Najbolji VPN za Sky Ticket

Uz sve napore koje Sky ulaže kako bi svoje usluge bile dostupne širokom tržištu, pretplatnici će se možda morati baviti problemima geo-ograničenja kada su u inozemstvu. Ovo ima veze s činjenicom da je Sky Ticket blokiran za korisnike izvan Europe. Može se održavati licencni ugovori koji reguliraju distribuciju njegovog sadržaja. Srećom, imamo rješenje koje bi nam moglo pomoći u rješavanju te brige.


Najbolji VPN za Sky Ticket

Najbolji VPN za Sky Ticket

Što je Sky Ticket?

Kompanija Sky Media i telekomunikacije jedan je od najvećih konglomerata na svijetu. Ima široku prisutnost u Europi, kao i dugu listu kanala koje emitira. Preferirajući da sadržaj na zahtjev postane toliko popularan među današnjim gledateljima, usluga je uvela niz servisa za strujanje. Jedan od mnogih koje je multimedijski gigant predstavio svojim potrošačima je Sky Ticket.

Pokrenuta prva u Njemačkoj 2016. godine, streaming usluga omogućuje gledateljima da dostignu najnovije sportske akcije, kao i nagrađivani zabavni program. Usluga je izvorno uvedena kako bi se zadovoljilo njemačkom i austrijskom tržištu. Ali, proširila se i na druge regije unutar i širom Europe. Usluga pruža alternativu bez ugovora kada korisnici mogu odabrati samo najprikladniju opciju na temelju vremena željenog pristupa sadržaju putem usluge.

Kako deblokirati Sky Ticket izvan Europe pomoću VPN-a

Jedan od pouzdanih načina na koji biste mogli deblokirati Sky Ticket izvan Europe jest korištenje usluga virtualne privatne mreže. VPN vam omogućuje povezivanje s inozemnim poslužiteljima koji skrivaju vašu IP adresu kako bi izgledalo kao da se nalazite u određenoj zemlji.

Ovo je ključno jer se usluge poput Sky Ticket-a oslanjaju na vašu IP adresu i znaju da li ste u Europi ili ne. I na temelju vašeg zemljopisnog položaja, omogućuju vam pristup. Pomoću VPN-a možete pristupiti udaljenim poslužiteljima unutar zemlje po vašem izboru. Na taj način možete promijeniti svoju lokaciju tako da se pojavljuje kao da ste u toj zemlji. Slijedite korake u nastavku kako biste saznali kako deblokirati Sky kartu u inozemstvu:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga poput ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoj uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Spojite se na njemački poslužitelj da biste dobili a Njemačka IP adresa.
 5. Sada možete pristupiti Sky Ticketu bilo gdje u svijetu.

Najbolji VPN za Sky Ticket

S toliko mnogo VPN usluga dostupnih na tržištu, nije tako teško zavesti se u prijavu s lažnim davateljem usluga. Da bismo vam to izbjegli, suzili smo popis usluga na samo tri poznate usluge za koje je zajamčeno da će vam pružiti najbolju vrijednost. Ovo je naš uži izbor najboljih VPN-ova za Sky Ticket.

ExpressVPN

ExpressVPN započinje pri vrhu zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti i profesionalnoj korisničkoj usluzi. Davatelj je i dalje osvajao brojne nagrade kao priznanje za svoje mogućnosti. Služba ima sjedište sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Time se držimo podalje od vlasti koja bi mogla istražiti podatke svojih korisnika. Usluga također provodi strogu politiku nepotjerivanja dnevnika, zajedno s 256-bitnim AES enkripcijom vojnog stupnja za sigurnost oko cijelog svijeta.

ExpressVPN podržava VPN protokole kao što su OpenVPN, PPTP, SSTP i L2TP / IPSec. Također omogućuje spajanje na uslugu do 3 istodobna uređaja i nudi posebnu značajku poznatu kao podijeljeno tuneliranje. Ova značajka omogućuje korisnicima da odaberu dijelove prometa koji će kriptirati, a koji dijelove ne. Usluga također ima prikrivene servere na koje se korisnici mogu odlučiti povezati. Da biste saznali što više ExpressVPN ima u trgovini, pregledajte naš ExpressVPN pregled.

IPVanish

IPVanish je još jedan cijenjeni pružatelj usluga koji se već dugo dugo upoznao kako da ponudi najbolju vrstu usluge. Od 1999. godine IPVanish pruža najpouzdaniju uslugu korisnicima koji preferiraju brzinu i sigurnost svojih pružatelja VPN usluga. Ovo uključuje korisnike koji imaju tendenciju igrati online igrice. Zna se da su njihovi poslužitelji dovoljno dosljedni i da izbjegavaju zaostajanja. IPVanish ima mrežu od više od 1500 fizičkih poslužitelja diljem svijeta, a svi su oni izravno u vlasništvu usluge.

Pružatelj usluga je također jedan od najsposobnijih što se tiče istovremenih veza. Može podnijeti više od 10 u pokretu. Nakon što postavite pretplatu IPVanish, nema potrebe za registracijom kod bilo kojeg drugog davatelja usluga. IPVanish se također oslanja na industrijsku standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju. Čak omogućuje korisnicima da odluče žele li ili ne žele preuzeti svoj VPN klijent. IPVanish također obećava neograničenu propusnost, kao i mogućnost prebacivanja s poslužitelja u što većem broju. Da biste saznali na koji način IPVanish može zaštititi vašu vezu, odvojite malo vremena i prođite kroz naš IPVanish pregled.

NordVPN

Zatvaranje našeg popisa je NordVPN. To je još jedan pouzdan davatelj koji ima više od 4000 poslužitelja za koje se korisnici odluče povezati. Sjedište Panamskih otoka, NordVPN postoji kao jedan od najsvestranijih pružatelja usluga u industriji. Ima značajke koje su usmjerene na pružanje iskustva bez stresa kad god budete online. Pružatelj usluga također može podržati do 6 istodobnih korisnika, a svojim dvostrukim VPN protokolom udvostručuje razinu zaštite.

Njegova jedinstvena dvostruka VPN enkripcija znači da se korisnički podaci preusmjeravaju kroz dva poslužitelja umjesto jednog. Uvostručenje razine enkripcije koja je već omogućena putem industrijske standardne 256-bitne AES enkripcije čini ovaj VPN sigurnijim. NordVPN također omogućava korisnicima da odaberu putem kojih poslužitelja žele da se povežu na temelju vrste aktivnosti koju bi željeli provoditi na mreži. NordVPN nudi i neki softver koji osigurava da sve teče bez problema. Dva najpouzdanija softvera su CyberSec i SmartPlay. Za detaljniju analizu NordVPN-a i onoga što on može ponuditi, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Više informacija o Sky Ticketu

Korisnici se mogu odlučiti za plaćanje 10 eura za dnevni pristup, 15 eura za tjedni pristup ili 30 eura za mjesečni pristup. Ove su opcije dodatno kategorizirane u kartu za Supersport za sve sportove, ulaznicu za zabavu za serije, dokumente i kino ulaznicu za najbolje filmove o blockbusterima. Uslugu Sky Ticket podržavaju i Apple TV i Chromecast. Međutim, ako korisnik nema pristup nijednom od ovih, Sky Ticket TV Stick odlična je alternativa.

Dong se jednostavno koristi. Potrebno je samo da je priključite u HDMI priključak TV-a. Za najbolju izvedbu, izvrsno će osigurati neograničenu pretplatu na WiFi paket kako bi potoci bili brži i vrhunske kvalitete. TV Stick The Sky Ticket možete kupiti za 30 eura. No, ovo se opet može dogoditi kao besplatno ako se odlučite za 3 mjeseca kupiti kartu za zabavu (10 eura), ulaznicu za kino (15 eura) za 2 mjeseca ili kartu za Supersport (30 eura) za 1 mjesec.

Najbolji VPN za Sky Ticket – Finalne misli 

Najbolji način da što bolje iskoristite uslugu streaminga je korištenje VPN usluge. Na taj način možete izbjeći bilo kakav oblik gušenja ili ograničenja. Također ćete jamčiti svoju sigurnost. Obavezno pročitajte sve pojedinačne recenzije kako biste stekli bolji uvid u ono što svaka usluga može ponuditi. Javite nam se u odjeljku za komentare ispod kojeg će VPN biti. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map