Najbolji VPN za putovanja – 2020 vodič za recenziju

Koji je najbolji VPN za putovanja u 2020. godini? Putovanje je fantastičan stres i sredstvo za opuštanje za milione ljudi širom svijeta. Za dio ljudi, to je dio njihovog posla! Bez obzira koji je razlog putovanja vama – trebat će vam pristup određenim sadržajima i rezervacijama tijekom putovanja. Ne žele svi to grubo!


Tijekom putovanja morat ćete pristupiti i koristiti web u razne svrhe. Od održavanja veze s onima kod kuće do provjere uredskih poruka e-pošte, morat ćete se povezati putem interneta tijekom putovanja. Međutim, pristup webu u pokretu može biti lukav i ponekad nesiguran. Kako biste osigurali da ne ugrožavate sigurnost podataka dok koristite web u pokretu, upotreba VPN usluge ili aplikacije je oprezna.

Najbolji VPN za putovanja u 2020. godini - Ultimate Review Guide

Najbolji VPN za putovanja u 2020. godini – Ultimate Review Guide

Najbolji VPN za putovanja – Kratki sažetak

Najbolje VPN usluge koje možete koristiti tijekom putovanja su:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Najbolji VPN za putovanja u 2020. godini – detaljna analiza

Prije nego što odaberete VPN koji ćete koristiti dok ste u inozemstvu, morate provjeriti da li usluga s kojom se želite prijaviti stvarno deblokira streaming kanale ili web stranice koje želite koristiti. Druga stvar koju treba razmotriti je da li VPN zaista štiti vašu privatnost na mreži. Na kraju, provjerite nudi li dobavljač VPN-a jamstvo povrata od 30 dana. Na taj način uvijek možete dobiti svoj novac za svaki slučaj ako vam stvari ne funkcioniraju. Evo našeg popisa najboljih VPN pružatelja usluga koje možete koristiti u inozemstvu.

Naš najbolji VPN za popis putovanja ne uključuje nijedan besplatan VPN. Takve su usluge notorno sporo i ne funkcioniraju kako je predviđeno u većini slučajeva. Granatiranje oko 10 dolara za vrhunsku VPN uslugu itekako se isplati kada uzmete u obzir sve pogodnosti koje se izvuku iz nje. A da i ne spominjemo kako pravi VPN-ovi omogućavaju zaštitu vaše privatnosti na mreži i pristup svim web lokacijama koje su dostupne samo kod kuće.

1. ExpressVPN

ExpressVPN pregled

ExpressVPN temelji se na Britanskim Djevičanskim otocima i nudi do 2000 poslužitelja širom svijeta. To je prilično bitno za sve koji žele deblokirati geografski ograničen sadržaj. Što se tiče sigurnosti, ExpressVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju vojne klase i podržava OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP i SSTP kao VPN protokole. Drugim riječima, možete zajamčiti da ste uvijek sigurni dok pregledavate web.

Ovaj VPN također prihvaća strogi princip nulta evidentiranja, koji pomaže korisnicima da surfaju Internetom s potpunom anonimnošću. Čak ni vaš davatelj internetskih usluga ili vlada ne mogu provjeriti što radite na mreži nakon što se povežete s privatnim poslužiteljima ExpressVPN-a.

Pružatelj usluge također nudi uslugu Internet Kill Switch kako bi osigurao sigurnu vezu. I ne samo to, ali kad se pretplatite na njihovu uslugu, moći ćete imati prednost od VPN veze na tri uređaja odjednom. Da biste saznali što još nudi ExpressVPN, odvojite malo vremena za pregled naših ExpressVPN pregled.

2. NordVPN

NordVPN pregled

NordVPN jedan je od najboljih pružatelja VPN-a vani kada je riječ o distribuciji poslužitelja. Ima više od 4000 poslužitelja u preko 60 zemalja. Sjedište tvrtke NordVPN sa sjedištem u Panami, što znači da je definitivno sigurno jer ne odgovara nijednoj regulatornoj vlasti za podatke. Nije da je potrebno jer imaju stopostotno zajamčeno pravilo nula-zapisnika.

Ovaj davatelj koristi i 256-bitnu AES enkripciju. Dopunjena je nekim jedinstvenim značajkama koje uključuju dvostruko VPN šifriranje. Ova usluga usmjerava vaš internetski promet putem dva poslužitelja umjesto jednog, tj. Udvostručuje vašu razinu sigurnosti.

NordVPN nudi softver koji se zove CyberSec. Ova značajka štiti vaš uređaj od zaraze virusima, zlonamjernim softverom ili bilo kakvim zlonamjernim softverom koji vam dolazi. S druge strane, Smart Play je Smart DNS usluga ovog pružatelja VPN. Možete pristupiti geografski ograničenom sadržaju bez gubitka brzine interneta ili pristupa lokalnim kanalima. Međutim, nećete šifrirati svoje podatke u tom procesu. Ako želite saznati više o ovom davatelju usluga, pogledajte ovo NordVPN pregled.

3. BulletVPN

BulletVPN - pregled

Iako je novo, BulletVPN smatra se jednim vjerodostojnim pružateljem VPN-a s kojim se bilo koji pretplatnik raduje. Nudi visoku razinu sigurnosti u internetu i gomilu ostalih pametnih malih privilegija.

Prvo, započnimo s jednom od najvažnijih stvari koje VPN treba ponuditi kupcima, različitim IP adresama u različitim zemljama. Pa, BulletVPN ima širok raspon poslužitelja s kojima se mogu pristupiti različitim IP-ovima. Ti su poslužitelji raštrkani po cijelom svijetu, uključujući zemlje poput Njemačke, Australije, SAD-a, Brazila i Kanade.

S druge strane, njihova je aplikacija prilično jednostavna i jednostavna za korištenje. Ne biste trebali biti dovoljno pametni da biste se kretali njenim značajkama. Kupce BulletVPN možete pronaći na PC-u, Mac-u, iOS-u i Android uređaju; nitko ne ostaje zaštićen.

VPN nudi i politiku povrata od 30 dana koja je prilično rijetka kod pružatelja VPN-a. Zbog toga ovo svrstava BulletVPN među ostale divove poput ExpressVPN ili Nord. Također možete lako deblokirati američku Netflix uslugu njihovih blistavih brzih poslužitelja u Sjedinjenim Državama. To nije sve usput. Zajedno s Kill Switch i istovremenom vezom na 3 uređaja, u cijelosti možete saznati više o ovom VPN-u Pregled BulletVPN-a.

4. SurfShark

SurfShark VPN pregled

Svi znamo da ta veličina nije sve. Pa, to je sasvim točno kada je riječ o davatelju poput SurfShark. Ako ga usporedite s ostalim na našem popisu, ustanovit ćete da ovaj pridošlica nema šanse. Molim da se razlikujem. Iako postoji 9 milijuna razlika za preuzimanje između SurfShark-a i ExpressVPN-a, kažem vam zašto ovaj zaslužuje mjesto među divima.

Prvo, SurfShark nudi izvanrednu mrežu poslužitelja s više od 500 poslužitelja u 50 zemalja. Također nudi izvorne aplikacije i proširenja preglednika koja su vrlo jednostavna i intuitivna za korištenje. Imaju čisto i minimalno sučelje do kojeg može svatko pristupiti.

Sada će vam se ovo svidjeti. Iako je nov, ima i jedan nad drugima. Ovaj VPN daje vam mogućnost povezivanja neograničenih uređaja po računu. To znači da možete dijeliti svoj račun sa svim osobama koje poznajete kako bi imali koristi od sigurne VPN veze.

Ostale značajke SurfSharka uključuju Automatski Kill Switch, 24/7 chat podršku, Bitcoin Payment, Zero Log Policy i tako puno više. Vaša pitanja još uvijek nisu odgovorena? Pogledaj ovo SurfShark pregled i naučite više.

Odabir pravog VPN-a za upotrebu u putovanjima

VPN usluge koriste opći i korporativni web korisnici iz razloga kao što su internetska anonimnost i sigurnost podataka. Ove usluge mogu biti nevjerojatno korisne kada želite pristupiti webu dok putujete na siguran način. Međutim, nisu sve VPN-ove idealne za upotrebu na putovanjima. Analizirajte sljedeće aspekte kako biste utvrdili koji VPN je prikladan za vaše potrebe tijekom putovanja.

Sigurnost tijekom upotrebe javnih WiFi žarišta

To je zapravo glavni razlog što biste trebali koristiti VPN uslugu dok putujete i pristupate internetu! Možda ćete biti u iskušenju da tijekom putovanja koristite besplatne Wi-Fi zone u zračnim lukama, željezničkim stanicama i takvim mjestima. To vam štedi od trošenja na podatkovne pakete tijekom gostovanja. Ali zapamtite da ta Wi-Fi žarišna mjesta nisu uvijek sigurna. Prenosnik spojen na takve mreže hakeri i drugi zlobni korisnici mogu lako ciljati. Međutim, kada koristite ove mreže putem VPN-a, podaci poslani i primljeni s interneta se šifriraju. Pritisnite gumb za VPN uslugu koja nudi pristojnu razinu šifriranja podataka. Oni servisi koji nude 128-bitnu AES enkripciju pristojni su i sve što je iznad toga je bolja opklada.

Pristupanje sadržaju s ograničenom regijom

Pomoću VPN-a možete lako pristupiti web sadržaju koji je obično ograničen na određena područja. Na primjer, ne možete gledati sadržaj na nekoliko pružatelja usluga struje poput Hulu izvan Japana i SAD-a. Međutim, s VPN-om stvarna IP adresa vašeg računala skrivena je i dodijeljen vam je virtualni ID. To olakšava pristup video i audio sadržaju bez obzira gdje se nalazite. To vam može dobro doći kada čekate let i žudite za nekom zabavom. Ova je sposobnost pravi blagoslov kada putujete u zemlju u kojoj su određena web mjesta društvenih medija blokirana. Koliko god zvučalo oštro, čak je i Google u nekim zemljama zabranjen. Korištenje VPN-a omogućit će vam zaobilaženje ovih ograničenja i firewall-a i pristup informacijama u pokretu.

Lokacije poslužitelja

Ovo je odlučujući faktor pri odabiru VPN-a za vaše sljedeće putovanje u inozemstvo. Ne nude sve VPN usluge isti broj poslužitelja. Neke besplatne VPN usluge imaju samo nekoliko poslužitelja koji se nalaze u određenim zemljama. To može značiti da ćete imati ograničenu dostupnost iako koristite VPN. S druge strane, većina plaćenih VPN usluga nudi desetine poslužitelja. Ovo može biti korisno kada želite pristupiti sadržaju koji je dostupan samo u odabranim zemljama. VPN-ovi s većim brojem poslužitelja također imaju tendenciju bržeg uspoređivanja s drugima.

Radi u što većem broju zemalja

Neki VPN softver lako je blokirati, dok su drugi jednostavno prejaki za pucanje. Ako puno putujete, dobro ćete odabrati odabir VPN-a koji funkcionira u što većem broju zemalja. Potražite VPN koji ima mogućnost rada u zemljama poput Kine koja neumorno radi na blokiranju VPN-ova. Ako VPN koji odaberete radi u Kini, on će raditi i bilo gdje drugdje!

Anonimnost na mreži u pokretu

Možda ste uključeni u profesiju koja zahtijeva da puno putujete i nevidljivo ostanete na mreži. Ovo je mandat onima koji su uključeni u novinarstvo i radikalne aktivnosti povezane s aktivizmom. Čak i ako niste novinar i dalje želite zadržati anonimnost, VPN će maskirati vaše aktivnosti bez ograničavanja vašeg pristupa informacijama. Obavezno odaberite VPN koji ne vodi nijednu korisničku evidenciju, pogotovo tijekom putovanja. To će vam pomoći u održavanju anonimnosti na mreži i omogućiti vam rad u pokretu.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu

Čak i najbolji softver nema nikakve koristi ako je jednostavno previše teško instalirati i koristiti. Isto vrijedi i za VPN-ove. Odaberite VPN koji je jednostavan za korištenje na Mac i Windows. Postoji nekoliko VPN-ova koje jednostavno trebate preuzeti, pokrenuti i koristiti. Neki će vas možda zatražiti da stvorite račun.

24/7 podrška uživo

Ova je značajka koja se često previdi kada ljudi odaberu VPN uslugu koju će koristiti tijekom rada u inozemstvu. U osnovi se želite prijaviti putem VPN-a koji nudi pomoć u bilo koje doba dana. Bilo da imate problema s postavljanjem, deblokiranjem određene stranice ili vam je jednostavno potrebno stručno mišljenje o bilo čemu vezanom za virtualne privatne mreže, profesionalna korisnička podrška je neophodna.

Ostale stvari za provjeru

Nekoliko je stvari koje treba analizirati kada je u pitanju odabir VPN usluge za putovanja. Nemaju svi isti zahtjevi za web upotrebu. Dok neki mogu koristiti web samo za provjeru pošte, drugi mogu prenositi filmove, glazbu ili čak igrati igrice na internetu. Ako koristite usluge P2P za dijeljenje datoteka i velika preuzimanja, provjerite podržava li VPN koji ste odabrali. Nisu sve VPN kompatibilne s P2P i torrent aplikacijama. U tom pogledu također morate provjeriti aspekte kao što su ograničenja propusnosti.

Najbolji VPN za putovanja u 2020. godini – završni savjeti i trikovi

Prije putovanja preporučuje se postavljanje VPN veze ili VPN aplikacije na PC, Mac, iOS ili Android. Na taj način možete testirati da sve funkcionira kako treba prije odlaska iz domovine.

Postavljanje aplikacija za mobilne VPN ponekad zna biti poprilično teško. Instalirajte probne verzije, pročitajte recenzije i provjerite je li odabrana usluga ne samo prijateljska, već i putnička.

Nadamo se da vam je ovaj najbolji vodič za VPN za putovanja dao bolju predstavu o tome s kojom VPN uslugom se trebate prijaviti i koju biste svakako trebali izbjegavati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map