Najbolji VPN za Saudijsku Arabiju (KSA) u 2020. godini

Dok sam bio u poslovnom putovanju u Saudijskoj Arabiji, nisam mogao ni nazvati Whatsapp. Nakon nekoliko pokušaja, mislio sam da sam postigao zastoj. Ali, srećom, naišao sam na nešto zvano VPN. To otkriće koje je promijenilo život promijenilo je cijelo moje online iskustvo u Saudijskoj Arabiji. Zbog toga sam ovdje kako bih s vama podijelio svoja otkrića. Također ćete pronaći najbolje Saudijske Arabije VPN u ovom članku. 


Najbolja recenzija VPN 2017. za Saudijsku Arabiju

Najbolji VPN za Saudijsku Arabiju

Sadržajna ograničenja Saudijske Arabije

razina cenzure u Saudijskoj Arabiji posljednjih godina samo raste. Izgleda da će kontinuirani priraštaj ostati standard za godine koje dolaze. Nedavno Saudijska vlada blokirala je pristup katarskom BeIN sportu iz političkih razloga. Sadržaj koji je blokiran obično je zabranjeno zakonom, štetno, nepoštivanje i također antiislamsko. Web-lokacije za koje se nađe da spadaju u tu kategoriju obično imaju veze s promocijom pornografije, kockanja i droge.

Ekstremistička mjesta ili ona koja bi mogla potaknuti kritiku kraljevske obitelji također se ne toleriraju. Stoga vas neće iznenaditi da ne možete pristupiti bujicama ili piratskim materijalima s Piratski zaljev, ili preko uTorrent-a. Ipak, postoji alternativa svemu ovome, a uključuje uporabu VPN usluge. U slučaju da pokušate pristupiti saudijskom zabranjenom mjestu, prikazat će vam se poruka o pogrešci koja glasi sljedeće.

“Žao nam je, tražena stranica krši propise Ministarstva kulture i informisanja.” ili “Žao nam je, tražena stranica nije dostupna.”

Pristupite Whatsapp-u & Ostale aplikacije za chat

Popis društvenih aplikacija koje postoje blokiran u Saudijskoj Arabiji je dosta dugačak i ponekad depresivan za čitanje. Imamo Skype, Tango, Whatsapp, Viber, Line Facebook Messenger i još puno toga što ih se previše spominje. Sve ove aplikacije možete ponovo koristiti ako se pretplatite na vjerodostojnu VPN uslugu i povežete se s poslužiteljem koji se nalazi negdje i njihova upotreba nije ograničena. Idemo naprijed i pogledajmo u što ćete se uključiti okretanjem na VPN deblokirajte web lokacije sa ograničenom geološkom dozvolom u Saudijskoj Arabiji.

Što je VPN?

Inicijali “VPN” znače Virtualna privatna mreža, a to se događa kao jednostavna tehnologija koja omogućuje vam zaobilaženje bilo kakvih mrežnih zabrana kriptiranjem internetskog prometa. Korisniku omogućuje da povežite se na VPN poslužitelj na drugom mjestu i sakrijte njihovu stvarnu IP adresu.

Zaštitite svoju privatnost

Ako ste u KSA ili planirate putovati u regiju, budite sigurni da ćete izgubiti glas. Ne doslovno, izgubit ćeš pravo na govor. Saudijska vlada ima oštre politike kada je u pitanju ono što se događa ili što radite na mreži.

Imati glas znači da ćete jednog dana moći kritizirati vladajuću obitelj. I ne samo to, ne možete niti spomenuti išta što se tiče homoseksualnosti i politike. Ako to učinite, stavljate u stvarnu slobodu. Strogi režim koji vlada zemljom dosljedno svrstava među “najgore i najgore”.

Znate li da su prije tri godine odvjetnici osuđeni na više od 8 godina zatvora? Da, to se dogodilo jer su dijelili svoje stajalište o kršenju ljudskih prava.

Ako su stvarni odvjetnici poslani u zatvor, što bi se moglo dogoditi redovitom korisniku Facebooka? Nemojte koristiti društvene medije bez povezivanja s VPN-om. Jednom kada se povežete s VPN serverom, Vaša će se originalna IP adresa skrivati, što onemogućuje da itko prati gdje ste doista. Možete se izraziti koliko god želite bez brige o posljedicama. Samo nemojte otkrivati ​​svoje pravo ime i komentar kako god želite, bez prelaska linije naravno.

Za deblokiranje sadržaja koristite Saudijsku Arabiju VPN

Uvedena zabrana cenzure u Saudijskoj Arabiji nevjerojatno je otežana pristupa određenim kanalima i mrežnom sadržaju. Uprava je također poduzela korake da zapisivanje detalja i povijesti njihovih korisnika Interneta, politika koja im omogućuje praćenje & spremite nečiju internetsku aktivnost. Korištenjem jednog od najbolji VPN-ovi za Saudijsku Arabiju omogućit će vam da zaboravite sve ove zabrane jer više neće imati utjecaja na vas.

Primjeri web-lokacija i kanala koji su u Saudijskoj Arabiji prema zadanim postavkama blokirani uključuju Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, ABC Family, Fox i CBS. Očekujte da im vratite pristup čim se pretplatite na VPN uslugu & dovršena instalacija.

Torrenting i P2P Dijeljenje datoteka

Web stranice koje mogu prekršiti bilo koja stalna pravila putem distribucija materijala zaštićenih autorskim pravima su često označene u Saudijskoj Arabiji i mogu rezultirati a zatvorsku kaznu ako se pronađe netko tko se bavi njima. Međutim, kroz snažnu VPN mrežu to ćete moći pristupite web lokacijama poput uTorrent i Piratebay bez puno brige.

Najbolji VPN za KSA – Sve sažeto

Pružatelji usluga koje nudimo su tvrtke koje su na tržištu već godinama. Ovi VPN-ovi obrađuju veliku grupu zadovoljnih korisnika. Cijene će se, naravno, razlikovati od pružatelja usluga.

To uvelike ovisi o potrebama koju imate kao korisnik i o nizu značajki koje pruža VPN usluga. Tvrtke vole ExpressVPN, BulletVPN, VyprVPN, IPVanish, StrongVPN i HideMyAss omogućit će vam pristup stotinama, ako ne i tisućama VPN poslužitelja širom svijeta. Ako već imate ideju o virtualnim privatnim mrežama i onome što su za njih, možete jednostavno pregledati popis u nastavku. Pogledajte naše popis najboljih VPN-a koji se koriste u Kraljevini Saudijskoj Arabiji ovdje:

Također ćete moći spojiti dobar broj uređaja. Ovo uključuje vaše PC, Mac, tablet, pametni telefon, PS4, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Roku, i dosta drugih. Također, očekujte an Priručnik za postavljanje “lako pratiti” ako vaš pružatelj usluga ima dobru vjerodostojnost.

Ako ste tip koji bi radije testirao uslugu prije nego što je platite, potražite dobavljače koji nude uslugu Politika povrata od 30 dana Također, pokušajte izbjeći tvrtke koje nude svoje VPN usluge besplatno. Na kraju će vas frustrirati samo nekvalitetna usluga i super spore veze.

Najbolji VPN za Saudijsku Arabiju – In-Depth Review

Budući da ste se već upoznali s VPN industrijom, počet ćemo s našim detaljnim najboljim VPN-ovima za KSA pregled? Idemo.

1. ExpressVPN – najbolji VPN za Saudijsku Arabiju

ExpressVPN pregled

ExpressVPN-a user-friendly softver, izvrstan tim za podršku, i kvalitetne usluge jednostavno dodijelite ovom davatelju mjesto broj jedan na našoj listi. Nemoj me pokrenuti velika mreža poslužitelja. Nije ni čudo što je ovo popularno među korisnicima. S tisućama poslužitelja proširio se 94 zemlje, veze u njihovu mrežu lako se ostvaruju. Uvijek postoji server smješten blizu, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. 

Služba za korisnike tvrtke je izvanredna. Nisu samo oni pristupačan i dostupan, ali oni su i oni dostupno 24/7. Ako ikada naiđete na problem pri pokušaju povezivanja s Internetom u Saudijskoj Arabiji, možete se obratiti timu za podršku putem e. Možete dobiti pomoćna karta s njihove stranice ili imati koristi od njihove live chat usluga.

Iako mnogi smatraju da je ExpressVPN skuplji od ostalih pružatelja usluga, ovo je usluga je prikrivena sigurnost značajke i fantastična izvedba su ono što im se plaća. Ako ste i dalje nesigurni, možete ih iskoristiti 30-dnevna garancija povrata novca. Zatim morate odlučiti želite li ostati pretplaćeni na uslugu. 

prozodija

 • Više od 2000 poslužitelja u 62 zemlje.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • 24/7 podrška
 • AES s 256-bitnim šifriranjem tipki.
 • Smart DNS MediaStreamer
 • Nulta-log politika.
 • Tri istodobne veze

kontra

 • Iznad prosječne cijene.

2. NordVPN

NordVPN pregled

S NordVPN sa sjedištem u Panami, ne postoji način da treća strana uspije shvatiti vaše podatke. Ni vaša vlada ni ISP ne mogu nadgledati vaše aktivnosti ili otkriti što radite na mreži. To je u osnovi jer se država u kojoj Nord nije sukladna s EU zakoni o zadržavanju podataka

Ovaj pružatelj VPN-a omogućuje do 6 istodobnih veza. To znači da možete dijeliti jednu VPN vezu na šest uređaja istovremeno. Većina značajki koje NordVPN nudi je isključivo za NordVPN. Jedan primjer je Značajka dvostruke VPN. Tu se promet preusmjerava preko dva VPN servera, a ne samo jednog.

nulta-logs politika također pomaže povećati razinu sigurnosti i privatnosti korisnika. Možete pregledavati web bez saznanja da vas ne prate i slobodni ste raditi sve što želite. 

prozodija

 • 5000+ poslužitelja u više od 60 zemalja.
 • SmartPlay Smart DNS.
 • AES-256-CBC s 2048-bitnom DH enkripcijom.
 • Ubojiti prekidač.
 • 6 veza po računu.
 • Pravila bez evidentiranja.
 • CyberSec
 • Dvostruki VPN.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

kontra

 • Malo skuplje u odnosu na ostale davatelje usluga.
 • Nezavisne brzine na određenim poslužiteljima.

3. IPVanish

IPVanish

Korisnici koji pribjegavaju IPVanish korist od besplatnog Pametan DNS koja dolazi s paketom. Iako pametni DNS nije siguran kao VPN u pogledu sigurnosti, on služi kao a pristojan alat za deblokiranje.

Oni koji se pretplate na IPVanish mogu platiti svoje pretplata anonimno– također putem Bitcoina. Tvrtka podržava P2P prijenosi datoteka za one koji su zainteresirani. Ostale značajke uključuju DNS zaštita od curenja, automatski prekidač, i najprepoznatljiviji od svih, brzi poslužitelji. Iako je sjedište IPVanish-a u sad, svojim korisnicima obećava ne iskustvo bilježenja.

Prekidač kill neće dopustiti izlaganje vaše IP adrese kada padne internetska veza. 

prozodija

 • Do 1000 poslužitelja širom svijeta.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Povezuje do 10 uređaja.
 • Neograničen P2P promet.
 • Politika bez zapisnika.
 • Klijenti prilagođeni korisnicima za sve glavne operativne sustave.
 • Neograničena propusnost.

kontra

 • Ne radi s Netflixom.
 • 7-dnevna garancija povrata novca.

4. VyprVPN

VyprVPN pregled

Kameleonska tehnologija je vjerojatno najunikatnija značajka o VyprVPN-u. Možda su zbog toga korisnici tako privučeni. Ono što se događa jest da VPN zamota vaše podatke u slojeve i slojeve na enkripcijama, čineći ih nedostupnim. Nitko, i mislim, nitko ne može pristupiti vašim podacima, čak ni vašem davatelju internetskih usluga.

Također ćete dobiti priliku za istraživanje internetsko pregledavanje bez filtra s ovom pretplatom. Trebao bi to znati VyprVPN posjeduje sve njihove 700 poslužitelja. To znači da su oni ti kojima se trebate obratiti u slučaju da naiđete na bilo koji problem jer oni mogu izravno djelovati na trenutnu situaciju. 

Svestranost koju ovaj VPN nudi zbog je njegove dobro izgrađen softver kao što ćete ga koristiti na bilo kojoj platformi Windows, Mac, Linux iOS ili Android. Ako želite isprobati ovaj VPN, imate samo tri dana prije nego što se od vas zatraži da se potpuno obavežete. 

prozodija

 • 700+ poslužitelja u više 70 lokacija.
 • Kameleonski protokol.
 • Neograničeno korištenje podataka.
 • 3 ili 5 istodobnih veza prema vašem planu.
 • OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP protokoli.
 • Pametni DNS sa nulom znanja.

kontra

 • Samo 3 veze za osnovnu pretplatu.
 • 3-dnevno besplatno probno razdoblje (vrlo kratko trajanje).

Zaključak o najboljim VPN-ovima u KSA-i

Kao iseljenik u nadi da će otputovati u Saudijsku Arabiju radi boljeg rada ili mogućnosti plaća, visoka razina strogosti u sadržaju dostupnom putem interneta mogli bi vas u početku šokirati. To što morate smanjiti svoje društvene medije možda i nije baš dobrodošla ideja. Da vam se takvi uvjeti ne sviđaju, onda bi zasigurno bila najbolja alternativa prijava uz cijenjenu VPN uslugu.

To bi vam omogućilo povratite svoju internetsku slobodu. To možete učiniti tako vraćanje pristupa kanalima i medijskim mjestima na koje ste navikli. I ne samo to, ali imat ćete i sredstva da ostanete aktivni na svim web lokacijama društvenih medija koje koristite komunicirati s obitelji i prijateljima. vaš podaci će se čuvati, a vaša privatnost zajamčena.

Nije očito da vas uopće stežu slamke treba VPN u Saudijskoj Arabiji, pa koji će to biti? Recite nam sve o tome u odjeljku za komentare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map