Najbolji VPN za San Francisco

Rečeno je da kada ste u San Fransicu, morate živjeti sa zlatnim stanjem uma. Otkrio sam da je to istina tek kad sam otkrio VPN-ove dok sam bio u San Franu. Ako želite posjetiti Zlatnu obalu, obavezno im pribavite VPN koji “živite s mirnim i zlatnim stanjem uma”. Otkrijte zašto treba VPN u San Franciscu, i koje biste trebali uzeti u obzir.


Najbolji VPN za San Francisco

Najbolji VPN za San Francisco

Zašto mi treba VPN u San Franciscu?

Prvo što trebate imati na umu je da sve dok ste na tlu SAD-a podvrgnuti ste nadzoru i nadzoru Pet očiju. U stvari, SAD se smatraju glavnim osnivačem ove nadzorne organizacije. Prvi razlog zbog kojeg biste trebali razmisliti o VPN-u u San Franciscu jest taj što vam treba put to osigurajte svoju vezu i osigurajte da su komunikacije u potpunosti privatne.

Virtualne privatne mreže ili VPN-ovi jesu alate za cyber-sigurnost koji se koriste za osiguranje vaše internetske veze i odobriti vam širom svijeta pristup sadržaju. VPN djeluje stvaranjem privatnog tunela koji šifrira vaše podatke jednom kad prođe kroz njega. Ne samo da ovaj postupak šifriranja štiti vas od krađe podataka i mogućih hakova, ali isto tako odobrava vam vezu koju nitko ne može dešifrirati. Uz VPN koji štiti vaše podatke, ni vaš davatelj internetskih usluga niti treće strane ne mogu znati što radite na mreži. 

VPN također preusmjeravati svoj promet putem jednog od poslužitelja na koje se odlučite povezati. Ovaj dodjeljuje vam IP adresu poslužitelja na kojeg ste se povezali, što vam omogućava da pristupite sadržaju koji se nalazi u toj zemlji u kojoj je poslužitelj. Jednom kada uspostavite tu VPN vezu, promijenit ćete da odražava lokaciju poslužitelja.

Imati VPN važno je posebno ako želite pristupiti web lokacijama koje nisu dostupne u SAD-u ili zaobići sportske nestanke koji se događaju u cijeloj Americi. Zašto vam je potreban VPN u San Franciscu? Jer ti pomaže ostati siguran, privatni, anonimni, i Omogućuje vam pristup svim web lokacijama koje želite.

Najbolji VPN za San Francisco

Označite VPN prije nego što odaberete jedan za korištenje u San Franciscu. Imajte na umu sljedeće stvari:

 • Pročitajte pravila o privatnosti VPN-a: VPN na koji se želite pretplatiti mora vam objasniti kakvu vrstu podataka prikuplja, a ne prikuplja. Pravila trebaju biti izričito jasna, pazite da ih pažljivo pročitate.
 • Brzina može pasti: Jer vaš VPN rusmjerava vaš promet putem svojih poslužitelja i zamotava svoj podaci kodiranjem, postoji velika mogućnost da vaša veza malo padne.
 • Držati besplatne VPN-ove daleko: Nijedan besplatni softver ne radi ono što oglašava, a besplatni VPN-ovi nisu iznimka. Imajte na umu ako proizvod ne možete platiti, vjerojatno ste proizvod.

Najbolji VPN-ovi za San Francisco objašnjeni su u donjem odjeljku. Obavezno nas obavijestite slažemo li se s našim popisom kada prođete kroz članak.

ExpressVPN

ExpressVPN pruža pristojne brzine a vjerojatno i najsigurnija pravila o privatnosti Tamo vani. Tvrtka obećava apsolutno nema trupaca. Ovim VPN-om puno se može dobiti bez obzira na sigurnost ili privatnost, ExpressVPN vam daje leđa. ubojiti prekidač jedna je od najistaknutijih značajki ovog VPN-a jer osigurava da je vaša IP adresa uvijek sigurna bez obzira na sve. Štoviše, ExpressVPN upravlja jedna od najvećih serverskih mreža s više od tisuću poslužitelja koji se šire širom svijeta. Naš najbolji izbor je ExpressVPN, a evo više informacija o njemu:

 • teški protokoli šifriranja
 • besplatna značajka Smart DNS
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • 2000+ poslužitelja u više od 94 zemlje
 • Podrška za dijeljenje datoteka P2P
 • kvalitetna 24/7 korisnička podrška

Ovaj pregled će vas naučiti sve što trebate znati o ExpressVPN-u.

IPVanish

Ovaj popularni davatelj usluga zauzima drugo mjesto na našoj listi. IPVanish tvrdi da je jedan od najbrži VPN-ovi na svijetu, i nakon par testiranja ovu tvrdnju možemo potvrditi. Iako se nalazi u SAD-u, IPVanish obećava da biste osigurali svoje podatke i promet svojim strogim enkripcijama. Ako imate problema s bilo čim povezanim s VPN-om, klijent IPVanish-a usluga odgovori brzo na svoja pitanja. Pomoću IPVanish-a možete iskoristiti sljedeće:

 • spajanje do 10 uređaja istovremeno
 • 24/7 podrška uživo
 • širenje 1000+ poslužitelja u 60 zemalja
 • Podrška za dijeljenje datoteka P2P
 • 7-dnevna politika povrata novca

Cijelu recenziju IPVanish pročitajte ovdje.

NordVPN

NordVPN je cjelovit i solidan VPN dobavljač sa širok raspon poslužitelja radeći velikim brzinama. Ovaj VPN ima ubiti prekidače i fantastične sigurnosne značajke. Pri odabiru VPN-a trebate potražiti Kill sklopke. Oni zaštitite svoju IP adresu bi li vaša veza ikada trebala pasti. Također, ako ste streamer, NordVPN je vrlo pogodan za to. Sa sigurnosne strane, NordVPN dvaput kriptira vaše podatke umjesto jednom, što je super sigurna opcija. Ova značajka teškog pružatelja usluga poznata je po tome pristup zasnovan na sigurnosti. Provjeri ih:

 • DNS zaštita od curenja
 • 2048-bitne SSL enkripcije
 • 24/7 podrška uživo
 • 3500+ poslužitelja u 60+ zemalja
 • Politika povrata od 30 dana

Cijeli NordVPN pregled potražite ovdje.

BulletVPN

BulletVPN temelji se iz Estonije i nudi VPN usluge putem male poslužiteljske mreže. Ovaj VPN vrlo je jednostavan za korištenje i nudi pristojnu brzinu jer nema preopterećiti svoje poslužitelje. BulletVPN čini puno više od skrivanja vaše IP adrese. On šifrira vaše podatke i tako vas štiti od hakera, trećih strana i cyber kriminala. Naš je konačni izbor za najbolja 4 San Francisco VPN-a, ali nije manje impresivan od ostalih. Više o ovom davatelju na ovom popisu:

 • 52 poslužitelja u 30 zemalja.
 • prekidač za ubijanje
 • 24/7 podrška uživo
 • neraskidiva enkripcija.
 • besplatna značajka Smart DNS
 • Politika povrata od 30 dana

Cijelu recenziju BulletVPN pročitajte ovdje.

Najbolji VPN za San Francisco – Finalne misli

Moj boravak u San Franu bio je apsolutno zlatan zahvaljujući ExpressVPN-u. Možete pronaći vezu do Pretplata na ExpressVPN ovdje u slučaju da odlučite preuzeti našu riječ. To je prilično sve što trebate znati o VPN-ovima, pogodnostima i upotrebama u San Franciscu.

Oh, prije nego što krenemo, savjetujemo vam da nikada ne klikate na vezu koju ne možete provjeriti, ne preuzimajte softver s iffy stranica i uvijek pazite da se vaš anti-malware i antivirusni softver ažuriraju. Je li ovaj članak udario kod vas kući? Osjećate li se kao da biste mogli koristiti bilo koji od spomenutih VPN-a? Javite nam se u odjeljku za komentare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map