Najbolji VPN za sportsko strujanje

Ako ste strastveni streamac, vjerojatno ste upoznati sa njima NBC Sports, ESPN, Sky Sports, BeIN, SuperSport i BT Sport. Koristim ove usluge kako bih bio u tijeku s najnovijim sportskim događajima iz cijelog svijeta. Međutim, to morate znati ovi su kanali geografski ograničeni izvan njihovih regija. Srećom, možete koristite VPN da biste zaobišli geo-blokove i pristup tim kanalima u vašoj zemlji. Ali ne možete se zapitati kojeg VPN-a trebam odabrati za posao? Pa, u nastavku ćemo pogledati najbolji davatelji VPN usluga za sport od 2019. godine. Pomaknite se malo dalje i saznajte.


Najbolji VPN za sport

Najbolji VPN za sport

Zašto koristiti VPN za sport?

Znate li koliko je frustrirajuće dobiti zaključana iz vašeg sportskog strujanja pretplate samo zato što putujete? Koliko puta ste primijetili da vaše internetska veza naglo je pala? Žao mi je, ali za zavidni sportski streamer to mora odmah prestati.

Pomoću VPN-a možete svoje sportsko iskustvo prenijeti na potpuno novu razinu. Da provjerimo što VPN donosi u stol u našoj situaciji?

Zaobići regionalna ograničenja

Streaming usluge dostupni su samo u zemlji podrijetla. Svima koji žive izvan zemlje ili putuju u inozemstvo bit će onemogućen pristup njihovom sadržaju.

To je ono što mi zovemo geografski ograničenja. Kanal pregledava vašu IP adresu kako biste odredili svoju trenutnu lokaciju. Ako vam se dogodi da imate inozemni IP, nećete ući, žao mi je. Znate da govorim o uslugama poput Sky Go, BEIN Sports, SuperSport i drugi.

S VPN-om možete doći promijenite svoju trenutnu lokaciju i čini se da pregledavate u zemlji koju odaberete. To se događa odabirom poslužitelja u dotičnoj regiji. Na primjer, trebat će vam britanski IP za pristup Sky Sportsu.

Ako ti spojite se na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji, dobit ćete potreban IP na teritoriju i pojavljuju se kao trenutni stanovnici. Kao rezultat toga, imate pune pristup Sky Go-u i desecima drugih usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji dok su u inozemstvu.

Izbjegavajte nesvjestice

Regionalne granice nisu jedini problem s kojim ćete se susresti tijekom streaminga sporta. Mogli biste biti u svojoj domovini i zaključana i s vašeg lokalnog sportskog kanala.

Oni su nazvani kao Ograničenja zamračenja. Dopustite mi da detaljnije razradim. Zastoji se događaju kada lokalni TV pružatelj ima ekskluzivna prava za emitiranje određene igre u regiji. Ako je to slučaj, vaša sportska streaming usluga neće moći ponuditi igru ​​uživo. Morat ćete pričekati dok se utakmica ne završi na televiziji kako biste mogli gledati događaj.

Ako me pitate, to je prilično frustrirajuće. Međutim, ako vi raditi s VPN-om, stigneš premjestite se u drugu regiju u kojoj nijedna televizijska kuća nema prava na utakmicu. Na primjer, ako ste u New Yorku i pretrpjeli ste nesvjesticu, spojite na VPN u stanju u kojem se utakmica ne prikazuje na TV-u. Na taj će način vaša usluga struje moći pružiti utakmicu uprkos tome što se nalazite na zatamnjenom teritoriju.

Održavajte brzinu veze

Streaming se odnosi samo na vaše brzina veze. Kako možete gledati igru ​​uživo dok zaslon stalno nastavlja pauzirati? Vaš internet davatelj internetskih usluga ima naviku zaustavljajući vezu prema podacima koje koristite.

Ako koristite VPN, možete sakrijte svoj identitet dok pregledavate web. Na taj način, morate doći izbjegavajte bilo kakvo diranje veza vaš ISP ima na umu za vas s lakoćom.

Samo spojite se na VPN poslužitelj i ti ćeš ogrnuti svoju IP adresu. Ovo će vam pomoći surfati internetom anonimno tako da nitko ne može špijunirati ono što radite na mreži.

Najbolji VPN za sport – dubinski pregled

Tijekom godina sam isprobao dosta VPN-a. Neki su sjajni, neki prosječni, a neki su potpuno loši. Ako tražite VPN za deblokirajte sportske kanale, morate biti sigurni da vaš pružatelj VPN-a ima globalnu mrežu brzih VPN poslužitelja.

Također biste trebali paziti 24/7 podrška uživo i Politika povrata od 30 dana. Na taj način uvijek možete dobiti svoj novac za slučaj da VPN ne odgovara baš vašim potrebama. Evo najboljih VPN-a za sport.

ExpressVPN

VPN koji ima više od toga 2000 poslužitelja širom svijeta vrijedi pogledati. Ako provjerite recenzije, komentare i presude na svim App Storeima, to ćete pronaći ExpressVPN uvijek na vrhu ljestvice.

ExpressVPN ponude jednostavne aplikacije na mnoštvo uređaja, uključujući PC, MacOS i Linux. Međutim, otkrit ćete da su klijenti na mobilnim uređajima malo više uloženi. Ako ih imate iOS ili Android, provjerite njihovu primjenu, lakoća plovidbe je izvanredna.

Usput, kad govorimo o kompatibilnim uređajima, trebao bih vas obavijestiti da ExpressVPN dopušta do 5 istodobnih veza. Stoga možete koristiti sigurnu mrežu zajedno s još 4 korisnika. Oh, u slučaju da se pitate, usluga također deblokira Netflix.

Sigurnost je što se VPN-a tiče, zar ne? Sretno ću vam reći da ExpressVPN nudi izbor protokola pomoću kojih možete sigurno pregledavati Internet. Podržava OpenVPN, L2TP – IPSec i PPTP.

Također postajete jaki 256-bitna enkripcija, DNS s nultim znanjem, i više. S politika bez zapisivanja, budite sigurni da se podaci vaših podataka ne pohranjuju, uključujući vrijeme vašeg povezivanja i IP adrese.

prozodija

 • Jednostavne aplikacije.
 • Deblokira sve spomenute sportske kanale.
 • Okuplja se oko Netflixovog VPN bloka.
 • 2000+ poslužitelja u 94 zemlje.
 • Najnoviji protokoli s 256-bitnom enkripcijom.
 • DNS sa nula znanja
 • Vrlo brzo.

kontra

 • Nije najjeftiniji VPN.

IPVanish

Drugi VPN koji će povećati vaše sportsko streaming iskustvo bio bi sve drugo IPVanish. Prije nego što započnemo, davatelj usluga je ne može pristupiti Netflixu. Međutim, prilično dobro funkcionira s uslugom streaminga posvećenom sportu.

Kada govorimo o njihovoj primjeni, moramo spomenuti kako dobro osmišljen to je. Pronaći ćete široku lepezu osnovne i napredne postavke lako razumjeti bez obzira na tehničkoj razini korisnika. Usput, ako volite bujice puno, trebali biste znati da je nestajanje IP-a jedan od najboljih pružatelja usluga za bujicu. 

IPVanish također ima tvrtku nema politike dnevnika. I štiti vaše podatke 256-bitna enkripcija nad OpenVPN, PPTP i L2TP protokoli. 

prozodija

 • Mreža poslužitelja sastoji se od 1000+ poslužitelja.
 • Omogućuje povezivanje 10 uređaja po računu.
 • Podržava OpenVPN, PPTP i L2TP protokole.
 • Zaštita korištenjem 256-bitne enkripcije.
 • Izvrsne aplikacije za većinu operativnih sustava.
 • Velike brzine preuzimanja.

kontra

 • Ne uključuje besplatno probno razdoblje.
 • Ima samo 7-dnevno pravilo povrata novca.
 • Ne mogu pristupiti Netflixu ni na jednom svom poslužitelju.

NordVPN

Posebne i jedinstvene značajke su što NordVPN je sve o. Međutim, ona se više fokusira na uska sigurnost. Vrlo će vam biti korisno kad naučite da možete udvostručiti sigurnost za preusmjeravanje prometa putem dva VPN poslužitelja umjesto jednog. Ta se značajka zove Dvostruki VPN.

Nadalje, od zlonamjernog softvera i virusa više se ne treba bojati kada CyberSec je aktivan. Možete lutati Internetom bez brige o tome što bi moglo zaraziti vaš uređaj. Ostaje uz sigurnost, NordVPN podržava KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP i L2TP protokoli.

NordVPN je P2P obitelji i ima a Pravila nula zapisa. Pružatelj usluga je prilično pristupačan u odnosu na ono što može ponuditi. mislim 5000 poslužitelja u 62 zemlje, to je jedna velika mreža koja treba funkcionirati.

prozodija

 • Vrlo velika mreža poslužitelja.
 • Vrhunske sigurnosne značajke (CyberSec i Double VPN)
 • Podržava KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP i L2TP protokole.
 • 6 istodobnih veza.
 • P2P obitelji
 • Nulta-log politika.
 • Deblokira američki Netflix

kontra

 • Došlo je do nekih sporih poslužitelja.
 • Skupa mjesečna pretplata.

VyprVPN

Biti Tvrtka Tier-1 je vrlo koristan za VPN jer kontrolira njegovu punu mrežu. VyprVPN pruža nevjerojatne velike brzine kad sam pokušao njegov servis. Zbog dva faktora možete prenositi sportove iz cijelog svijeta. Jedna je brzina, a druga brzina 700 poslužitelja na 70+ lokacija oko svijeta.

Želiš Sky Go? Razumiješ. Usluga također može deblokirajte Netflix, što je nešto što ne možemo reći mnogo o drugim pružateljima usluga. Što se tiče sigurnosti, VyprVPN nudi mnoštvo funkcija koje vas zadovoljavaju. Prvo, razgovarajmo o njima Kameleonska tehnologija. Pobjeđuje blokiranje i prigušivanje VPN-a, osiguravajući stalne performanse.

Nadalje, VyprVPN koristi uobičajeno 256-bitna enkripcija i ne čuva trupce svojih korisnika. Prije nekog vremena pojavila su se izvješća da davatelj propušta podatke u vladu. Međutim, sve se promijenilo i vaša privatnost je još jednom maksimalno povećana.

Kad sam se pretplatio na njihovu uslugu, primijetio sam da oni nude nema garancije povrata novca. Samo a 3-dnevno besplatno probno razdoblje. Stoga, ako želite testirati njihove usluge, bolje iskoristite kratko razdoblje koje vam je osigurano.

prozodija

 • 700 poslužitelja u 70 zemalja.
 • Vrlo velike brzine.
 • Kameleonska tehnologija.
 • Šifriranje na visokoj razini.
 • 24x7x365 tim za podršku
 • Neograničeno korištenje podataka

kontra

 • Istovremene veze ovise o pretplati: 3 za redovite, 5 za premium.
 • Nema povrata.

Smart DNS proxy – najbolji VPN za sportsku alternativu

Ovaj je dio namijenjen onima koji ne zanimaju svoju internetsku privatnost. Smart DNS proxy koristi se samo za zaobilaženje regionalnih ograničenja. Osim toga, neće se poduzimati dodatne sigurnosne mjere.

Najbolji dio u tome je to što je jednostavan za upotrebu i kompatibilan je sa svim uređajima poznatim na internetu. Pogledajmo što Smart DNS u stvari može učiniti:

 • Smart DNS možete konfigurirati na sve streaming platforme, uključujući Amazon Fire TV, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation i Xbox.
 • Pametan DNS zaobilazi regionalna ograničenja s lakoćom. To mijenja dio vašeg prometa i omogućava vam pristup sličnim Fox Sports, DAZN, Sky Go, Sportsnet i još mnogo toga.
 • Ne radi ukrotiti svojom brzinom od nema šifriranja.
 • Otkad je tvoj IP adresa se ne mijenja, stigneš održavajte svoje lokalne kanale u potpunosti funkcionalnim.
 • Nažalost, ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica, Pametni DNS ne stupa na snagu.

Baš kao i VPN-ovi, Smart DNS usluge su na cijelom tržištu. Međutim, po mom mišljenju, Unlocator treba pogledati. Nudi besplatno 7-dnevno besplatno probno razdoblje i pristup okolo 230 usluga struje oko svijeta. Provjerite, nećete požaliti. Barem, jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji nudi VPN uslugu kao wee.

Najbolji sportski strujni VPN – završite

Bilo da je zaobilazeći ograničenja zatamnjenja ili jednostavno deblokiranje sportskog kanala nije dostupno tamo gdje trenutno živite, pokrivali ste VPN. Trebate samo biti sigurni da ste prijava kod pravog davatelja VPN usluga. Nadamo se da će vam gornji pregled dati bolju predodžbu kojim VPN-ovima možete vjerovati, a koje biste trebali izbjegavati. Podijelite svoja razmišljanja u nastavku i javite mi davatelja VPN-a koji ste završili sa sportskim streamingom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me