Najbolji VPN za Novi Zeland – 2020. pregled

Oduvijek sam želio putovati na Novi Zeland. Mislim, jeste li vidjeli Milford Sound ili Zaljevski zaljev? Međutim, koliko god gledanje na mjestu je lijepo, pregledavanje stranica može biti pomalo zastrašujuće. Prije putovanja tamo sam morao istražiti internet. Novi Zeland dio je Pet očiju, zloglasni savez koji svakog korisnika interneta stavlja pod nadzor. Pa, to me nije zaustavilo. U zemlju sam došao pripremljen i dobro opremljen VPN-om. Dopustite da podijelim sa vama svoje iskustvo. Želite li uživati ​​s internetom potpunu slobodu? Evo najbolje VPN recenzije za Novi Zeland.


Najbolji VPN za Novi Zeland - 2020. pregled

Najbolji VPN za Novi Zeland – 2020. pregled

Prava VPN usluga

Kad tražite dobrog VPN pružatelja usluga, morate uzeti u obzir sve što nudi. Ne želite završiti s onim koji ne daje ono što tražite.

Treba malo istraživanja, ali srećom, ovaj sam posao obavio za vas. Kad god želite uložiti u VPN, trebali biste dati prednost nekim kvalitetama koje se moraju predstaviti unutar njegovih karakteristika. Pogledajmo neke od njih u nadi da ćemo vam dati malu ideju o tome što tražiti u vjerodostojnoj VPN.

Dobra brzina

Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir je kvaliteta VPN poslužitelja. Pazite da ovaj VPN dobro investira u svoje poslužitelje, u suprotnom kada se povežete s poslužiteljem, Internet će vam drastično pasti.

Ovo je usmjereno vama pohlepnim streama širom svijeta. Ne želite zaobići regionalna ograničenja da biste na kraju dobili međuspremnički video, u redu? Ponavljam s koliko poslužitelja VPN se hvali u svojoj mreži, pazite da uključuju brze one namijenjene za HD streaming.

Lokacije poslužitelja

Kvaliteta preko količine? Pa, u VPN industriji oboje su važni. Zašto biste se pouzdali u VPN uslugu kojoj nedostaje poslužitelja u zemlji u kojoj želite deblokiranje sadržaja? Zamislite da želite pristupiti lajkovima Match TV-a. Što biste učinili ako vaša VPN nema poslužitelje u Rusiji?

Postoji mnogo vrhunskih VPN davatelja koji nude tisuće poslužitelja oko svijeta. Kasnije ćete vidjeti jedan ili dva u recenziji.

Šifriranje

Sigurnosni protokoli Druga je glavna točka koju treba uzeti u obzir pri dobivanju VPN-a. Prije svega, morate provjeriti ima li pružatelj VPN-a sljedeće:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • L2TP.

Većina VPN-ova na našem popisu nudi te protokole za koje se kaže da su najbolji kada je u pitanju štiteći vaš uređaj od mogućih cyber napada.

Torrenting

Preuzimanje sadržaja torrentom vrlo je popularno u današnje vrijeme. Međutim, smatra se da jest nezakonit kao bujice web stranica potiču piratstvo.

Kada preuzmete ili dijelite datoteku, vašu IP adresu može vidjeti tko drugi dijeli istu datoteku. To je prilično zastrašujuće ako želite pregledavati privatno. Stoga odaberite VPN koji ima P2P dostupan s neograničenom propusnošću na svim poslužiteljima.

Podržani uređaji

VPN-ovi su gotovo kompatibilni sa svim većim operativnim sustavima. Naći ćete klijente dostupne za Android, iPhone, iPad, MacOS, Windows, Linux, kao i Fire Stick.

Neki od ovih VPN-ova proširuju doseg na druge platforme, uključujući igraće konzole i uređaje za streaming dodavanjem pametnog DNS-a značajka. Međutim, Smart DNS je tu da to učini zaobići samo regionalna ograničenja. Neće biti dodano osiguranje.

Korisničke recenzije

Uzmi to od nekoga tko zna? Da, to se uklapa. Kad tražite VPN, pročitajte sve komentare drugih korisnika koji su već isprobali uslugu. 

Možeš provjeri Reddit, Quora, i voli ako vam trebaju iskrene recenzije. Na ovim glavnim web stranicama korisnici opisuju svoje iskustvo dok koriste određeni VPN kako bi i drugi mogli imati koristi u budućnosti. Uzmite u obzir njihovu riječ, to pomaže.

Privatnost

Jedna od najvažnijih značajki VPN-a je njegova politika bez zapisivanja. Ako VPN na koji ste imali pogled to ne nudi, bolje nastavite pretragu.

Pravila o ne-zapisu jamstvo su VPN-a koji koristite ne prikupljajući nikakve podatke o vama. Ne bilježi se čak ni vaša povijest pregledavanja. Stoga ti ne morate brinuti da će vaša vlada ubuduće pitati vaše podatke. Što mogu dobiti kad ne možemo se ništa okupljati? To je savršena osobina posebno kada ste u zemlji kao što je Novi Zeland.

Najbolji VPN za Novi Zeland – sažetak

Evo popisa najboljih VPN pružatelja usluga za Novi Zeland:

Raspon VPN pružatelja usluga dostupnih na tržištu po svim je standardima prilično velik. To može predstavljati problem posebno korisnicima koji nemaju prethodnog iskustva s upotrebom VPN usluga jer ne bi znali na što bi trebali paziti kada idu na davatelj kvalitetnih usluga. To je jedan od glavnih razloga zašto ćemo gledati sažetak onoga što možete očekivati 4 pružatelja usluga, posebno ako živite na Novom Zelandu:

Imajte na umu da je Novi Zeland jedna od zemalja koje su dio Obavještajni savez Five Eyes-a gdje su države članice sklone javnosti objaviti svoju politiku čuvanja podataka za svoje građane.

ExpressVPN pregled

Vjerojatno ste vjerojatno naišli na ExpressVPN u svom pretraživanju najbolja VPN usluga na Novom Zelandu. Slažem se da usluga ima veći trošak pretplate u odnosu na većinu drugih tvrtki. U slučaju da niste potpuno sigurni želite li se pretplatiti na njihovu uslugu ili ne, ExpressVPN također nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da možete tražiti povrat novca u slučaju da usluga koju ste dobili nije jednaka.

ExpressVPN-a 24/7 podrška uživo tim je također uvijek pri ruci za rješavanje bilo kakvih pritužbi koje bi njegovi kupci mogli imati najbolje u mogućnostima. Kad riješite sve svoje probleme, moći ćete to učiniti strujanje sadržaja iz geo blokiranih regija visoke razlučivosti, kao i bujice vaših medijskih datoteka bez ikakvog straha od prisluškivanja davatelja internetskih usluga na vaše aktivnosti.

prozodija

 • 94 zemlje s preko 2000 poslužitelja.
 • Ne pohranjuju korisničke podatke.
 • Smart DNS MediaStream.
 • Šifriranje 256-bitnih tipki.
 • Kill prekidač u slučaju da dođe do kvara veze.
 • Nema ograničenja propusne širine.
 • Povezuje se s 5 istodobnih uređaja.

kontra

 • Pomalo skupo u usporedbi s drugima.
 • Nema besplatnog suđenja.

IPVanish pregled

IPVanish je također još jedna široko korištena usluga koja ima više od 1000+ poslužitelja koji se protežu u više od 60 zemalja. To je vrlo popularna usluga u velikoj mjeri zbog nje Tier-1 poslužiteljska mreža. Mreža svojim korisnicima jamči super velike brzine preuzimanja i pouzdan protokol dijeljenja datoteka P2P za teškog torrent korisnika.

Jedna od najboljih značajki koje IPVanish nudi svojim kupcima je dobro izgrađena aplikacija za klijenta skidaju se nakon prijave na uslugu. Njegova funkcionalnost omogućuje mu prepoznavanje poslužitelja koji su dostupni za povezivanje u vrlo kratkom vremenu, a to vam jamči da ćete uvijek imati pristup poslužitelju bez obzira na mjestu na kojem pristupate web mjestu.

Ako se pretplatite na IPVanish, također ćete ih cijeniti Nulta-Logs politika. Uvjerava vas da nijedna evidencija vaših aktivnosti na mreži nije spremljena. Sve vaše povijest pregledavanja, povijest chatova, preuzimanja i streamovi ostaju vam privatni.

prozodija

 • Pristojna mreža poslužitelja.
 • Ne zadržava zapisnike.
 • Jednostavna aplikacija.
 • P2P dijeljenje.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Ubojiti prekidač.
 • 10 istodobnih uređaja.

kontra

 • 7-dnevna politika povrata novca.
 • Ne može funkcionirati oko Netflixovog VPN bloka.

VyprVPN pregled

Treći na našem popisu je VyprVPN, usluga koja se oslanja na jedinstvene značajke da bi vaše podatke bile sigurne i sigurne tijekom vaše veze. VyprVPN se smatra a Tier-1 poslužiteljska mreža koji koristi protokole kao što su OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP za šifriranje podataka.

Jedinstvenost ove usluge vidi se kroz njenu “Kameleon” tehnologija, gdje ih je nekoliko poboljšanja su uvedena u njegov OpenVPN protokol koji mu omogućuje da se miješa s paketima podataka koji se koriste za olakšavanje vaših mrežnih aktivnosti, tako da bilo koje tehnike pregleda dubokog paketa postaju neučinkovite.

VyprVPN stoji visoko s preko 700 poslužitelja razbacanih na 50 lokacija kroz svijet. Ova velika mreža dobro štiti sve prekide koji mogu nastati kao rezultat velike baze kupaca.

Tvrtka je podružnica tvrtke Zlatna žaba, organizacija koja je sa sjedištem u SAD-u, i kao rezultat toga, podliježu zakonima i propisima koji zahtijevaju da prijavite upotrebu usluge svog kupca..

prozodija

 • P2P dijeljenje.
 • Podržava OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP protokole.
 • 700+ poslužitelja na 6 kontinenata.
 • Dostupan je prekidač.
 • Podrška za chat uživo.
 • 30-dnevna politika povrata novca.

kontra

 • Moguće je bolje sa poslužiteljima.
 • Istovremeni uređaji ovise o pretplati: 3 redovite, 5 po premium.

CyberGhost pregled

Kako bismo zaključili naš popis, mislili smo da bi bilo dobro uvrstiti alternativu na koju biste se mogli obratiti ako opcija o plaćanju ne dolazi u obzir.. CyberGhost jedan je legitimni pružatelj usluga koji, iako je besplatan, nudi uslugu koju biste očekivali od plaćene pretplate.

Djeluje pružajući vam sigurnu VPN vezu koju možete koristiti pristupite svojim web stranicama anonimno. Morat ćete paziti na video sadržaj jer veza najbolje funkcionira samo kad gledate lagane videozapise. Također je važno imati na umu da veza funkcionira samo kad je koristite s radnog računala.

CyberGhost također ima još jednu plaćenu pretplatu koja nudi svojim korisnicima 2048-bitna RSA OpenVPN enkripcija, spojen s mrežom koja se sastoji od 691 poslužitelji. Sve to po početnoj cijeni od 6,99 dolara mjesečno. Tamo su povremeni padi brzine zbog gomile korisnika besplatne usluge, ali bar torrent korisnici neće biti razočarani jer servis ima posebne poslužitelje koji mogu olakšati dijeljenje datoteka P2P.

prozodija

 • Vrlo lijepa primjena.
 • 7 istodobnih veza
 • Izvrsna korisnička podrška.
 • 1300+ poslužitelja u 60 zemalja.
 • Ubojiti prekidač.

kontra

 • Skupo je.
 • Neki spori poslužitelji

Zaključak o najboljim 4 VPN usluge na Novom Zelandu

Sada kada imate dobru perspektivu vrsta VPN usluga koje bi trebale dobro funkcionirati dok ste na Novom Zelandu, nadamo se da je odabir željene usluge jednostavno postao puno lakši. Usluga koju bismo preporučili samo s obzirom na to koliko je visoko rangirana u pogledu performansi bila bi ExpressVPN.

Usluga omogućava svojim kupcima da uživaju u dobroj mješavini velike brzine veze, pouzdane enkripcije, lakog upravljanja navigacijskim sučeljem, lokacijama poslužitelja širom svijeta, tehničke podrške i mogućnosti bujice, a sve to po cijeni koja odražava kvalitetu njihove usluge..

Ako se isprobate s nekim od ponuđenih pružatelja usluga, bili bismo vam zahvalni ako u odjeljku za komentare dobijemo neke od vaših povratnih informacija u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me