Najbolji VPN za QNAP

QNAP Systems predstavlja jaku snagu kao jednu od najpoznatijih marki za korisnike koji traže pouzdano rješenje Network Attached Storage. Tvrtka je smještena u Tajvanu, a uređaji su specijalizirani za razmjenu datoteka, virtualizaciju, upravljanje pohranom kao i nadzor. Usluga ima dobro uspostavljenu prisutnost širom svijeta s uredima u oko 16 zemalja. Također se izdvaja od ostalih pružatelja usluga podrškom za mrežno spremanje u mreži i mrežno snimanje video zapisa.


Najbolji QNAP VPN pregled

Najbolji VPN za QNAP

Kao korisnik, možete odabrati sustav QNAP kojem želite pristupiti na daljinu ili možete potražiti i one koji se mogu nalaziti kod kuće ili u poslovnom prostoru. Jednom kada donesete tu odluku, druga stvar o kojoj ćete morati razmišljati je sigurnost vaših podataka. QNAP uređajima koje ćete nabaviti vjerojatno će trebati internetska veza kako bi funkcionirali, a s mnogim nesigurnostima koje dolaze s mrežom bilo bi dobro potražiti rješenje koje će pružiti sloj zaštite.

Korištenje QNAP-a s VPN-om

Virtualna privatna mreža ili VPN usluga pomažu se šifriranjem vaše internetske veze, čime se sprječava bilo koja treća strana da presreće vaše podatke prilikom prijenosa ili preuzimanja na vaš uređaj ili s njega. Budući da ćete vjerojatno biti povezani s mrežom, VPN osigurava da sav vaš mrežni promet ostane šifriran, pa se time pobrine za rupe koje hakeri mogu upotrijebiti za dobivanje vaših podataka. Upotreba VPN-a osigurava i da nitko drugi osim vas ne može lako dobiti podatke koje pohranjujete. Ova vrsta sigurnosti važna je posebno ako je vrsta podataka koju pohranjujete stvarno osjetljiva.

Da biste odabrali pravog davatelja, morate znati nekoliko stvari o tome kako će vaš QNAP uređaj i VPN usluga raditi zajedno. VPN-ovi nude različite protokole putem kojih možete kanalizirati vezu. Tri najpopularnija su OpenVPN, PPTP i L2TP / IPSec. Ako primjerice preferirate L2TP / IPSec, morat ćete biti sigurni da je vaš QNAP od QTS 4.2 ili viši. Ako su vam ovi detalji malo previše tehnički da biste se mogli uključiti u njih, tada biste mogli omogućiti sva tri protokola, a zatim odabrati automatsku konfiguraciju rute na vašem VPN-u. Na taj će način usluga odabrati sam najbolji način da osigura da vaš mrežni promet ostane šifriran.

Ostale prednosti korištenja VPN-a

Prednosti upotrebe VPN-a proširuju se i na vaše uobičajeno korištenje interneta jer omogućuje i sakrivanje svoje lokacije. Nakon toga, imat ćete pristup širokom nizu geo-ograničenih sadržaja bez obzira na vašu stvarnu lokaciju. Imat ćete i pristup uspostavljenoj internetskoj usluzi koja bi obično blokirala vašu vezu ako otkrije da se ne nalazite u svojim podržanim regijama. Ako ste skloni znatnoj količini kupovine na mreži, skrivanje lokacije znači da ćete imati pristup najpovoljnijim cijenama, jer ćete ih kupovati putem regionalnih web mjesta na kojima su njihove cijene pristupačnije..

Korištenje VPN-a čuva i davatelja internetskih usluga daleko od špijuniranja vaših aktivnosti na mreži, što pomaže u sprječavanju bilo kojeg oblika leptira koji bi mogao biti prisiljen na vašu vezu. To je ključno pogotovo ako imate tendenciju da upotrebljavate mnogo strujanja jer ćete moći uživati ​​u punoj brzini svoje veze..

Najbolji VPN-ovi za QNAP NAS

Sada kada znate što steknite upotrebom VPN-a zajedno sa svojim QNAP uređajem, pogledajmo neke od najboljih usluga na koje se možete pretplatiti kako biste osigurali da vaša veza ostane sigurna:

1. ExpressVPN

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN ima impresivnu mrežu od oko 2000 poslužitelja sa sjedištem u oko 60 zemalja svijeta. Usluga je poznata kao vrhunski izbor posebno za korisnike koji traže najbolje u mrežnoj zaštiti. ExpressVPN nudi sigurnost, nudi 256-bitnu AES enkripciju vojne klase, kao i VPN protokole poput OpenVPN, SSTP, PPTP i L2TP-IPSec. Usluga također ne vodi evidenciju aktivnosti pregledavanja svojih kupaca, a to je osigurano pravilima nulte evidencije..

ExpressVPN dozvoljava samo 3 istodobna uređaja po pretplatniku, ali ako instalirate VPN klijenta davatelja na vaš usmjerivač, moći ćete značajno povećati taj broj. Pružatelj usluge također ima pouzdan tim za usluge kupcima do kojeg možete pristupiti 24/7 putem e-pošte, razgovora uživo ili čak putem njihovih kanala društvenih medija. ExpressVPN također nudi 99,99% jamstva za produženje rada, kao i pametnu DNS uslugu za obmanjivanje vaše lokacije. Da biste saznali više o tome što servis nudi, pogledajte naš detaljniji ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

Ako ime nije dobar posao nagovještavanja što možete očekivati ​​od prijave na BulletVPN, onda bismo vam mogli i razrijediti u ovom kratkom pregledu. Ovaj dobavljač sa sjedištem u Estoniji nudi jednu od najbržih brzina poslužitelja u VPN industriji, što ga čini pogodnim za brzi prijenos podataka između vašeg uređaja i vašeg NAS sustava. Pružatelj osigurava da vaši podaci ostanu sigurni zahvaljujući industrijskom standardnom 256-bitnom AES enkripciji i podržava širok raspon uređaja temeljenih na iOS-u, Windows-u, Linuxu i Android.

BulletVPN ima poslužitelj u oko 19 zemalja i podršku za OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2 kao VPN protokole. Usluga također ima verziju svog VPN softvera koji se može ručno preuzeti na usmjerivač, a ako to učinite, moći ćete povećati broj istodobnih uređaja koje uređaj podržava s tri. BulletVPN omogućuje korisnicima da prevare svoju lokaciju putem svoje Smart DNS usluge i pruža neograničenu propusnost i prebacivanje poslužitelja. Za više informacija pogledajte naš pregled BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN se lako ističe među svim ostalim VPN uslugama zahvaljujući širokom rasponu od 4000+ poslužitelja i svojoj zbirci alata i značajki koje su osigurale nenadmašnu zaštitu. Njegova baza u Panami prilično je zgodna jer je daleko od nadležnosti bilo kojeg regulatornog tijela za podatke, a povrh svega toga pridržavaju se stroge politike nulta evidentiranja koja osigurava da nijedan vaš podatak ne bude zabilježen ili pohranjen.

NordVPN je u stanju održati do 6 simultanih veza, a nudi i dvostruku VPN enkripciju za pouzdanu sigurnost. Pružatelj također ima zakinuti poslužitelji za povezivanje na poslužitelje sa sjedištem u različitim zemljama, kao i podršku za luk preko VPN-a za veću anonimnost. DNS zaštita od propuštanja i automatska sklopka za ubijanje su također dostupni, uz niz namjenskih IP poslužitelja za korisnike kojima će za povezivanje i sigurnost trebati veća propusnost. Usluga također podržava bujice i zasigurno osigurava dovoljno siguran sloj za prijenos datoteka na i sa vašeg NAS uređaja. Ako već razmišljate o kupnji NordVPN pretplate, predlažemo da prvo prođete kroz naš dobro postavljeni NordVPN pregled.

Wind Up on Best QNAP VPN

Nadamo se da smo na kraju ovog pregleda opisali ono što biste trebali znati o vrsti usluge na koju se možete pretplatiti ako se želite kriptirati u postupku prijenosa podataka. U slučaju da imate bilo kakva pitanja koja biste nam željeli postaviti, upišite ih u odjeljku za komentare u nastavku, a mi ćemo vam se sigurno obratiti..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me