Najbolji VPN za Sony Smart TV u 2020. godini

Koji VPN je najbolji za Sony Smart TV? Možete li zapravo? instalirajte VPN na svoj Sony Smart TV? Koje prednosti mogu dobiti iz upotrebe VPN-a na Sony Smart TV-u? Sve ću ove točke biti pokrivene u donjem pregledu. Uz Samsung, LG i u novije vrijeme Hisense, uređaji Sony Smart TV jedan su od najtraženijih artikala u trgovinama elektronike.


Najbolji VPN za Sony Smart TV

Najbolji VPN za Sony Smart TV

Uz stalni prelazak s tradicionalnog gledanja televizije na online streaming, Smart TV-ovi općenito postaju još popularniji.

Međutim, streaming ima svoje ograničenja. U slučaju da ste stranac koji živi u inozemstvu, vjerojatno ste već svjesni da ne možete gledati svoje omiljene TV kanale iz kuće zbog toga geografski ograničenja.

To je razlog zašto VPN sada su vrlo popularne i tražene tehnologije. VPN u osnovi omogućuje korisniku da deblokirajte geo-ograničeni sadržaj iz cijelog svijeta. Imajući sve to u vidu, pogledajte najbolji VPN-ovi za Sony Smart TV ili ono što su obično poznate kao Sony Bravia televizori.

Sony Internet TV vs Sony Android TV

Prije nego što uđem u analizu najboljeg VPN-a za Sony Smart TV, trebao bih napomenuti da Sony TV ima dva različita operativna sustava. Sony Internet TV je starija verzija jer je to bio vlastiti Sonyjev operativni sustav. Nije sve bilo toliko popularno zbog sporih performansi i tvrde navigacije. Dolaze noviji Sony Bravia televizori Android OS unaprijed instaliran na njih.

U slučaju da ste nedavno kupili Sony TV, postoji velika vjerojatnost da je on zasnovan na Androidu. Sony je općenito počeo instalirati Googleov operativni sustav Android TV na svojim televizorima još u 2015. Pogledajte ovdje cijeli popis Sony Android televizora. Dok stariji modeli Sony televizora izvorno nisu kompatibilni s VPN-ovima, noviji su Android-ovi.

Kako instalirati VPN na Sony Smart TV?

Postoje razne metode pomoću kojih možete postaviti VPN na svom Sony Smart TV-u. Način koji odaberete jako ovisi o vašem televizoru operacijski sustav.

Ako je Android-based, putem HP Smart TV-a možete instalirati VPN aplikaciju izravno na svoj Sony Smart TV Google Play trgovina.

Ključni element ovdje je pretplata samo na VPN davatelja koji nudi aplikacije koje jesu kompatibilan s Android TV-om. BulletVPN, ExpressVPN, IPVanish i NordVPN sve su sigurne oklade. Evo kako instalirati VPN na Sony Smart TV:

 1. Prvo, na računalu ili mobilnom uređaju posjetite web stranicu ExpressVPN i stvorite VPN račun.
 2. Uključite Sony Android TV.
 3. Otvori Google Play trgovina.
 4. Odaberite traži funkcija.
 5. Unesi “ExpressVPN
 6. Kliknite aplikaciju i zatim odaberite “Instalirati„.
 7. Pričekajte da aplikacija ExpressVPN dovrši postupak preuzimanja i instalacije.
 8. Otvorena aplikacija, Prijaviti se pomoću novog računa i Spojiti na poslužitelj po vašem izboru.

Kako Sideload VPN aplikaciju na Sony Smart TV?

Ako u Google Play Storeu ne možete pronaći VPN aplikacije, možete ih prebaciti pomoću ES File Explorer umjesto toga. Evo kako sam na primjer instalirao IPVanish na Sony Smart TV:

 1. Uključite Android TV i kliknite “postavkeNakon čega slijedi “SustavOnda ‘Mogućnosti za razvojne programere.”
 2. Omogućiti “Dopusti aplikacijama iz nepoznatih izvora.”
 3. Instalirajte ES File Explorer iz Google Play Store-a na svoj Sony Smart TV.
 4. Jedan postupak instalacije je dovršen, pritisnite Aplikacija ES Explorer pokrenuti.
 5. Idi na Izbornik ES Explorer i pritisnite “alat” -> „Upravitelj preuzimanjaU lijevom izborniku.
 6. Sada u donjem izborniku pritisnite “+ Novi.
 7. Za ‘StazaPolje, upišite https://thevpn.guru/ipvanish.apk zatim kliknite “u redu”.
 8. Zatim napišite “IPVanish u ‘Ime‘Polje.
 9. Pritisnite “Preuzeti sadaZa početak preuzimanja IPVanish instalacijska datoteka.
 10. Nakon što IPVanish apk datoteka završava preuzimanje, morat ćete pritisnuti “Otvorena datoteka„za instalirajte na Android TV.
 11. Povratak na početni zaslon uređaja Android TV Box nakon završetka postupka instalacije.
 12. Kliknite na ikonu IPVanish da ga otvorim.
 13. Sada jednostavno prijaviti se i spojite se na bilo koji poslužitelj želite.

Što je sa pametnim televizorima Sony koji nisu zasnovani na Androidu?

U slučaju da imate stariji Sony Smart TV, nećete moći izravno na njega instalirati VPN. I dalje možete zaobići regionalna ograničenja i deblokirati geografski blokirane aplikacije i kanale na njima pomoću jednog od ova dva zaobilaženja. Ili postavi svoju VPN vezu na usmjerivač kompatibilan s VPN-om ili odaberite marku VPN koja nudi Smart DNS proxyje za svoje korisnike. Pametni DNS može se izravno konfigurirati na vašem Sony Smart TV bez potrebe za dodatnim softverom.

 1. Prijavite se s VPN uslugom koja nudi Smart DNS proxyje. Svi VPN-ovi na našem popisu danas nude uslugu Smart DNS.
 2. Jednom učinjeno, upaliti vaš Sony Smart TV.
 3. pritisni DOM gumb na daljinskom upravljaču vašeg Bravia.
 4. Sad odaberite Postaviti -> Mreža -> Postavljanje mreže.
 5. Odaberi Žično postavljanje ili Bežično postavljanje (Ovisno o načinu povezivanja s Internetom)
 6. izabrati Prilagođeni DNS.
 7. Zatim unesite primarne i sekundarne adrese DNS poslužitelja koju vam je pružila Smart DNS proxy usluga.
 8. Završite postavljanje i ponovno pokrenite svoj Sony Bravia TV.

Najbolji VPN za Sony Smart TV

Sada kada znate kako instalirati VPN na Sony Smart TV, vrijeme je da otkrijete najbolje VPN-ove za Sony Bravia TV uređaje.

1. ExpressVPN – Urednikov izbor

CoverVPN Cover

Ako želite instalirati VPN uslugu na Sony Smart TV, vjerojatno biste trebali potražiti najbolju ExpressVPN.

Tvrtka ima veliku mrežu poslužitelja, s VPN lokacijama raspoređenim širom svijeta. Točnije, ExpressVPN ima 160 lokacija poslužitelja u 94 zemlje.

Ako ste streamer i ljubitelj TV-a, rado ćete znati da vam ovaj brend može dati pristup bilo kojem Netflix regija, čak i SAD, kao i Hulu, Disney +, Amazon Prime, i više.

Potreban je VPN na Android TV-u ubrzati za streaming, za što smo mi smatrali da je ExpressVPN odličan. Kad smo procijenili njegovu izvedbu, pokazao se pružatelj usluga plamteći velikim brzinama na svakom od njegovih poslužitelja.

Kao što smo spomenuli, nemaju sve televizije VPN klijente, što nas i dovodi MediaStreamer, Značajka Smart DNS tvrtke ExpressVPN. Ovo se može ručno konfigurirati na vašem Sony TV-u, omogućavajući vam pristup geo-ograničenom sadržaju punom brzinom.

ExpressVPN omogućuje vam povezivanje do pet uređaja istovremeno pomoću samo jednog računa. Također nudi vrhunsku ponudu 24/7 korisnička podrška usluga za sve svoje korisnike.

Korisnici također mogu testirati uslugu u trajanju od mjesec dana prije nego što se obave na 30-dnevna garancija povrata novca. Ovo pravilo omogućava vam povraćaj novca ako niste zadovoljni ponuđenim uslugama.

prozodija

 • 256-AES enkripcija.
 • 5 istodobnih veza.
 • Preko 160 VPN lokacija u 94 zemlje.
 • Brzi poslužitelji.
 • Deblokira američki Netflix, BBC Player, DAZN, Hulu i još mnogo toga
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka (MediaStreamer).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Splitsko-tuneliranje.

kontra

 • Malo skupo.

2. BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

Slično kao ExpressVPN, dobivate Sony Smart TV kompatibilnu aplikaciju kao i Smart DNS proxyje koje možete izravno postaviti prilikom prijave sa BulletVPN.

Ova je usluga svojevrsno novo dijete u bloku. Ali kad sam to testirao, nismo očekivali da će tako dobro postupiti, da budem iskren.

BulletVPN ima više od 124 lokacije poslužitelja u 51 zemlji, dobro raspoređeni po ključnim mjestima. Kad smo procjenjivali njegove mogućnosti streaminga, BulletVPN je izašao sa pozitivnim rezultatima, deblokirajući one koji im se sviđaju Netflix, BBC Player, Amazon i Disney Plus.

Štoviše, usluga ima Pametan DNS značajka. Dakle, ako televizor koji upravljate ne podržava aplikaciju BulletVPN, možete postaviti Smart DNS i uživati ​​u neograničenom streamingu.

Nadalje, brzina interneta jedva pao kad smo ga testirali na svim VPN lokacijama. Smanjenje nije ni vrijedno spomena.

BulletVPN ima izvrsnu korisničku uslugu i nudi korisnicima a Politika povrata od 30 dana. Uspio sam deblokirati Amerikance Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, pa čak BBC iPlayer zahvaljujući njihovoj VPN aplikaciji.

prozodija

 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Šest istodobnih veza.
 • 124 poslužitelja u 51 zemlji.
 • Izvrsne brzine.
 • Torrenting / P2P podrška.
 • Podržava američki Netflix i vrhunske usluge streaminga
 • Ubojiti prekidač.
 • Pametan DNS.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Meci štit

kontra

 • Nema razdijeljenog tunela.

3. Neovisnik

Nezaključni VPN poklopac

Sad imamo Unlocator, prethodna usluga samo za DNS Smart koja je postala hibridna 2019. Usluga je istovremeno istovremeno i Smart DNS i VPN..

Unlocator ima poslužitelje na sve strane 41+ zemalja, što je dobar broj s obzirom da je novi u VPN industriji.

Unlocator nije imao problema s pristupom streaming divovima prije nego što ih je koristio Pametan DNS. Ne razlikuje se ni sa njihovom VPN uslugom.

Jedna od slabijih strana koju smo naišli bile su brzine. Nisu svi njihovi serveri brzi, ali nude Poslužitelji velike brzine za UHD streaming.

Možda je najbolja stvar u ovom VPN-u njihova 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Nije potrebna kreditna kartica, samo adresa e-pošte i sve je spremno.

Ako vam to nije dovoljno, tu je i 30-dnevna garancija povrata novca. Štoviše, možete se pretplatiti na njihov Smart DNS ili na oboje. Sve ovisi o tome što tražite.

prozodija

 • Šifriranje na visokoj razini.
 • Pet istodobnih veza.
 • Poslužitelji u 41+ zemalja.
 • Torrenting / P2P podrška.
 • Pristup američkom Netflixu.
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka
 • Politika povrata od 30 dana.
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

kontra

 • Nepostojane brzine.
 • Nema razdijeljenog tunela.

4. NordVPN

NordVPN navlaka

Slijedom koraka drugih vrhunskih pružatelja usluga VPN-a, NordVPN je nedavno odlučio da je vrijeme za razvoj vlastite VPN aplikacije prilagođene Android TV-u.

Njegove su aplikacije vrlo velike razumljiv i jasan, i za njihovo instaliranje treba vam samo nekoliko minuta, i klikova.

Zatim možete jednostavno dodirnuti ikonu aplikacije da biste pokrenuli uslugu, prijavili se i povezali s bilo kojim poslužiteljem koji želite (prijeći ćete 4.000 poslužitelja izabrati od).

NordVPN je jedna od rijetkih VPN usluga koja je sposobna zaobići Netflixove VPN blokove, kao i one Hulu i BBC iPlayer.

Štoviše, usluga ima SmartPlay, to je vlastiti Smart DNS servis koji omogućava korisnicima da zaobiđu regionalna ograničenja i pristupe stotinama kanala s minimalnim gubitkom brzine.

Brzine su bile malo miješane. Imamo neke velike brzine na nekim poslužiteljima, dok smo na drugim, pogotovo the dvostruki VPN poslužitelji. Tehnički oni dvaput kriptiraju naše podatke, tako da razumijemo pad.

Konačno, ne morate se odmah dugoročno obvezati jer vam NordVPN pruža priliku isprobati njegove usluge prvo s 30-dnevna garancija povrata novca.

prozodija

 • Čvrsta enkripcija
 • Šest istodobnih veza.
 • 5000 poslužitelja u 62 zemlje.
 • Torrenting / P2P podrška.
 • Deblokira Hulu, Netflix i još mnogo toga.
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka (SmartPlay).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Dvostruki VPN

kontra

 • Mala brzina.
 • Nema razdijeljenog tunela.

Korištenje VPN-a na Sony Smart TV – Prednosti

Većini aplikacija na Sony Smart TV dostupan je posao u određenim regijama poput Australija, SAD, Kanada, Velika Britanija i Njemačka.

Ali s VPN-om možete prijeći one neugodne regionalna ograničenja i poruke o pogrešci i deblokirati najbolje kanale iz svih krajeva svijeta. Evo što ćete dobiti kada upotrebljavate VPN s televizorima Sony Bravia:

 • Pristupite geo-blokiranim dodacima Kodi: Nekoliko kanala poput Netflixa, HBO GO-a, HULU-a i BBC iPlayera nedostupno je izvan svojih regija. Međutim, pomoću VPN-a možete im pristupiti bez obzira gdje se nalazite.
 • Izbjegavajte prigušivanje ISP-a: Kad upotrebljavate VPN, propucavanje postaje stvar prošlosti. Vaš davatelj internetskih usluga više neće usporiti vašu internetsku brzinu ako dugo gledate videozapise, pa streaming koliko želite.
 • Potpuna privatnost: VPN-ovi štite vašu privatnost i sigurnost kad god krenete na mrežu.
 • VPN aplikacije: Dobri i pouzdani VPN-i imaju posvećene aplikacije za gotovo svaki glavni operativni sustav ili uređaj, uključujući iOS, Android, FireStick, Mac i PC. Stoga nećete imati problema s njihovim preuzimanjem i instaliranjem.

Najbolji VPN-ovi za Sony Smart TV i kako ih instalirati – završiti

S obzirom da se Sony televizori temelje na dva različita operativna sustava, ovisno o datumu njihove proizvodnje, pronalazak najboljeg VPN-a za vaš Bravia TV može biti prilično težak. Nadam se da su vam upute i prijedlozi koji smo vam dali gore dali bolju ideju na što treba paziti pri odabiru VPN-a za svoj Sony Smart TV.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno ostavite komentar ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me