Najbolji VPN za preglednik Google Chrome

Najpopularnijem pregledniku internetskih korisnika mogao bi biti potreban VPN radi poboljšanja internetskog iskustva korisnika. Kada je riječ o svestranosti, Chrome nudi mnogo. Međutim, on ne kontrolira ograničenja koja su nametnuta na web stranici kojoj pokušava pristupiti ili razini internetske sigurnosti. Zbog toga se Chrome treba koristiti s VPN-om. Kao najpovoljniji preglednik na svijetu, Chrome mora osigurati internetsku sigurnost i internetsku slobodu. Krećete se Internetom širom svijeta pomoću jednog od najboljih VPN-ova na tržištu. Među širokim spektrom potencijalnih dodataka za Chrome jesu i proširenja VPN pružatelja usluga, ovdje su najbolja za Chrome.


Najbolji VPN za Chrome – Rezimirano UP

Slijedi popis najboljih VPN-ova za upotrebu u pregledniku Google Chrome:

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN 
 3. Privatni pristup internetu 
 4. SaferVPN 

Zašto trebate VPN za Google Chrome

Privatnost i sigurnost obično su ono što korisnici interneta odaberu kada su na mreži i što najviše zanima. Ipak, s uključenim VPN-om sigurnost i privatnost postaju najmanje brige. Korištenjem VPN-a za Chrome možete anonimno i sigurno surfati Internetom. Nećete se morati brinuti da li će neki drugi davatelj internetskih usluga ili treća strana preskakati svoje aktivnosti. Osim toga, ne morate se brinuti više o geo-ograničenjima jer je VPN više nego sposoban zaobići ih.

Kako pristupiti Google Chromeu putem VPN-a

Virtualne privatne mreže sve više dobivaju na popularnosti. Oni su softver višestruke upotrebe, uključujući zaštitu i održavanje sigurnosti. Od tvrtki koje žele zadržati funkcionalnost sa zaposlenima od kuće do kuće do korisnika interneta koji žele zaobići ograničenja geoblokiranja, VPN može pomoći poboljšati vaše internetsko iskustvo. Svi se vaši podaci i promet kriptiraju u tom tunelu i preusmjeravaju se preko odabranog poslužitelja. VPN povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja. Djeluje kao tunel pa možete sigurno i anonimno razmjenjivati ​​podatke putem interneta kao da ste izravno povezani s privatnom mrežom. Evo kako možete upotrebljavati VPN s preglednikom:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a kao što je ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iPhone ili iPad. Alternativno, umjesto toga možete upotrebljavati proširenje za Chrome ExpressVPN.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i iznutra se povežite na VPN poslužitelj.
 4. Na kraju, slobodno i anonimno pregledavajte web.

Najbolji VPN za Google Chrome

Ako na tržištu tražite pouzdan i siguran VPN koji će vaše Chrome sesije sačuvati, popis koji smo za vas napravili u nastavku definitivno će imati odgovor na ono što tražite. Evo nekoliko najboljih VPN-ova za preglednik:

ExpressVPN

Jedan od najboljih premium VPN usluga na tržištu je ExpressVPN. Ovaj davatelj podržava OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP, uključuje neograničenu brzinu i propusnost. ExpressVPN ima poslužitelje u 94 zemlje i omogućuje do tri istodobne veze. Dosljedno isporučuje na prednjoj strani softvera, a njegovo proširenje za Chrome nije iznimka. ExpressVPN je potpuno opremljen pružatelj usluga koji nudi DNS prevenciju propuštanja i prekidač za ubijanje i prilagođene aplikacije. Imajte na umu da ekstenziju preglednika ExpressVPN ne možete koristiti bez instalirane prave ExpressVPN aplikacije za radnu površinu. Ovaj dobavljač slijedi strogu politiku zapisivanja i nema 30-dnevnu garanciju povrata novca. Više o ovom davatelju u ovom ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN je najsigurniji VPN dostupan. Ovaj davatelj ima dvostruku VPN značajku, što znači da dvaput kriptira podatke korisnika. NordVPN ne nudi besplatno proširenje Chromea, pa ćete morati postaviti račun kod davatelja usluga. Neke od prednosti koje uključuju ovdje uključuju značajku tvrtke CyberSec tvrtke koja je dizajnirana tako da blokira oglase i sprečava vam pristup web lokacijama opterećenim zlonamjernim softverom, čineći vaše pregledavanje malo sigurnijim. Nadalje, produžetak je i lagan i jednostavan za upotrebu. NordVPN ima preko 4.850 poslužitelja širom svijeta. Baš kao ExpressVPN, ona slijedi pravila o privatnosti “bez zapisa”. Pružatelj usluge nudi trodnevnu besplatnu probnu inačicu, ali je skriven na web lokaciji i dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Pročitajte cijelu pregled na NordVPN ovdje.

PIA

PIA postalo je ime na tržištu kao jedan od najpouzdanijih VPN-ova. Njegova Chrome ekstenzija nije iznimka. Iako je njegovo proširenje više proxy, njegov fokus je na potpunoj privatnosti vašeg preglednika. Neće vam trebati ni PIA-in desktop klijent. Također, produžetak je savršeno sposoban za odvojeno pokretanje. PIA je jedan od najpovoljnijih VPN-ova vani. Ima više od 3200 poslužitelja i slijedi istinsku politiku nulte evidentiranja. Međutim, nije najbolji davatelj kada je u pitanju deblokiranje sadržaja. Pomoću PIA-e dobijate 7-dnevno jamstvo povrata novca. Za više informacija o privatnom pristupu internetu, provjerite ovo pregled.

Najbolji VPN za Chrome

Da biste zaštitili svoju privatnost tijekom pregledavanja interneta i zaobišli cenzuru ili geo-ograničenja, trebat će vam VPN. Snažne enkripcije potrebne su za održavanje sigurnosti tijekom pregledavanja Chrome. Razine performansi su ključne, posebno ako upotrebljavate Chrome za pristup uslugama streaminga s ograničenom geološkom mrežom. Iz tih očitih razloga za Chrome je potrebna VPN, a mi smo vam opskrbili najbolje. Koji bi po vašem mišljenju najbolje funkcionirao s ovim preglednikom? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map