Najbolji VPN za Suddenlink ISP

Suddenlink se izdvaja kao jedan od rijetkih davatelja internetskih usluga koji čak i ne zahtijevaju ugovor da bi se mogli prijaviti. Ova vrsta pretplate omogućuje vam da se prebacite na drugog davatelja internetskih usluga ako niste nimalo zadovoljni uslugom koju primate. U usporedbi s drugim davateljima usluga, Suddenlink je zaista ispred igre, jer čak i ne morate plaćati dodatnu naknadu za dogovor bez ugovora. To znači da ćete imati manje troškova u slučaju da se odlučite za prelazak na drugog davatelja usluga.


Najbolji VPN za Suddenlink ISP

Najbolji VPN za Suddenlink ISP

Cijene i planovi Suddenlink

U pogledu brzine, Suddenlink nudi do 1 Gb planova, ali to uvelike varira ovisno o dostupnosti. Brzine koje postižete ovise o tome što drugi ljudi s kojima dijelite vezu. Ako većina njih možda emitira neku TV emisiju putem interneta, to znači da se koristi velika širina pojasa. Stoga sve što možete učiniti nekako je ograničeno. To može biti vrlo frustrirajuće, pogotovo ako vam je potrebna brza veza kako biste obavili većinu svog posla.

Data Caps

Drugi problem koji je čest kod većine davatelja internetskih usluga, a također je faktor kod Suddenlink-a jesu ograničenja podataka koja postavljaju na svoje veze. Većina planova ima ograničenje do 350 GB podataka mjesečno. Odobri se, to će se u početku možda osjećati kao velika naknada, ali ako imate nekoliko uređaja koji se oslanjaju na vašu vezu, neće trebati toliko dugo da dosegnete tu granicu. Ako neprestano dostižete ovaj nivo upotrebe podataka, možda ćete primijetiti napore vašeg davatelja za zaustavljanje veze.

ISP Leptiranje

Ispuštanje internetskih usluga uobičajena je pojava koja uključuje davatelj usluga ograničava vrstu aktivnosti kojom se možete baviti na mreži. Različiti oblici prigušivanja koji se mogu primijeniti na vašu vezu uključuju postavljanje ograničenja na propusnoj širini ili čak blokiranje pristupa određenim web lokacijama i kanalima. Ako ste težak korisnik, mrzite da vam se to dogodi. Jedna od najboljih stvari koju možete učiniti kako biste spriječili to je prijava kod zakonitog davatelja VPN-a.

Zašto biste trebali koristiti VPN uz Suddenlink

Korištenje VPN-a omogućava vam da sakrijete vezu od svog davatelja internetskih usluga; na taj način što im otežava da otkriju što točno radite na mreži. Kad to učini, vaš ISP će prilično teško smisliti kako da zaustavite vezu s obzirom na to da neće biti u mogućnosti voditi kartice o onome što imate na mreži. Kriptiranje vaše veze putem virtualne privatne mreže znači zaštitu od bilo kojeg oblika vanjskih smetnji, kao i mogućnost korištenja mreže bez prisluškivanja vašeg davatelja internetskih usluga na vašu aktivnost.

Pogreške lokacije zaobiđite

Vjerodostojna VPN usluga također znači biti u mogućnosti obraditi bilo koji geo-restriktivni blok koji web mjesta i kanali hostirani iz drugih dijelova svijeta možda postavljaju. To vam omogućuje pristup svjetskom sadržaju. Sve što trebate učiniti jest povezati se s poslužiteljem koji je smješten u zemlji u kojoj se nalazi vaša web stranica ili kanal, a vi ćete izmijeniti svoju IP adresu kako bi izgledalo kao da se nalazite u toj zemlji..

Dodatna sigurnost

Sigurnost koju ste dobili korištenjem VPN-a također nije dobra. Pretplata na vjerodostojnu uslugu znači da ćete kupovati putem interneta bez brige oko promjene financijskih podataka. Također možete uživati ​​u velikim popustima, jer mnoge web stranice cijene temelje na lokaciji svog kupca. VPN vam omogućava prijavu na web mjesta koja imaju jeftinije liste, omogućujući vam da uživate u sniženim cijenama na letovima, hotelskim rezervacijama ili čak općenitim proizvodima.

Da biste iskoristili sve ove prednosti, morat ćete se prijaviti s uslugom koja ima mogućnost zaštite vaše veze kroz cijelo vrijeme i sprečava bilo kakav oblik nadzora vašeg davatelja internetskih usluga.. 

Najbolji VPN-ovi za Suddenlink ISP

Mnogo je pružatelja usluga koji uvijek obećavaju da ćete se dobro osigurati i zaštititi, ali malo ih zaista realizira ono što obećaju. Da biste osigurali vrhunsku uslugu, sastavili smo kratki popis usluga na koje se možete osloniti. Pogledajte naš popis najbolji VPN-ovi za Suddenlink ISP.

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od najcjenjenijih VPN usluga u industriji. Pružatelj ima oko 2000 poslužitelja u svojoj mreži, a sa svojom bazom na Britanskim Djevičanskim otocima, na svoje pretplatnike primjenjuje strogu nulu uslugu prijavljivanja. ExpressVPN također nudi premium 256-bitnu AES enkripciju zasnovanu na OpenVPN usluzi. Omogućuje do 3 istodobna uređaja za spajanje na uslugu. Korištenje ExpressVPN-a idealno je i za korisnike koji prvi put uživaju, jer nagrađivana usluga nudi sjajno iskustvo brige o kupcima.

Tim za pomoć dostupan je 24 sata dnevno, a do njega se može doći putem poruka uživo, ulaznica putem e-pošte ili čak društvenih medija. Ako vam nije ugodno s VPN klijentom, možete odabrati i preuzimanje softvera izravno na usmjerivač. To čak povećava broj istodobnih uređaja koje možete staviti pod kišobran davatelja usluga. Jedan od najvećih pogodnosti korištenja ExpressVPN je taj što imate pristup skrivenim poslužiteljima. To su poslužitelji na koje se možete povezati i sakriti VPN upotrebu pogotovo ako želite pristupiti sadržaju u visoko cenzuriranom području. Ovo su samo neke od prednosti koje steknu nakon što se pretplatite na uslugu ExpressVPN. Da biste dobili punu lopaticu, odvojite malo vremena da prođete kroz naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish je još jedna ugledna usluga na koju se možete pretplatiti. Usluga sa sjedištem na Floridi pruža do 40 000 IP-ova, kroz mrežu od više od 1500 poslužitelja. Sigurnost je vojnog stupnja, zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji. Usluga je također među rijetkima koja omogućuje do 10 istodobnih veza, a sve pod jednim računom. Korištenje IPVanish-a također znači da nema ograničenja u širini pojasa, kao i da nema ograničenja u broju puta kad možete prebaciti poslužitelje.

Ako više vremena provodite mučeći, tada je IPVanish zaista pravi pružatelj usluge za vas. To je zato što usluga omogućuje i anonimni i neograničeni prijenos datoteka. IPVanish također podržava OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 kao VPN protokole za upotrebu, kao i jednostavnu navigaciju kroz VPN klijent. Klijent dolazi u verzijama koje se mogu izvoditi na različitim platformama kao što su Android, Linux, iOS i Windows. Ako se pretplatnik ne raduje preuzimanju klijenta na njegov uređaj, postoji još nekoliko laganih opcija kojima se mogu obratiti. Jedno od njih su proširenja preglednika.

Dostupna su proširenja za preglednike i za preglednike Chrome i Firefox, ali ako je ovo previše lagano rješenje, onda se korisnici mogu obratiti internetskom proxyju SOCKS5 IPVanish-a. Proxy omogućuje korisnicima da sakriju svoju lokaciju kada su na mreži. Ovo su samo neke od prednosti koje IPVanish može ponuditi. Da biste saznali više o cjelovitom paketu, pogledajte naš iscrpni IPVanish pregled.

3. NordVPN

Dok se završavamo, pogledajmo još jednog plodnog pružatelja usluga u industriji; NordVPN. Osnovan 2009. godine, NordVPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji korisnicima omogućuje do 6 simultanih uređaja povezanih s njegovom uslugom. Pružatelj je u mogućnosti dobro podnijeti sve te veze zahvaljujući raznovrsnoj mreži od preko 4000 poslužitelja. NordVPN također jamči potpunu sigurnost kroz 256-bitnu AES enkripciju, koja podržava OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 kao OpenVPN protokole.

Korištenje NordVPN znači da ćete još više osigurati vezu pomoću njihove dvostruke enkripcijske značajke. To znači da možete usmjeriti vezu putem više od dva poslužitelja, čime ćete dobiti dvostruko veću razinu sigurnosti. 

Postoje poslužitelji koji su pogodni za igranje putem interneta, skupno preuzimanje, torrenting, kao i HD streaming, i tu ima što izabrati. Korištenje NordVPN-a znači i korist od softvera poput CyberSec-a koji sprečava uklanjanje zlonamjernog softvera i neželjenih oglasa. Ovo je samo kratki snimak onoga što ćete vjerojatno dobiti nakon što se pretplatite na ovog davatelja usluga. Da biste saznali šta sve možete očekivati, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Sažetak najboljeg VPN-a za Suddenlink ISP

Ništa ne govori što vaš davatelj internetskih usluga može kontrolirati vašu vezu, stoga da biste ostali sigurni, najbolje je da se prijavite s vjerodostojnom VPN uslugom. Tri koje smo spomenuli su dovoljno dobri da garantiraju optimalnu zaštitu i sprečavaju svaki oblik leptira od vašeg davatelja internetskih usluga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map