Najbolji VPN za PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds

Koji je najbolji VPN za PUBG? Ako postoji jedna igra za više igrača koja je olujom preuzela svijet igara u posljednjih nekoliko mjeseci, to mora biti PlayerUnknown’s Battlegrounds, poznatiji kao PUBG.


Najbolji VPN za PUBG - PlayerUnknown's Battlegrounds

Najbolji VPN za PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds

Što je PUBG?

Ako u posljednje vrijeme niste imali priliku igrati igru, vjerojatno se pitate o čemu se radi. Pa, da pokušam olakšati svoju frustraciju, pokušat ću dati jednostavan prikaz.

Općenito govoreći, igrači idu jedni protiv drugih na otoku, a područje igre postepeno se smanjuje kako nastavljate s igrom ubijanjem svojih konkurenata.

Ako budete imali dovoljno sreće, morat ćete sve dovršiti i proglasiti pobjednikom igre. PUBG je trenutno dostupan na PC, Mac, Android, iOS i Xbox One. Mnogi igrači čak i više vole igrati PUBG Mobile na Windows PC-u ili Mac-u.

Puna PUBG analiza

Ova uzbudljiva multiplayer video igra je zamišljanje Brendan Green. Sastavio je savršenu verziju igre nakon što je napravio niz modova, nadahnutih japanskim filmom Kraljevska bitka.

Htio je stvoriti igru ​​koja uključuje ne samo element brzine potreban da se brzo reagira na promjenjive situacije, već i iznenađenje i improvizaciju na temelju nečijeg okruženja.

Nakon kontaktiranja Green-a i organiziranja za rano puštanje igre negdje u 2013, Bluehole je uspješno uspio dobiti jednu od najuspješnijih igara koje smo vidjeli u neko vrijeme.

Uspjeli su se čak i zaključati u Greenu imenovanjem za kreativnog direktora u tvrtki. Igra je nastavila rušiti rekorde na Steamu, stigavši 1,3 milijuna istodobnih igrača u isto vrijeme. Ubrzo nakon što je lansiran na Xbox One, prethodni je zapis gurnuo još više na oko 3,1 milijuna istodobnih igrača, s “Najbolja igra za više igrača u 2017.” nagrada već u džepu.

Kako nabaviti PUBG Lite izvan Filipina?

PUBG Lite inačica na Android uređajima dostupan je samo u nekoliko odabranih zemalja. Jedna od njih je i ta Filipini. Da bi deblokirajte, preuzmite i instalirajte PUBG Lite bilo gdje u svijetu, prvo morate prebaciti regiju Google Play Store. Evo kako je to učinjeno.

 1. Prvo, instalirajte ExpressVPN aplikaciju na svoj Android uređaj.
 2. Zatim pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se.
 3. Iznutar VPN aplikacije odaberite VPN poslužitelj na Filipinima.
 4. Uspostavite VPN vezu.
 5. Sada na svom Android uređaju idite na Postavke -> Aplikacije.
 6. Zatim pod “Preuzeto” potražite aplikaciju Trgovina Google Play.
 7. Kliknite na njega.
 8. Pritisnite “Obriši podatke” i “Prisilno zaustavi”.
 9. Izlaz iz postavki.
 10. Ponovno pokrenite aplikaciju Trgovina Google Play.
 11. Napokon, preuzmite PUBG Lite s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Sada očito ima dosta web stranica koje nude apk-datoteke treće strane koje možete preuzeti. Ali pazi! Takve datoteke mogu biti potencijalno sadrže zlonamjerni softver. Instaliranje na vaš pametni telefon može prouzrokovati ogromnu štetu. Preuzimajte samo provjerene aplikacije i igre s Google Play trgovina.

Najbolji VPN za PUBG – Kratki sažetak

Bez obzira želite li ukloniti svoj PUBG IP ban ili jednostavno prebaciti svoj Playerunknown server bojnog polja, VPN je obavezan. Ispod možete pronaći najbolje VPN usluge za PUBG u 2018. godini:

Najbolji VPN za PUBG: zašto biste ga trebali nabaviti

Sada, u onoliko koliko bi svaki zavidni igrač želio dobiti priliku pobijediti druge igrače iz cijelog svijeta, tužna je stvarnost da ih dobra većina ne može jednostavno zbog geografski ograničenja nametnuta ili od strane kompanija za igre ili vlada u bilo koju zemlju s kojom se pokušavaju povezati.

U većini slučajeva, nametnuti blokovi nisu toliko tehnički kao što bi većina pretpostavljala i zahtijevali bi samo vjerodostojna VPN usluga zaobići.

VPN usluga u osnovi stvara siguran tunel kroz koji vaš promet može proći neprimijećen, a da ne ostavlja nikakve tragove na web-lokacijama koje dolazite i što otežava svakome da vašu vezu koristi za hakiranje na vaš uređaj ili da vas prati.

S anonimnost što je jedna od prednosti koje možete dobiti od VPN usluge, to znači da ćete moći raditi oko bilo kojeg od njih geografski blokova koje bi moglo biti postavljeno da onemogući vaš pristup igri.

Najbolji VPN-ovi za PUBG

S čvrstim razumijevanjem kako funkcionira VPN, sljedeći težak zadatak tada postaje otkrivanje koji je od pružatelja usluga među mnogim na tržištu najprikladniji za pružanje zvijezdanih usluga i omogućavanje najboljeg iskorištavanja u igranju.

Da bismo vam pokušali pomoći, prošli smo kroz niz dobro uspostavljene VPN usluge da shvatimo koji su najbolji, a za vas smo u nastavku dobili rezultate.

1. ExpressVPN – Najbolji izbor urednika

CoverVPN Cover

ExpressVPN ima dugogodišnju reputaciju jednog od najpouzdanije usluge na tržištu, a to je vidljivo iz velike skupine sljedbenika koji kontinuirano obnavljaju svoje pakete s njima, unatoč tome što su njihove stope među najvišim u industriji. Njihova izvrsnost u pružanju korisničkih usluga uspoređuje se s nečim i njihovim 3000+ poslužitelja omogućuju korisnicima da odaberu mrežu koja omogućuje pristup većini regija širom svijeta.

ExpressVPN se ponosi time što ima jedan od najbržih poslužitelja u okolini, a njegova aplikacija može odabir najboljih postavki za vas s kojim radite na temelju vaše upotrebe. Ovo je nevjerojatno prikladno posebno ako ste korisnik koji nema toliko iskustva s VPN-om.

ExpressVPN također nudi značajku poznatu kao split tunneling, gdje možete odabrati vrstu prometa koji koristi od kriptiranja. Ako vam se sve ove značajke doimaju dovoljno zanimljivim za isprobavanje, možete krenuti prema njima 30-dnevna garancija povrata novca, i vidjeti kuda stvari idu odatle.

prozodija

 • 3000+ poslužitelja u 94 zemlje
 • P2P Torrenting podržan
 • Pet istodobnih veza
 • Politika povrata od 30 dana
 • Plamteće velike brzine
 • Deblokira američki Netflix
 • Pametni DNS proxy
 • Pravila bez evidentiranja

kontra

 • Nešto skuplje od ostalih

2. IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji su učinili mnogo kako bi korisnicima osigurali prednost bogatom i jednostavnom korisničkom iskustvu u kombinaciji s pristupom mreži od preko 1000 poslužitelja sa sjedištem u 60+ zemalja. Njihova usluga nudi najbolje u šifriranje vojnog stupnja, i podršku za OpenVPN, PPTP i L2TP kao neke od najpopularnijih VPN protokola.

Uz mogućnost dodavanja do deset uređaja na jednom računu, IPVanish čini puno za pomoć korisnicima u uštedi na njihovim mrežnim troškovima sigurnosti, bez kompromisa u ponuđenoj vrijednosti.

IPVanish također čini mnogo u osiguravanju održavanja internetskih aktivnosti svojih kupaca povjerljiv. To čini podupiranjem a stroga politika nulte evidencije. Svatko tko razmišlja o prijavi na ovu uslugu možda bi bilo dobro prvo stvari testirati putem njihove usluge 7-dnevni probni rok garancije povrata novca.

prozodija

 • Pristojna mreža poslužitelja (1000+)
 • Brzi poslužitelji
 • Deset istodobnih veza
 • 24/7 korisnička podrška
 • Zapisivanje nulte prometa
 • Jaka enkripcija
 • 256-bitni AES, OpenVPN, SOCKS5
 • P2P i bujica su dopušteni

kontra

 • Sa sjedištem u SAD-u
 • Ne podržava Netflix

3. NordVPN

NordVPN navlaka

Drugi pružatelj usluga koji korisnicima također omogućuje dodavanje do pet uređaja pod jednim računom NordVPN. Ovi momci pružaju niz trikova u rukavima u obliku značajki i alata koje s puno drugih pružatelja usluga nećete naći. Jedna od njih je i njihova dvostruka enkripcija, poznatija kao Dvostruki VPN.

Kao što možete i pogoditi iz njegovog naziva, ova značajka učinkovito udvostručuje razinu sigurnosti koju stekne od prometa putem jednog servera, kanaliziranje kroz dva. Zamislite to kao tunel unutar tunela. Još jedan veliki plus koji vrijedi spomenuti je prisustvo specijalizirani poslužitelji, putem kojih se performanse optimiziraju na temelju uporabe.

Za igrače koji žele igrati PUBG, to znači da imate blaži doživljaj i sprječavanjem bilo kojeg oblika zaostajanja PUBG-a tijekom vaše igre. Nastavite i uzorkujte uslugu kroz njihov 30-dnevni period povrata novca; potpuno je besplatno.

prozodija

 • 4900+ poslužitelja širom svijeta
 • AES-256 bitna enkripcija
 • Šest istodobnih uređaja
 • CyberSec
 • Dvostruki VPN
 • SmartPlay (Smart DNS)
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Ne zadržava zapisnike
 • 24/7 podrška uživo

kontra

 • Bumpy brzine

4. SurfShark

SurfShark Cover

Surfshark nudi prilično solidnu uslugu s obzirom da je još uvijek nova na tržištu. Ima standardni izgled Aplikacija za Windows, s primarnom nadzornom pločom koja sadrži a indikator spojen / nije spojen, kao i popis vaših najnovijih veza u zemlji.

Osim svoje aplikacije koja je kompatibilna s gotovo svim operativnim sustavom vani, SurfShark korisnicima omogućuje povezivanje neograničen broj uređaja po računu. To je značajka koju niti jedan od najboljih VPN-ova u industriji ne nudi.

Pružatelj ima značajku nazvanu CleanWeb, tehnologija koja blokira oglasi, tragači, zlonamjerni softver, pa čak i pokušaji krađe identiteta. Dakle, kad god ste na mreži s bilo kojom mrežom, uvijek ste na sigurnom.

Kada je riječ o serverima, SurfShark ima više od 1000 poslužitelja u 60 zemalja. To je prilično pristojno, rival je divovima, da budem iskren.

Baš kao NordVPN, SurfShark ima Značajka dvostrukog skoka, gdje se vaš cijeli promet preusmjerava ne jedanput, već dvaput. To je vrlo korisno jer ćete u tom slučaju dobiti dvostruku sigurnost.

prozodija

 • 1200+ poslužitelj u 60 zemalja
 • Neograničene istodobne veze
 • Vrlo jednostavne aplikacije
 • Deblokira američki Netflix
 • Zapisivanje nulte prometa
 • Politika povrata od 30 dana
 • Dvostruki skok
 • Jaka enkripcija

kontra

 • Malo skupo

5. BulletVPN

Poklopac BulletVPN

Imaju ga u nazivu, “Bullet”. BulletVPN, VPN sa sjedištem u Estonija, sigurno je jedan od najbrže usluge Tamo vani. Unatoč tome što je novi i sve to, ovaj VPN pružatelj je svoju teritoriju označio među najboljima u industriji.

BulletVPN nudi pet različitih VPN protokola: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. U slučaju da tražite ono što nudi najviše sigurnosti, idite na OpenVPN.

Bez obzira na kojoj ste razini u tehničkom razumijevanju, njihova je upotreba vrlo korisna. Možete ga instalirati na svoj Windows, Mac, iOS, Android, kao i FireStick.

S druge strane, pružatelj nudi neograničenu propusnost, omogućavajući vam velika preuzimanja, uključujući anonimne bujice. Što se tiče poslužitelja, mreža je nekako mala, a opet učinkovita. BulletVPN ima poslužitelje na sve strane 30 zemalja. Nije mnogo u usporedbi s ostalim, ali strateški su postavljeni u više svrha.

Napokon, BulletVPN nudi sljedeće: 30-dnevna garancija povrata novca za nove pretplatnike. To znači da možete testirati njihovu potpunu uslugu bez rizika.

prozodija

 • Čvrsta enkripcija
 • Pet VPN protokola
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Pametan DNS
 • Jednostavne aplikacije
 • Vrlo brzo (Bullet)
 • Deblokira američki Netflix
 • Vjerojatna korisnička podrška

kontra

 • Mala poslužiteljska mreža
 • Tri istodobne veze

Vrhunski VPN za PUBG – dno crta

Poznato je da geografska ograničenja mnogim pojedincima otežavaju pristup pristup web mjestima, kanalima i mrežnim igrama kad god su u blokiranom području. Jednostavno rješenje ovog problema je upotreba a VPN usluga što je omogućeno vrijednim davateljem usluga.

Ne biste trebali ostati izvan svoje omiljene web lokacije ili kanala samo zato što ste putovali u inozemstvo. Prijavite se putem VPN-a i pristupati onome što želite bez obzira na to gdje se nalazite. Na čemu ste završili? Ispričajte mi sve o svom novom PUBG iskustvu u komentarima ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me