Najbolji VPN za Steam

Svi zaneseni igrači će se složiti da nijedno drugo mjesto na Internetu nema toliko utjecaja na igre koje kupuju osim para. Platforma za digitalnu distribuciju omogućuje vam pregledavanje tona recenzija koje pokrivaju sve vrste žanrova, tako da znate koje su trenutno najtoplije igre na tržištu. Moći ćete dobiti besplatne i premium igre kao što su Counter-Strike, Grand Theft Auto, Warframe, Dota, Doom i Final Fantasy, da spomenemo samo neke.


Najbolji VPN za Steam

Najbolji VPN za Steam

Ograničenja na području pare

Čim završite s prijavom, postoji aplikacija koju trebate instalirati prije nego što počnete uživati ​​u tim igrama. Jedan od problema s kojima biste ovdje mogli naići je da su igre dostupne na temelju zemlje ili regije u kojoj se nalazite. Ako sadržavate igre koje su dostupne u vašoj regiji, tada ste spremni. Međutim, ako želite isprobati neke koji su namijenjeni za druga tržišta, potrebno vam je rješenje koje će sakriti vašu lokaciju tako da web-lokacija neće moći točno odrediti odakle mu pristupate.

Najbolji VPN za Steam – Sažetak

Rješenje koje ovdje mislim je VPN usluga. U ovom slučaju to funkcionira jer bi vam omogućilo pristup geo-ograničenom sadržaju – igrama sačuvanim za druge zemlje. E sad, odabir usluge na koju se možete pretplatiti može predstavljati nekoliko izazova, budući da na tržištu postoji toliko pružatelja usluga. Pokušali smo vam olakšati stvari pregledom 6 za koje mislimo da su najbolje, a najmanje vjerovatno da vam mogu stvoriti probleme. Pogledajte ih u nastavku:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Hoćete li pomoću VPN-a dobiti zabranu na Steamu?

Jedna stvar koju osjećamo dužnom istaknuti je ugovor o pretplatniku koji ćete naići na web stranici Steam prilikom prijave. To je ono što glasi: „Slažete se da nećete koristiti IP pristupanje ili druge metode za prikrivanje mjesta prebivališta, bilo da zaobilazite geografska ograničenja na sadržaj igara, za kupovinu po cijenama koje nisu primjenjive na vašu zemljopisnu zemlju ili bilo koje druge Svrha. Ako to učinite, možemo vam ukinuti pristup vašem računu. “

Korištenjem VPN usluge nećete automatski biti zabranjeni s web mjesta, sve dok se uvjerite da ste spremni za bilo što. To znači biti dovoljno pametan da anonimno plaćate web mjesto za igre. Odlučite se za korištenje Paypala ili čak Bitcoina da biste to učinili jer ove metode neće otkriti mnogo o vašoj lokaciji. Ako koristite, na primjer, vaš kanadski broj kreditne kartice, a čini se da se nalazite u SAD-u, zasigurno ćete izazvati neke sumnje i mogli biste se zabraniti.

Najbolji VPN za Steam – analizu

Ispod možete pronaći detaljnu analizu svake vrhunske VPN usluge koju možete koristiti sa Steamom.

ExpressVPN

Počevši od našeg popisa imamo ExpressVPN, davatelja za koji će se mnogi VPN korisnici složiti da je najbolji na tržištu. Imaju više od 1500 poslužitelja rasutih u više od 90 zemalja, što znači da je malo vjerovatno da ćete ikada doživjeti bilo kakav prekid ili smetnje u vezi. Njihova mreža ima koristi od SSL zaštite, a uključuje 256-bitnu AES enkripciju koja vas štiti od bilo kakvih prijetnji igrama.

Bit ćete sigurni u svoju anonimnost na mreži jer se ne vode evidencije vaše aktivnosti pregledavanja. U tu svrhu postoji pravilo koje će vam pokazati koliko su dečki na ExpressVPN-u posvećeni pružanju vaše privatnosti. Također su osigurali da uključe sve dobro poznate sigurnosne protokole, tako da vaša veza ni u jednom trenutku ne može biti ugrožena od presretanja..

Također ćete uživati ​​neograničenu propusnost, što znači da možete igrati svoje igre onoliko dugo koliko želite, a da ne morate brinuti o ograničenjima podataka. Visoke brzine veze osiguravaju da ne ćete doživjeti nikakav zaostatak dok igra traje.

NordVPN

Sa poslužiteljima smještenima u više od 49 zemalja, NordVPN je još jedan pouzdan pružatelj usluga s kojim biste se mogli prijaviti. Oni će moći zaštititi vaše podatke dvostrukom enkripcijom; značajka koju nisu u mogućnosti pružiti mnogi drugi davatelji usluga. To, pored činjenice da nijedna vaša povijest pregledavanja ne pohranjuje servis, ne bi trebalo učiniti puno da vas uvjeri da se prijavite s njima.

Čim završite s postupkom prijave i instalirate njihovu aplikaciju na uređaj, iskusit ćete super velike brzine igranja, ljubazno prema njihovoj neograničenoj propusnosti. Također, kako bi osigurali da vaša lokacija i identitet budu uvijek skriveni, NordVPN ima ugrađeni Internet Kill Switch u njihov softver, koji vam omogućuje da odmah prekinete vezu s internetom svaki put kad vam se prekine VPN veza..

Ako još uvijek niste sigurni u uslugu, postoji 30 dana jamstva povrata novca za isprobavanje. Najbolje je što ćete dobiti svoj novac ako pronađete da usluga ne radi dobro za vas.

IPVanish

Korisnici Steam-a bez sumnje će uživati ​​u velikoj brzini i neograničenoj propusnosti koju nudi IPVanish čim se odluče za kupnju pretplate kod njih. Njihova 256-bitna AES enkripcija osigurava im sigurnost na najvišoj razini, kao i niz protokola koji štite njihovu vezu..

Njihova velika mreža od preko 500 poslužitelja razbacanih u više od 60 zemalja omogućuje igračima neograničen pristup igrama dodijeljenim samo članovima određenih zemalja. I oni će imati priliku osigurati još jedan uređaj pod istim računom, tako da internetska veza putem tog uređaja također je zaštićena. Ako naiđete na bilo kakve probleme s pretplatom na uslugu, u pripravnom stanju je 24/7 tim za korisnike koji je spreman pomoći u rješavanju svih vaših problema.

IPVanish se uvelike razlikuje od ostalih davatelja usluga po tome što vam dozvoljavaju testiranje njihove usluge samo 7 dana. Iako je vrijeme vrlo kratko, još uvijek vjerujemo da je dovoljno vremena da vidimo želite li uslugu ili ne.

VyprVPN

Zadnji na našem popisu imamo VyprVPN; usluga koja je stekla značajnu ulogu zbog sigurnosnog protokola ‘kameleon’. Ova značajka funkcionira šifriranjem metapodataka paketa OpenVPN kako bi se osiguralo da nije prepoznatljiv putem dubinske provjere paketa (DPI). To omogućava korisnicima VyprVPN-a da zaobiđu bilo kakve restriktivne mreže koje postavljaju vlade ili institucije. Ova je značajka još bolja činjenica da VyprVPN izravno upravlja sa svojih preko 700 poslužitelja smještenih u 50 plus zemlje, tako da je manje vjerovatno da će informacije o njihovim pregledavanjima procuriti na treće strane.

Korisnici VyprVPN također mogu uživati ​​u dozvoli od 5 uređaja koji rade istovremeno pod jednim određenim računom kako bi se osigurali svi njihovi načini povezivanja na Internet. S više od 200 000 IP adresa koje odabirete nitko više neće moći pratiti vašu stvarnu lokaciju. Isprobajte uslugu za sebe i pogledajte.

Prednosti upotrebe VPN usluge za internetsko igranje

 • Pristupite zemljama koje imaju ranije datume pokretanja naslova igre i budite prvi koji su igrali tek izdane igre.
 • Osigurajte svoj internetski promet i čuvajte svoje podatke privatnim putem šifriranja.
 • Pristupite regionalno ograničenom MMO-u & MMORPG igre, DLC sadržaj; ili Xbox Live i PSN Exclusives.
 • Spriječite DDoS napade koji su vrlo česti tijekom e-sportskih turnira.
 • Nema više posla s užasnim ping vremenima jer ćete putem VPN-a moći pristupiti poslužiteljima igara iz cijelog svijeta.
 • Kraće rute između vas i igraćih poslužitelja. To se odnosi samo na korisnike koji su pretplaćeni na VPN davatelje premium brzine koji se fokusiraju na čvorove lokacije poslužitelja za igre poput onih navedenih gore.

Najbolji VPN za Steam – zaključak

Ako isprobate neku od 6 spomenutih usluga, bili bi nam drago ako ste nam rekli kakvo je vaše iskustvo. Slobodno ostavite komentar ili dva u donjem odjeljku i radovat ćemo vam se.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map