Najbolji VPN za Phoenix

Grad Phoenix poznat je diljem SAD-a kao jedini glavni grad države s preko milijun stanovnika. Svi njegovi stanovnici i turisti mogu uživajte u sigurnom i neograničenom iskustvu na mreži ako oni koristite VPN. Ovaj Arizonski grad poznat je podjednako za turiste, studente i zaposlenike. Dakle, ako planirate preseliti ili putovati u Phoenix, trebat će vam VPN. U nastavku ću objasniti sve o najboljim VPN-ovima za Phoneix.


Najbolji VPN za Phoenix

Najbolji VPN za Phoenix

Razlozi za VPN u Phoenixu

Da to kažem najjednostavnije: Phoenix je američki grad. Općenito, SAD je jedna od najgorih ne-diktatura u pitanju mrežni nadzor i nadzor. Oni su čak osnovali 5 očiju, što ide jako daleko u objašnjenju zašto biste to trebali zaštiti svoje podatke i promet tamo.

Međutim, ako koristite VPN, poprilično pružate sebi potrebnu zaštitu koja vam je potrebna na mreži. Kratko za Virtualna privatna mreža, primarni cilj VPN-a je zaštita podataka. To je moguće zahvaljujući preusmjeravanju prometa putem sigurnog poslužitelja. Korištenjem njihovih poslužitelja VPN-ovi svojim korisnicima pružaju privatnu internetsku vezu. Drugim riječima, niti vlada niti vaš davatelj internetskih usluga neće moći pratiti što radite na mreži.

VPN-ovi također prevara vaš IP da se podudaraju s poslužiteljem na koji ste povezani. To znači da možete pomoću VPN-a za deblokiranje regionalno ograničenog sadržaja, sakrivanje svoje stvarne lokacije na mreži, i pristupajte državnim sportskim kanalima lako.

Najbolji VPN za Phoenix

Kao što vidite, stvarno vam treba VPN kada ste u Phoenixu. Imajte na umu sljedeće kada ste u potrazi za novim pružateljem VPN-a:

 • Kako će VPN utjecati na vašu brzinu interneta? Općenito, svi VPN-ovi usporavaju internetsku vezu. To je zato što moraju preusmjeriti sav vaš promet. Međutim, neki VPN-ovi optimizirali su svoje poslužitelje kako bi maksimalno ograničili gubitak brzine. Pronaći ćete pružatelje VPN-a koji usporavaju vaš Internet do nemoguće brzine, ali također ćete pronaći VPN-ove koji to jedva rade..
 • Da li VPN nudi dovoljno poslužitelja za deblokiranje onoliko željenog sadržaja? Ovdje se ne radi o poslužiteljskom broju, već više u vezi s poslužiteljima. Što su više rašireni poslužitelji, to je bolje za one koji žele ostati anonimni i deblokirati geo ograničeni sadržaj.
 • Je li VPN-ova politika privatnosti jasna i sažetka? Potreban vam je VPN s transparentnim pravilima o privatnosti koji diktira sve što se događa s vašim podacima. U pravilima biste trebali tražiti dokaz da VPN ne vodi nikakve zapisnike na vašoj VPN vezi. Što se tiče obaveznih evidencija registracije, potražite VPN koji radi na objedinjenim podacima jer se ti podaci ne mogu povezati s bilo kojim pojedinačnim korisnikom.

Naši stručnjaci za VPN već su proveli sva istraživanja. Evo ih najbolji VPN-ovi koje možete koristiti u Phoenixu u Arizoni:

ExpressVPN

ExpressVPN pruža dosljedni nastupi zahvaljujući svojoj velika mreža poslužitelja. S preko 2000 poslužitelja u 94 zemlje, možete se povezati iz bilo kojeg dijela svijeta bez brige o sporim brzinama poslužitelja ili mucanju. Ovaj je pružatelj globalno poznat kao najbolji VPN pružatelj usluga na tržištu. svoj nulta-logs politika i enkripcije vojnog stupnja učinite ExpressVPN sigurnim pružateljem usluga.

To je također jedna od rijetkih usluga koja se nudi besplatna značajka Smart DNS. Možete potražiti pomoć davatelja usluga korisničku podršku s pet zvjezdica putem live chat-a. Tamo je ubojiti prekidač značajka koja jamči vaše IP adresa se ne izlaže ako veza padne. Konačno, politiku povrata od 30 dana, koju možete iskoristiti za testiranje usluge prije nego što se na nju prijavite. Više podataka o ExpressVPN možete dobiti u ovaj pregled.

IPVanish

Moj drugi glas ide za IPVanish. Ovaj je dobavljač prepoznat po svom solidna mreža brzih poslužitelja. Iako je sjedište IPVanish-a sa sjedištem u SAD-u, kompanija svojim korisnicima obećava iskustvo bez zapisnika. svi 1000+ poslužitelja u 60 zemalja su brzi i omogućuju brze veze.

Ovaj pružatelj usluga nudi izvrsna VPN usluga sa svojim P2P podrška, prekidač za isključivanje i deset istodobnih veza uređaja. Ono što bi više voljeli kod IPVanish-a je to 24/7 live chat značajka. Međutim, samo tvrtka nudi politiku povrata 7 dana, što bi moglo biti malo ograničavajuće. U ovaj pregled, pronaći ćete sve što trebate znati o IPVanishu.

NordVPN

Moj treći izbor za VPN u Phoenixu je NordVPN. Ono što je impresivno kod NordVPN-a je da je ogromna mreža poslužitelja. S više od 3500+ poslužitelja u 60+ zemalja, NordVPN pobjeđuje mrežu poslužitelja ExpressVPN. Uz ponude poput DNS zaštita od curenja, prekidač za zaustavljanje, 2048-bitne SSL enkripcije i dvostruka VPN značajka dokazuje da je a sigurnosno orijentirani VPN.

Na primjer, korisnici podaci se kriptiraju dva puta umjesto jednom. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno za slučaj da je nekome potrebna pomoć. Politika povrata od 30 dana korisnicima također olakšava korištenje davatelja VPN usluga. Više informacija o NordVPN možete dobiti u nakon pregleda.

BulletVPN

Samo zato što BulletVPN krajnji odabir ne znači da nije tako dobar kao gore navedeni. Davatelj se ne razlikuje od VPN-a najviše razine s njihovim sigurnosna ponuda. Ima neke od najboljih sigurnosnih značajki poput a ubijte prekidač, vojne oznake, i upotreba PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 i IKEv2 protokola.

Dok 52 poslužitelja u 30 zemalja možda je malo računati, mnoge druge značajke to čine. Kao i ExpressVPN i NordVPN ponude besplatni Smart DNS, 24/7 podrška uživo, i Politika povrata od 30 dana. Više o tome pročitajte u ovom Pregled BulletVPN-a, shvatit ćete koliko je dobar VPN.

Najbolji VPN za Phoenix – Finalne misli

Imajte na umu da će VPN učiniti toliko kada je u pitanju vaša sigurnost. Morate biti sigurni da ga ne upotrebljavate za bilo kakve ilegalne aktivnosti. Isto tako, morate biti posebno oprezni prilikom kretanja po vezama za uklanjanje zlonamjernog softvera koje pronađete na mreži ili u zlonamjernim porukama e-pošte.

Sve u stranu, koji VPN je privukao vašu pažnju? A koju biste mislili upotrijebiti dok ste u Phoenixu. Ne napustite ovu stranicu prije nego što ispustite svoje odabira u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map