Najbolji VPN za preuzimanje

Prilikom pronalaženja omiljene glazbe na Internetu ili čak i kada tražite najnoviju emisiju za svoju seriju, važno je osigurati da se preuzimanja i bujice odvijaju na siguran i zaštićen način. To je zbog toga što hakeri i neželjeni pošiljatelji uvijek traže sumnjive korisnike od kojih mogu ukrasti vrijedne podatke & koristi za ucjenu. Jedan od načina da ostanete sigurni & osigurana je prijava vjerodostojne VPN usluge. Takve usluge osiguravaju sigurnost preuzimanja šifriranjem internetske veze & dodijelivši vam virtualnu IP adresu tako da ne ostanete bez nadzora. Imajući sve to u vidu, pripremili smo sljedeću recenziju Best VPN za preuzimanje.


Najbolji VPN za preuzimanje

Najbolji VPN za preuzimanje

Najbolji VPN za preuzimanje – sažetak

Da biste uštedjeli vrijeme, evo sažetka najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti za vrijeme preuzimanja.

Najbolji VPN za preuzimanje

Nakon što smo uklonili mnoge poznate usluge koje nisu u skladu s našim popisom, ostali smo s nekoliko onih koji su uspjeli ispuniti sve naše zahtjeve. Evo ih:

1. ExpressVPN – najbolji VPN za preuzimanje

Jedini davatelj koji je provjerio sve naše kutije je ExpressVPN. Stoga su na vrhu naše liste najboljih VPN usluga na koje se obratite ako se želite baviti svim preuzimanjima bez da rizikujete sigurnosnim prijetnjama. Njihov raspon cijena je malo veći u usporedbi s većinom ostalih davatelja usluga, ali njihov najjeftiniji paket godišnje pretplaćuje 8,32 USD mjesečno.

Softver koji smo koristili prilikom postavljanja s ExpressVPN-om bio je i vrlo prilagođen i jednostavan za rješavanje. Testirali smo ga i na nekoliko uređaja koji su imali različite operativne sustave kao što su Linux i Android, a mi nismo imali problema. Prijavljivanje na njihovu poslužiteljsku mrežu bilo je brzo i jednostavno, a brzine u kojima smo uživali bile su upravo one koje su promovirane u svojim reklamama. Brzina prijenosa i preuzimanja bila je jednaka, a mi nismo imali slučajeva gdje su brzine smanjile, možda zbog prekomjerne upotrebe propusne širine..

Odgovori tima za usluge kupcima bili su točni i lako ih je implementirati, iako nismo imali nijedan problem s kojim smo bili suočeni. Poruke koje smo poslali njihovim predstavnicima tek su vidjeli koliko će vremena trebati da odgovore.

Ukratko, ExpressVPN je lako jedna od najboljih VPN usluga na koju se možete obratiti ako želite imati uslugu koja vam omogućava da preuzmete svoja preuzimanja bez ikakvog brige. Bit će dobro bilo da li preuzimate sadržaj s web lokacije sa ograničenim pristupom ili čak dijeljenje datoteka putem Peer2Peer mreže.

2. IPVanish – Drugi izbor urednika

Svjesni smo da je u usporedbi s ostalim uslugama ExpressVPN nešto skuplji. Ako tražite pristupačniju opciju koja će i dalje osiguravati sigurnost preuzimanja, a podaci anonimni, onda IPVanish je jedan davatelj koji biste možda željeli pogledati. S 4,87 USD mjesečno za godinu dana pretplate, IPVanish lako olakšava najnižu uslugu.

Mogli smo se povezati s njihovom mrežom u roku nekoliko minuta od preuzimanja njihovog softvera, a njihova interaktivna aplikacija znatno je olakšala shvatiti na koji se server može povezati. Što se tiče usluge kupcima, shvatili smo da je ExpressVPN imao bolje vrijeme odziva, ali sve u svemu još uvijek smo dobili njihove odgovore bez da predugo čekamo.

ExpressVPN također čini malo bolju brzinu jer je njihova poslužiteljska mreža prilično veća od mreže IPVanish-a. Međutim, brzine su bile dovoljno u redu za preuzimanje velikih datoteka.

HideMyAss – VPN u zadnjem odmaralištu

Završavanje našeg popisa imamo HideMyAss, VPN uslugu na koju bismo vam preporučili da se obratite samo ako stvarno ne možete imati ExpressVPN ili IPVanish kao svoje odabrane pružatelje usluge. Postupak njihove prijave besprijekoran je jer smo uspjeli bez ikakvih problema poslati uplatu.

Nakon što smo se uspješno prijavili, počeli smo susretati s nekim problemima, posebno s povezivanjem na njihove poslužitelje. Brzine su bile i poprilično male, tako da to nije vrsta usluge s kojom želite raditi, posebno ako biste radije preuzeli mnogo datoteka odjednom.

Oni također nisu toliko pristupačni kao i većina drugih VPN usluga, s cijenama u rasponu od 16,99 USD za mjesec dana, 9,99 USD, ako se želite platiti za pretplatu cijele godine. Naši napori da stupimo u kontakt sa HideMyAss timom za brigu o kupcima također nisu urodili plodom jer im je trebalo više od jednog dana da nam se vrate..

Zbog ovih problema vrlo je teško spomenuti išta što vrijedi uvjeriti naše čitatelje da dobiju pretplatu na HideMyAss VPN, pa ćemo to jednostavno prepustiti.

Kriteriji za najbolji VPN za preuzimanje

Kako biste odabrali najbolju VPN uslugu na koju ćete se pouzdati u svojim preuzimanjima, morate postaviti nekoliko potvrdnih okvira i provjeriti odgovara li dobavljač na računu. Neke od tih koje smo prošli uključuju:

  • Ubrzati: Obavili smo nekoliko testova brzine, posebno kod poslužitelja sa sjedištem izvan SAD-a, Australije i Velike Britanije.
  • Postupak postavljanja: Testirana je i lakoća pretplate i početne postavke s određenim davateljem usluga.
  • Cijena: Budući da je cijena jedan od najvećih čimbenika prilikom odlučivanja o VPN usluzi, nastavili smo i izdvojili davatelje usluga za koje smo mislili da su preskupe.
  • 14 programa za oči: Ostali su i pružatelji usluga koji su uključeni u program sa 14 očiju. Program “14 očiju” sporazum je između različitih vlada i njihovih davatelja internetskih usluga gdje im je dopušteno pratiti mrežne aktivnosti svojih građana.
  • Pravila zapisivanja podataka: Za VPN uslugu važno je izjaviti da se neće zabilježiti nijedna povijest pregledavanja njihovih kupaca. Ovo služi za izgradnju samopouzdanja i uvjeravanje kupaca da nitko neće špijunirati njihove aktivnosti. Postavljamo po strani pružatelje usluga koji nisu imali takvu politiku.
  • Rad na više operativnih sustava: Potražili smo i VPN usluge koje podržavaju širok raspon operativnih sustava poput Windows, iOS, Linux i Android.
  • Neograničena propusnost: Kao osoba koja se nada preuzimanju & dijelite velike datoteke sada & onda je važno da nabavite dobavljača koji ne čini ništa kako bi usporio vaše brzine ili ometao vezu.
  • Podrška za dijeljenje P2P: VPN uslugu koja vam omogućuje pristup mreži dijeljenja datoteka važno je imati ako se želite mnogo učitati u budućnosti.
  • Višestruke veze: Ako vaša VPN usluga dopušta više veza, to je veliki plus.

Najbolji VPN za preuzimanje – Finalni komentari

Svi čiji posao uključuje preuzimanje puno sadržaja s Interneta, trebaju biti oprezni da ne bi prekinuli njihovu vezu bilo kakvi zlonamjerni hakeri, pa čak i njihov davatelj internetskih usluga. Nabavite vjerodostojnu uslugu poput ExpressVPN-a da biste preuzimali sigurna i zaštićena preuzimanja. Uz to, nemojte preuzimati nijednu datoteku s Interneta bez prvo instaliranja pouzdanog antivirusnog programa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me