Najbolji VPN za studente

Za studente pristup internetu je nešto što će zauvijek ostati glavni prioritet. Kad nema zadataka, vjerojatno sjednete i gledate svoje omiljene TV emisije.


Jedini problem je što bi mogao biti vaš show zabranjen ili cenzurisan u kampusu. U takvom slučaju morat ćete se obratiti VPN-u. Ovaj bi uređaj sakrijte svoj identitet i deblokirajte geo-ograničeni sadržaj. Ali za to će vam trebati dobra, i to je ono zbog čega je ovaj članak.  

Najbolji VPN za studente

Najbolji VPN za studente

Najbolji VPN za faksu – Što tražiti

Ako volite igrati igrice na mreži, preuzimati se iz torenta ili strujirati emisije, trebat će vam usluga koja jamči vašu privatnost i anonimnost. Na ovaj način moći ćete obavljati sve ove aktivnosti dok ste i dalje povezani sa Wi-Fi mrežom vašeg sveučilišta. Ako redovito radite ove aktivnosti bez zaštite VPN mreže, vaše IP adresa je osjetljivija na uvrštavanje na crnu listu od strane školskih mrežnih administratora.

Dobra stvar koja dolazi od spajanja na VPN mrežu jest šifriranu vezu dok ste na mreži. Najveća prednost ipak je mogućnost deblokiranja web-lokacija za igre i streaming. Jednom kada se povežete s VPN serverom, vi dobiti novu virtualnu IP adresu. Tvoj stvarni se skriva. Nova IP adresa će biti ono što će vidjeti druge stranice doći do pristupa sadržaju koji je u skladu s IP adresom imaš. 

Najbolji VPN za studente – Pregled

Sada ćemo napraviti pregled četiri VPN usluge za koje mislimo da biste trebali isprobati. Tako ćete uštedjeti frustraciju što ne znate kojeg odabrati. Idemo:

1. ExpressVPN – najbolji VPN za studente

Što se pružatelja usluga VPN-a ne razlikuje puno bolje od ExpressVPN-a. Za studente koji nisu sigurni u ovu pretplatu na ExpressVPN mogu je iskoristiti politika povrata koja im omogućuje 30 dana da to razmislim.

Vi i vaš prijatelj možete imati koristi od usluge besplatna mjesečna pretplata koje nudi referalni program ako uspijete uvjeriti svog prijatelja da se prijavi i vi. Još bolje, račun možete podijeliti s obzirom da ExpressVPN omogućuje dijeljenje jedinstvene VPN veze s 5 uređaja istovremeno.

ExpressVPN ponude najbrže veze koji samo čine vaše iskustvo streaminga i preuzimanja vrijednim. Plus, možete preuzeti onoliko koliko želite s interneta bez brige o širini pojasa.

Da biste sve to nadjačali, morate se povezati s drugim uređajima pomoću isti račun bez naknade. Korisnicima se također nude besplatni besplatni proxy Smart DNS proxy usluga, koju ne nudi puno VPN-ova. Ovaj Smart DNS proxy vam omogućuje i to pristupite geo-ograničenom sadržaju.

2. IPVanish: Neograničeno VPN od 4,87 USD mjesečno.

Jedna stvar koja IPVanish čuva u glavama mnogih VPN korisnika jest njihova pouzdanost i visoka kvaliteta usluge. Njihova mreža je nesumnjivo jedan od najbržih širom Sjeverne Amerike, Europe, Kanade, kao i Azije. Činjenica da se posjeduju i upravljaju mrežom svojih poslužitelja osigurava da se briga o potrebama njihovih kupaca. 

Njihova velika mreža od 850 poslužitelja razbacanih u 63 države osigurava da svi njihovi pretplatnici uživaju pouzdana mreža i da su dobro riješene sve njihove potrebe za strujanjem. U pogledu klijentskog softvera, IPVanish stvari olakšava upotrebu za sve svoje Mac, Windows i Linux korisnike i njihove mobilne aplikacije za korisnike iOS i Android osigurava da pretplatnici ostanu zaštićeni čak i u pokretu.

Za konkurentnu cijenu od 4,87 dolara mjesečno, korisnici mogu uživati ​​u njima 2 istodobne veze, i 7-dnevna garancija povrata novca za one koji bi htjeli isprobati ovu uslugu prije nego što se bilo što obvezaju. Uz ovu vrstu pravila, nema razloga da ne isprobate uslugu.

3. PureVPN: Pouzdan VPN od 4,16 USD mjesečno

Ako postoji jedna usluga koja je na tržištu dovoljno dugo da znam što radi, a što ne, to je PureVPN. Tvrtka je osnovana 2007, a taj rani početak omogućio im je da dobro prouče tržište i pruže ono što bi kupci cijenili.

Njihova mreža od 500 poslužitelja lako patiti puno drugih igrača na VPN tržištu, ali to je PureVPN iskustvo i inovacije što ih zaista izdvaja od ostalih. Usluga omogućava pretplatnicima da dodajte NAT vatrozid, namjenske IP adrese, namjenski streaming i Stealth VPN pregledavanje poboljšati svoje iskustvo na mreži.

Uza sve to i još više, morat ćete samo sa njima 4,16 USD svaki mjesec. Prema onome što smo vidjeli, njihova je cijena vjerojatno jedna od najboljih na tržištu dostupnost Važno je posebno za studente koji uvijek rade s uskim proračunima. Za još veću uštedu, preporučujemo vam da pogledate njihov godišnji plan; kasnije ćeš nam se zahvaliti.

4. Privatni pristup internetu: VPN s najpovoljnijim cijenama u iznosu od 3,25 USD mjesečno

Ako tražite uslugu koja nema taj promet na mreži njihovih poslužitelja, učinite sebi uslugu i prijavite se s privatnim pristupom internetu. njihov 3193 poslužitelja u 24 zemlje treba osigurati da dobijete fokusiranu pažnju u slučaju da naiđete na problem koji ne možete sami riješiti.

Ovo je dobro poznati i popularan VPN iz više razloga. Jedan od tih razloga je njegove nevjerojatne mogućnosti dijeljenja datoteka. Uz to, ovaj VPN sadrži izbor značajki koje održavaju vašu internetsku sigurnost bez obzira na to jeste li bili strujni ili bujica. S ovom pretplatom dobivate internetska sklopka za ubijanje. Ova je značajka važna jer je štiti vašu IP adresu ako vaša veza ikada opadne. Na taj način vaša je privatnost u svakom trenutku zaštićena.

Njegove usluge klijenata nemaju o čemu pisati kući, ali one su dovoljno jednostavne da ih mogu koristiti svi oni koji koriste Windows, Linux ili Mac. Ponuđene razine šifriranja također se mogu lako podesiti, stavljajući vas u kontrolu nad vlastitom sigurnošću. Na 3,33 dolara mjesečno, PIA je definitivno odgovor studentu koji ne želi trošiti previše novca i još uvijek dobiti visok povrat vrijednosti.

Najbolji VPN za studente – Završite

Sada kada znate koju vrstu pružatelja usluga uzeti u obzir i vrstu usluge koja se nudi, sada ćete moći donositi informiranu odluku o tome koju uslugu koristiti. Prije nego što donesete odluku, bilo bi najbolje pretraživati ​​kupce Internetom kako biste dobro shvatili kako bi mogla koristiti određena usluga..

Kao i uvijek, dobrodošli smo u vašu povratnu informaciju i rado ćemo odgovoriti na bilo kakve komentare ili nedoumice o nekom od tri ponuđena pružatelja usluga..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map