Najbolji VPN za Spotify

Svojim nedavnim uvodom na tržište Južne Afrike, Vijetnama i Rumunjske, Spotify polako nastavlja proširiti svoju dostupnost u cijelom svijetu kao jedan od najpopularnijih servisa za streaming glazbe od svog pokretanja 2008. godine. Usluga trenutno pruža slušateljima najveću glazbu kataloga za izbor, i prilično je dobar u usporedbi s Apple Music i Pandora. Sve dok imate pristup svom računu putem pouzdane internetske veze, trebali biste biti u mogućnosti koristiti uslugu putem računala, mobitela, tableta ili Smart TV-a.


Najbolji VPN za Spotify

Najbolji VPN za Spotify

Spotify je geoblokiran

Iako je dostupan u više od 61 zemlje, mnogi su se slušatelji i dalje razočarali nakon što su saznali da odredište na koje putuju još nema podršku za uslugu. To je zato što tvrtka koristi geo-restriktivni blok na njihovoj web stranici kako bi spriječio pristup bilo kome iz zemlje u kojoj Spotify tek treba potpisati međunarodne ugovore o licenciranju. Ako uskoro putujete u takvu zemlju i još uvijek želite pristupiti usluzi streaminga glazbe, postoji jedna ova metoda pomoću koje možete preraditi njihov geo-restriktivni blok i pjevati uz glazbu s vašeg omiljenog popisa za reprodukciju.

Korištenje VPN-a za deblokiranje Spotifyja

Korištenjem VPN usluge, bili biste u mogućnosti zaobići bilo koja od ograničenja koja su postavljena na web lokaciji Spotify jer takva usluga omogućuje sakrivanje stvarne lokacije i izgleda kao da ste u zemlji čiji stanovnici mogu pristup web mjestu za strujanje. To je sve moguće jer kada se pretplatite na vjerodostojnog VPN davatelja, vaš se web promet preusmjerava na poslužitelje postavljene u različitim zemljama. Pri tome postajete anonimni korisnik čiju stvarnu lokaciju ne možete pratiti i lako povratite svoj omiljeni servis za streaming glazbe..

Sada kada znate koliko vam VPN pretplata može koristiti, sljedeći postupak će postati odabir odgovarajuće usluge na koju se možete pretplatiti. To samo po sebi može biti vrlo zahtjevan zadatak zbog mnogih pružatelja usluga dostupnih na tržištu. U ovom ćemo vodiču pogledati pet usluga za koje smo sigurni da će vam omogućiti pristup Spotifyju bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu, bez ikakvih ograničenja..

Kako odabrati svoj Spotify VPN

Postoji nekoliko stvari koje odabiru ispravnog davatelja usluga koji se koristi, a neke uključuju:

 • Provjera lokacije i broja poslužitelja koje određeni pružatelj usluga može ponuditi. Morat ćete provjeriti popis lokacija za koje je poznato da su Spotify dostupni i tako da nikad nećete propustiti priliku za strujanje omiljene glazbe.
 • Pogledajte protokole šifriranja koje nudi vaš davatelj VPN-a. Ovisno o uređajima koje želite koristiti u pristupu Spotifyju, trebali biste pokušati odabrati VPN-ove koji nude L2TP, PPTP ili OpenVPN protokole.
 • Osiguravanje da vrijednost ponuđena VPN uslugom koju promovirate bude jednaka cijeni koja se iznosi.
 • Osiguravanje da VPN usluga na koju se želite pretplatiti nudi paralelni prijenos datoteka kako biste mogli preuzeti glazbu s Spotifyja za slušanje kasnije.

Najbolji VPN-ovi za Spotify

ExpressVPN – naša najbolja preporuka

ExpressVPN lako je jedna od najboljih VPN usluga dostupnih u industriji, ponajviše zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti usluge i super korisnim predstavnicima za brigu o kupcima. S više od 1000 poslužitelja u više od 94 zemlje, usluga zasigurno pruža pouzdanu vezu svojim kupcima bez obzira na to gdje god se oni mogli nalaziti. Sigurnost ExpressVPN-a također je na prvom mjestu, s 256-bitnom AES enkripcijom koja podržava PPTP, L2TP, SSTP i OpenVPN protokole. VPN aplikacija se također smatra jednostavnom za korištenje i dobro je prilagođena početnicima. Svi koji razmišljaju o pretplati na uslugu mogu prvo isprobati 30-dnevno jamstvo povrata novca kako bi saznali vrijedi li usluga za nju ili ne..

NordVPN

Drugo na našem popisu je NordVPN, još jedan priznati VPN dobavljač s više od 3000 poslužitelja razbacanih u više od 60 zemalja širom svijeta. Uz neograničeno prebacivanje poslužitelja i neograničenu propusnost ne biste trebali imati problema s zaključavanjem najbržeg dostupnog poslužitelja za pouzdan streaming glazbe s Spotifyja. Jedinstvene značajke, poput automatskog prekidača za zaustavljanje, otežavaju povezivanje s Internetom bez uključivanja vaše VPN usluge, a njegov kapacitet za podršku do 5 istodobnih veza omogućavaju zaštitu svih vaših uređaja prilikom povezivanja s Internetom. Usluga također čuva zapise svih korisničkih aktivnosti i također prihvaća anonimne načine plaćanja kao što su Bitcoin i Ethereum.

VyprVPN

Posljednje, ali ne najmanje bitno, na našem popisu imamo davatelja koji je vrlo poznat zbog svog tehnološkog napretka u području mrežne sigurnosti, a to se događa i VyprVPN. Njegova sjajna mreža od oko 700 poslužitelja omogućava širok izbor virtualnih lokacija koje možete odabrati. Usluga također pruža svojim kupcima super velike brzine veze i neograničeno prebacivanje poslužitelja unutar njegove poslužiteljske mreže. VyprVPN je također poznat po tehnologiji ‘Chameleon’ koja djeluje tako da širi metapodatke OpenVPN-a i osigurava njegovo prepoznavanje nijednom formom dubinske provjere paketa. Pri tome vrlo strogim vlastima poput onih koje se nalaze u Kini postaje slično teško otkriti da čak koristite i VPN uslugu.

Zaključak – najbolji VPN za Spotify

Upotreba VPN usluge postaje sve potrebnija za pristup mnogim popularnim uslugama na koje ste navikli, pogotovo ako redovito putujete. Iako usluge strujanja poput Spotifyja rade non-stop kako bi pokušali povećati broj zemalja u kojima je njihova usluga dostupna, obojica znamo da će proći neko vrijeme prije nego što pokriju većinu svijeta. U međuvremenu, ono što možete učiniti je koristiti pouzdanu VPN uslugu, tako da možete u svakom trenutku strujati glazbu iz bilo kojeg mjesta..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map