Najbolji VPN za Singapur

Putujete uskoro u Singapur? Singapur je poznat kao regionalno središte turizma u koji dolaze ljudi iz cijelog svijeta i upoznaju se sa njihovom bogatom i raznolikom kulturom. Na prvi pogled možete prepoznati jedinstveni ukus prisutan u njihovim zgradama i arhitekturi, a također ćete doživjeti poznatu toplinu i gostoprimstvo građana ove gradske države. Pod pretpostavkom da još uvijek volite zadržati kartice na svom poslu dok ste na godišnjem odmoru ili ako vam se dogodi i da ste emigrant koji živi u zemlji, koristit ćete mnogo njihovog javnog interneta. U svim tim slučajevima povezivanje s virtualnom privatnom mrežom apsolutno je ključno ako želite čuvati svoje privatne podatke. Vrhunska VPN usluga također vam omogućava pristup svim onim web lokacijama ograničenim na geološkom tržištu od kuće kod kuće. Imajući to na umu koji je najbolji VPN za Singapur? Pročitajte da biste saznali.


Najbolji VPN za Singapur

Najbolji VPN za Singapur

Rizici korištenja javnog WiFi

Mnogi su rizici povezani s oslanjanjem na otvorene Wi-Fi mreže koje pružaju hoteli, tržni centri, zračne luke i restorani, a proizlaze iz činjenice da zapravo ne znate namjere bilo kojeg drugog čovjeka s kojim ćete biti dijeljenje veze s. Budući da se javnim internetskim žarištima pruža neograničen pristup, često su konfigurirani za najnižu moguću razinu sigurnosti. Zbog toga oni služe kao uzgajalište hakera i neželjene pošte koji su uvijek u potrazi za korisnicima koji nemaju zaštitne zidove ili sigurnosne sustave kako bi ih držali izvan vašeg uređaja.

Ovo može zaista biti pogubno za vas, pogotovo ako za internetske transakcije ili daljinsko upravljanje bankovnim računom upotrebljavate internetsku vezu. Postoji velika vjerojatnost da će, kada ti hakeri prođu do vašeg uređaja, potražiti vaše lozinke za bankarstvo i broj kreditne kartice. Tada će sve isprazniti, a vi nećete imati ni najmanju predstavu o tome što se događa.

Internet cenzura u Singapuru

Singapurski davatelji internetskih usluga implementirali su blokove koji sprječavaju njihove korisnike da posjećuju različite web stranice dok pregledavaju web. Bez obzira koristite li SingHub, SingTel, M1, ViewQwest ili MyRepublic, postoje određene web stranice koje ne možete otvoriti. Korištenje VPN-a omogućuje vam da izbjegnete mjere internetske cenzure.

Osigurajte internetsku vezu s VPN-om

Ako vam internetska veza bude osigurana dok ste u inozemstvu, može vam pomoći da se nikada ne nađete u takvim situacijama, a jedan od najboljih načina da se zaštitite je prijava s vjerodostojnim pružateljem VPN usluga. VPN usluga može vam pomoći u uklanjanju praznina koje mogu koristiti svi koji žele pristupiti vašem uređaju otkad ste pretplaćeni, imat ćete šifriranu vezu koja će biti onemogućena. Kao dodatnu korist, morat ćete se pozabaviti i raznim ograničenjima koja su postavljena na popularnim kanalima kao što su Netflix i Hulu, posebno za korisnike koji pokušaju pristupiti van svoje matične države. Također ćete biti u mogućnosti neutralizirati sve napore vašeg davatelja internetskih usluga da prisluškuje vašu internetsku upotrebu, a to će vas i dalje zaštititi od bilo kakvog njihovog brzog prigušivanja. & prakse ograničavanja propusnosti.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati što biste trebali tražiti dok tražite davatelja usluga, a također ćemo dati nekoliko najboljih izbora za vaše razmatranje.

Kriteriji za odabir najboljeg VPN-a za Singapur

Pogledali smo nekoliko značajki na koje bi VPN usluga trebala smatrati da se valja pretplatiti, a to su one na koje mislimo da biste trebali obratiti pažnju:

 • Brzina: Unatoč činjenici da VPN dodaje na nekoliko sekundi potrebno vrijeme da se stranica, video ili preuzimanje dogodi, najbolji davatelji znaju kako prevladati ta očekivanja i još uvijek održavaju veliku brzinu pregledavanja za svoje korisnike.
 • Pravila zapisivanja: Ako VPN vodi evidenciju, onda kreću nekoliko koraka unatrag od onoga što su trebali raditi; pružajući krajnju privatnost.
 • Mreža poslužitelja: Nepotrebno je da što veći broj poslužitelja ima davatelj usluga, to je veća i njegova pouzdanost, čak i usprkos povećanju prometa.
 • Baza: Također smo razmotrili gdje se usluga temelji budući da njihova lokacija određuje jesu li pretplaćeni na zakone o čuvanju podataka koji se primjenjuju u određenim zemljama ili ne..

Najbolji VPN-ovi za Singapur

Krenimo s tim i pogledajmo 3 najbolja VPN-a za korisnike sa sjedištem u Singapuru.

1. ExpressVPN – Najbolji izbor urednika

S ExpressVPN, stječete visoku razinu pozornosti koja se pridaje pružanju usluga kupcima, jer je njihov tim uvijek spreman riješiti bilo koji problem koji se može javiti bilo kojem korisniku koji se nalazi u različitim zemljama. Njihova poslužiteljska mreža i dalje neprekidno raste, s oko 145 u više od 94 različite zemlje u vrijeme pisanja. Korisnici će bez sumnje moći cijeniti njihovu brzu i učinkovitu brzinu poslužitelja, za koju je potrebno najmanje vremena za streaming HD videozapisa, pa čak i olakšavanje preuzimanja velikih količina datoteka. Usluga nudi i neuobičajene značajke kao što su zaštita od curenja DNS-a i automatska sklopka za Internet kill koja prekida internetsku vezu kad god se utvrdi da je sigurnost VPN-a ugrožena. Podrška aplikacija za korisnike također je svestrana, s tim što dobavljač koristi softver koji se može lako pokretati na uređajima sa sustavom Windows, iOS, Android, Mac i Linux.

2. NordVPN

NordVPN nudi i konkurentna obilježja onima koji se tome obraćaju radi svoje internetske zaštite. Pretplatnici će moći iskoristiti vrhunsku sigurnost ljubaznosti 2048-bitnog SSL enkripcije, poštovane politike zabrane zapisa i mogućnost da do 6 uređaja istovremeno povežemo na jedan račun samo na spomen, ali nekoliko njih. Njihova poslužiteljska mreža također se ne može buniti, s preko 2000 raspoređenih u oko 59 različitih zemalja. Oni također nude podršku korisnicima koji su zainteresirani za torente i preuzimanja nudeći specijalizirane poslužitelje dizajnirane za optimiziranje takvih aktivnosti. Ako se prijavite s njima, imat ćete neograničenu promjenu poslužitelja i uživati ​​neograničenu propusnost. Da otkrijete jesu li ti momci pravi, mi potičemo naše čitatelje da se prvo pretplate pod 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Na taj način pomoći ćete uštedjeti teško zarađeni novac, ako želite isprobati druge mogućnosti.

3. IPVanish

Tim u IPVanish nastavlja težiti stvarnosti u kojoj svaki korisnik ne mora brinuti o narušavanju njihove privatnosti. To je upravo ono što njihova usluga nastoji postići, a s preko 850 poslužitelja raspoređenih u oko 60 zemalja, čini se da im to ne ide baš loše. Njihova je usluga jedna od rijetkih koja nudi pametne DNS usluge uz VPN, tako da korisnici mogu odlučiti što će biti najbolja mjera sigurnosti za njih. Sigurnost je također na najvišoj razini, ljubaznošću 256-bitne AES enkripcije, kao i nulte politike zapisivanja koja su čvrsto na snazi. Još jedna stvar za koju smo sigurni da će se korisnicima svidjeti je mogućnost povezivanja do 5 uređaja istovremeno, sve povezane na jedan primarni račun. To će učiniti puno na smanjenju iznosa koji bi svaki pojedinac u grupi mogao potrošiti na vjerodostojnoj VPN usluzi.

Zaključak o najboljem VPN-u za Singapur

Bilo bi nam drago ako podijelite s nama svoje iskustvo korištenja bilo koje od gore spomenutih usluga. Samo ostavite svoje pitanje ili komentar u odjeljku u nastavku, a mi ćemo vam se sigurno obratiti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map