Najbolji VPN za optimalan ISP

Budući da je pristup Internetu naveden kao osnovno ljudsko pravo od strane UN-a, davatelji internetskih usluga širom svijeta čak su pod većim pritiskom kako bi se osiguralo da su isporučene usluge jednake, a Optimum uistinu nije iznimka. Američki ISP je podružnica Cablevision, čija je glavna usluga kablovska TV. Usluga je, međutim, prilično ciljana, jer se čini da nije dostupna u svim područjima kao što su više poznati američki davatelji internetskih usluga u SAD-u. Korisnici sa sjedištem u New Yorku, Connecticutu ili New Jerseyju ili više u njima mogu uživati ​​u njihovoj usluzi zahvaljujući snažnijoj mrežnoj prisutnosti tamo.


Najbolji VPN za optimalan ISP

Najbolji VPN za optimalan ISP

Je li optimalan ISP bilo koji dobar?

Brzina koja se nudi nudi prilično je pristojna, a čini se da usluga zasniva konkurentnu prednost na broju podržanih uređaja s obzirom na odabrani paket. Njihova najniža razina s podrškom za više uređaja je Optimum 20, koji podržava do 4 uređaja. Njihov najviši nivo je Optimum 400, a veza funkcionira izvrsno čak i ako se dijeli s do 16 uređaja. Ako ne znate na koji se paket možete pretplatiti, njihovo web mjesto dobro ilustrira ono što biste trebali očekivati ​​na svakoj razini. Brzine veze također su dobro prikazane kao dio naziva paketa, tako da bi trebalo biti prilično očito da pretplata na Optimum 400, na primjer, znači da dobijete oko 400Mbps.

Jedno od najvećih pitanja koje većina korisnika ima kod svojih davatelja internetskih usluga je brzina. Većina ljudi samo želi vezu koja je dovoljno brza za učitavanje HD videozapisa u pristojno vrijeme i održavati istu brzinu tijekom razdoblja pretplate. Može biti vrlo frustrirajuće kada vaša veza može varirati između preuzimanja videozapisa u relativno kratkom vremenu, ali tada vam treba duže od uobičajenog da biste održali live stream. Ako ste ikad sumnjali da ne postižete brzinu koju ste platili, vjerojatno ste u pravu.

Studija koju je provela Federalna komisija za komunikacije nazvana Measuring Broadband America otkrila je da Charter, Comcast i Time Warner Cable isporučuju reklamirane brzine u usporedbi s većinom ostalih pružatelja usluga, tako da ako se bavite Optimumom kao ISP, barem znate da vaš ISP je pouzdan. Međutim, ono što biste mogli doživjeti bez obzira na vašeg davatelja usluge na koji ste se prijavili je smanjenje brzine, pogotovo ako imate tendenciju da radite puno preuzimanja. To se radi kako bi se obeshrabrilo vaše veliko korištenje, ali opet, ako ste to platili, ne bi trebalo forsirati bilo kakav oblik smanjivanja brzine samo zato što puno radite na mreži. Ovo je izazov zbog kojeg mnogi korisnici trpe u tišini, a da ne znaju što bi trebali učiniti da bi se bavili prigušivanjem svog davatelja internetskih usluga. Da biste to izbjegli, predlažemo da pogledate usluge koje možete dobiti od pretplate na vjerodostojnog pružatelja virtualne privatne mreže.

Kako izbjeći optimalno dobavljanje ISP-a putem VPN-a

Inače poznata i kao VPN, virtualna privatna mreža povezuje vas s grupom poslužitelja koja se nalaze u različitim dijelovima svijeta i na taj način osigurava da je vaša veza šifrirana. Uz ovo učinjeno, nitko neće moći vidjeti na kojim web lokacijama provodite većinu svog vremena, tako da oni neće imati osnova za ometanje vaše veze. Također će vam se osigurati privatnost jer se vaši snimci pregledavanja neće niti snimiti, a kamoli dijeliti s bilo kojim trećim stranama. VPN će također zadržati vašu lokaciju privatnom i to će vam omogućiti pristup geo-ograničenim web lokacijama bez ikakvih problema. 

Najbolji VPN-ovi za Optimum

Pogledajmo neke od najboljih pružatelja VPN-a na koje se možete obratiti u slučaju da Optimum koristite kao svog davatelja internetskih usluga:

1. ExpressVPN

ExpressVPN sigurno podiže traku onoga što biste trebali očekivati ​​od svog VPN pružatelja. Britanski dobavljač sa Djevičanskog ostrva ima oko 2000 poslužitelja u svom dometu, a to je prilično dovoljno da osigurate svoju vezu bez obzira na mjestu na kojem se nalazite. Pružatelj nudi neograničenu propusnost, neograničeno prebacivanje poslužitelja i 99,99% produženog vremena. Korisnici mogu uživati ​​u 256-bitnoj AES enkripciji, kao i u OpenVPN, L2TP-IPSec, SSTP i PPTP kao VPN protokolima koje možete odabrati..

Usluga ne vodi evidenciju o vašoj upotrebi i ima VPN aplikaciju koja se postavlja s najboljim postavkama za posluživanje vaše upotrebe. Aplikacija također podržava uređaje koji rade na Windows-u, iOS-u, Linuxu i iOS-u, a također dolazi u verziji koja se može izravno instalirati na usmjerivač. Usluga omogućuje do 3 istodobne veze i nudi prekidač za zaustavljanje u slučaju da se nešto dogodi s vašom VPN-ovom zaštitom. Tu je i usluga DNS-a s nulom znanja kako bi se izbjeglo praćenje lokacije i podijeljeno tuneliranje za upravljanje onim što postaje zaštićeno. Pročitajte više što ovaj pružatelj može ponuditi pročitajući naš ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

BulletVPN jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji nudi pouzdanu uslugu bez prevelike štete vašem proračunu. Sjedište usluge je u Estoniji i pristojno je prisutno u oko 24 zemlje. Njegovi poslužitelji su tier-1, što znači da su dobro prilagođeni ponuditi najbolje u brzinama pregledavanja bilo da trebate za streaming glazbe, preuzimanje filmova ili torrent. Usluga također podržava do 3 istodobna uređaja i ima super brzi tim za brigu o kupcima.

BulletVPN osigurava vašu vezu putem njihove 256-bitne AES enkripcije, i iako to najbolje funkcionira s OpenVPN protokolom, usluga i dalje nudi L2TP / IPsec, IKEv2 i PPTP kao protokole koje možete izabrati. Usluga također ima Smart DNS uslugu koju pretplatnici mogu koristiti da bi zaobišli geo-ograničenja, a nudi i nultu politiku zapisnika koja se dobro drži. Aplikacija BulletVPN prilično je jednostavna za kretanje, a s vrhunskim pogodnostima poput neograničene propusnosti, neograničene brzine i neograničenog prebacivanja poslužitelja, pretplata na njihovu uslugu znači da ste za kvalitetnu uslugu. Pogledajte naš pregled BulletVPN je li ovo dobavljač o kojem želite znati više.

3. NordVPN

NordVPN naš popis predstavlja uslugu sa najrasprostranjenijom kolekcijom poslužitelja. 4000 poslužitelja nije beznačajan podvig, tako da svatko tko se nada pretplati na uslugu trebao bi biti siguran u pristup i zaštitu bez obzira na to gdje se nalazili. NordVPN je također ozbiljan u pogledu sigurnosti koju nudi svojim korisnicima, a to je učinio kroz 256-bitnu AES enkripciju, zajedno s VPN protokolima kao što su OpenVPN, PPTP i L2TP / IPSec. Usluga omogućuje do 6 istodobnih veza, ali možete ih povećati ako vam se VPN usluga izravno prebaci na usmjerivač..

Usluga ima puno alata koji su dizajnirani da osiguraju vašu vezu, a njihov najistaknutiji je dvostruka VPN usluga. Omogućuje vam usmjeravanje prometa putem dva poslužitelja umjesto jednog, čime se udvostručuje vaša sigurnost. Tu je i podrška za Tor over VPN, koja povećava vašu anonimnost, i niz zamagljenih poslužitelja koji skrivaju vašu VPN upotrebu u zemljama u kojima je visoka cenzura. Krenite kroz naš NordVPN pregled da biste vidjeli što više možete dobiti od pretplate na uslugu.

Najbolji VPN za Optimum – zaključak

Upravo smo pogledali 3 vjerodostojna pružatelja usluga na koje se možete pouzdati u prevladavanju ograničenja vašeg ISP-a. To su usluge koje su neko vrijeme sve u VPN industriji, tako da biste trebali biti sigurni u vrhunsku uslugu. Ako nastavite i odaberete jednu od tri kao svoj davatelj, rado ćemo čuti o vašem iskustvu; samo ostavite svoje misli u odjeljku za komentare ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map