Najbolji VPN za Overwatch

Ako ste umorni od Shooter Games od prve osobe, a još uvijek niste isprobali Overwatch, nedostaje vam mnogo. Blizzard je objavio i objavio 2016. godine, a igra još uvijek ima veliku popularnost dvije godine nakon što je objavljena, a to je vjerojatno zbog neprestanih ažuriranja koja se i dalje dodaju u igru. Stalno uključivanje novih značajki, likova i linija priča znači da nikada nećete dobiti pokrivanje svih svojih baza unutar igre, i uvijek ćete biti u iznenađenju kad prijeđete na sljedeću najnoviju razinu.


Najbolji VPN za Overwatch

Najbolji VPN za Overwatch

Što je Overwatch?

Online igra započinje upoznavanjem sa skupinom drugih igrača i formiranjem tima, a zatim se svi zajedno suočavate sa hrpom drugih timova u različitim scenarijima igre. Najpopularnije uključuju kada jedan tim pokuša prebaciti neki teret na neku točku karte, a drugi ih pokuša zaustaviti ili kad tim pokuša uhvatiti određeno područje koje drugi brani. Još jedna zanimljivost u vezi s igrom je ta što biraš svoj lik na temelju vrste likova koje su tvoji suigrači već odabrali. Ovo uvodi razinu ovisnosti o kodu & timski rad koji se malo drugih igara može integrirati.

Igranje Overwatch-a na mreži zahtijeva snažnu neprekidnu internetsku vezu, nešto što bi vam stvarno trebalo vremena da sastavite ako želite imati vrijedno iskustvo. Da biste se pravilno postavili za ovu igru, morate razmišljati o svojoj internetskoj sigurnosti i nema bolje zaštite da se prijavite na vjerodostojnu VPN uslugu.

Zašto koristiti VPN s Overwatchom?

Vaša internetska sigurnost čini veliki dio vašeg doživljaja internetskih igara. Evo zašto:

  • DDoS napadi: DDoS napadi se događaju kada haker dobije kontrolu nad vašom IP adresom i odluči da vam otežava pristup igri. To rade manipuliranjem DDoS uslugom i slanjem neželjene adrese. VPN to sprječava skrivanjem stvarne lokacije i dodjeljivanjem virtualne IP adrese koja je imuna na bilo koji DDoS napad.
  • VoIP: Vi ćete se oslanjati na VoIP usluge za mrežno druženje sa svojim suigračima. Ako se nalazite negdje na Bliskom Istoku, imat ćete neke probleme jer je VoIP tamo blokiran. Jedan od najboljih načina da se to spriječi je korištenje VPN usluge.
  • Korisnički blokovi: Ako se sumnjate da varate ili koristite nepravilne hakete dok igrate overatch, možda ćete dobiti zabranu. Ako pak upotrebljavate VPN, moći ćete se povezati putem poslužitelja na drugoj lokaciji ili čak promijeniti IP.
  • Utvrđivanje brzine: Poznati su neki davatelji internetskih usluga koji nadziru i ograničavaju određene vrste prometa samo radi poboljšanja kvalitete / standarda njihove veze za sve svoje pretplatnike. Ako vam je internetski pružatelj usluga jedan od snoopy-ja, možda će vam se brzina naglo smanjiti. Upotreba VPN-a šifrira vašu vezu i na taj način otežava vašem davatelju internetskih usluga da zna što namjeravate. Vaš će promet teći neograničenom brzinom, a mrežu ćete koristiti s potpunom privatnošću.

Najbolji VPN-ovi za Overwatch

Imajući to na umu, ovdje su naši najbolji tipovi kada je u pitanju najbolji VPN za Overwatch.

1. ExpressVPN

ExpressVPN dobro je poznato po uzornoj službi za korisnike i pouzdanoj mreži. Usluga uključuje standardnu ​​256-bitnu enkripciju, kao i ozbiljno pravilo nultih evidentiranja koje čuva vaše podatke & aktivnosti pregledavanja potpuno zaštićene. Također ima prekidač za isključivanje koji isključuje vašu vezu u slučaju da se vaša VPN usluga neočekivano isključi. Usluga ima mrežu s više od 1000 poslužitelja razbacanih na 145 lokacija u 145 različitih zemalja. ExpressVPN ima i izdašan program nagrađivanja u kojem ako uvjerite svog kolegu da se prijavi, obojica dobijate mjesec dana besplatne upotrebe. Uz mogućnost dodavanja još tri uređaja na istom računu, uživat ćete u dodatnoj zaštiti bez da je trebate platiti. Ako vam ova usluga zvuči kao nešto što bi vas moglo zanimati, možda biste se željeli odlučiti za njihovu 30-dnevnu garanciju povrata novca prije donošenja konačne odluke.

2. NordVPN

Malo se drugih pružatelja usluga približi raznim alatima koji to čine NordVPN mjesta koja su vam na raspolaganju. S impresivnih 3500+ poslužitelja u preko 60 zemalja, njihova masivna mreža omogućuje uslugu pružanja usluga kao što je DoubleVPN, gdje se podaci pretplatnika prenose preko dva poslužitelja umjesto jednog radi povećanja sigurnosti i Tor preko VPN-a gdje i dalje možete koristite Tor i VPN istovremeno. Ako znate da ćete puno vremena provoditi putem interneta za preuzimanje datoteka, strujanje videozapisa ili bujicama, moći ćete optimizirati svoje servere za iste. Usluga također ima anti-DDoS mehanizme, tako da ne biste trebali očekivati ​​napade dok nastavljate igrati Overwatch. Njihova se aplikacija također pokreće na vašem Windows, Mac OS, Linuxu, iOS Windows ili Androidu, tako da se ne biste trebali brinuti oko kompatibilnosti. Probno razdoblje je 3 dana, ali besplatno je, pa nemate razloga da ga ne uzorkujete.

3. IPVanish

IPVanish jedan je od onih pružatelja usluga koji rade dovoljno dugo da ugađaju svoje usluge i udovoljuju najvećim problemima svojih kupaca. IPVanish osigurava nulti zapis, anonimne bujice, neograničenu propusnost i 256-bitnu AES enkripciju za optimalnu sigurnost. Dobivate i pristup preko 40.000 IP adresa, a to bi vam trebalo omogućiti povezivanje s što većim brojem pristupnih točaka. IPVanish je također jedna od rijetkih usluga koja otvoreno podržava P2P promet, a također nudi do 10 istodobnih veza pod istim računom. Aplikacija također ima privlačno korisničko sučelje i dovoljno je laka da prvi korisnici VPN-a mogu naokolo prijeći. Uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, potencijalni kupci imaju više nego dovoljno vremena da odluče hoće li ovo usluga koristiti ili ne.

Zaključak o najboljem VPN-u za Overwatch

Igranje Overwatch preko VPN veze pomaže osigurati da vaša veza ima najmanje šanse za prekid. Sve tri navedene VPN usluge neke su od najboljih na tržištu i trebale bi vas sačuvati od najopasnijih napada na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me