Najbolji VPN za PayPal

Ah, PayPal. Što god da ćemo bez tebe?

Usluga internetskog prijenosa novca bila je spasilačka milost za mnoge njegove korisnike. Svoj račun možete s lakoćom slati i primati novac putem interneta i proširiti svoje poslovne napore u inozemstvu. Većina web lokacija, uključujući VPN usluge, sada prihvaća PayPal kao legitimnu opciju plaćanja, tako da kupnja na mreži nikada nije bila jednostavnija. Dakle, zašto bi vam trebao VPN za PayPal? Osim osiguravanja da su vaša internetska plaćanja ekstra privatna i sigurna … jeste li ikad pokušali koristiti svoj PayPal račun tijekom putovanja? Dopustite da vam dam svoje glavne prijedloge VPN-ova za korištenje s PayPalom i objasnim zašto vam je to prvo potrebno.

Najbolji VPN za PayPal

Najbolji VPN za PayPal

Najbolji PayPal VPN – pregled

U slučaju da već znate što je VPN i kako funkcionira, možda biste htjeli preskočiti čitanje detaljnog pregleda u nastavku. Slijedi popis najboljih VPN-a koji se koriste sa vašim PayPal računom:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Zašto koristiti VPN s PayPalom?

Postoje dva glavna razloga zbog kojih ljudi koriste VPN: (1) internetska sigurnost i privatnost i (2) podmetanje IP-a. Uz PayPal, ti razlozi i dalje vrijede.

Gigant prijenosa novca ima izvrsne sigurnosne protokole koji štite vaše transakcije, ali čak i ti protokoli imaju nedostatke. Preporučuje se uvijek korištenje VPN-a kad se bavite novcem putem interneta, bilo da je to PayPal ili internetsko bankarstvo. Nikada ne možete biti previše sigurni kada je u pitanju vaša e-uplata. VPN će preusmjeriti vaš promet putem privatne veze putem jednog od njegovih poslužitelja i šifrirati sve vaše podatke za pokretanje.

PayPal nije blokiran izvan SAD-a, tako da prevara IP-a nema nikakve veze s pristupom regionalno ograničenom sadržaju. Međutim, PayPal vam neće dopustiti korištenje vašeg računa ako se nalazite bilo gdje osim zemlje u kojoj ste ga otvorili. Platforma vam pruža mogućnost otvaranja novog računa u novoj zemlji prebivališta. Sjajno! Sve dok ne primijetite da vam treba novi e-mail, bankovni račun, adresa i telefonski broj.

Expats i putnici, osjećam vašu bol.

Međutim, pomoću VPN-a možete krivotvoriti svoj IP koji odgovara vašoj izvornoj zemlji. Na ovaj način možete lako pristupiti svom PayPal računu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Najbolji VPN za PayPal

Sada kada znate zašto vam treba VPN s PayPalom, prijeđite na koji VPN trebate dobiti. Tužna je istina da PayPal ne voli VPN-ove. Objavljena su izvješća o upozorenju platforme i zabrani nekim korisnicima da koriste VPN.

To možda zvuči grozno, ali nakon što sam prošao forume da vidim koji su davatelji blokirani, primijetio sam nešto: većina zabrana odnosila se na korisnike koji koriste besplatne ili niže razine VPN-a. Evo što biste trebali potražiti u VPN-u za platformu kao što je PayPal:

 • Široka pokrivenost poslužitelja
 • Veliki broj IP-ova na poslužitelju
 • Stroga nulta pravila dnevnika
 • Obveza za internetsku privatnost

Želim napomenuti da iako PayPal-ov ToS ni na koji način ne navodi da upotreba VPN-a nije dopuštena, VPN blokovi su i dalje vrlo česti sa platformom. Ako imate problema s korištenjem računa s jednim od VPN-a koje sam nabrojao dolje, predlažem vam da isprobate drugi poslužitelj. To obično otklanja problem bez ikakvih problema. U skladu s tim, evo popisa najboljih VPN-a koje možete koristiti s PayPalom:

ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN pružatelj usluga na koji se možete pretplatiti. Ima nevjerojatnu globalnu pokrivenost poslužitelja, brze internetske brzine, apsolutnu politiku nulte evidencije i tim za korisničku podršku kao nitko drugi. Zbog raspona poslužitelja i privatnosti ExpressVPN-a to je i najbolji VPN koji možete koristiti za bilo koju platformu za plaćanje putem interneta, uključujući svoju banku. ExpressVPN dolazi s dugim popisom značajki koje uključuju:

 • Šifre vojnog stupnja i najnovije VPN protokole.
 • 2000+ poslužitelja u 94+ zemalja.
 • DDoS zaštita na svim poslužiteljima.
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve planove plaćanja.
 • 24/7 podrška uživo.

NordVPN

Još jedan sjajan VPN koji se koristi s mrežnim platformama za prijenos novca je NordVPN. Pionir u globalnom pokrivanju poslužitelja, NordVPN je optimizirao poslužitelje za zaštitu DDoS-a i mrežno strujanje. NordVPN je također vrlo strog u pogledu svoje politike bez zalaganja i ostaje posvećen osiguravanju privatnosti svojih korisnika. Neke od mnogih značajki koje biste također dobili sa ovim davateljem usluga su:

 • 4.800+ poslužitelja u 62 zemlje.
 • Dvostruki VPN za dodatnu sigurnost.
 • 2048 bit SSL enkripcije.
 • Namjenski poslužitelji DDoS zaštite.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • 24/7 podrška uživo.

BulletVPN

Treći unos na ovoj listi je BulletVPN. BulletVPN možda nema toliko poslužitelja kao davatelji usluga gore, ali on nudi poslužitelje na svim naseljenim kontinentima i čini sjajan posao u održavanju optimiziranih. BulletVPN-ova posvećenost privatnosti također je izjednačena s ostalim pružateljima usluga na ovom popisu, jer imaju strogu politiku nulte evidencije. Evo nekih značajki koje biste dobili uz pretplatu na BulletVPN:

 • 47+ poslužitelja u 29+ zemalja.
 • Smart DNS značajka (besplatno!).
 • Neograničen propusni kapacitet.
 • enkripcije vojnih razreda.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte.

IPVanish

Konačni unos na ovom popisu je IPVanish. Kao i kod svih unosa, i ovaj je davatelj usluge obvezan čuvati vaše podatke privatnima. IPVanish ima strogu politiku nulte evidencije i koristi 256-bitne AES enkripcije za sve vaše podatke. Pomoću IPVanish-a dobit ćete i značajke poput:

 • Neograničen P2P promet
 • 750+ poslužitelja u 60+ zemalja.
 • 10 istovremenih veza uređaja.
 • Proxy SOCKS5.
 • Pristup Tier-1 VPN mreži.
 • 7-dnevna politika povrata novca.
 • 24/7 korisnička podrška.

Kako koristiti VPN s PayPalom?

Cijeli postupak postavljanja VPN-a za rad s PayPalom prilično je jednostavan. Evo što trebate učiniti kako biste pristupili PayPalu putem VPN-a:

 1. Prije svega, prijavite se s VPN-om koji zapravo radi s PayPalom, tj. Nije na crnoj listi.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na isti uređaj s kojeg želite pristupiti svom PayPal računu. Android, iOS, PC i Mac su svi kompatibilni s VPN-om.
 3. Sada se prijavite u VPN aplikaciju.
 4. Konačno, spojite se na VPN poslužitelj i pričekajte da se VPN veza uspostavi.

To je u osnovi sve što treba za korištenje VPN-a s PayPalom.

Korištenje VPN-a s PayPalom – završne misli

Želim završiti ovaj članak ponavljanjem nečega što sam već spomenuo: PayPal naizgled blokira VPN-ove. Ako ste povezani na poslužitelj i ne možete koristiti svoj PayPal račun, najjednostavnije rješenje je jednostavno prebacivanje poslužitelja. Predlažem da odaberete servere u svojoj zemlji, čak i ako ste u inozemstvu, kako biste uvijek imali pristup svom računu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me