Najbolji VPN za Signal Messenger

Dizajniran da zamijeni vašeg redovnog SMS klijenta je Signal messenger, aplikacija za razmjenu poruka zaštićena vrlo jakom enkripcijom od kraja do kraja. Iako bi mogao biti najsigurnije sredstvo komunikacije, mnogim zemljama poput UAE su naredile njegovu zabranu. Uspio sam deblokirajte ga prije nekog vremena pomoću VPN-a i tako ćete i vi. Ali pitanje je, što je najbolji VPN za posao? Let’s shvatiti taj dio u sljedećem pregledu.


Najbolji VPN za signal

Najbolji VPN za signal

Signal je blokiran u zemljama

Mnoge zemlje sa strogom internetskom cenzurom poput Kina i UAE, zabraniti aplikacije poput Signala jer one nemaju kontrolu nad njima. Sama činjenica da se Signal hvali time što su poruke zaštićen vrlo jakom enkripcijom od početka do kraja takve vlade čini neugodnim. Imati takvu značajku znači vlade ne mogu pristupiti ili nadgledati aktivnosti korisnika, a to se ne slaže s njihovom politikom.

Nadalje, kao i svaka aplikacija za razmjenu poruka, Signal omogućava korisniku da je koristi značajke glasovnog i videopoziva. To je strogo zabranjeno u zemljama kao što su UAE to utječe na tokove prihoda du i Etisalat. Vidite, ako ste emigrant koji živi u UAE, obavezno ćete koristiti međunarodne pozive da biste ostali u kontaktu sa svojim voljenim osobama. Koji je bolji način za to nego sa besplatne VoIP usluge?

Pa, ne u UAE, prijatelji moji, ne u UAE. Međunarodni pozivi su najbolji način da pružatelj usluga telekomunikacija ima koristi od svojih korisnika. Ako koristite besplatne aplikacije poput Signala, to će drastično utjecati na prihode tvrtke. Stoga, takve su usluge blokirane.

Kako deblokirati signal pomoću VPN-a

Bez obzira na to koliko je aplikacija sigurna, bilo koji amaterski haker može ući u ono što šaljete i primate jednostavnom hakerskom aplikacijom. Međutim, s VPN-om morate doći šifrirajte internetski promet i osigurati svoje podatke s najnovijim sigurnosnim protokolima vojnog stupnja.

S druge strane, što nam je danas glavni fokus je činjenica da aplikacija je blokirana u nekim regijama. Da biste ga deblokirali, morat ćete se povezati s poslužiteljem koji se nalazi izvan zemlje u kojoj je zabrana izdana. Primjerice, povežite se s američkim poslužiteljem ako ste u UAE i signal će biti u potpunosti funkcionalan.

Da li još uvijek želite pristupiti Signalu u vašoj zemlji? To je ono što trebate učiniti:

 1. U nastavku ćete pronaći cjelovite recenzije najboljih VPN-ova za signal. Izaberite prema onome što vam najviše odgovara prijavite se za njihovu uslugu.
 2. Nakon toga, upotrijebite svoj lokalni App Store za preuzmi njihovog namjenskog klijenta. Ako nije dostupan, možete je dobiti izravno sa službene web stranice.
 3. Sada, instalirajte aplikaciju, pokrenuti i prijaviti se sa svojim VPN računom.
 4. Pronađite poslužitelj na kojem signal nije zabranjen. Isprobajte američki poslužitelj.
 5. Spajanje i ponovo pokrenuti signal.
 6. Pristupite i koristite Signal slobodno i privatno u bilo kojoj zemlji na karti.

Najbolji VPN-ovi za signal

Jeste li ikad pomislili da je vaša Signal aplikacija potpuno imuna od internetskih prijetnji? Pa, razmislite opet moji prijatelji. Bez obzira na sigurnosne mjere koje ova aplikacija poduzima kako bi zaštitila svoje korisnike, svatko može ući u vaše podatke pod uvjetom da ima sredstva da to učini. Međutim, s VPN-om morate doći povećati već prisutnu sigurnost pritiskom na tipku.

VPN-ovi koje sam danas pregledao testirani su u pogledu sigurnost, brzina i mogućnost deblokiranja aplikacije u visoko cenzuriranim zemljama. Pa budite sigurni da nakon završetka ovog pregleda koristit ćete Signal bez problema. Hoćemo li početi?

1. ExpressVPN

ExpressVPN - najbolji VPN za 2019. godinu

Prije svega, ovaj VPN sadrži sve što je potrebno kod pružatelja VPN-a. Zbog toga je u našem osvrtu zauzeo prvo mjesto. S njim se lako možete povezati ExpressVPN zbog svoje opcija jednim klikom. Samo odaberite poslužitelj i voila, imate sigurnu internetsku vezu.

Osim toga, morate zaštititi svoj uređaj pomoću 256-bitna enkripcija preko OpenVPN-a. Mislim, može li to postati sigurnije? ExpressVPN nudi veliku mrežu poslužitelja koja uključuje više od toga 3000 servera u 94 zemlje. To znači da možete deblokirati ograničeni / blokirani sadržaj bez obzira na to gdje živite.

Štoviše, ExpressVPN pokazao se toliko vjerodostojnim, čak i on zaobišao je snažne blokove koje Veliki vatrogasni zid nameće. Vjerujte mi, svidjet će vam se ovaj. Ako niste, uvijek možete tražiti povrat novca pod uvjetom da se pridržavate 30-dnevno razdoblje povrata novca.

kontra

 • Vrsta skupo u odnosu na ostale na popisu.

Morate znati više o ovom VPN pružatelju. puni  Ovdje možete pregledati ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish

IPVanish je još jedan primjer VPN-a koji ne pohranjuje nikakve zapisnike. S IPVanishom možete sigurno koristiti Signal bez brige o tome hoće li vaši podaci pasti u pogrešne ruke.

IPVanish koristi 256-bitna enkripcija na OpenVPN-u protokol prema zadanom, SHA-512 provjera autentičnosti, i a DHE-RSA 2,048-bitni ključ, što ga čini vrlo sigurnim VPN-om.

Možete odabrati jedan od njegovih 1000+ poslužitelja širi se na 60 zemalja i očekuju izvrsne nastupe.

prozodija

 • Nema ograničenja u prebacivanju poslužitelja.
 • Tisuće poslužitelja širom svijeta.
 • Radi u UAE.
 • Sigurnosne značajke na visokoj razini.
 • DNS zaštita od propuštanja.
 • 256-bitna enkripcija
 • Deset istodobnih veza

kontra

 • Kratka politika povrata novca.
 • Ne može deblokirati Netflix na bilo kojem poslužitelju.

Želite li provjeriti ostale značajke ovog robusnog davatelja usluga? Pogledajte našu IPVanish recenziju.

3. NordVPN

NordVPN - Top VPN u 2019. recenziji

A sada, razgovarajmo o još jednom preporučljivom VPN-u. Ova ima najveću mrežu servera od svih VPN-ova na našoj listi. Mislim, razgovaramo o tome 5000+, to je jedan pakao broja.

Što se tiče sigurnosti, NordVPN je njegova jedinstvena ljubaznost značajka dvostrukog šifriranja. Podaci korisnika šifriraju se ne jednom, već dvaput, što dodaje dodatni sloj sigurnosti prometu korisnika. Ova usluga ne pohranjuju korisničke podatke budući da slijede a stroga politika bez zapisa. Također, možete pristupite signalu gdje god se nalazili.

prozodija

 • Najveći popis poslužitelja u ovoj recenziji.
 • Dopustite povezivanje 6 uređaja po računu.
 • SmartPlay, Smart DNS proxy.
 • Dvostruka enkripcija.
 • Zaštita od zlonamjernog softvera (CyberSec).
 • Stroga politika bez zapisa

kontra

 • Besplatno testiranje zahtijeva podatke o kreditnoj kartici.
 • Uspori poslužitelje u određenim zemljama.

U slučaju da se pitate da li ovaj VPN ima još toga za ponuditi, prelistajte ovo NordVPN pregled.

Najbolji VPN za signal – Završi

Sa signalom, moći ćete razgovarati s prijateljima i obitelji uz dodatne mjere opreza. Ako tome dodate VPN, sami dobijate krajnja privatnost. Provjerite svaki VPN na našem popisu danas i javite mi s kime ste završili u odjeljcima za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me