Najbolji VPN za streaming televizije dok ste na odmoru

Kad se ljudi bacaju na kablovsku televiziju za streaming usluge, to čine u nadi da će imati više slobode i fleksibilnosti. Streaming usluge nude veliku fleksibilnost. Možete odabrati svoj plan, kanale koje želite gledati, koliko dugo želite zadržati uslugu i na kojem uređaju želite gledati. Ove su značajke nezamislive na kablovskoj ili satelitskoj TV. Svaki mjesec morate plaćati veliku cijenu i gledati što vam pokazuju. Pomoću usluga streaminga možete doživjeti drugačiju dimenziju gledanja televizije. Zbog regionalnih ograničenja nećete moći gledati svoje omiljene filmove i TV emisije na tim premium uslugama dok provodite vrijeme u inozemstvu. Da biste zaobišli geoblokove, morate koristiti VPN. Kako vam VPN pomaže pri emitiranju televizije u inozemstvu? Koji je najbolji VPN koji koristite za vrijeme odmora? Pokušat ćemo odgovoriti na sve ove upite u niže navedenom vodiču.


Najbolji VPN za streaming televizije dok ste na odmoru

Najbolji VPN za streaming televizije dok ste na odmoru

Najbolji VPN za streaming televizije dok ste na odmoru – brzi sažetak

Najbolje VPN usluge koje možete koristiti dok ste na odmoru jesu:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Razočarajuća ograničenja

Međutim, usluge strujanja nisu besprijekorne. Oni imaju svoja ograničenja i nedostatke. Jedan od najvećih nedostataka streaming usluga doživljava se kada pretplatnici odlaze na godišnji odmor i nisu kod kuće. Budući da je ova usluga dostupna na mobilnim uređajima, očekujete da je nosi sa sobom u bilo koji dio svijeta, zar ne? Pa, ispada, ne možete.

Ako ste platili pretplatu za šest mjeseci, a mjesec dana ste izvan kuće, možda nećete moći pristupiti usluzi na međunarodnom putovanju, a novac će vam biti potrošen.

Većina pretplata za streaming ne radi izvan vaše matične države. Ako do sada niste znali ove godine, pokušajte gledati CBS, Netflix ili Hulu dok ste u drugoj zemlji i bit ćete jako razočarani. Platit ćete, ali nećete gledati što želite.

Geoblocking

To je zbog geoblokiranja – da, prijetnje koja vas neće pustiti da gledate Ludi muškarci ili Igre gladi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Geo blokiranje postalo je prilično zloglasno širom svijeta među ljubiteljima strujanja. Ono što gledate u SAD-u ostaje u SAD-u. Iako možda ne želite gledati Jurski svijet i planetu majmuna III bilo gdje drugdje ili bilo gdje uopće po tom pitanju!

Kada idete u Europu na godišnji odmor, ne morate koristiti svoju uslugu jer vaša lokacija nije SAD, čak i ako imate američku pretplatu. Geoblocking se vratio u dan kada su korporacije i produkcijske kuće morale kontrolirati datume puštanja iz cijelog svijeta.

Nije se puno promijenilo

Čak i danas, kada reproducirate neke stare DVD-ove, morate odabrati svoju regiju da biste mogli reproducirati sadržaj. Ako niste na zemljopisnim područjima gdje DVD licencira za rad, nećete ga moći reproducirati. S streamingom ste mislili da tih bolova više nema, ali čini se da su i dalje norma.

Usluge strujanja tvrde da im je stalo do udobnosti kupaca, ali zapravo nisu. Briga ih samo za zaradu iz svih krajeva svijeta. Oni misle da svatko tko gleda sadržaj jedne regije u drugoj državi čini piratstvo – čak i ako ste legitimni kupac.

Različite usluge strujanja imaju različita pravila i ograničenja u pogledu gledanja njihovog sadržaja dok ste na odmoru.

Neki od njih omogućuju vam preuzimanje nekih emisija, ali ne i one u vašoj zemlji. Ako ljetujete u SAD-u, nećete moći vidjeti sadržaj koji ste dobili u svojoj zemlji i obrnuto. Stoga, ako odlazite u Pariz na ljetni odmor, glavna pretplata sjedit će kod kuće i ne radi ništa. To bi moglo biti sunčanje i opuštanje, ali to nekoga tko to plaća ne čini jako sretnim.

Usluge poput Amazon Video, Hulu, CBS i HBO Go (Žica je bila nevjerojatna!) Dostupne su samo u SAD-u, Aljasci i na Havajima. Netflix možete gledati u drugim zemljama, ali se morate dogovoriti za emisije dostupne u vašoj zemljopisnoj regiji.

Nitko ne voli njihovu pretplatu ići na otpad. Stoga postoji divan način korištenja američkih streaming usluga dok ste na odmoru. Sve što trebate učiniti je koristiti VPN.

Virtualna privatna mreža postala je vrlo popularna u posljednje vrijeme, sa svim prijetnjama internetske sigurnosti. VPN se u osnovi koristi za privatnost i anonimne internetske aktivnosti, ali može se koristiti i za zaobilaženje geo-blokova i pristup vašem streaming servisu bilo gdje u svijetu..

Kako koristiti VPN za strujanje tijekom odmora?

Da biste gledali svoje omiljene televizijske kanale i emisije iz kuće, a kvalitetno provodili vrijeme u inozemstvu, morate prevariti svoju internetsku lokaciju. Da biste to učinili, u osnovi morate promijeniti svoju IP adresu. Evo kako to možete postići pomoću VPN-a.

  1. Prije svega, prijavite se kod davatelja VPN-a. U nastavku smo saželi najbolje davatelje VPN usluga.
  2. Nakon što stvorite svoj VPN račun, vrijeme je za preuzimanje i instaliranje VPN aplikacije. VPN aplikacije mogu se postaviti na PC, Mac, Android, iPhone, iPad i FireStick.
  3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Unutar aplikacije spojite se na VPN poslužitelj u istoj regiji kao i kanal ili web mjesto koje želite deblokirati. Na primjer, ako želite deblokirati američki Netflix ili HBO, otiđite izvan SAD-a, spojite se na američki VPN poslužitelj.

To je sve što je potrebno da bi se zaobišli regionalna ograničenja i strujao bilo koji sadržaj koji želite gdje god želite.

Najbolji VPN koji se koristi na odmoru?

U pogledu vrhunskih VPN-ova koje možete koristiti dok ste u inozemstvu, postoji puno izbora. Premium VPN pružatelji usluga nude korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca. Uvijek je najbolje postaviti VPN račun i aplikaciju prije odlaska iz domovine. Evo najboljih VPN-ova koje možete koristiti dok ste na odmoru.

VPN je odgovor

Jednostavno morate odabrati američki poslužitelj dok putujete da biste gledali emisije dostupne u SAD-u. Na primjer, ako ste u Parizu, a želite gledati Kuća na Netflixu, to ne možete učiniti, jer vaša lokacija nije u SAD-u. Kad se povežete s američkim poslužiteljem, lako možete prevariti svoju lokaciju i gledati svoje omiljene emisije.

Imajte na umu da su usluge strujanja vrlo pametne i mogu lako saznati povezujete li se putem VPN-a. Stoga će raditi samo nekoliko VPN-ova. Uglavnom se smatraju plaćene usluge s onima s maksimalnim brojem IP adresa. Besplatni VPN-ovi i dalje se blokiraju. Postoje VPN-ovi koji su dostupni samo u svrhu deblokiranja, pa ih potražite prije kupnje usluge.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me