Najbolji VPN za Njemačku

Za one koji će možda imati priliku živjeti, raditi ili čak odmor u Njemačkoj kroz duže vremensko razdoblje, zaista je lako shvatiti njemačke zakone o zaštiti podataka koji postoje kako bi osigurali vašu privatnost na mreži. Njemačka republika također ima nisku razinu internetske cenzure. Bez obzira na to, postoje različiti mehanizmi jedinstveni samo za Njemačku koji predstavljaju vrlo uvjerljive razloge da se prijavite kod vrhunskog pružatelja VPN usluga.. 


Najbolji VPN za Njemačku

Najbolji VPN za Njemačku

Njemačka potreba za VPN-om

Za Nijemce koji žive u inozemstvu VPN omogućuje im da dobiju njemačku IP adresu. To vam pomaže da deblokirate i gledate sve njemačke TV kanale bez obzira na to gdje trenutno živite. Što se tiče Nijemaca koji zapravo žive u Njemačkoj, VPN im omogućuje pristup web lokacijama ograničenim na regiji koje možda nisu dostupne u njihovoj matičnoj zemlji. Možete koristiti i VPN da biste anonimno pregledavali web bez brige da vas špijunira vaš davatelj internetskih usluga ili neka državna agencija. Imajući sve to u vidu, u nastavku ću raspravljati o najboljim VPN-ovima za Njemačku:

Najbolji VPN za Njemačku – Sažetak

U slučaju da već znate što je VPN i kako funkcionira, vjerojatno ne želite gubiti previše vremena na čitanje stvari kojih ste već svjesni. Imajući to u vidu, ovdje su najbolji pružatelji VPN usluga na koje se možete prijaviti dok ste u Njemačkoj.

Najbolji VPN za Njemačku recenziju

Sva ova pitanja mogu se riješiti korištenjem VPN usluge. Jedini problem koji bi mogao nastati je kako odabrati jedan budući da na tržištu postoji puno pružatelja usluga. Da bismo vam pomogli, potražit ćemo 5 najboljih pružatelja usluga za koje smo sigurni da su pouzdani i posjedujemo sredstva za pružanje visoke kvalitete usluge. Evo raspona prednosti na koje ćemo tražiti:

 • Brze internetske veze.
 • Pristupačna pretplata.
 • Jaka enkripcija & politike privatnosti.
 • Širok raspon poslužitelja u Njemačkoj i šire.
 • Ugled kao pouzdan davatelj usluga s dokazanim iskustvom.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedna od rijetkih VPN tvrtki koja je uspjela izgraditi i održati dobru reputaciju u vrlo dugom vremenskom razdoblju. Svojim kupcima uvjeravaju SSL zaštićenu vezu, zajedno s 256-bitnom enkripcijom za maksimalnu sigurnost. Budući da imaju sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima znači da ne postoje zakoni koji ih prisiljavaju da čuvaju podatke svojih korisnika, pa se ne vode evidencije o pregledavanju.

S više od 1500 poslužitelja koji su skloni svojim kupcima, ExpressVPN održava super brzu vezu, bez obzira na koji poslužitelj uspostavite vezu. Poslužitelji su prisutni na više od 145 lokacija i imaju sjedište u nešto više od 90 zemalja.

2. NordVPN

Po cijeni od 3,29 dolara, NordVPN lako spada među najpovoljnije pružatelje usluga na tržištu. Svojim kupcima osiguravaju vrhunske razine enkripcije s 256-bitnom enkripcijom na njihovoj sigurnosnoj mjeri OpenVPN..

Poput ExpressVPN-a, oni imaju svoje sjedište u zemlji u kojoj ne zahtijeva zadržavanje podataka o klijentima, tako da se njihovi korisnici ne brinu hoće li se čuvati njihova povijest pregledavanja. Njihova mreža poslužitelja je također impresivna s preko 1000 poslužitelja smještenih u 59 zemalja širom svijeta. U Njemačkoj ih ima oko 74, što je više nego dovoljno da se osigura da se niti jedan poslužitelj ne pretjerano oslanja na njih.

Kao dodatne značajke, kupci će moći dodavati drugu VPN vezu pod istim računom, imati VPN preko Tor-a, a također i mogućnost upisa specifičnih Anti-DDOS VPN-ova. Mnogi bi se složili da bi jedna od njihovih najomraženijih karakteristika bila SmartPlay tehnologija koja se nudi na svim njihovim vezama. Usluga omogućuje kupcima da zaobiđu sva ograničenja, čak i iz izvora sadržaja koji tvrde da blokiraju VPN-ove poput Netflixa; značajka za koju sam siguran da bi većina VPN korisnika voljela uživati.

3. IPVanish

Dolazak na treće mjesto je još jedna ugledna usluga, dobro poznata po razini kvalitete usluge. IPVanish nudi šifriranje najviše razine s protokolima kao što su L2TP i OpenVPN, a oba se oslanjaju na 256-bitnu enkripciju.

ExpressVPN i NordVPN imaju malu prednost u odnosu na IPVanish u pogledu pravila o zadržavanju podataka. Oni imaju svoju bazu u SAD-u, što znači da nemaju toliko slobodnog prostora protiv zakona o zadržavanju podataka. Unatoč tome, servis obećava super velike brzine. Njihova velika mreža poslužitelja od preko 850 proširila se u 60 zemalja osigurava da svi ostanu povezani.

4. jakVPN

Iako nije tako popularan kao ostali natjecatelji na ovom popisu, StrongVPN čini snažan argument kao jedan od najpouzdanijih pružatelja VPN-a kojem se njemački narod može obratiti. Također posjeduju sve svoje poslužitelje. Time se eliminira svaka mogućnost da se treći obrađivači pobrkaju sa svojim vezama.

Poput IPVanish-a, StrongVPN također ima sjedište u SAD-u, ali oni i dalje drže politiku bez zapisa. Također još nema zapisa o slučajevima gdje je korisnikovu povijest pregledavanja pristupala i koristila se protiv njega. Njihova poslužiteljska mreža značajno je manja od ostalih, s 475 poslužitelja dostupnih u 24 zemlje. To, međutim, ne umanjuje njihovu kvalitetu usluge.

5. VyprVPN

Završavanje našeg popisa imamo VyprVPN, još jedan davatelj koji se brine za to da njihovi kupci dobiju najbolje u pogledu usluge. Jedino pitanje koje bi potencijalni kupci mogli imati jest da VyprVPN vodi evidenciju svoje korisničke aktivnosti. Usluga zadržava početak veze & vrijeme zaustavljanja, kućna IP adresa korisnika i IP adresa VyprVPN.

Sam će problem izdvojiti brojne VPN korisnike. Što se tiče onih koji se još uvijek odluče pretplatiti na uslugu, veze su relativno brze, tako da ne trebaju očekivati ​​kašnjenja ili smetnje. S rastućom mrežom poslužitelja od 700+, cijena od 5 dolara na njihovom osnovnom paketu zvuči mnogo poštenije od one koju drugi etabliraniji VPN davatelji naplaćuju za pretplatu..

Njemački zakoni o zaštiti podataka

U Njemačkoj organizacija poznata kao Federal Intelligence Service (Bundesnachrichtendienst) blisko surađuje s NSA-om u SAD-u, a GCHQ u Velikoj Britaniji prikuplja podatke o korisnicima iz svih krajeva svijeta u namjeri da dijele obavještajne podatke koji bi mogli pomoći u potkopavanju globalnih katastrofa. ili hvatanje opasnih kriminalaca. Ne želite da vlada špijunira vaše aktivnosti na mreži.

Osim toga, postoji nedavni prijedlog o zadržavanju podataka koji je zakonski stupio na snagu 2015. godine gdje je njemačka vlada učinila obvezu da ISP-ovi čuvaju podatke do 10 tjedana. Iako je ovo krik daleko od 12 mjeseci kojih su zemlje poput Velike Britanije prisiljene pridržavati se, to i dalje ostaje glavna sigurnosna briga, jer ako takvi podaci dođu u pogrešne ruke, moglo bi se dogoditi puno lošeg.

U Njemačkoj je također vrlo stroga primjena zakona o provođenju autorskih prava. To predstavlja veliki problem za velik broj korisnika interneta. Oni koji struji ili preuzimaju internetski sadržaj koji je u suprotnosti s takvim zakonima suočavaju se s rizikom hapšenja po zakonu.

I na kraju, zbog geo-ograničenja koja vrijede i u Njemačkoj i u drugim zemljama, pristup sadržaju postaje vrlo težak. Njemački stanovnici ne mogu pristupiti filmovima na engleskom jeziku koji su popularni u Njemačkoj. To je uglavnom zbog geo-ograničenja koja primjenjuju zemlje poput SAD-a i Velike Britanije. Slično tome, Nijemci koji žive u inozemstvu ne mogu pristupiti svom materinjem sadržaju jer on nije dostupan na mreži izvan zemlje.

Najbolji VPN za Njemačku – zaključak

Sada imate dobru ideju na koje se pružatelje usluge obratite ako tražite tržište pouzdanu VPN vezu. Ako i dalje radite na oprezu o uslugama koje pruža svaka od ovih tvrtki, savjetujemo da se prijavite za njihov besplatni probni program ili ih isprobate pod 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Također pozdravljamo vaše komentare o vašem iskustvu s bilo kojim od tih pružatelja usluga ako vam se dogodi da ih isprobate. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map