Najbolji VPN za Portoriko

Planirate li uskoro preseljenje u Portoriko? Već tamo i trebate način sigurnog pristupa internetu? Ne tražite dalje od ovog članka. Portoriko je nekorporativni karipski teritorij SAD-a, poznat mnogima po prekrasnoj obali i živopisnom pogledu. Dakle, zašto bih napisao članak za Najbolji VPN koji se koristi u Portoriku? Jednostavan. Kao teritorij SAD-a, Portoriko je pod američkom jurisdikcijom kada je u pitanju zakon o internetskoj cenzuri i mrežnoj neutralnosti. Drugim riječima, američka vlada može špijunirati vašu internetsku vezu ako tako odluče. VPN je jednostavan i siguran način zaobići taj nadzor radi sigurnog, privatnog i anonimnog internetskog iskustva.


Najbolji VPN za Portoriko

Zastava Portorika

Zašto će vam trebati VPN u Portoriku?

Kao što sam gore spomenuo, Portoriko je teritorij SAD-a. Iako je nekorišteno u SAD i nema ista prava kao normalna američka država, Portoriko je još uvijek pod američkom jurisdikcijom kada je u pitanju internetska cenzura..

Amerika je, na neki način, poznata po tome što ima relativno besplatan internet. Pod tim mislim da građani SAD-a uživaju ograničena ograničenja kada su u pitanju web stranice, aplikacije i mediji na mreži. Također uživaju slobodu govora na mreži, bez potrebe za ograničenjima samostalnog nametanja. Međutim, američka vlada je ozloglašena za nadgledanje svojih građana i posjetitelja i špijuniranje u njihovim komunikacijama. Portoriko nije iznimka. Potreban vam je VPN da biste osigurali da su vaši podaci u svakom trenutku privatni i da sprečite sve pokušaje špijuniranja koje su učinile treće strane.

Portorikanci uopće ne uživaju u istom sadržaju kao i stanovnici SAD-a. Za razliku od Sjedinjenih Država, suočit ćete se s velikim brojem regionalno ograničenih sadržaja na teritoriju, što čini mogućnost VPN-a da pristupa geoblokiranim web lokacijama vrlo važnim.

Najbolji VPN za Portoriko – pregled

Sada kada znate zašto vam je trebao PortNor u Portoriku, razgovarajmo o tome što trebate tražiti u VPN-u. Budući da je sigurnost važan aspekt onoga što VPN radi, morate pogledati kako se pružatelj VPN-a bavi vašim podacima. Potreban vam je davatelj VPN-a koji ima strogu politiku nulte evidencije kojoj možete vjerovati da nitko od vaših podataka ne dijeli s trećim stranama. Trebate i VPN koji vam može omogućiti pristojnu / brzu brzinu interneta bez previše usporavanja veze. I na kraju, provjerite postoje li VPN-ovi koji imaju tim za korisničku podršku kojem se možete obratiti u bilo kojem trenutku. Kao i kod bilo koje usluge, ponekad i s VPN-om nešto može poći po zlu. Ako nude 24/7 tim za korisničku podršku koji zna što rade, nema razloga za brigu. Dobar tim za podršku izravno znači dobro iskustvo usluge u VPN svijetu.

S obzirom na te kriterije, sastavili smo popis divnih VPN-ova vrhunskog ranga koji najbolje rade za Portoriko:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Najbolji VPN za Portoriko

Na temelju gore spomenutih kriterija, ustanovili smo da su ova tri pružatelja najbolja VPN-a koja možete koristiti u Portoriku. Raspravljat ću o svakom davatelju pojedinačno i dat ću vam pregled onoga što oni nude. Ne trebate uzimati moju riječ u vezi s tim, svaki davatelj usluga ima 30-dnevno pravilo povrata “bez pitanja” koji možete koristiti za testiranje usluge prije nego što se zaista obavezate.

ExpressVPN

Naš prijedlog broj 1 za portorikanski VPN je ExpressVPN. ExpressVPN se smatra apsolutno najboljim pružateljem VPN-a na tržištu. Oni nude sve značajke potrebne u VPN-u, uključujući besplatnu Smart DNS značajku, a pružaju njihove značajke uz besprijekornu uslugu. S ExpressVPN-om dobivate:

 • Šifriranje vojnog stupnja i najnoviji VPN protokoli
 • 2000+ poslužitelja u 94+ zemalja
 • Ubojica
 • Poslužitelji optimizirani za brzinu
 • Podrška za chat uživo 24/7 s timom za korisničku podršku s 5 zvjezdica
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte cijeli ExpressVPN recenziju ovdje.

BulletVPN

Još jedan sjajan VPN izbor za Portoriko je BulletVPN. BulletVPN je poznat po tome što pruža jednu od najbržih internetskih brzina u VPN svijetu. Uz BulletVPN također ćete dobiti:

 • Šifriranje vojnog stupnja
 • 5 VPN protokola, uključujući OpenVPN
 • Killswitch
 • P2P optimizirani poslužitelji
 • 24/7 podrška uživo
 • Politika povrata od 30 dana

Cijelu recenziju BulletVPN pročitajte ovdje.

NordVPN

Napokon, NordVPN sačinjava naša 3 najbolja VPN-a za Portoriko. NordVPN je poznat kao dobavljač VPN-a s „značajkama značajkama“, što znači da nude brojne dodane značajke uz osnovnu VPN funkcionalnost. Pomoću NordVPN-a dobit ćete:

 • 2048-bitne SSL enkripcije
 • Dvostruki VPN
 • Split tuneliranje
 • Besplatno značajka Smart DNS
 • 24/7 podrška uživo
 • Politika povrata od 30 dana

Cijelu NordVPN recenziju pročitajte ovdje.

Najbolji portorikanski VPN – završne misli

Nema razloga za brigu zbog vaše internetske privatnosti dok uživate u boravku u Portoriku. Bez obzira jeste li turist, emigrant ili građanin, VPN je odličan alat za posjedovanje. Ne samo da štiti vaše podatke na mreži, već vam pomaže i da lako pristupite geo-ograničenom sadržaju. VPN polako, ali sigurno postaje jedan od najvažnijih softvera koji možete imati u današnje doba i nije šok, zašto. Ne rizikujte svoje podatke, nabavite VPN pretplatu i pridružite se tisućama ljudi koji su počeli ozbiljno shvaćati internetsku vezu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map