Najbolji VPN za sve uređaje

Broj uređaja putem kojih korisnici mogu dobiti pristup svojim računima i dalje se povećava s puno više izbora za otvaranje više računa na gotovo svim svojim uređajima. Kao rezultat toga, virtualnim kriminalcima postaje puno lakše prijaviti se na samo jedan od uređaja koji se koriste za uspostavljanje veze i pristup gotovo svim računima jednog pojedinog pojedinca. To samo povećava rizik korištenja javne točke veze, gdje su sumnjivi korisnici još skloniji napadima u kojima će se vjerovatno ukrasti vjerodostojne informacije poput bankovnih podataka i lozinki računa. Bez obzira koristite li računalo, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV ili Xbox One, povezivanje s VPN-om ima ogromne prednosti. Dakle, što je najbolji VPN za sve uređaje?


Najbolji VPN za sve uređaje

Najbolji VPN za sve uređaje

Potreba za VPN-om

Bez sumnje, mnogi uređaji koji dolaze s Wi-Fi vezom čine nam vrlo prikladnim da radimo toliko stvari na mreži dok ste u pokretu. Ova pogodnost ima i nedostatke koje, čini se, mnogi ne priznaju. Kako korisnici koji su skloni pristupu istoj e-pošti, društvenim medijima ili čak bankovnom računu bilo pomoću naših telefona, prijenosnih računala ili tableta, mnoge pristupne točke koje ostavljamo otvorene čine vrlo uspješnim internetskim napadom ako bilo tko otkrije njihovo postojanje.

Jedan besprijekoran način da osigurate da kao korisnik budete sigurni da je veza zaštićena na više uređaja pribavljanje usluga VPN pružatelja usluga. VPN usluga funkcionira tako što šifrira vašu vezu i na taj način otežava bilo kome, uključujući i vašeg ISP-a, da zna što točno radite dok ste u mreži.

Najbolji VPN za sve uređaje – Kako djeluje VPN

Jednom kada se pretplatite na VPN pružatelja usluga, u zamjenu za virtualnu onu povezujete vašu stvarnu IP adresu koja vas povezuje s udaljenim serverom. Na taj se način možete odlučiti povezati s kojim poslužiteljem želite i kad god pristupite web mjestu ili kanalu činiće se da mu pristupate iz određene zemlje..

Korištenje VPN-a omogućava širok spektar prednosti, od kojih neke uključuju:

  • Povećana privatnost & sigurnost: Povezivanje s VPN uslugom znači da je vaš pristup Internetu šifriran i da ga stoga ne može presresti niko, uključujući i vaš ISP. Morat ćete svoj posao obavljati na mreži bez brige da će vas netko prisluškivati.
  • Pristup geoblokiranim web lokacijama: Sve web lokacije do kojih prije niste mogli pristupiti sada će vam biti dostupni na svim svojim uređajima.
  • VPN aplikacije: Jednostavne upotrebe VPN aplikacija omogućuju čak i korisnicima koji se prvi put kreću kroz bilo koju aplikaciju bez osjećaja kao da nisu sigurni što učiniti.
  • Povećana anonimnost: Korištenje VPN-a također znači da možete pristupiti raznim web lokacijama i kanalima, a da ne morate brinuti kako će vas pratiti.

Najbolji VPN za sve uređaje

Odabir najbolje VPN mreže na koju se možete pretplatiti ponekad može predstavljati prepreku s obzirom na to da postoji velik izbor takvih usluga koje možete odabrati, kao što može otkriti jednostavno pretraživanje na mreži. Da bismo vam olakšali smanjenje pretraživanja, prošli smo preko većine ponuđača koji su dostupni na mreži i napravili smo pregled tri najbolja koja mislimo da biste trebali uzeti u obzir:

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN postavlja standard u pogledu onoga što biste trebali očekivati ​​od pružatelja usluga najviše razine. Njihova sigurnost je bez premca, a podržavaju sve popularne VPN protokole kao i 256-bitnu AES enkripciju. Njihova je usluga fokusirana na zadovoljstvo korisnika, a to je vidljivo kroz kvalitetu odgovora njihovih korisnika putem e-pošte, razgovora uživo, kao i putem ulaznica. Korisnike se potiče da se prijave kao prijatelja, i kao rezultat, oboje će moći uživati ​​u mjesecu besplatnog korištenja usluge. Softver koji dolazi uz paket omogućava mu da radi na različitim platformama kao što su Windows, iOS i Android. Poslužitelji također omogućavaju neograničenu propusnost, neograničeno prebacivanje poslužitelja kao i bez ograničenja podataka. Vaša povijest pregledavanja neće se također zabilježiti s obzirom na to da je servis strog bez pravila o zapisima.

2. IPVanish

IPVanish također nudi mnoštvo mogućnosti u ponudi, zajedno s kolekcijom od preko 40 000 IP adresa koje mogu odabrati njihovi kupci. Šifriranje je također vojnog stupnja, na 256-bitnom AES-u, kao i potpuna podrška za sve popularne VPN protokole. Usluga ima mrežu od preko 500 poslužitelja prisutnih u više od 60 zemalja, a omogućuje i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Usluga pruža do 5 istodobnih veza, omogućujući kupcima da svi njihovi uređaji rade pod jednom pretplatom. IPVanish međutim omogućuje svojim klijentima da isprobaju uslugu samo 7 dana nakon čega trebaju odlučiti hoće li prijeći naprijed prema kupnji pretplate.

3. NordVPN

NordVPN jedinstveni je pružatelj usluge u smislu da mnogi drugi nisu sposobni pružiti one značajke koje čine. Savršen primjer bila bi njegova dvostruka VPN značajka gdje se promet korisnika prenosi putem dva odvojena poslužitelja kako bi se povećala razina sigurnosti. Usluga nudi i najveći kapacitet za simultano povezivanje, visok je 6. Njihov probni servis je također vrlo jedinstven, jer možete prva dva dana isprobati uslugu, a zatim pod jamstvom povrata novca za sljedećih 30 .Uvjerit ćete se da se nitko od vaših zapisa neće voditi, imat ćete mogućnost i aktivirati Tor preko VPN-a. Pored toga, NordVPN također ima automatsku internetsku sklopku za ubijanje koja se aktivira kada se interfekcija vaše VPN veze.

Wind Up na najbolji VPN za sve uređaje

Nepotrebno je da najbolji VPN za sve uređaje također mora omogućiti odjednom dovoljan broj uređaja. Budući da NordVPN ima najvišu razinu podrške za simultano povezivanje, onda predstavlja jaku priliku za uvjerljivo korisnike koji žele osigurati sve svoje uređaje da se prijave s njima. Možete ići naprijed i to učiniti ovdje. Imate li pitanja ili komentara na koje želite da se obratite? Ostavite ih u odjeljku s komentarima u nastavku i sigurno ćemo odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me