Najbolji VPN za prijenos BitTorrent klijenta

Kao široko korišten BitTorrent klijent, Prijenos je prilično popularan, posebno među korisnicima Maca i Linuxa. Usluga se tijekom godina pokazala pouzdanim klijentom bujice, a zahvaljujući dobroj reputaciji koju je uspio izgraditi, njezini Windows obožavatelji umirali su kako bi dobili ukus. Srećom, Transmission je objavio verziju sustava Windows još 2016. godine koja im sada omogućuje bujicu kroz uslugu. Svatko sa sustavom Windows, Mac OS X, Linux, Mac OS, FreeBSD ili Gentoo uređajem sada se može pouzdati u uslugu za glatko iskustvo mučenja. Usluga nudi raznovrstan spektar značajki kao što su podrška webseed-a, uređivanje praćenja, enkripcija BitTorrent protokola, kao i dodaci koji mogu proširiti skup značajki.


Najbolji VPN za prijenos BitTorrent klijenta

Najbolji VPN za prijenos BitTorrent klijenta

Podržavaju li svi VPN-ovi torrenting

Kao što vjerojatno znate, torrenting nije nešto što puno ISP-a obično podržava. To je zbog toga što se praksa obično povezuje s distribucijom sadržaja zaštićenog autorskim pravima, što može dovesti do problema ako se saznaju. Sam taj razlog čini jako puno pružatelja VPN-a nesposobnima ponuditi zaštitu, a neki od njih jasno očituju nedostatak podrške na svojim web stranicama kako bi izbrisali sve pretpostavke..

Usprkos tome, postoje i kvalitetni VPN pružatelji koji obećavaju zajamčenu zaštitu korisnicima koji bi se htjeli zaštititi od svog davatelja internetskih usluga kada koriste Prijenos. Ove će vam usluge pomoći da blokiraju činjenicu da koristite torrent klijent i također će omogućiti pristup torrent stranicama koje je vaš davatelj internetskih usluga mogao blokirati.

Ostale prednosti VPN-a

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN vam ne omogućuje samo sigurnu bujicu. Vjerodostojni davatelj usluga trebao bi biti u mogućnosti kriptirati vašu internetsku vezu, tako da čak i uobičajene web stranice kojima pristupate nisu u stanju znati za vaše podatke niti znati odakle točno pregledavate. Upravo ovaj poseban razlog vam omogućuje pristup čak i web lokacijama s ograničenim ograničenjem, i to tako funkcionira: Jednom kada uspostavite vezu na udaljeni poslužitelj, stvarna IP adresa postaje zamijenjena onom koja odražava lokaciju poslužitelja na kojem se nalazite ‘ spojen na.

To rezultira izmjenom detalja koji su nekoć bili prisutni na vašoj IP adresi, a to će osigurati da vaši osobni podaci ostanu skriveni dok se povezujete na druge web stranice. Skrivanje podataka također osigurava zaštitu od svih rizika koji mogu proizaći iz cyber prijetnji, neželjene pošte ili hakera. VPN usluga će vam također pomoći da se oslobodi mjera koje bi mogao primijeniti vaš davatelj internetskih usluga za kontrolu upotrebe Interneta, kao što su propusnost propusnosti i ograničenje podataka. Također je vrijedno napomenuti da dodatni sloj sigurnosti koji pruža VPN usluga kada radi osjetljive stvari na mreži, poput internetskog bankarstva ili kupovine, pomaže korisnicima da budu sigurni u sigurnost svojih transakcija..

BitTorrent VPN za prijenos – stvari na koje treba paziti

Ljudi koriste VPN iz različitih razloga, kakav je. Dok neki korisnici VPN-a žele zaobići ograničenja pristupa teritorijalnom web sadržaju, za druge je prioritet ostati na internetu na nevidljiv način. Ako želite koristiti VPN s Prijenosom za anonimno preuzimanje torrenta, fokus bi trebao biti na sljedećim aspektima:

 • Ograničenje propusnosti: Neki davatelji VPN-a, posebno besplatni, ograničavaju količinu podataka koje možete preuzeti kada se povežete s njihovim poslužiteljima. U osnovi se ne želite prijaviti s VPN-om koji vam govori koliko širine pojasa možete koristiti.
 • Sigurnost: Postoje besplatni VPN-ovi na koje se možete prijaviti i koji mogu zaraziti vaš uređaj zloćudnim zlonamjernim softverom ili čak virusima. Ovi davatelji VPN-a su no-go./li>
 • Ubrzati: Ne želite kompromitirati brzinu interneta radi anonimnog preuzimanja bujica. U suprotnom bi moglo biti potrebno nekoliko godina da se torrent datoteka u potpunosti preuzme. Pobrinite se da vaš pružatelj VPN-a ima brze VPN poslužitelje.
 • Pravila zapisivanja: Postoje VPN davatelji koji vode zapise web stranica koje posjećujete, datoteke koje preuzimate i aplikacije koje koristite dok ste povezani na njihove poslužitelje. Dakle, niste istinski anonimni dok bujite. Držite se podalje od ovih VPN-ova.
 • P2P podrška: Neki davatelji VPN-a blokiraju portove potrebne za rad peer-to-peer. To je primjerice slučaj s VyprVPN-om.

Najbolji VPN za prijenos

Da biste uživali u ovim prednostima i potpunoj zaštiti dok bujite kroz Transmission, morat ćete potražiti dobavljača koji zapravo podržava P2P protokol dok je spojen na njegove VPN poslužitelje. Like VyprVPN i HMA VPN, na primjer, ne dopuštaju korisnicima da preuzimaju bujice datoteka kada su povezani na poslužitelje tih usluga. Imamo nekoliko vrijednih prijedloga za koje mislimo da bi naši čitatelji trebali uzeti u obzir, a pobrinuli smo se da svi podrže korisnike koji žele sigurno bujati. Pogledajte najbolje VPN-ove za prijenos u nastavku:

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN kreće s našeg popisa kao naša glavna preporuka za Transmit BitTorrent klijenta. ExpressVPN zasnovan na Britanskim Djevičanskim otocima je jedan od pružatelja usluga koji od svog početka nastavlja održavati najvišu razinu usluge, a to dokazuje i broj nagrada za koje je ova usluga dodijeljena. Pružatelj usluga ima oko 2000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu, a oni imaju podršku za bujice. Pružatelj je također popularan za korisničku uslugu, a nudi i lagano rješenje za zaštitu na mreži putem proširenja preglednika koja su dostupna za preglednike Safari, Chrome i Firefox..

Usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju koja čuva sigurnost svih vaših aktivnosti pregledavanja, strujanja ili bujice, a podržava i platformu bez zapisnika koja pretplatnicima jamči da nijedna njihova informacija ne bude spremljena ili zapisana. Usluga također nudi neograničeno prebacivanje poslužitelja, kao i veze koje imaju neograničenu propusnost. Korisnici koji se nadaju da će zaštititi više uređaja enkripcijom moći će osigurati tri, a ne bi svi trebali biti određenog operativnog sustava jer ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, Linux, iOS i Android uređaje. Opcije plaćanja također su različite jer usluga podržava upotrebu Bitcoina za korisnike koji traže anonimna plaćanja. Također imamo opisniji ExpressVPN pregled koji biste mogli pogledati ako vas zanima što usluga može učiniti za vas.

2. NordVPN

NordVPN nudi svima koji traže naprednu zaštitu puno više nego što se mogu zalagati, svojim širokim nizom alata i značajki za poboljšanje vaše privatnosti i zaštite na mreži. Pružatelj usluga ne samo da podržava bujicu, nego i omogućuje upotrebu VPN-a u Kini, a ima kapacitet za do 6 istodobnih veza. Usluga pruža svojim korisnicima mogućnost izbora između OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP i IPSec kao VPN protokola, a nudi i Smart DNS uslugu za svoje korisnike koji samo traže pristup web lokacijama ograničenim i ne toliko sigurnosti.

NordVPN je osnovan u Panami i ima strogu politiku nulte evidencije koja sprečava bilo koji oblik prijave korisnika. To znači da NordVPN zapravo nema pojma o tome što točno radite na mreži. Pretplatnici se također mogu odlučiti za proširenja preglednika NordVPN koja su dostupna i za preglednike Chrome i Firefox. Usluga je vrlo popularna zbog svoje dvostruke VPN enkripcijske značajke koja pruža dvostruko veću sigurnost radu koji biste mogli obavljati putem interneta usmjeravanjem podataka putem dva poslužitelja. NordVPN također ima podršku za Tor preko VPN-a, gdje vaša veza prolazi preko njihovog VPN klijenta, zatim preko mreže Tor prije povezivanja s Internetom. Iz raspona od 4000 poslužitelja, mreža nudi i XOR Obfuscation poslužitelje koji rade oko VPN blokova u vrlo restriktivnim zemljama. Za cjelovit pregled o usluzi ovog davatelja usluga pogledajte naš opsežni NordVPN pregled.

3. IPVanish

Posljednji davatelj kojeg bismo preporučili svima koji traže davatelja koji podržava Prijenos je IPVanish. S oko 1500 poslužitelja u svoje ime, IPVanish osigurava korisnicima mogućnost sigurne bujice datoteka bilo kojeg oblika, a također čuvaju svoje veze sigurne dok su na njima. Usluga izričito podržava bujicu i jasno navodi na svojoj web stranici. IPVanish ima sjedište u SAD-u i obećava da nitko od prometa njihovih korisnika neće biti pohranjen zahvaljujući usluzi nulte evidentiranja. IPVanish također nudi vrhunsku podršku za svoje kupce, omogućavajući im da izađu na kraj kad god imaju problem putem platforme za live chat.

Osnovan 1999. godine, usluga je trajala dovoljno dugo da zna što funkcionira, a što ne, a to je omogućilo da pruži vrhunsku sigurnost pogodnu širokom krugu korisnika. IPVanish omogućava do 10 uređaja da se zaštite pod jednim računom, što je vrhunski izbor za korisnike koji žele smanjiti troškove na svojoj internetskoj sigurnosti. IPVanish također nudi korisnicima mogućnost uživanja na istoj razini sigurnosti bez nužnog preuzimanja njihove VPN aplikacije. Kroz svoj SOCKS5 Web Proxy korisnici se mogu prijaviti i uživati ​​u šifriranom pretraživanju gdje je njihova lokacija u potpunosti skrivena. IPVanish kao VPN pružatelj može ponuditi mnogo više o čemu možete saznati nakon što prođete kroz našu IPVanish pregled.

Zaključak o najboljem VPN-u za prijenos

Torrenting je jedan od najučinkovitijih načina distribucije datoteka na veliku mrežu i nudi efikasnost koju dijeljenje velikih datoteka putem Interneta ne omogućuje. Također je važno ostati sigurni kako bujica, jer nitko ne želi da obavijesti o kršenju autorskih prava preplave pristiglu poštu, prijeteći da će uhapsiti korisnike za koje se utvrdi da krše njihove politike privatnosti. Pretplatite se na vjerodostojnu uslugu i spasite se od brige zbog takvih problema.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map