Najbolji VPN za splitski tuneliranje

Ako provodite prilično vremena na Internetu, velika je vjerojatnost da ste čuli za VPN. Ovaj kratki alat, kratki za virtualnu privatnu mrežu, omogućuje vam da sakrijete svoj promet od bilo koga tko bi mogao biti zainteresiran za sve što ste na mreži, a također vam osigurava da ostanete anonimni u svojim aktivnostima. Ima mnogo prednosti za to jer ćete moći sakriti podatke koji se prenose putem vaše IP adrese, poput vaše stvarne lokacije. To vam omogućuje da posjećujete geografski ograničene web lokacije i radite oko njihovih ograničenja osjetljivih na lokaciju.


Najbolji VPN za splitski tuneliranje

Najbolji VPN za splitski tuneliranje

Prednosti upotrebe VPN-a prilično su raširene, a činjenica da oni šifriraju vaše podatke može vam pomoći da izbjegnete hakere i neželjene pošte, ali postoji jedna posebna stvar na koju će VPN vjerojatno utjecati. To je brzina vaše internetske veze. Proces šifriranja podataka zauzima određenu količinu vašeg opsega, što znači da ćete imati malo sporiju vezu nakon što se prijavite na davatelja usluge po izboru. To je, u stvari, dio razloga što puno pružatelja usluga svoju kvalitetu usluge zasniva na brzini vaše internetske veze usprkos korištenju VPN-a..

Objašnjeni splitski tuneli

Iako postoje korisnici koji inzistiraju na tome da se svi njihovi podaci šifriraju putem VPN-a, postoje i drugi kojima možda nije potrebna usluga na svim svojim uređajima. Ova bi grupa korisnika bila u redu s, na primjer, njihovim mobilnim uređajima izravno na Internet umjesto putem VPN klijenta. I dalje bi trebali da njihovi glavni uređaji upotrebljavaju VPN zbog sigurnosti, ali bi radije da njihovi telefoni ili tablet pristupaju internetu bez ikakvih olakšica putem VPN-a. Oni su spremni žrtvovati malo svoje sigurnosti zbog neke dodatne brzine.

Ova grupa korisnika imala bi veliku korist od značajke poznate kao podijeljeno tuneliranje. Podijeljeno tuneliranje usluga je koja vam omogućuje kontrolu usmjeravanja prometa uređaja ili aplikacije putem VPN-a ili ne. Podjeljenje tunela također ima neke prednosti koje vam mogu biti korisne. Omogućuje vam:

 • Pristupite uređajima unutar vaše lokalne mreže dok ste povezani na VPN.
 • Pristupite stranim i lokalnim web stranicama i uslugama odjednom.
 • Preuzmite i prenesite svoje podatke bez korištenja sve širine pojasa dodijeljene vašoj vezi.

Split tuneliranje također jako dobro funkcionira za rad s udaljenim radnim postavkama, jer se većina tvrtki oslanja na to da osiguraju internetski promet svojih zaposlenika sa sjedištem u inozemstvu, a također i da kriptiraju vezu s mrežom tvrtke..

Najbolji VPN-ovi za splitski tuneliranje

Ako razmišljate o tome da osigurate vezu svojih radnika s mrežom tvrtke ili povećate propusni opseg unutar svoje veze, a pritom ste i dalje sigurni na mreži, vjerojatno biste trebali potražiti VPN uslugu koja je tuneliranje podijelila kao jednu od podržanih značajki. Budući da smo snalažljivi ljudi, već smo napravili temelj za vas i identificirali najbolje VPN-ove kojima biste se mogli obratiti za podijeljeno tuneliranje..

1. ExpressVPN

ExpressVPN podržava podijeljeno tuneliranje, ali nudi ga samo svojim Windows i Mac OS korisnicima. Ako ne pripadate nijednoj strani, oni vam dozvoljavaju da ga postavite na usmjerivač. Ipak, ova značajka nudi razne mogućnosti koje vam omogućuju primjenu jedne od dvije konfiguracije. Možete odabrati zaštitu svih povezanih aplikacija i uređaja, osim nekoliko, ili samo odabrane uređaje ili aplikacije.

Osim toga, pružatelj usluga može ponuditi izvrsnu uslugu putem svoje mreže od 2000+ poslužitelja, a i dalje omogućuje neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Sigurnost se također pruža zahvaljujući izabranom OpenVPN protokolu i njegovoj vojnoj 256-bitnoj AES enkripciji. Istodobna upotreba je podržana za samo do 3 uređaja, a davatelj također podržava dijeljenje datoteka P2P. Sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima znači da usluga nije obvezna prijaviti promet korisnika. Kao nagradu svojim vjernim kupcima, korisnike ExpressVPN-a potiče se da se upute svojim kolegama i dobiju mjesec dana besplatnog korištenja za njih i novog pretplatnika nakon što se pridruže. Dodatno, korisnici Express VPN-a također će imati koristi od svoje automatske internetske sklopke za ubijanje i raspona skrivenih poslužitelja za pristup web lokacijama u regijama u kojima je upotreba VPN-a zabranjena. O tome postoji više u našem ExpressVPN pregledu.

2. VyprVPN

Iako vam VyprVPN zapravo ne dopušta da dođete pod haubu i konfigurirate točno na kojim se poslužiteljima uključuje kad upravljaju prijenosom svojih podataka, on ima značajku po aplikaciji koja vam omogućuje da navedete VPN da uključuje ili isključuje određene aplikacije. Ako želite upravljati koji uređaji su pokriveni VPN-om, a koji nisu, na aplikaciji VyprVPN Router postoji taj pogon. Možda ćete potrošiti više vremena da se konfigurirate, ali to sve ipak dobro funkcionira.

Ako VyprVPN postane vaš odabrani davatelj, imat ćete pristup preko 700 poslužitelja distribuiranih širom svijeta. Sve su u vlasništvu usluge, a time se izbjegavaju ranjivosti koje mogu prouzročiti treće strane unutar mreže. Privatnost na mreži osigurana je 256-bitnim AES standardom enkripcije, kao i slavnim Chameleon protokolom. Ova ekskluzivna značajka šifrira vaše paketne podatke tako da ih se ne može presresti čak ni dubinskim pregledom paketa koji se inače provodi u zemljama koje ograničavaju upotrebu VPN-a. Još jedna dobro poznata značajka VyprVPN je njihova usluga šifriranja poruka koja je nazvana Cypher. Ovaj alat može osigurati poruke šifriranjem od krajnjeg do kraja za vaše uređaje sa sustavom Android ili iOS. Konačno, VyprVPN također ima dobro dizajniranu VPN aplikaciju koja je dostupna u verzijama kompatibilnim sa uređajima sa sustavom Windows, iOS, Android i Linux. Da biste vidjeli točno što ovaj pružatelj može učiniti za vas, pogledajte našu recenziju VyprVPN.

Uređaj Split tuneliranje

Kao što je prikazano u videozapisu u nastavku, pomoću značajke ExpressVPN-ovog podijeljenog tuneliranja uređaja možete odrediti koje uređaje želite spojiti na VPN poslužitelj i koji želite zadržati na mreži bez zaštite VPN-a..

Zaključak o najboljim VPN-ovima za splitski tuneliranje

Kao što vidite, podijeljeno tuneliranje je ekskluzivna značajka koju ne nudi toliko pružatelja usluga na tržištu. Međutim, ako se prijavite na ExpressVPN ili VyprVPN, možete kontrolirati ono što postaje zaštićeno VPN uslugom, a što ne. U slučaju da imate bilo kakva pitanja koja biste nam željeli postaviti, slobodno ih ostavite u odjeljku za komentare u nastavku. Sigurno ćemo odgovoriti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map