)

Nisam objavio odgovor da bih vam pokazao cijene; Mogu upisati dolje 24,99 $ / mjesečno ili 129,99 dolara / sav pristup. Glavna svrha slike je obavijest o ograničenjima. Ako pogledate izbliza, shvatit ćete da ispod svakog plana postoji (Primjenjuju se prekidi i ograničenja).

To nije sve. Ispod njih se nalazi čitav odlomak o takvim ograničenjima. Pazite da saznate što se događa ako imate zamračen? Evo poruka dobivate:

“Vaš izbor trenutno nije dostupan na NHL.TV-u zbog lokalnih ili nacionalnih ograničenja ugađanja. Reprodukcija cijele duljine bit će dostupna nakon 48 sati. “NHL.TV poruka o zatamnjenju

Ali to je u redu. S VPN, možete to zaobići. Pomaknite se malo dalje i provjerite što je VPN, što radi i što odabrati.

Što je VPN

Virtualna privatna mreža čini jednu glavnu stvar koja vam zaista pomaže dobiti pristup usluzi NHL.TV. Omogućuje vam da imate svoje internetski identitet skriven, a to se događa isključivanjem vašeg stvarnog IP adresa u korist one koja povezuje na udaljene privatne poslužitelje vašeg davatelja usluga.

Vaša IP adresa je više poput vaše digitalni otisak prsta putem interneta i on otkriva stvari poput vaše lokacije i identiteta svakome tko ga želi provjeriti. Promjenom se skriva stvarnost mjesto, a to vam omogućuje pristup usluzi iz bilo kojeg svijeta na kojem bi mogao biti. 

Raditi oko NHL.TV cenzure s VPN-om

Sve dok imate valjanu pretplatu na NHL.TV uslugu, morate samo dodati na pouzdana VPN veza biti u mogućnosti kretati se kroz sve njihove blokove i strujte svoje igre s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Postavljanje veze je relativno jednostavno; sve što trebate učiniti je slijediti ove jednostavne upute:

 1. Potražite pouzdanog davatelja VPN-a kao što je ExpressVPN i prijavite se.
 2. Preuzmite aplikaciju na vaš Mac, PC, iOS ili Android uređaj.
 3. Uspostavite vezu s VPN serverom po mogućnosti negdje se ograničenja ne primjenjuju.
 4. Prijavite se na NHL.TV web mjestu i dobiti pretplatu.
 5. Provjerite imate li aktivnu VPN vezu kad god se spremate prenos uživo Hokejske igre.

Ako nas pitate, reći ćemo ExpressVPN jedan je od najboljih pružatelja VPN-a na koje možete potražiti vezu koja je uvijek dostupna, ali preporučujemo da testirate druge usluge kako biste uočili onu koja bi mogla najbolje raditi za vas. Napravili smo pregled dana četiri ispod toga što biste mogli uzeti u obzir:

Top NHL.TV VPN – detaljan pregled

Virtualne privatne mreže su izvrsni alati za zaobići regionalna ograničenja i izbjegavati nestanke. Vidite, ograničenje zatamnjenja mehanizam je koji se koristi da se spriječi da streaming usluga emitira utakmicu ako dobavljač kabela ima pravo da se nalazi na teritoriju.

Pomoću VPN-a ovaj problem možete pokoriti preseljenje svog virtualnog ja na područje u kojem nema službenog emitera. Tada i samo tada možete strujte svoje NHL utakmice bez prekida.

S tim u vezi, evo najboljih pružatelja VPN-a koji bi zaobišli ograničenja zatamnjenja NHL.TV.

1. ExpressVPN – najbolji strujni VPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN na vrhu je naše liste, uglavnom zato što je njihova usluga jednostavno najbolje što smo ikada naišli. Nude:

 • Instant pomoć putem Live Chat sa svojim timom za korisničku podršku.
 • Najmanje 20 minuta za an odgovor e-poštom.
 • 24/7 služba za korisnike tim koji je uvijek spreman udovoljiti vašim potrebama.

Jedino za što sam čuo da se većina pretplatnika brine je cijena usluge. Omogućeno je da je godišnja naknada pomalo strma u odnosu na većinu ostalih pružatelja usluga, ali njihove Povrat novca u 30 dana Pravilo vam omogućuje da testirate uslugu i odlučite jeste li zadovoljni s onim što ćete platiti. Ako se pokaže da je dovoljno impresivno da ste uslugu čak i prenijeli prijatelju, obojica ćete dobiti uslugu usluga vrijedna besplatnog mjeseca točno na vrhu vaše pretplate.

U usporedbi s ostalim pružateljima VPN-a, ExpressVPN stvarno dobro u smislu brzina povezivanja. Morat ćete uživati ​​u najbrže preuzimanja, bujice i live streaming čim se prijavite s tim momcima. Također ćete moći dodati još jedan uređaj pod istim računom kako bi pregledavanje na vašem telefonu bilo jednako sigurno kao i pregledavanje na računalu..

Ako tražite najbolju uslugu na tržištu, sa sigurnošću možemo reći da je ExpressVPN najbolja opcija koju trebate razmotriti. Njihova usluga je pouzdana, njihova služba za korisnike efikasne i njihove brzine nenadmašne.

prozodija

 • 3000+ poslužitelja na 160 lokacija
 • Izvrsna 24/7 korisnička podrška
 • Brza instalacija i postavljanje
 • Nema ograničenja prometa
 • Plamteće velike brzine
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • Izvrsno za strujanje Netflixa i NHL.TV-a
 • Pet istodobnih veza
 • 30-dnevna garancija povrata novca

kontra

 • Neznatno skuplji od ostalih

2. IPVanish

IPVanish Cover

Gotovo je 1000 poslužitelja razbacani po više 60 zemalja napraviti IPVanish jedna od najpouzdanijih usluga na tržištu. Njihov pristup da ponude upravo ono što će trebati kupcima pobijedio ih je legijom sljedbenika kojima je više nego drago platiti godišnju pretplatu tako da budu pokriveni tijekom cijele godine..

Uz mogućnost da se do 10 uređaja spojenih na isti račun, Korisnici IPVanish-a mogu osigurati internetsku vezu putem svoje mobilne, TV, pa čak i igraće konzole s VPN enkripcijom. Ovo dolazi s an neograničena propusnost koje možete isprobati u 7-dnevni period povrata novca koji nude za svoje potencijalne nove kupce.

Ako naiđete na probleme tijekom uspostavljanja veze, uvijek se možete obratiti njihovim pouzdanima korisnička podrška. Ovo je jedini korak s kojim smo naišli na IPVanish. Ako zvuče kao vaš tip davatelja usluga, idite na njihovu web stranicu ovdje i isprobajte njihovu 7-dnevnu uslugu s a puna opcija povrata novca.

prozodija

 • Super brzo
 • Ne zadržava trupce
 • Popularno među Firestick i Kodi korisnicima
 • Jednostavno postavljanje i vrlo jednostavan za korištenje
 • Izvrstan za bujice / P2P
 • Deset istodobnih veza
 • 1000+ poslužitelja širom svijeta
 • Pouzdana korisnička podrška

kontra

 • Sedmodnevna politika povrata novca
 • Ne podržava Netflix

3. BulletVPN

Poklopac BulletVPN

Treće na našoj listi je jako popularna BulletVPN servis. Ovaj pružatelj svojim pretplatnicima omogućuje izbor između tri intervala plaćanja: svaki mjesec, svakih šest mjeseci ili svake godine. Najbolja stvar u tome je što kupci imaju koristi od ponuđene fleksibilnosti plus plus značajke oni mogu uživati ​​u uživanju isti su bez obzira na paket koji odaberu.

Sigurnosno, BulletVPN zapošljava pet “jakih protokola” kako biste osigurali da vaša veza ostane šifrirana kad god ste na mreži. Oni imaju OpenVPN, IPSec, PPTP, IKEv2 i L2TP. Sve to rade zajedno kako bi osigurali da vaš identitet ostane skriven, a vaše osobne podatke čuvajte podalje od bilo koga s kim zlobne namjere.

Ako prekidač Kill nije bio dovoljan da pregledavanje ostane privatno, uvijek se možete osloniti na Bullet Shield. To je značajka koja blokira vaš pristup internetu osim ako niste povezani na jedan od poslužitelja BulletVPN.

Kao i kod većine pružatelja VPN-a, velikodušan 30-dnevna garancija povrata novca nudi se i razdoblje tako da svatko tko razmišlja o prijavi u uslugu može ih prvo testirati prije nego što počine dugoročno.

prozodija

 • Surađuje s Netflixom i NHL.TV-om
 • Prekidač za ubistvo dostupan
 • Bullet Shield tehnologija
 • Jednostavne aplikacije
 • Pet protokola šifriranja
 • Zapisivanje nulte prometa
 • Izvrsne brzine
 • DNS & Zaštita od propuštanja WebRTC-a
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Pet istodobnih veza

kontra

 • Mala poslužiteljska mreža (31 država)

4. NordVPN

NordVPN navlaka

NordVPN je još jedan odličan način pristupa NHL.TV sadržaju bez obzira gdje se nalazili. Usluga može lako maskirati vaše mjesto i premjestiti vas gdje god želite iz njihove velike poslužiteljske mreže.

Ovaj VPN pružatelj ima više od 5000 poslužitelja u 60 zemalja, što je sjajno za zaobilaženje regionalnih ograničenja. Ako tražite državu u SAD-u koja ne prikazuje igru, ustanovit ćete da NordVPN ima 1800+ poslužitelja u zemlji. Tako ćete dobiti NHL.TV bez ikakvih prepreka.

To nije sve. NordVPN također izvrsno djeluje u odjelu sigurnosti, pružajući sjajne značajke. Prvo, imate jaku 256-bitna AES enkripcija, SHA256 provjera autentičnosti, i hrpa sigurnosnih protokola.

Drugo, jesi CyberSec, tehnologija koja blokira sve vrste zlonamjerni softver, virus ili zlonamjerni softver. I konačno, imaš Double Hop VPN, koji usmjerava vaš promet putem dva VPN poslužitelja umjesto jednog. To znači da vaši podaci dobivaju šifrirano ne jednom, već dvaput. 

Što se tiče privatnosti, NordVPN ima stroga politika zapisivanja bez evidentiranja. Nijedna se informacija ili aktivnosti pregledavanja ne pohranjuju. U slučaju da njihova usluga ne bude prikladna, uvijek možete zatražiti uslugu povrat unutar 30 dana otkupa.

prozodija

 • Ubojiti prekidač
 • Dvostruki VPN
 • Omogućuje šest uređaja po računu
 • Više od 5000 poslužitelja u 62 zemlje.
 • Kripto valute su prihvaćene
 • Vrhunske značajke privatnosti i sigurnosti
 • Politika povrata od 30 dana
 • Zapisivanje nulte prometa
 • Deblokira Netflix
 • CyberSec
 • Pametni DNS proxy
 • Nagrađena korisnička podrška

kontra

 • Nejasno 7-dnevno besplatno probno razdoblje
 • Neki poslužitelji imaju nenadmašne brzine

Korištenje pametnih DNS proxyja za zaobilaženje ograničenja blokiranja NHL.TV-a

Smart DNS je još jedan potpuno drugačiji alat koji možete koristiti da biste zaobišli bilo koja geo-ograničenja koja bi vam mogla spriječiti strujanje vaših hokejaških igara. Sve dok možete živjeti s činjenicom da je pametni DNS ne šifrira vaš promet ili sakrij svoju IP adresu, moći ćete uživati ​​u svojim igrama bez stresa. Evo što biste trebali znati:

 • Pametni DNS također će vam omogućiti da prijeđete s NFL Pass Pass-a, NBA League Pass-a i MLB.tv-a osim NHL.tv-a.
 • Usluga je kompatibilna s širokim rasponom vaših uređaja iPad, PS4, PS3, iPhone, iPad, Mac, PC, Apple TV, Wii, Android & Amazon Fire Stick.
 • Smart DNS ne funkcionira dobro DNS otmica ili transparentni punomoćnici.
 • Nećete moći mijenjati svoju lokaciju.
 • Pristupat ćete samo ograničenom broju blokiranih web-lokacija.

Ako vam Smart DNS usluga zvuči kao sjajna opcija, preporučujemo da isprobate Unlocator. Oni će ponuditi besplatno probno razdoblje od 7 dana samo da vidite kako vam se sviđa.

Korisnik Kodi? To je savršeno

Ako to još ne znate, NHL.TV ima službeni dodatak za Kodi. Dakle, ako više volite platformu za strujanje sadržaja, trebali biste naučiti kako instalirati dodatak NHL.TV Kodi. Dopustite da vam pokažem kako se to radi:

 1. Prvi, lansiranje svoju aplikaciju Kodi.
 2. S lijeve strane zaslona kliknite na Kodi dodaci.Unesite Kodi dodatke
 3. Vidjet ćete Ikona paketa umjesto postavki, dodirnite to.Paket Kodi
 4. Sada odaberite “Instaliraj iz spremišta”.Instalirajte iz odjeljka spremišta
 5. Zatim odaberite “Kodi dodavanje spremišta”.Spremište dodataka Kodi
 6. Sada ćete pronaći popis dodataka. Dođite do “N” i kliknite NHL.TV.Odaberite dodatak NHL.TV
 7. Na sljedećoj stranici pritisnite Instalirati.Kliknite na Instaliraj NHL.TV
 8. Pričekajte da se preuzimanje završi. obavijest pojavit će se u gornjem desnom kutu zaslona.Obavijest NHL.TV
 9. Vratite se na svoje Početni zaslon, kliknite Dodaci i vidjet ćete NHL.TV sve spremno za upotrebu.NHL.TV dodatak
 10. Na kraju se prijavite sa svojim vjerodajnicama i emitirajte NHL sezonu 2019/20 bilo gdje.

NHL.TV kompatibilni uređaji

Baš kao što možete gledati svaku utakmicu na NHL.TV-u, tako ćete je moći prenositi i na gotovo sve uređaje vani. Evo popisa kompatibilnih streaming platformi:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • ortak
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire Stick
 • Chromecastov
 • PlayStation
 • Xbox
 • Android TV

NHL 2019/20 – Timovi

103. sezona NHL-a počinje 2. listopada 2019. godine. Ali prije nego što krenemo u jednu od najuzbudljivijih sezona ikada, zar ne želite znati tko donosi vatru u polje? Ovdje su sve ekipe koje sudjeluju u programu Sezona 2019./20.

 • Anaheim patke
 • Kojoti Arizone
 • Boston Bruins
 • Buffalo Sabres
 • Calgary Plamenovi
 • Carolina Hurricanes
 • Chicago Blackhawks
 • Colorado lavina
 • Kolumbove plave jakne
 • Dallas Stars
 • Detroit Red Wings
 • Edmonton Oilers
 • Florida Panthers
 • Los Angeles Kings
 • Minnesota Wild
 • Montreal Canadiens
 • Nashville Predatori
 • New Jersey Đavoli
 • Ottawa Senators
 • New York Rangers
 • New York Islanders
 • Filadelfija iz Filadelfije
 • Pittsburgh Penguins
 • San Jose Sharks
 • St. Louis Blues
 • Tampa zaljev munje
 • Javorovo lišće u Torontu
 • Vancouver Canucks
 • Vegas Golden Knights
 • Washington prijestolnice
 • Winnipeg Jets

NHL momčadi

Najbolji VPN za NHL.TV – dno crta

Većina pretplatnika našla se rastrgana između odabira bilo koje VPN usluga ili Smart DNS proxy raditi oko njih Ograničenja NHL.TV-a. Iako je VPN usluga bolja opcija, odlučujući čimbenik treba biti da li želite ili ne čuvaj svoju vezu privatnom. 

Javite nam što odlučite i rado ćemo vam pomoći u postupku postavljanja. Učinite to tako da nam ostavite komentar u odjeljku ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me