Najbolji VPN za preglednike

Što je najbolji VPN za preglednike? Koji davatelj VPN usluga nudi proširenja VPN preglednika za Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Opera ili UC preglednik? Budući da vas vjerodostojna VPN usluga može u potpunosti zaštititi od širokog spektra prijetnji koje postoje na mreži, postoji nekoliko stvari koje vas ne mogu baš usrećiti ako se pretplatite na davatelja usluga. Za početak, cjelovita VPN usluga znatno će smanjiti vašu brzinu, jer se znatna propusnost troši na šifriranje vašeg prometa. To znači da ćete možda trebati pričekati još nekoliko sekundi za spremanje HD videozapisa ili za preuzimanje velike datoteke kako biste dovršili preuzimanje. Također bi mogao postojati određeni broj aplikacija koje se neće moći dobro integrirati s vašom VPN uslugom, a to znači da ćete morati odabrati između nekorištenja VPN usluge da biste obavili posao koji vam je potreban putem vaše aplikacije, ili ako VPN radi i traži drugu alternativu nekompatibilnoj aplikaciji.


Najbolji VPN za preglednike

Najbolji VPN za preglednike – Sažetak

Bez obzira koristite li trenutno Chrome, Firefox, Edge ili Safari, pouzdan VPN čuvat će vas na mreži bez obzira koji preglednik preferirate. Evo popisa najbolji VPN-ovi za preglednike u 2018. godini:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

VPN proširenja i preglednici – presudna kombinacija

Ako vam nije potrebna cjelovita zaštita koju može pružiti VPN usluga, možda biste trebali razmotriti potragu za lakšom alternativom. Postoji dobar broj VPN pružatelja usluga koji nude proširenje za preglednik, što jamči da ćete moći uživati ​​u nekim prednostima koje steknete nakon pretplate na vjerodostojnu VPN uslugu. Proširenje preglednika osiguravat će vam šifriranu vezu, što znači da sve web stranice kojima želite pristupiti neće imati nijedan zapis o tome odakle tačno pregledavate, a kamoli što radite. Moći ćete pristupiti geografski ograničenim web lokacijama na isti način kao što biste koristili VPN aplikaciju i ostati anonimni za bilo koju web lokaciju kojoj odlučite pristupiti. Korištenje proširenja VPN pregledavanja znači da možete uživati ​​u brzini pretraživanja koju pruža vaš internetski pružatelj, a da ne morate žrtvovati sigurnost na mreži..

Većinu veza u pregledniku koje možete koristiti nude dobavljači VPN kao lagana alternativa njihovoj glavnoj ponudi, ali ne toliko što pružatelji usluge nude. Za one koji to čine, većina njih to nije jasno, jer i dalje žele da se njihovi potencijalni kupci usredotoče na VPN uslugu koju nude.

Najbolji preglednici VPN-ovi u 2018. godini

Srećom, nastavili smo i tražili smo vjerodostojne usluge koje imaju najbolja VPN proširenja u pregledniku kako bismo vas spasili od pretraživanja. Također smo učinili sve što možemo kako bismo osigurali da naš popis uključuje usluge s proširenjima preglednika koje rade za širok raspon preglednika..

1. ExpressVPN

ExpressVPN otvara naše odbrojavanje kao najbolje ocijenjenu VPN uslugu na svijetu i svestran proširenje preglednika koji bi se trebao moći pokretati na vašem pregledniku Firefox, Safari ili Chrome. Njihovo proširenje preglednika osigurava vezu s njihovom mrežom od preko 2000 poslužitelja i 30 000 IP adresa, prisutnih u oko 94 zemlje. Usluga također ima pouzdan mehanizam podmetanja lokacije koji se oslanja na tehnologiju geolokacije HTML5. Pravila o privatnosti koje nudi usluga jamče da se nitko od vaših podataka neće zabilježiti, a budući da je sjedište na Britanskim Djevičanskim ostrvima, korisnici nemaju rizik da im se podaci o pregledavanju dostave vladi. Jedino s čime smo mogli da se suočite s tim što koristite ExpressVPN jest da ćete morati preuzeti njihovu aplikaciju da biste mogli koristiti njihovo proširenje za preglednik. Usluga također ne nudi besplatno probno razdoblje, a to znači da ćete se morati prijaviti za njihovu 30-dnevnu garanciju povrata novca da biste uzeli uzorak njihove usluge.

2. NordVPN

Većina pružatelja usluga teško se natjecati s mrežom od preko 4000 pružatelja NordVPN-a, a svi su dobro distribuirani širom svijeta. To znači da korisnici ne bi trebali imati problema s povezivanjem s bilo kojom web stranicom širom svijeta. Njihova velika mreža omogućuje korisnicima povezivanje s stranim web-lokacijama bez brige o geo-blokadi. Proširenje preglednika NordVPN također omogućuje korisnicima da učine isto i podržava korisnike u preglednicima Chrome i Firefox. Usluga ima neke jedinstvene značajke u ponudi, poput značajke CyberSec koja sprječava infekcije oglasa i zlonamjernog softvera. Korisnici NordVPN-a također optimiziraju uslugu određivanjem što točno namjeravaju raditi na mreži, jer usluga nudi poslužitelje koji su najbolji za streaming filmova, mrežne igre, kao i velika preuzimanja datoteka. S obzirom da imaju sjedište u Panami, NordVPN uvjerava svoje kupce da će njihovo pregledavanje ostati sigurno, jer je njihova baza daleko od jurisdikcije u kojoj bi mogli biti prisiljeni predati korisničke podatke preglednika. NordVPN nudi besplatno probno razdoblje, ali traje oko 3 dana. Oni također imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca gdje nezadovoljni korisnici i dalje mogu provoditi svoje testove.

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN jedan je od mnogih servisa koji imaju pristojnu mrežu poslužitelja koji su dobro raspoređeni širom svijeta. Usluga ih ima oko 1200, a nalaze se u nešto više od 60 zemalja. Usluga nudi pouzdano proširenje preglednika koje možete koristiti dok pregledavate Firefox. Usluga sa sjedištem u Rumunjskoj ima pouzdanu politiku privatnosti i politiku zapisivanja bez zapisnika za koju možete biti sigurni da se održava u cijeloj tvrtki. Sama usluga omogućuje povezivanje na njenu uslugu do 7 uređaja, što znači da ćete imati priliku osigurati sve svoje uređaje, plus nekoliko kolega. Čak nije važno jesu li uređaji na različitim platformama, kao što su Windows, Linux, Android i iOS-ovi uređaji. Pretplatnici CyberGhost VPN-a također mogu izbjeći neželjene oglase i implementirati AES 256-bitnu enkripciju kako bi svi na njihovoj mreži bili zaštićeni. Postoji besplatna verzija usluge koju korisnici mogu isprobati, no ipak će je trebati nadograditi na premium uslugu kako bi uživali u cijelom obimu usluga koje pružatelj može ponuditi.

Zbrojite VPN najboljeg preglednika

ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost VPN najbolji su izbor za sve koji traže laganu alternativu za zaštitu na mreži. Pretplatite se na bilo kojeg od ova tri davatelja usluga i bit ćete postavljeni za surfanje po mreži bez ikakvog razloga za uzbunu zbog vaše sigurnosti. U slučaju da trenutno koristite preglednik Chrome, pogledajte našu recenziju Best VPN Extensions for Chrome.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me