Najbolji VPN za sukob klanova

Što je najbolji VPN koji se koristi sa Clash of Clans i Clash Royale? Clash of clans jedna je zarazna igra. Usredotočen na obranu vlastite baze i napad na neprijatelja, Clash of Clans je porastao da bi srušio rekorde za koje njegovi tvorci nikad nisu mislili da će to biti. Igra je u jednom trenutku tvrdila da je prva prodavaonica Applea najveća u Apple trgovini i za nju se pričalo da zarađuje do 5,15 milijuna dolara dnevno zahvaljujući brojnim nadogradnjama koje ćete trebati za jačanje baze. Igra je također dizajnirana tako da kad god ste izvan mreže, svoju bazu ostavljate ranjivom za napad, a to nalaže obožavajućim obožavateljima da osiguraju što duže boravak na mreži kako bi se to spriječilo..


Najbolji VPN za sukob klanova

Najbolji VPN za sukob klanova

Najbolji Clash Royale VPN zbrojio se

U slučaju da tražite VPN kako biste poboljšali svoje iskustvo igranja na mreži, postoji nekoliko najboljih izbora s kojima se možete prijaviti. Ovdje je popis najbolji dobavljači VPN usluga Clash of Clans:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. NordVPN
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Privatni pristup internetu
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Sukob klanova i potreba za internetskom vezom

Budući da je on-line igra, podrazumijeva se da će vam trebati internetska veza da biste je igrali. To je jedna od igara koja vam ne dopušta ništa da radite izvan mreže, pa osim što ćete dobiti internetsku vezu, trebat će vam i ona brza. Brza veza sprečava da se zaostajanje dogodi, jer je kašnjenje od nekoliko sekundi više nego dovoljno da izgubite rat i učinite da budete poraženi.

Uvidjevši da je ovo jedna od igara u koju ćete se svaki put trebati prijaviti, vjerojatno ćete htjeti najbolje iskoristiti internetsku vezu koju pronađete gdje god se nalazili. To može značiti prijavu na poslu ili u školi ili čak na javnim mjestima gdje možete pronaći vezu, kao što su zračna luka ili restoran. Problem je u tome što takva mjesta obično imaju postavljena ograničenja unutar svoje mreže radi reguliranja korištenja, a budući da igre poput Clash of Clans zauzimaju veliku propusnost, velike su šanse da takve mreže imaju vatrozidove koji sprečavaju korisnike da igraju takve igre. Ovo može biti takvo razočaranje, pogotovo ako sve što želite učiniti je samo provjeriti status svog klana, čak i ne igrati. Da biste zaobišli takva ograničenja, potrebno vam je rješenje koje može zaobići sve vatrozidove ili mrežne blokove koji se mogu postaviti, bez obzira na vrstu mreže na koju ste povezani. Jedno takvo rješenje je VPN.

Zašto vam treba VPN za sukob klanova

Upotreba VPN-a osigurava da možete igrati Clash of Clans čak i kada ste povezani s restriktivnim mrežama, ali kako se to događa? Za početak, VPN označava virtualnu privatnu mrežu. Ovo je u osnovi grupa poslužitelja s kojima se korisnici povezuju tako da se njihova aktivnost šifrira, što čini ono što korisnik do interneta skriva. Jednom kada se uspostavi veza s poslužiteljima, korisnik će tada moći sakriti svoje mrežne aktivnosti od svakoga tko bi mogao razmišljati o prisluškivanju njih, uključujući i njihove internetske programe.

VPN također omogućava pretplatnicima da rade oko bilo kojeg vatrozida ili blokova koji su postavljeni njihovim mrežama, što znači da igrači Clash of Clans-a ne bi trebali imati problema s igranjem igre čak i dok su povezani sa školom ili radnom mrežom. Možete pristupiti i vašim omiljenim igrama na mreži u zemljama u kojima su te igre zabranjene ili blokirane. Ovo nije jedina prednost koju VPN nudi svojim korisnicima. Pouzdana VPN usluga omogućuje korisnicima pristup web-lokacijama i kanalima s ograničenim geološkim ograničenjima jer se nakon povezivanja s udaljenim poslužiteljima njihove IP adrese mijenjaju kako bi odražavale lokaciju udaljenih poslužitelja. Za pristup web lokaciji koja je ograničena geološkom mrežom morat ćete locirati poslužitelj u zemlji podrijetla web lokacije, a kad se povežete s njom, činit ćete se da kao da joj pristupate iz matičnog područja.

Najbolji VPN-ovi za sukob klanova

Sada kada znate nekoliko stvari o tome što VPN može učiniti za vas, sljedeći bi najbolji korak bio paziti na što bi bila najbolja usluga za prijavu. Pouzdana VPN usluga trebala bi biti u mogućnosti pružiti sigurnost, anonimnost i sposobnost funkcioniranja oko mrežnih blokova. Imamo niz prijedloga za koje smo sigurni da to možemo učiniti u nastavku:

1. ExpressVPN

Igranje intenzivne igre poput Clash of Clans znači da biste trebali biti u mogućnosti povezati se na VPN uslugu kad god želite i ExpressVPN sa svojim popisom od 2000 poslužitelja omogućuje upravo to. Usluga se temelji na Britanskim Djevičanskim otocima, koji nisu dio nijedne nadležnosti za čuvanje podataka. ExpressVPN je također dobro nagrađivan pružatelj usluga, a to zahvaljuju njihovom vrlo iskusnom timu za brigu o kupcima. Njihov je tim prikladan za rješavanje bilo kakvih pritužbi kupaca u bilo koje doba dana, putem telefona, e-pošte ili izravnih poruka. Usluga nudi kupcima mogućnost 3 istovremene veze, a također obećava da neće voditi evidenciju svojih mrežnih aktivnosti.

Korisnici mogu računati i na Stealth poslužitelje ExpressVPN-a, koji su skupina poslužitelja na koje se može pouzdati u pretraživanju web mjesta koja su utemeljena čak i na najstrožim teritorijama. Usluga je draga i pretplatnicima koji uslugu prenose svojim kolegama, jer ako se prijave, i novi i trenutni pretplatnik dobivaju mjesec dana besplatne usluge kao nagradu. Svaki korisnik koji stvarno ne želi koristiti VPN može se obratiti svojoj usluzi Smart DNS gdje se skriva samo njihova lokacija. Da biste pažljivo pogledali što sve ovaj pružatelj nudi, predlažemo vam da prođete kroz naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish jedan je od onih pružatelja usluga na koje se možete pouzdati u pružanju izvanredne usluge bez ikakvih nesporazuma. To je zato što je usluga usmjerena na pružanje sigurnosti na mreži i zaista nema onoliko prikrivenih stranica prikrivenih kao dodane značajke. Usluga ima oko 1500+ svojih poslužitelja dobro raspoređenih po cijelom svijetu, a za razliku od većine drugih pružatelja usluga, IPVanish u potpunosti posjeduje cjelokupnu mrežu. Takvo vlasništvo znači ne baviti se aplikacijama trećih strana, a samim tim i bržim pružanjem usluga.

IPVanish također ima poslužitelje koji su posebno optimizirani za igranje, a to bi trebala biti izvrsna vijest za Clash of Clans igrače jer su ti poslužitelji dizajnirani tako da ne zaostaju. Drugim riječima, ovo su super brzi serveri koji nude vrlo učinkovitu vezu. IPVanish je također među nekoliko pružatelja usluga koji opraštaju i potiču bujicu jer njihovi poslužitelji to lako mogu podnijeti. Kapacitet dodatnih veza koje IPVanish također može podržati jedan je od najvećih na tržištu, što omogućuje do 10 istodobnih veza na istom računu. IPVanish je također odličan za uparivanje medija s uslugama kao što je Kodi jer je integracija softvera neprimjerena i nikad nije otkriveno da ima problema. Ako razmišljate o prijavi s IPVanish-om, trebate znati puno više o davatelju usluga, a to možete učiniti kroz naš detaljni IPVanish pregled.

3. VyprVPN

Drugi pružatelj koji, čini se, privlači puno zaslužene pažnje je VyprVPN. Ovaj pružatelj usluga ima sjedište iz Švicarske i jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji omogućuje čak 5 istodobnih veza pod jednim računom. Usluga ima oko 700 poslužitelja navedenih u njegovoj mreži, od kojih je potpuno vlastiti. Usluga je također vrlo otvorena u pogledu svog korisničkog zapisivanja, navodeći trajanje vremena koje im drži. U zapisnicima se prikazuju samo vremena vaše veze i koliko dugo ste bili na mreži; ništa o tome na kojim ste web lokacijama bili ili što ste radili.

Usluga također podržava OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 i PPTP VPN protokole, pružajući svojim kupcima širok spektar mogućnosti za izbor. Što se tiče sigurnosti, usluga nudi 256-bitnu AES enkripciju, a također je dodala značajke kao što je Chameleon koji šifrira podatke poslane putem OpenVPN protokola i čini ga neotkrivenim putem Deep Packet Inspection. VyprVPN također ima DNS rješenje koje vam omogućuje da šifrirate svoje DNS zahtjeve od neovlaštenog pregleda. Usluga također ima VPN aplikaciju koja je lako kompatibilna sa širokim rasponom operativnih sustava koji uključuju Windows, Mac OS, Android i Linux. Uzmite vremena da prođete ovdje putem našeg pregleda VyprVPN i znat ćete sve što trebate znati o ovom pouzdanom davatelju usluga.

Zaključak o najboljem VPN-u za sukob klanova

Ako još niste imali priliku igrati Clash of Clans, nemate pojma o svim radnjama koje vam nedostaju. Kako biste osigurali da možete pristupiti igri bez obzira na bilo koju web lokaciju na kojoj se nalazite, pretplatite se na pouzdanog pretplatnika poput ExpressVPN, IPVanish ili VyprVPN i bit ćete postavljeni da postignete najveće visine ove nevjerojatne igre bez obzira na mrežnoj mreži povezani ste sa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map