Najbolji VPN za qBitTorrent

Korisnici koji traže lagana klijenta na više platformi za upotrebu u torrentingu trebali bi pomno pogledati qBittorrent. Široko popularni klijent oslanja se na BitTorrent protokol za preuzimanje velikih datoteka. To mu omogućuje vrlo brzo i učinkovito. U odnosu na druge davatelje torrentinga, qBittorrent se ističe kao open-source. Iako nema toliko privlačno grafičko sučelje, usluga nudi širok spektar značajki i mogućnosti. Također je jedna od rijetkih koja je besplatna i ne oslanja se na podršku oglasa kako bi ostala dostupna.


Najbolji VPN za qBitTorrent

Najbolji VPN za qBitTorrent

Je li qBitTorrent dobro?

Klijent je dostupan i na više od 70 različitih jezika; na taj način što je uistinu globalan izbor za korisnike koji bi željeli bujicu. Imajući na umu kompatibilnost, klijent možete raditi na Mac-u, Linuxu, Windows-u ili Androidu bez puno gužve. Klijent vam također omogućuje da pratite svoja preuzimanja jer ćete primati obavijest e-poštom po preuzimanju. Sve ove značajke svrstavaju ga ispred mnogih drugih torrent klijenata koje možete pronaći na Internetu. Ali jedna stvar kojoj još uvijek treba malo dodatne podrške je razina sigurnosti.

Češće nego ne, sadržaj koji se muči često krši određene politike kršenja autorskih prava. To bi vam moglo stvoriti probleme ako vlasti uspijeju vas sustići. Kako bi vas uhvatili na djelu? Jednostavan. Oni će morati raditi u suradnji s vašim davateljem internetskih usluga. Vaš pružatelj internetskih usluga ili davatelj internetskih usluga ima mogućnost prisluškivanja vaših aktivnosti na mreži. Oni bi mogli odlučiti za to. Ako to učine, bilo bi očito kršenje vaše privatnosti. Oni će također moći smanjiti vašu brzinu i spriječiti vam pristup određenim torent lokacijama ako primijete da velika širina pojasa ide ka podršci za preuzimanje velikih količina. Ako sumnjate da vaš davatelj internetskih usluga vama nešto od toga čini, vrijeme je za provedbu vlastite preventivne mjere; pomoću VPN-a.

Upotreba VPN-a s qBitTorrentom

Virtualna privatna mreža ili VPN sigurna je mreža poslužitelja na koje se možete povezati i čiji je internetski promet šifriran. Omogućuje sprječavanje praćenja povijesti vašeg pregledavanja od strane vašeg davatelja internetskih usluga. Zbog toga se mora čuvati vaša privatnost kako se odlučite za bujicu na bilo kojoj web lokaciji koju želite. Proširenjem također dobivate sloj anonimnosti koji vam pomaže da zaštitite od kršenja autorskih prava koja ste počinili bez znanja.

VPN usluga također osigurava da imate sloj sigurnosti koji vas štiti od bilo kojeg oblika otkrivanja od strane trećih strana; čime se otežava praćenje. Vaši podaci bit će zaštićeni od hakera i prevaranata, što će vam dati sigurnost da se bez ikakvih briga povežete čak s javnim Wi-Fi mjestom..

Najbolji VPN-ovi za qBittorrent

Odabir VPN usluge na koju se možete pretplatiti može biti zastrašujući izazov s obzirom na to da u industriji postoji toliko mnogo usluga. Neki su čak dovoljno hrabri da svoje podatke podijele s trećim stranama, a vi ste se pretplatili na njih uglavnom jer su svoju uslugu reklamirali kao besplatnu. Evo našeg popisa preporučenih VPN-ova za qBitTorrent:

1. ExpressVPN

ExpressVPN je na vrhu popisa pouzdanosti i efikasnosti usluge. Nakon što je predstavljen 2009. godine, ovaj nagrađivani pružatelj tijekom godina učinio je mnogo kako bi održao svoju uslugu najboljom u industriji. Sjedište im je na Britanskim Djevičanskim otocima. Sigurnost je s pružateljem usluga velika i zato oni obećavaju da neće nadzirati ili bilježiti vaše aktivnosti putem njihove nulte politike evidentiranja. ExpressVPN također nudi 256-bitnu AES enkripciju za vaš promet.

ExpressVPN u potpunosti podržava bujice. Čak ima zakinute poslužitelje za korisnike u neprijateljskim VPN zemljama za povezivanje i obavljanje svoje aktivnosti. Dobivate i pristup preko 200.000 IP adresa, kao i neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja. ExpressVPN vas uvjerava u stalno prisutnu korisničku podršku kojoj se može pristupiti putem društvenih medija, e-pošte ili razgovora uživo. Njegova VPN aplikacija također je ocijenjena među najlakšim za korištenje, što je čini izvrsnim za početnike koji tek počinju s VPN-om. Da biste saznali više o usluzi, pogledajte naš opsežni ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Još jedan od najboljih kandidata koji biste trebali razmotriti za potpunu zaštitu prilikom bujice je IPVanish. Ovaj poznati pružatelj usluga je u igri od 1999. godine. To timu iza sebe pruža tonu iskustva u pogledu onoga što njegovi kupci žele koristiti i doživjeti. IPVanish također ima posebnu prednost u odnosu na ostale davatelje usluga zbog činjenice da posjeduje vlastitu mrežu od više od 1500 poslužitelja. To znači da će uvijek imati potpunu kontrolu nad onim što se događa unutar njihove mreže, za razliku od drugih davatelja usluga.

IPVanish je vrlo jasan u svojoj podršci za bujice, čak je i dobro objavljen na svojoj web stranici. Usluga podržava do 10 istodobnih veza. Za one koji preferiraju jednostavnije rješenje internetske privatnosti, IPVanish podržava i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Dostupno je i internetsko proxy rješenje SOCKS5. Da biste vidjeli šta vas još čeka, nakon što se pretplatite, slobodno ćete proći kroz našu IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordVPN je dragulj za korisnike koji žele iskusiti sve mogućnosti ozbiljnog VPN pružatelja usluga i dalje održavati brzinu pregledavanja koja ne traje predugo dok se bave svojim mrežnim aktivnostima. Usluga je sa sjedištem u Panami. Ovaj VPN nudi više od 4000 poslužitelja raspoređenih u 62 zemlje. NordVPN je i ona usluga koja ima dvostruku VPN značajku, gdje se vaši podaci preusmjeravaju kroz dva poslužitelja umjesto jednog za pojačanu 256-bitnu AES enkripciju.

NordVPN surađuje s Torom na poboljšanju vaše anonimnosti na mreži. Zahvaljujući intuitivnom softveru kao što je CyberSec, zlonamjerni softver i neželjeni oglasi sprječavaju vas da vas ometaju. NordVPN nudi i zamagljene poslužitelje za korisnike koji žele VPN koristiti tajno, kao i namjenske IP adrese za one koji preferiraju više specijaliziranih usluga ovisno o razini njihove upotrebe. Do sada je NordVPN jedini pružatelj usluga koji omogućuje odabir poslužitelja za povezivanje na temelju vrste posla koji obavljate na Internetu. Imaju servere optimizirane za igranje na mreži, pregledavanje, strujanje kao i torrent. O ovom pružatelju možete saznati puno više. Sve su te informacije dostupne u našem detaljnom NordVPN pregledu.

Završna riječ o najboljem VPN-u za qBittorrent

Korištenje qBittorent-a ili bilo kojeg drugog klijenta bez muke bez skrivanja identiteta zaista nije preporučljivo jer bi mogli biti progonjeni zbog greške u autorskom autoru za koju niste ni znali da ste počinili. Da biste izbjegli takvu situaciju, koristite VPN i osigurajte svoju internetsku privatnost.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map